Pullerter

Sammenlign pris og kvalitet på pullerter - Bestil flere tilbud her!

Spar tid

Udfyld kun 1 formular og modtag op til 4 tilbud fra særligt udvalgte samarbejdspartnere

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale & anbefalinger
1
2
3
Få op til 4 tilbud her Områdesikring - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Hvordan vil du områdesikre din ejendom?

Det tager under et minut!
Sidst opdateret: 05. februar 2019

Info om pullerter

Pullerter

Ved behov for effektiv adgangskontrol, kan vi lynhurtigt og med stor præcision udpege, hvilke fordele og ulemper der er ved stationære, automatiske, semi-automatiske eller flytbare pullerter. Derudover kan vi også vejlede dig i forhold til den kvalitet, materiale og pris, som bedst dækker dit behov for adgangssikring.

Der findes nemlig hundredvis af forskellige pullerter, og det kan selvsagt være svært at finde netop den type, som bedst dækker et bestemt behov, som i forvejen kan være svært at definere. Pullerter er ideelle løsninger til sikring af den type veje, hvor køretøjer har begrænset adgang, men hvor fodgængere har fri adgang.

Pullerter fungerer både som effektiv, selvstændig sikring, samt som supplement til andre sikringsløsninger, fx som yderligere sikring i forbindelse med et bomanlæg. For den komplette løsning ved adgangskontrol og begrænsning, kan et køb af pullert med fordel kobles sammen med anskaffelse af et bomanlæg.

Pullerter

Hvilken type pullert skal jeg vælge?

Typen af pullert afhænger fuldt ud af dit konkrete behov, og hovedregelen er, at automatiske pullerter begrænser trafik, mens faste pullerter forhindrer trafik. Den faste pullert fungerer typisk som permanent gennemkørselssikring, og er derfor optimal til fx bilforhandlere, transportvirksomheder og gågader, hvor der er behov for permanent adgangsforhindring og forebyggelse af evt. rambuk-forcering.

Automatiske pullerter fungerer som fleksibel adgangskontrol, således at der kan åbnes for gennemkørsel for ønsket trafik, mens der kan sikres mod uvedkommende køretøjer. Semi-automatiske pullerter har i høj grad samme funktion som automatiske pullerter, den store forskel er dels prisen, samt at den semi-automatiske pullerts hæve-sænkesystem skal styres manuelt, fx med en nøgle.

Flytbare pullerter benyttes oftest som midlertidig adgangssikring, fx ved særlige arrangementer på en sportsplads, hvor der til daglig er fri passage for køretøjer. Fordelen ved en flytbar pullert er, at topdelen kan bruges flere steder med fundament.

Hvilke funktioner har en automatisk pullert?

Pullerter som automatisk kan loeftes op og ned

Automatiske pullerter kan hæves og sænkes efter behov, således at der kan åbnes passage for ønskede køretøjer, samt lukkes for uvedkommende, mens fodgængere og cyklister uhindret kan passere. Det hydrauliske hævesystem sikrer pålidelig, hurtig og effektiv drift.

Kontrolsystemet kan tilpasses brugerens behov, og kan fås både med primært manuel eller elektronisk styring, og kan indstilles til enten automatisk at sænkes eller forblive hævet i tilfælde af strømsvigt.

Hvad koster en pullert?

Da der findes en lang række forskellige mærker og typer af bomanlæg, vil prisen på disse også variere en del. Prisen på anskaffelse af et pullertsystem varierer alt efter typen, styresystemet, styrken, antallet af pullerter og den blokerende bredde, samt levering og service.

Faste pullerter i den mest simple variant kan fås til bare 300-400 kr., mens den mere avancerede type typisk koster op til ca. 3.700 kr. Prisen på flytbare pullerter varierer generelt mellem 1.000 og 4.000 kr.

De automatiske og semi-automatiske varianter befinder sig i en helt anden prisklasse end de faste og flytbare pullerter. De automatiske pullerter koster ca. 25.000-60.000 kr., og der er selvsagt stor forskel varianterne imellem.

Hvilke andre overvejelser skal jeg gøre mig ved anskaffelse af pullerter?

En vigtig parameter er uden tvivl pullerternes design. Derfor bør man overveje om pullerten skal fremstå let synlig eller om den skal passe æstetisk ind i nærmiljøet. Da pullerter fås i en lang række forskellige designs, vil der utvivlsomt være én som passer til den enkeltes æstetiske behov.

Det er samtidig vigtigt at overveje, hvorvidt den automatiske pullert automatisk skal sænkes eller forblive hævet ved strømsvigt. Dette kan typisk afgøres af funktionen, dvs. ved højrisiko-afspærringer, fx ved ambassader, vil det typisk være ideelt at pullerten forbliver hævet, mens det ved simpel adgangskontrol er mere naturligt at den automatisk sænkes.

Pullertens modstandsstyrke er også en vigtigt faktor som bør overvejes. Skal pullerterne kunne modstå påkørsel ved høj hastighed fra meget tunge køretøjer, og dermed fungere som anti-terror-sikring, bør man anskaffe en af de kraftigste anti-terror-modeller. Skal pullerten blot have en afskrækkende virkning, og derfor ikke nødvendigvis kunne modstå stor kraft, bør en af de lettere modeller kunne dække behovet.