3D printer pris

Sammenlign pris og kvalitet på printere. Bestil tilbud her!

Spar tid

Udfyld kun 1 formular og modtag op til 4 tilbud fra særligt udvalgte samarbejdspartnere

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale & anbefalinger
1
2
3
Få op til 4 tilbud her Printere - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Forventet antal print pr. måned

Det tager under et minut!

En 3D er en avanceret printer, som din virksomhed kan få stor gavn af, hvis I ofte har behov for at lave prototyper eller andre modeller.

Du kan indhente gode tilbud på en 3D printer ved at udfylde formularen her på siden. Vores samarbejdspartnere vil udarbejde tilbud til dig baseret på din henvendelse, så du kan finde frem til en 3D printer til en god pris og af god kvalitet.

Hvilke printere findes der?

Der findes forskellige printere på markedet, hvilket kan gøre det svært at finde ud af hvilken printer du skal vælge.

Der findes sort/hvide printere, der er velegnede til udskrivning af tekstdokumenter. Du kan vælge mellem en blæk- eller laserprinter. Laserprinteren udskriver i den bedste kvalitet, men er også dyrere end en blækprinter. Dog tjener laserprinteren sig hjem, da det er billigere at printe med laserprinteren på lang sigt.

En farveprinter er god, hvis du udskriver mange billeder. Der findes blækprintere og laserprintere, der kan printe i farver. Ligesom med sort/hvid, så gælder det også her at laserprinteren giver et bedre resultat.

En A3 printer bruges, hvis du skal udskrive i det store format kaldet A3. Det kan eksempelvis være at du skal printe plakater, skilte eller andet grafisk materiale.

En 3D printer er en revolutionerende måde at printe på, da den kan bygge modeller, prototyper og lignende op helt fra bunden. Hvis din virksomhed beskæftiger sig med arkitektur eller design, så er en 3D printer uundværlig.

Fordele ved en 3D printer

Normalt printer man i 2D format på papir, hvormed en masse detaljer udelades. En 3D printer er en avanceret printer, hvor du kan bygge modeller eller prototyper op fra bunden.  Dette er fordelagtigt, hvis du i din virksomhed arbejder med design, arkitektur, proteser, reservedele eller anden produktudvikling.

3D printning er en additiv metode, hvilket betyder at materialet bygges op et lag af gangen. Dette betyder mindre spild af materiale, da man tilfører materiale gradvist i stedet for at skære materiale fra. 3D printning er altså en mere miljøvenlig og økonomisk metode, da man undgår en masse spildmateriale.

Hovedparten af 3D printerne bruger materialer baseret på akryl, der hærdes ved UV. Dette kan give lugtgener, så du bør have dette med i dine overvejelser i forbindelse med placeringen af 3D printeren. Visse 3D printere kan dog også benytte cement, gips og metal.

Prisen for en 3D printer

Tidligere var 3D printere dyre, langsomme og komplicerede at betjene, men efterhånden er 3D printerne faldet i pris, blevet hurtigere og mere brugervenlige. Prisen for en 3D printer varierer dog stadig alt efter mærke og kvalitet.

Du skal vælge en 3D printer, der passer til dine behov. Prisen for en 3D printer kommer desuden an på, hvorvidt du vælger at købe, leje eller lease printeren.

Hvis du udfylder formularen her på siden, så vil du blive kontaktet af en vores medarbejdere inden for kort tid. Efterfølgende vil vores samarbejdspartnere udarbejde tilbud til dig baseret på dine behov.  Det er helt gratis og uforpligtende at indhente tilbud.