Storkøkken

Sammenlign pris og kvalitet på storkøkkener - Bestil flere tilbud her!

Spar tid

Udfyld kun 1 formular og modtag op til 4 tilbud fra særligt udvalgte samarbejdspartnere

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale & anbefalinger
1
2
3
Få op til 4 tilbud her Storkøkken - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Hvornår ønskes installation?

Det tager under et minut!

Info om storkøkkener

Det er selvfølgelig de færreste virksomheder, der har brug for et storkøkken, da det næppe er en fast del af kontorlandskabet. Dog er et storkøkken essentielt for de fleste restauranter, cafeer, skoler, kantiner, lejrskoler, hoteller og muligvis også for større kollegier.

Især i etablissementer der sælger mad, er et storkøkken helt essentielt for virksomhedens eksistens, og det er derfor også vigtigt at have et brugervenligt storkøkken, men også et storkøkken af høj kvalitet. Mange større virksomheder har dog også brug for et storkøkken, fordi de skal brødføde større mængder af medarbejdere. Her er et funktionelt storkøkken også helt essentielt, og derudover skal denne type storkøkken have kapaciteten til at lave store mængder mad på én gang.

Hvad karakteriserer et storkøkken?

Noget af det der karakteriserer et storkøkken, er den store mængde køkkenudstyr og hårde hvidevarer. Uden et større udvalg af køkkenudstyr, er et storkøkken ikke et storkøkken, da det vigtigste for et storkøkken er, at man nemt og hurtigt kan lave store mængder mad og klare store mængder opvask. Jo mere og jo mere effektivt køkkenudstyr et storkøkken har, jo bedre og mere effektivt er ens storkøkken.

Blandt det storkøkkenudstyr man kan have i sit storkøkken, findes:

  • Opvaskemaskiner
  • Køleudstyr i form af køleskabe og køleborde
  • Fryseudstyr i form af kummefrysere, frysebokse, fryseskabe og fryseborde
  • Ovne i form af pizzaovne, konvektionsovne og kombiovne
  • Komfurer og kogeborde
  • Stegeplader og grill
  • Køkkenmaskiner i form af isterningmaskiner, grøntsagsskærere, slush ice-maskiner, ismaskiner, friturekogere, kaffemaskiner, røremaskiner og lignende

Mange udbydere af køkkenudstyr til storkøkken tilbyder også mindre småting, såsom tallerkener, bestik, glas, kopper, kander, bakker, knive og lignende nødvendigheder.

Storkoekken som er rent og paent

Skal jeg købe, leje eller lease udstyr til mit storkøkken?

Der er selvfølgelig forskellige fordele og ulemper ved at leje og købe udstyr til sit storkøkken. Hvis du gerne vil leje udstyret til dit storkøkken, skal du være opmærksom på hvor lang lejeperioden er, og om det pågældende stykke køkkenudstyr egentlig passer til dit storkøkken.

Før du giver dig til at leje udstyr til dit storkøkken, skal du selvfølgelig regne på hvor mange penge dit storkøkken har råd til at bruge på de forskellige køkkenmaskiner. Derudover bør du så godt som muligt determinere dit storkøkkens behov til køkkenudstyr. Skal du kunne lave virkelig lækker mad, eller skal du kunne lave store mængder af mad i dit storkøkken?

Du skal også overveje, om du for eksempel gerne vil kunne bage i dit storkøkken, hvilket gør en god røremaskine meget vigtig. Du skal også overveje, om dit storkøkken skal kunne tilbyde grillmad, hvilket gør en frituremaskine helt essentiel. Du bør også regne på, hvor mange mennesker der hver dag skal bespises af dit storkøkken, og hvor mange tallerkener og stykker service de hver især vil bruge - med disse tal kan du beregne, hvor store eller hvor mange opvaskemaskiner dit storkøkken bør leje.

Hvis dit storkøkken gerne skal have mange råvarer på køl, er det også godt at investere i et stort køle- og/eller fryseskab, så dit storkøkken har råvarerne ved hånden. Hvis du derimod vil købe friske råvarer hver dag, har dit storkøkken måske brug for mindre maskiner til opbevaring af fødevarer.

Storkoekken med redskaber til madlavningDe ovennævnte ting er selvfølgelig ikke kun relevante i forhold til at leje eller lease køkkenudstyr til et storkøkken, det gælder selvfølgelig også, hvis du køber køkkenudstyr til dit storkøkken. Her skal du selvfølgelig også vide, hvad dit storkøkkens behov er, hvor mange penge dit storkøkken kan bruge på udstyr, og hvilke produkter dit storkøkken gerne vil have.

Men hvis du netop har opstartet dit storkøkken, og endnu ikke ved hvad du har brug for, er det en fordel først at leje - så kan du senere opgradere eller selv købe de tilsvarende køkkenmaskiner. Det værste er naturligvis, hvis du går ud og køber en masse dyre køkkenmaskiner, for derefter at finde ud af, at maskinerne enten er for små, for store, for langsomme eller for komplicerede.

Hvis du derimod søger at opgradere dit nuværende storkøkken, er det en rigtig god idé at købe nogle gode maskiner med det samme, da du højst sandsynlig allerede kender behovene til dit storkøkken. Før du udstyrer dit storkøkken, skal du altså planlægge dine indkøb nøje.

Det er naturligvis også muligt at købe ting til sit storkøkken brugt og på denne måde spare nogle penge på køkkenudstyr. Igen kommer det helt an på ens storkøkkens behov, og om du kan finde de rette køkkenmaskiner på brugtmarkedet.

Skal jeg vælge en serviceaftale i forbindelse med mit storkøkken?

Det er en rigtig god idé for de fleste virksomheder, hvis de vælger at få en serviceaftale i forbindelse med deres storkøkken. På denne måde er man sikker på, at ens storkøkken altid er funktionelt, fordi forhandleren af ens storkøkken straks kommer ud og reparerer storkøkkenets maskiner, hvis disse skulle behøve reparation. Mange udbydere tilbyder også regelmæssige kontroller af dit storkøkken, sådan at de også tager fejlene i forkøbet, så dit storkøkken ikke pludselig risikerer at gå i stykker og dermed gå i stå.

Storkoekken I Rustfrit Staal

Hvor kan jeg få udstyr til mit storkøkken?

Du kan finde udstyr til dit storkøkken, lige meget hvor i landet dit storkøkken er lokaliseret. De fleste leverandører af maskiner til storkøkkener leverer nemlig til det meste af landet, så det betyder ikke noget om du befinder dig i København, Århus, Aalborg, Odense, Esbjerg eller på Lolland - du kan stadig få det perfekte udstyr til dit storkøkken.

Hvis du gerne vil have en serviceaftale i forbindelse med dit storkøkken, kan det godt være, at dit storkøkken skal være lokaliseret relativt tæt på din storkøkken-leverandør. Men hvis du bare skal leje, lease eller købe maskiner til et storkøkken, er det lige meget, hvor du er.

Hvis du gerne vil høre mere om dine muligheder for at få maskiner til dit storkøkken eller andet storkøkkenudstyr, må du meget gerne kontakte os her på hjemmesiden eller på telefon. Vores kompetente medarbejdere vil meget gerne hjælpe dig med besvarelsen af eventuelle spørgsmål og med at finde det perfekte storkøkken og storkøkkenudstyr til dig.