Bestil tilbud på vandkølere
Indhent op til 4 gode tilbud på vandkølere
Spar tid

Udfyld kun 1 formular og modtag op til 4 tilbud fra særligt udvalgte samarbejdspartnere

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale & anbefalinger
1
2
3
Få op til 4 tilbud her Vandkølere - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Hvilken type vandkøler ønskes?

Det tager under et minut!
35%

Drikkevandskøler

Info om drikkevandskølere

Vanddispenser til koldt og varmt vandEn drikkevandskøler er en god ting at investere i for ens virksomhed, da det både gavner de ansatte og arbejdsmiljøet. En drikkevandskøler skaber en sundere atmosfære i virksomheden, både hvad angår de ansattes helbred, men også ved hjælp af den bedre stemning der skabes ud fra det.

Man må ikke undervurdere den betydning indtagning af vand har på arbejdet. Medarbejdere sidder ofte i dyb koncentration i længere tid af gangen, og det gør, at man ikke altid tænker på at få nok at spise og drikke. Hvis ikke man indtager rigelig spise og væske, vil kroppens energiniveau hurtigt dale, og ens præstationer vil lide under dette.

Manglende væske medfører, at man arbejder langsommere og mindre koncentreret, og der er øget risiko for både svimmelhed og hovedpine. Varme dage kan især være en udfordring, også fordi varmen kan komme bag på medarbejderne, og de derfor glemmer at indtage mere vand fra drikkevandskøleren end normalt. For at undgå dehydrering, er det vigtigt at huske at holde kroppen i balance ved indtagning af den rette mængde væske.

En god vane, som kan sørge for at man får rigeligt at drikke i løbet af en arbejdsdag er, at man skal huske at holde pauser. Pauserne bruges til at give hjernen et pusterum, ved at man igen får ilt til hjernen. Når pausen holdes, kan den naturligt kombineres med indtagning af vand ved virksomhedens vandkøler.

Få rent drikkevand med en drikkevandskøler

En drikkevandskøler er ofte udstyret med et filter, som kan minimere risikoen for bakterier. Dermed kan en drikkevandskøler sørge for, at medarbejderne får de mest optimale arbejdsbetingelser på arbejdspladsen, når det gælder indtag af drikkevand. Ved indkøb af en drikkevandskøler betyder det, at der kan spares penge i indkøb af plastflasker og lignende. En minimering af indkøb af plastflasker er ikke kun en god idé i forhold til pengepungen, det er også en god idé når det angår de ansattes sundhed. Anskaffelsen af en drikkevandskøler betyder nemlig, at medarbejderne ikke behøver at drikke vand af plastbeholdere, der er mistænkt for at være sundhedsskadelige. Anskaf derfor en drikkevandskøler, og skab en god oplevelse med rent vand.

Vælg den rette type drikkevandskøler

Vandglas med vand fra vandoelerDer findes flere forskellige typer af drikkevandskølere, alt efter hvilke behov man har. Af de forskellige typer drikkevandskølere kan her nævnes en drikkevandskøler til gulv, hylde eller bord. De drikkevandskølere som er tiltænkt en plads på bord eller hylde, vil typisk være mindre end de vandautomater som står på gulvet.

Fordelen ved at vælge en af de mindre modeller er, at nogle af dem kan tages med til møder. Det er en god idé at anskaffe en drikkevandskøler som kan tages med flere steder, foruden en statisk drikkevandskøler, da det kan dække flere behov. For eksempel vil man opleve en forbedret koncentration til mødet, da medarbejderen får vedligeholdt sin væskebalance. Samtidig skal der ikke rende folk ind og ud af mødet, for at anskaffe sig noget at drikke.

Placering af drikkevandskøler

Med de forskellige typer drikkevandskølere in mente, skal der findes den rette placering til drikkevandskøleren. Det er ikke helt ligemeget, hvor i virksomheden drikkevandskøleren opstilles. Det er vigtigt, at man opstiller drikkevandskøleren et sted hvor der er en afslappet atmosfære, og ikke midt i et arbejdsmiljø, hvor der er dyb koncentration. Det er nemlig godt for medarbejderne, at de kan besøge drikkevandskøleren i deres pause, og dermed i ro og fred nyde det kolde vand fra drikkevandskøleren.

Samtidig skal drikkevandskøleren ikke stå for langt væk fra den pågældende medarbejders arbejdsplads. Står den for eksempel i en anden afdeling, vil den formentlig stå for langt væk, og medarbejderen vil føle, at drikkevandskøleren ikke er tiltænkt ham. Derfor er det en god ide at købe flere drikkevandskølere i større virksomheder for at tilfredsstille medarbejderne.