Ekspertvalg.dk — Skandinaviens største B2B-markedsplads
Omtale og
anbefalinger
Entrepreneur
Tv2
Berlingske Business
A 100% A
Tekststørrelse
Sidst opdateret: 20 juli 2021

Sådan kommer du på Forbes 30 Under 30 liste

Hvordan får man succes?

Der findes utallige måder, hvorpå du kan opnå dette. Den rette uddannelse, det rette netværk, og en vilje af stål er alle faktorer, som er med til at påvirke, hvorvidt du har mulighed for at opnå succes eller ej. Derudover findes der en række personer, som i høj grad har nået toppen. De har fundet deres vej, og arbejdet hårdt for at nå sine mål.

Da Forbes lancerede deres “30 under 30” i Europa, besluttede vi os for at analysere resultatet. Hvad gøres disse personer så succesfulde?

Uddannelse, baggrund, køn og alder må alle være faktorer, som har betydning for deres succes; men er dette alt? For at besvare det spørgsmål valgte vi at kontakte alle på Forbes liste, og vores spørgsmål blev besvaret. Steve Jobs og Mark Zuckerbergs homogene garderobe er blevet nævnt, som værende en faktor, som har haft stor betydning for deres succes. Vi ønskede at lære mere om de unge på Forbes “30 under 30” liste, og stillede dem en række spørgsmål:

  • Hvad spiser de til morgenmad?
  • Hvad laver de i deres fritid?
  • Hvor gamle var de, da de første gang begyndte at arbejde?

Se nedenstående infografik, hvis du ønsker at lære mere om de unge talenter.

Saadan Kommer Du Paa Forbes 30 Under 30 Liste

Ønsker du at benytte denne infografik på din hjemmeside, kan du bruge koden herunder:

Få koden
<div style="clear: both;"><a href="https://www.ekspertvalg.dk/blog/2016/03/saadan-kommer-du-paa-forbes-30-under-30-liste" target="_blank" rel="noopener"><img src="https://www.ekspertvalg.dk/media/2469683/saadan-kommer-du-paa-forbes-30-under-30-liste.png" alt="Saadan Kommer Du Paa Forbes 30 Under 30 Liste" style="width: 100%; max-width: 100%;" /></a></div>
Kopiér

Tilpas bredde: