Sammenlign priser på kaffemaskine
Udfyld formularen på et minut for at starte processen
Få op til 4 tilbud her
Spar tid
Spar tid

Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører

Spar penge
Spar penge

Spar penge ved at sammenligne tilbud og vælg det bedste

Gratis og uforpligtende
Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale og anbefalinger
Sidst opdateret: 22. november 2022

Kaffemaskiner til industri og kontor

Kaffemaskine - Læs om dine muligheder

Det er de færreste arbejdspladser og kontorer, der i dag kan klare sig uden en kaffemaskine eller kaffeautomat, simpelthen fordi kaffe er blevet en så stor del af den danske arbejdsdag. Vi bruger både kaffe til at kvikke os selv op, hvis vi føler os trætte og uoplagte, eller som et socialt samlingspunkt, hvor vi et øjeblik kan slappe af og tænke på noget andet end jobbet.

Vores partnere her på siden kan levere simple maskiner til kontoret, eller mere komplekse, professionelle maskiner til café og ontrade. Er det en stor engangsudgift for virksomheden, kan leasing af kaffemaskine være en løsning for dig.

Hvilken type kaffemaskine til erhverv søger du?

Her på siden skelner vi mellem de maskiner som skal bruges af en virksomhed på kontoret, og de maskiner som skal bruges til ontrade (kantiner, cafeer, hoteller og restaurenter) samt industrielle formål.

Billig kaffemaskine til kontor eller virksomhed

Her på siden kan du få tilbud på en mindre kaffemaskine, som kan bruges på kontoret til et bestemt antal medarbejdere. Hvilken maskine i skal vælge, afhænger af antallet af personer, som I er i virksomheden, og hvor stort jeres samlede forbrug er.

Er I under 10 i virksomheden, anbefaler vi, at I vælger instant kaffemaskiner, klassiske kandemaskiner eller en fuldautomatiske løsning. Er I flere end det, kan I efterspørge bryganlæg eller gå over til en automat-løsning, da der her typisk er flere valgmuligheder og automatisk brygning.

Derudover kan det være relevant at se efter andre parametre, når i skal træffe jeres endelige valg. Kapacitet/kopper, antal personer, valgmuligheder og naturligvis hvor meget I er villige til at betale for maskinen.

Professionel kaffemaskine til industri eller on-trade

Er du på udkig efter en stor kaffemaskine til industrielle formål eller ontrade? Vores samarbejdspartnere leverer professionelle maskiner til alle typer af erhverv. Før du træffer valget om typen af maskine, skal du afklare hvorvidt kaffen skal brygges manuelt eller automatisk.

Hvad koster en kaffemaskine til virksomhed?

Prisen kan variere meget og ligger fra 800-5.000 kr. for en lille model. Derimod ligger en større maskiner til industri og ontrade fra ca. 10.000 kr. og op efter alt efter virksomhedens behov og ønsker til denne. Der findes utallige varianter med flere forskellige funktioner, som alt efter behov vil indebære en ændring af størrelsen og dermed også prisen.

Pris på industri kaffemaskiner
ModelType maskinePris
Bonomt Bolero XLInstant kaffemaskiner16.265 kr.
Animo OptiFresh Bean 1Friskbryg kaffemaskine19.850 kr.
Bonomt Bryganlæg B10 HWBryganlæg29.320 kr.
Barista OneEspresso kaffemaskiner43.500 kr.

Priserne i ovenstående tabel er vejledende. Der tages forbehold for tastefejl.

Bestil tilbud nu

Udfyld formularen på bare 1 minut

Hvilken model bør jeg vælge?

Der findes, som tidligere beskrevet, utallige typer af industri kaffemaskiner, så det kan være svært at vælge, hvilken der passer bedst til ens behov. I en større virksomhed stiller du formentlig større krav til både kapacitet, antal af funktioner og smagsvarianter end du gør i en mindre virksomhed. Især kapaciteten er vigtig at forholde sig til. En for lille løsning kræver flere opfyldninger end nødvendigt, og det er både tidskrævende og kan fungere som et stort irritationsmoment.

En for stor løsning betyder derimod formentlig, at der kunne være sparet penge ved at købe en mindre. Her går der meget kaffe, vedligeholdelse og omkostninger til spilde. Ligeledes bør man have bryggetiden in mente - der er forskel på hvor hurtigt industri kaffemaskinerne brygger en kop. 

Du kan i følgende tabel se, hvad der passer bedst til din virksomhed baseret på dens størrelse:

Kaffemaskiner efter virksomhedsstørrelse
ModeltypeAntal medarbejdere
Instant kaffemaskiner2-10 medarbejdere
Fuldautomatiske espressomaskiner10-25 medarbejdere
Friskbryg kaffemaskine25-50 medarbejdere
Bryganlæg50+ medarbejdere

Kaffemaskine til store virksomheder

Er I en stor eller mellemstor virksomhed med mange medarbejdere, der hver dag drikker uendelige mange kopper kaffe? Så kan det være en god ide at overveje om størrelsen er den rette.

  • Størrelsen
   Det der først og fremmest karakteriserer en stor kaffemaskine er naturligvis størrelsen. En stor kaffemaskine fylder betydeligt mere end de små kolbemaskiner. Denne kan ligeså fås med sin egen søjle, således at den kan placeres hvor som helst.
  • Kapacitet
   Foruden størrelsen er kapaciteten ligeledes afgørende for, hvorvidt den betegnes som stor eller ej. En stor kaffemaskine har større kapacitet end de fleste andre maskiner, og kan således brygge op til 300-500 kopper om dagen.Dette betyder både, at der er nok lagerplads til at opbevare kaffe- og kakaopulver inden i maskinen, men også at den er så hårdfør, at den kan klare at brygge så mange kopper i træk. Modeller af denne størrelse og kapacitet passer især til store og mellemstore virksomheder, da de kan betjene mange mennesker i løbet af en dag.
  • Fuldautomatisk løsning
   For det meste karakteriseres en stor kaffemaskine ligeså som værende fuldautomatisk. Som sagt er store kaffemaskiner både store rent omfangsmæssigt og kapacitetsmæssigt, og ofte følger fuldautomatikken hånd i hånd med disse parametre.Hvis en stor kaffemaskine skal kunne håndtere mange kopper kaffe, kræver det nemlig, at den brygger hurtigt, og at den får den enkelte ordre af vejen, så den næste kan komme til. Her nytter det altså ikke noget, at maskinen kun er semiautomatisk, og hver enkelt medarbejder skal bruge tid på selv delvist at tilberede kaffen.
Bestil tilbud nu

Udfyld formularen på bare 1 minut

Specialiteter og funktioner

Der findes mange forskellige industri kaffemaskiner med diverse funktioner og bryggemetoder, og desuden er det ikke alle medarbejdere, der ønsker præcis den samme varme drik. Derfor kan løsningen også findes i en kaffeautomat, som kan levere både kaffe, cappuccino, café latté, varm chokolade, café mokka og espresso, samt varmt vand til te.

Udover de mange smagsvarianter vil løsningen også variere med hensyn til bryggemetode. En instant maskine er f.eks. velegnet til steder, hvor der er trængsel og et stort behov for kaffe, da den har en lav bryggetid på omkring otte sekunder.

En helbønne-løsning sikrer derimod en høj kvalitet, da den bedste kaffe i de fleste tilfælde stammer fra en helbønne-model. Her kan bryggetiden dog godt være længere, men til gengæld brygger den af høj kvalitet.

Hvilke overvejelser skal jeg gøre mig først?

Der er flere ting du kan overveje, før du anskaffer en kaffemaskine til kontoret.

Disse inkluderer, men er ikke begrænset til:

  • Kapacitet
  • Funktioner
  • Fuldautomatisk eller semiautomatisk?
  • Skal jeg købe, leje eller lease?
  • Skal jeg medkøbe en serviceaftale?

Hvor stor kapacitet skal min kaffemaskine have?

Kaffemaskinens kapacitet omhandler, hvor meget kaffe den kan rumme, samt hvor mange kopper kaffe og andre varme drikke den kan brygge på en dag. Der findes mange forskellige, og maskinernes type har selvfølgelig også nogen indvirken på kapaciteten. Gammeldags kolbekaffemaskiner brygger for eksempel kaffen langsommere, end store kaffeautomater med forskellige kaffevarianter.

Hvis du har brug for en kaffemaskine med høj kapacitet, bør du derfor have en stor kaffemaskine, som brygger kaffen hurtigt. Hvis du blot har brug for 10-20 kopper kaffe om dagen, kan du som regel nøjes med en mindre, mere simpel løsning.

Hvor avanceret skal maskinen være?

Hvis du har brug for en kaffemaskine, som bare skal brygge almindelig, sort kaffe, er en gammeldags kolbekaffemaskine god nok. Disse har dog ikke altid en så stor kapacitet, og du kan bliver nødt til at købe en stor kaffemaskine, som er mere avanceret, hvis der er behov for mere kapacitet. Behovet for stor kapacitet følges ofte med ønsket om mange typer kaffe.

Hvis du gerne vil have en kaffemaskine, som både kan brygge forskellige typer kaffe, kakao og varmt vand, skal du have en lidt større model. Her får du ofte mulighed for at brygge caffe latte, café au lait, wiener melance, cappucino, espresso, chocomilk, varm chokolade og varmt vand. Desuden får du typisk også mulighed for at justere drikkens styrke, samt spæde den op med mælk og sukker.

Skal den være fuldautomatisk eller semiautomatisk?

Du kan selv vælge, hvorvidt du ønsker en fuldautomatisk eller semiautomatisk kaffemaskine. Med en fuldautomatisk maskine til kontor, behøver du kun at trykke på tænd/sluk-knappen en enkelt gang, for at den perfekte kop kaffe brygges. Denne type bruges ofte af restauranter og cafeer, da servitricerne dermed ikke behøver at brygge kaffen selv, og de derfor kan foretage sig noget andet, mens den kaffen tilberedes.

En semiautomatisk kaffemaskine kræver en smule manuelt arbejde, før at man kan få den ønskede kop kaffe. Den bruger ofte et filter, som kræver, at man fylder det op umiddelbart før kaffebrygningen. Det betyder, at man enten skal hælde formalet kaffe direkte i maskinen, eller at man først skal kværne nogle bønner, for derefter at hælde dem op i filteret. Dernæst skal filtret indsættes i maskinen, og der skal trykkes på tænd/sluk-knappen, både når brygningen skal påbegyndes, men også når den er færdig.

Skal jeg købe, leje eller lease?

Ved anskaffelse, er det vigtigt, at du på forhånd har overvejet, hvorvidt du ønsker at købe eller leje kaffemaskinen. Hvis du køber, så ejer du den selvfølgelig, og ansvaret for dens vedligeholdelse og eventuelle reparation tilfalder dig. Den største ulempe er, at du skal betale en højere engangsydelse, hvilket kan være en stor udgift.

Hvis du foretrækker en lejeaftale, betaler du et noget mindre beløb hver måned, og ansvaret for vedligeholdelsen tilfalder det firma, som du lejer eller leaser igennem. Dette kan dog blive en dyrere løsning i den sidste ende, hvis du betaler leje så lang en periode, at du ender med at have betalt nyprisen og mere til.

Skal jeg medkøbe en serviceaftale?

Ved at tilkøbe en serviceaftale sikrer du, at din kaffemaskine altid er funktionsdygtig, og altid i tiptop-stand. Du har også nogen du kan ringe til, hvis den pludselig skulle gå i stykker, og ofte kan du få en ny, eller en midlertidig, mens de reparerer den gamle.

Bestil tilbud nu

Udfyld formularen på bare 1 minut

Så nemt er det
1
Bestil tilbud
Udfyld formularen med dine krav og behov til produktet.
2
Match
Vi matcher din henvendelse med relevante leverandører.
3
Modtag tilbud
Du modtager op til fire tilbud, tilpasset dine krav.
Bliv samarbejdspartner

Vi prøver altid at forbinde vores kunder med de bedste leverandører i branchen. Er du en af dem?