Hjemmeside

Modtag op til fire gratis og uforpligtende tilbud på en hjemmeside her!

Spar tid

Udfyld kun 1 formular og modtag op til 4 tilbud fra særligt udvalgte samarbejdspartnere

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale & anbefalinger
1
2
3
Få op til 4 tilbud her Webløsning - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Har I allerede en webløsning?

Det tager under et minut!

Billig hjemmeside - få tilbud med Ekspertvalg.dk

Hvis din virksomhed står og mangler en hjemmeside, kan Ekspertvalg hjælpe dig med at finde den rette samarbejdspartner. En hjemmeside fungerer i høj grad som virksomhedens image udadtil. Konkurrencen online er høj og afspejler din hjemmeside ikke professionalisme er kunden hurtigt videre.

Oversigt over indhold:

En moderne og professionel hjemmeside er derfor altafgørende for mange virksomheder. Du kan her på siden læse om nogle af de overvejelser man bør gøre sig, når man er på udkig efter en hjemmesideløsning.

Der er mange forskellige hjemmesideløsninger, hvilken der passer dig bedst afhænger af din branche og hvad formålet med din hjemmeside er. Inden du finder en leverandør, er det en god idé at have gjort dig tanker om hvad din hjemmeside skal bruges til og hvor høj kvalitet den skal være i.

Hvis du søger et ny hjemmeside design, kan du med fordel udfylde kontaktformularen oppe i højre hjørne. Derefter får du op til 4 konkurrencedygtige og uforpligtende tilbud på en hjemmesideløsning.

Billig hjemmeside - Hvad er prisen på en hjemmeside?

Pris på hjemmesider afhænger som så meget andet af kvaliteten. Hjemmesider der kræver at en programmør ligger timer i at kode og rette til, koster en del mere. Når dette er sagt, skal der også lægges vægt på hvor vigtig en hjemmeside er for virksomheder og ønsker man kun at bruge et par tusind kroner på en billig hjemmeside, skal man ikke regne med at have en hjemmeside der er effektiv på mere end et hobby niveau.

Ønsker man ikke at investere i en professionel hjemmeside, skal man regne med at der er nogen risici forbundet med dette. Eksempelvis kan I få domæne på en server der crasher i tide og utide. Det kan også være at I får lavet hjemmeside i et system der ikke understøtter de funktioner der er essentielle for jeres virksomhed.

Det kan tit koste mere i sidste ende, at skulle flytte og optimere hele siden senere hen. Hvor mange penge der skal posteres i en stabil og veludviklet hjemmeside kommer naturligvis an på hvad I skal bruge den til. De forskellige hjemmesidesystemer tilbyder forskellige skabeloner for hvordan hjemmesiden opbygges. CMS hjemmesider kan hjælpe dig, så du ikke skal opbygge hjemmesiden helt fra bunden.

Vi anbefaler at man altid henter mere end ét tilbud på hjemmeside design, hvilket også er grunden til I, hos Ekspertvalg.dk kan modtage op til fire tilbud gratis og uforpligtende, fra vores samarbejdspartnere.

 Hjemmeside pris

Hvad skal du overveje inden køb af hjemmeside?

Når man skal have en ny hjemmeside er det vigtigt, at man spørger sig selv om hvad den skal bruges til og hvordan man har tænkt sig at bruge hjemmesiden. Årsagen til dette er, at en hjemmeside kan være en dyr og tidskrævende investering. Det er derfor afgørende, at man vælger den rette løsning første gang.

Hvis det er første gang du skal investere i en professionel hjemmeside, kender du måske ikke til de forskellige valg der skal tages og muligheder du skal overveje. Vi har derfor valgt at liste en række af de vigtigste ting du skal overveje, herunder. Hvad der er brug for, afhænger naturligvis af branchen og er du i tvivl kan du altid spørge en professionel til råds. 

Har du allerede gjort dig overvejelser om hvad din virksomhed har brug for, på deres nye hjemmeside, er du velkommen til at kontakte os. Vi tilbyder op til fire konkurrence dygtige tilbud på en hjemmeside, fra vores partnere. Du er naturligvis ikke bundet af disse tilbud og de er gratis. At få mere end ét tilbud, er altid en god idé, så du kan få den bedst mulige hjemmeside løsning til en retfærdig pris. 

Når i skal købe ny hjemmeside er en af de store spørgsmål, om det skal laves på en skabelon eller skræddersyes fra bunden. Der er fordele og ulemper ved begge løsninger.

Vælger du at programmøren skal lave det fra bunden, kan du få det præcis som du vil have det. Dette kan være en stor fordel hvis du vil have flere funktioner på, vil have en mere omfattende hjemmeside og ligeledes vil kunne brande virksomheden mere. Det kan derimod være en lidt størrer investering end en skabelon hjemmeside løsning.

En skabelon løsning for hjemmesider er hurtigere at lave og en mindre investering. Det giver dog en række begrænsninger og rammer for hvad der er muligt. Begrænsningerne kan bestå i at du primært kun kan ændre farver, billeder og tekst . Du kan ikke ændre på de forskellige moduler hjemmesiden er bygget op med.

Mange hjemmeside bureauer og freelance programmører, kan tilbyde dig en fuld SEO/Adwords pakke, der giver dig en god start. Husk at sikre din hjemmeside bliver SEO venlig, så den ikke blot er optimeret når den er færdiglavet men ligeledes vil være nem at arbejde med fremover.

Har du brug for ekstra funktioner på din hjemmeside? Hvis du har en servicevirksomhed, hvor folk skal have mulighed for at booke tider online, skal du gøre programmøren opmærksom på dette. At have et online bookingsystem på din hjemmeside kan spare dig for en masse administrativt arbejde.

Responsivt design betyder at din hjemmeside retter sig efter hvilken device folk sidder med. Hvis man eksempelvis besøger din hjemmeside på en mobiltelefon skal hjemmesiden rette sig ind, i forhold til hvis man besøger din hjemmeside fra en computer. 

Tænk over om, du ønsker at din hjemmeside skal være opsat til Google analytics. Det vil give dig en række muligheder for at måle på eksempelvis konverteringer og ligeledes kigge på dine besøgendes adfærd på hjemmesiden.

Der findes forskellige plugins for integration af de sociale medier på en hjemmeside. Det kan enten være at du ønsker, brugeren skal kunne logge på med sin Facebook konto eller du ønsker at få vist din nyeste blogposts i siden af hjemmesiden, som en form for newsfeed. Dette skal du være afklaret med, så programmøren kan sætte det hele ind fra starten, da det vil gøre processen lettere og hurtigere for begge parter.

Har du brug for grafisk design på din hjemmeside? Ikke alle programmører kan lave grafisk design. Ønsker du at få udarbejdet logo eller andet grafisk materiale, er det en god idé at tjekke om den leverandør du har valgt, kan lave dette.

Har du valgt det rette TLD (.dk, .net, .com,)? Dette kan have betydning for din fremtidige SEO og ligeledes have betydning hvis du ønsker at gå internationalt senere hen. 

Hjemmeside med webshop

En webshop er en platform, som virksomheder benytter til at sælge deres produkter online til forbrugere eller andre virksomheder. Forudsætningen for en webshop, er at have en hjemmeside, hvorpå webshoppen kan ligge. Pris på webshop vil generelt variere efter hvilken type du vælger, og hvor standardiseret løsningen skal være. 

Det er vigtigt at have afklaret, om ens virksomhed skal sælge B2B eller B2C ydelser, da der er betydelig forskel på, hvor mange værktøjer de forskellige webshops har. I en B2B webshop, er der bl.a. mulighed for at lave meget bedre customer management på din hjemmeside. Det er ikke anbefalelsesværdigt at investere i en billig webshop, da sådan en webshop hurtigt kan volde problemer. I denne forbindelse anbefaler vi, at alle virksomheder på forhånd sætter sig ind i reglerne på området. For uddybelse kan Erhvervsstyrelsens guide til virksomheder om e-handel følges.

Der er også en lang række andre fordele ved en B2B Webshop. Der er bl.a. mulighed for at sælge døgnet rundt ved at lade kunderne betjene sig selv på din hjemmeside. Det kræver naturligvis at dette opsættes af virksomheden, som tager tid, men kommer til at spare mere tid i det lange løb.

Der spares også meget tid i salgsafdelingen, at benytte en B2B webshop. Dette er grundet, at der anvendes langt mindre tid på at indtaste ordrer for kunderne, da kunderne betjener sig selv via systemet.

Hvis du ønsker et system, som kan have uendelige produktkategorier til virksomhedens produkter, samt uendelige produkter i kategorierne, skal du have et Open Source PHP Webshop system.

Der kan ligeledes anvendes flere forskellige valutaer i et Open Source PHP webshop system. Det kan være relevant for dig, hvis du driver en international virksomhed med mange forskellige sprog på hjemmesiden.

I en professionel PHP Webshop, kan kunderne også foretage produkt anmeldelser, hvilket kan øge troværdigheden af dine produkter og virksomheden. Dette kan i høj grad bidrage til potentielt mersalg af visse produkter. Af denne grund tilegner flere og flere virksomheden sig også certifikater som e-mærket for at bevise sikkerheden på deres webshop. 

Ønsker du et velstruktureret webshop-system og/eller hjemmeside, kan du med fordel udfylde kontaktformularen øverst i hjørnet på denne side og finde en billig webshop.

Bestil tilbud på webshop Det tager under 1 minut.

 

Billige hjemmesider - Kan det betale sig?

Det er naturligvis svingende hvad man opfatter som billige hjemmesider, i denne sammenhæng er der tale om simple skabelon løsninger eller skræddersyet design hvor man spare alle ekstra funktioner væk. Ved at købe en billig hjemmeside baseret på en skabelon, kan det i sidste ende blive dyrer. Dette hænger sammen med de begrænsninger der kan være på disse hjemmeside skabeloner. Ønsker du på et senere tidspunkt nogle funktioner der ikke understøttes af dette eller blot vil have ændret design, risikere du at skulle flytte hele hjemmesiden. 

Billige hjemmesider der er skræddersyet, men flere funktioner der er sparet værk, koster i sidste ende også mere. Det hænger sammen med at det er dyrer at implementere funktioner efter at hjemmeside designet er lavet med alt indholdet. Ekstra funktioner der kan koste ekstra hvis man ikke medregner det fra start, kan være responsivt design, specielt hvis det er en dynamisk side. Nogle virksomheder vælger også blot at holde sig til et internt CRM system

Bliv ikke skræmt, dette er blot en række forbehold for billige hjemmesider. Du skal naturligvis ikke investere i flere funktioner end der er brug for, men gennemtænk hvad du får brug for, på længere sigt. 

Hjemmeside design - Repsonsive design

Responsive design af hjemmeside

Det er ikke nogen hemmelighed at skærmen på en smartphone er mindre end skærmen på en computer. Derfor skal din hjemmeside passe til de forskellige skærmstørrelser du kan se på billedet til højre.

At have et responsive design handler i bund og grund om at din hjemmeside er programmeret med henblik på at den skal kunne ses på alle elektroniske devices (Computer, tablet og smartphones). Der kan være en række problematikker ved ikke at have responsive design.

Du har måske oplevet at besøge en hjemmeside på din mobil, hvor hjemmesiden har set rodet og uoverskuelig ud. Det der sker er at, en hjemmeside uden responsive design, går på egen hånd ind og redigere for at få plads til alle elementer, når den vises på en mindre skærm end den i første omgang var programmeret til.

Har du ikke et responsive design vil det ødelægge brugervenligheden på din hjemmeside, være en udfordring for SEO arbejde og ligeledes optimering af hjemmesidens indhold.

Du opfordres derfor til at, din hjemmeside programmeres til at have et responsive design. Din hjemmeside vil stadig ændre design automatisk, men ved at have resonsive design, styre du helt selv hvordan din hjemmeside ser ud på de forskellige enheder. På den måde vil brugervenligheden, både for dine brugere og Google, blive væsentligt forbedret med en mobilvenlig hjemmeside.

Det kan være lidt dyrer at få programmeret en hjemmeside med responsivt design, men vi anbefaler på det kraftigste at dette ikke er noget du vælger fra, når der skal kigges på pris. Trådløse enheder er fremtiden og vi ser hver måned at brugen af mobiltelefoner og tablets stige. De bruges ikke blot til at besøge hjemmesider men ligeledes til at shoppe online.

Bestil tilbud på responsive design Det tager under 1 minut.

 

Hjemmeside - Online booking funktion

Et booking system kan spare dig for en masse administrativt. Hvis kunden selv er i stand til at booke tid hos dig, er du fri for at telefonen ringer dagen lang og at du skal tjekke kalenderen hver gang. Kunden kan blot logge på din hjemmeside og selv se hvornår du har tid i kalenderen.

Online booking systemer bruges for det meste af servicevirksomheder, såsom frisører. Det bruges dog også af konsulenter og rådgivere, hvor kunden skal kunne booke rådgiver møder, således kan man spare en receptionist. Der er et utal af muligheder med et booking system og vi rådgiver derfor altid til at du tager en snak med en leverandør, for at høre om de mange muligheder der er. Således får du også et system der passer dig bedst muligt.

Ønsker du tilbud fra vores leverandører, er du meget velkommen til at udfylde kontaktformularen du finder her. Når du har udfyldt den, vil du modtage op til fire konkurrencedygtige tilbud.

Hjemmeside - Bruger login

At have en hjemmeside med bruger login, kan omfatte to forskellige ting. Det kan enten være bruger login for kunder, så de kan bestille vare eller booke tider i din virksomhed. Det kan ligeledes være en kundeklub hvor du ønsker at dine kunder blot kan logge ind og have deres egen side til eksempelvis at have et overblik over deres abonnement eller service.

Hvis du ønsker en hjemmeside med bruger login, er der ting du skal tage stilling til inden. Skal kunden kunne logge ind med Facebook, skal der være et betalingssystem koblet til systemet og ligeledes om der skal være et CRM system tilkoblet.

Når kunden har et bruger login på din side, kan du mange gange indsamle værdifuld viden om deres tidligere køb til at forudse fremtidige køb. Det kan i høj grad hjælpe dig til gensalg og mersalg. Det er naturligvis en ekstra funktion til din hjemmeside løsning, men vejer du det op i de potentielle ekstra salg, kan det betale sig selv i det lange løb.

Login på hjemmeside

Wordpress hjemmeside

Wordpress CMS hjemmeside giver en række muligheder, du kan blandt andet redigere og oprette sider på egen hånd. Du kan ligeledes oprette flere brugere på Wordpress, således at flere medarbejdere kan redigere på hjemmesiden samtidig.

Når du har en Wordpress baseret hjemmeside, er det vigtigt at siden får de nødvendige opdateringer for at holde eventuelle hackere ude. Opdateringerne indeholder ligeledes vedligeholdelse af forskellige funktioner i systemet. Alt dette vil din leverandør du har valgt, kunne hjælpe dig med.

En Wordpress CMS hjemmeside har naturligvis nogle begrænsninger, så forhør dig altid med programmøren, om det er en løsning der passer bedst til dine behov. Her hos Ekspertvalg kan du altid få tilbud på hjemmeside løsninger fra pålidelige leverandører, der levere kvalitets hjemmesider.

Et alternativ til Wordpress CMS, er en løsning som Umbraco. Dette system giver dine webudviklere flere muligheder for egne programmering af siden og er en smule mere kompleks. 

Hjemmeside udbydere

Der findes flere forskellige leverandører af hjemmesider, der kan være forskel på om du vælger det ene eller det andet. Du kan eksempelvis ansætte en freelancer, et webbureau eller en IT virksomhed der programmere.

Freelancere har for det meste en del erfaring og har både programmering og grafiske evner. Du kan dog risikere at ramme ind i en freelancer der blot gør det på hobby niveau. Undersøg derfor altid referencer.

Et webbureau har mange gange en grafisk designer og programmører, for at dække alle processer der er ved at lave en ny hjemmeside. Ligeså vel som med freelancere, kan der være både dårlige og god bureauer, tjek derfor altid hvad de har lavet før.

IT virksomheder kan være rigtig gode til at lave komplekse systemer og er derfor rigtig gode hvis du har behov for en hjemmeside med mange forskellige funktioner, specielt hvis de forskellige funktioner skal være koblet til andre interne systemer.

Er du i tvivl om hvilken type der skal lave din virksomhed og hvem du kan stole på, til at levere et godt produkt? Vi har hos Ekspertvalg en række kompetente hjemmeside virksomheder, der med glæde vil give dig et gratis hjemmeside tilbud på dine ønsker for en hjemmeside. Du skal blot udfylde kontaktformularen i toppen af siden, så vil du modtage op til fire tilbud på dit projekt.

Køb hjemmeside

Når du vælger at købe en hjemmeside, vil du ligeledes få et produkt der er skræddersyet og optimeret til dine behov. Det vil 100% være dit domæne og du vil kunne redigere hjemmesiden som du vil. Prisen på en hjemmeside afhænger af, hvor mange funktioner og hvilke, der er behov for. Det er naturligvis en lidt større investering end ved hjemmeside abonnement, men I vil heller ikke komme ud for at der senere hen vil komme udfordringer med ejerskab af hjemmesiden. Det er selvfølglig også et spørgsmål om likviditet, om man kan betale den samlede hjemmeside pris med det samme.

Hjemmeside abonnement

Et hjemmeside abonnement er som udgangspunkt billigere end en samlet hjemmeside pris. I betaler hver måned for at siden køre og mange gange er der support med i prisen. Vælger man hjemmeside abonnement opgiver man dog også en del af kontrollen, til dem der ejer domænet. Du kan ligeledes risikere at have udfordringer med ejerskab af hjemmesiden, hvis du senere hen vil løsrive dig fra abonnementet. Hold derfor altid øje med, hvad kontrakten indebærer.

Kontakt Ekspertvalg for tilbud på en hjemmeside

Som sagt varierer hjemmesideløsninger meget i pris og kvalitet. Det kan derfor være svært at sige, hvad der er bedst. Dette set i forhold til hvad der passer den enkeltes behov og forventninger.

Ønsker du en professionel hjemmeside-løsning, så er det nu du skal udfylde kontaktformularen øverst på siden til højre. Herefter modtager du op til 4 særdeles konkurrencedygtige tilbud på hjemmesider gennem samarbejdet med vores partnere.

Såfremt du har nogle spørgsmål omkring en hjemmeside løsning eller andet, så er du velkommen til at ringe på telefon +45 3841 0300 eller send en mail til info@ekspertvalg.dk

Bestil tilbud på hjemmeside Det tager under 1 minut.