Privatalarm

Sammenlign pris og kvalitet på privatalamer - Bestil flere tilbud her!

Spar tid

Udfyld kun 1 formular og modtag op til 4 tilbud fra særligt udvalgte samarbejdspartnere

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale & anbefalinger
1
2
3
Få op til 4 tilbud her Alarmsystemer - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

I hvilken ejendomstype ønskes installationen?

Det tager under et minut!

Info om privatalarmer

Hver eneste dag i Danmark udføres der fuldbyrdede og forsøg på indbrud, og antallet af disse er desværre stødt stigende. Bliver der begået indbrud i ens hjem, kan det blive en rigtig dyr omgang både økonomisk og personligt. Vil man mindske risikoen for indbrud i hjemmet, bør man derfor investere i en privatalarm, også kaldet en hjemmealarm, da man med en privatalarm reducerer risikoen for indbrud, samtidig med at man kan begynde at føle sig mere tryg i hverdagen.

Privatalarm med eller uden abonnement?

Man kan både købe en privatalarm med eller uden abonnement. Køber man en privatalarm uden abonnement betyder det, at man ikke har nogen udgifter til hverken alarmselskaber eller vagtselskaber, så snart alarmen er installeret. En privatalarm bør dog have et GSM-kort installeret, da en GSM privatalarm vil være i stand til at sende dig, eller en anden, en SMS, hvis privatalarmen går i gang. Du kan opsætte privatalarmen, så den kontakter en række personer i en telefonkæde, hvor rækkefølgen af kontaktpersoner bliver prioriteret af dig. Det kan f.eks. være, at du gerne vil have at din husalarm i første omgang prøver at kontakte din nabo, som første person i telefonkæden. Har du et privat alarmsystem uden abonnement, skal du også selv stå for vedligeholdelse, test af systemet samt udskiftning af batterier.

Vil du have et professionelt vagtselskab til at rykke ud når privat alarmen går i gang, skal du have en privatalarm med abonnement. Det kan godt virke mere betryggende at vide, at det er professionelle vagtfolk som kommer ud til ens hjem, i stedet for "bare" ens nabo. Desuden bør man aldrig sende sin nabo eller familie ind i ens hjem, hvis man har fået et alarmsignal - det kan være en meget farlig situation, og kan ikke anbefales. Man kan alternativt observere huset fra lang distance. Har man et abonnement tilknyttet til sin privatalarm, behøver man ikke bekymre sig om hvorvidt indbrudstyven stadig er i hjemmet, eller hvordan man skal håndtere ødelagte vinduer eller døre - dette vil vagtselskabet tage sig af.

Indbrud i Danmark

Danmark er et af de lande, hvor begås flest indbrud pr. indbygger. I 2012 oplevede omkring 45.000 danskere indbrud i deres hjem - og det er bestemt ikke en rar følelse, at vide, at vildtfremmede mennesker har været inde i ens hjem. 45.000 indbrud i landets omkring 2,5 millioner private hjem, svarer til en indbrudsrate på 1,8 procent - eller fem indbrud i timen døgnet rundt. I 2011 var indbrudsraten i private hjem med installerede privatalarmer kun 0,47 procent. Hvis du får et privat alarmsystem, reducerer du altså risikoen for indbrud med hele 74 procent. Det er dog vigtigt at pointere, at en alarm ikke alene er en garanti for, at der ikke bliver begået indbrud i hjemmet, da det i sidste ende er indbrudstyvens risikovillighed, der afgør om dit hus er værd at begå indbrud i. Har man installeret en privatalarm, vil den dog være med til at gøre arbejdsbetingelserne for tyven sværere, og også øge risikoen for tyven.

Udsathus

Det skal en privatalarm kunne

Der findes mange forskellige privatalarmer på markedet i dag, og der findes stort set privatalarmer til alle behov. De mest grundlæggende elementer i en privatalarmspakke vil som regel være følgende:

  • PrivatalarmEn central med sirene - Privatalarmens centralenhed placeres for det meste i din entre eller bryggers. Selve sirenen sidder også indbygget i centralen.

  • Et betjeningspanel - Du kan betjene privatalarmen via betjeningspanelet, som sidder på privatalarmens centralenhed. Du kan se privatalarmens historik, til- og frakoblinger, samt oprette nye brugere.

  • En trådløs rumsensor - Man placerer typisk en rumføler et centralt sted i boligen, end hvor centralenheden er placeret. Man vil kunne tilkøbe ekstra rumfølere efter behov, når montøren kommer ud. 
    Har du husdyr, kan du med fordel vælge en rumføler, der tillader husdyr op til 30 kg., så kan de stadig færdes frit i hjemmet.

  • En dørkontakt - Som udgangspunkt bliver der installeret en åbningskontakt i din hoveddør, og du kan vælge at sikre flere døre eller vinduer med kontakter. Alarmen kan aktiveres, så du frit kan bevæge dig rundt i hjemmet. Den aktiveres først, når nogen udefra forsøger at trænge ind.

  • En fjernbetjening - Privatalarmen kan nemt slås til og fra med et tryk på en knap.

  • Skilte - Et skilt på døren har stor forebyggende og afskrækkende effekt på tyve, og man kan som regel få opsat alle de skilte man ønsker.

Pris på privatalarm?

Der findes mange forskellige udbydere af privatalarmer, og en alarm pris varierer alt efter hvor meget tilbehør du vil have med din privatalarm. Den største indflydelse på alarm prisen er, hvorvidt du vælger at få en privatalarm med inkluderet abonnement, hvor et professionelt vagtselskab vil blive udsendt hvis privatalarmen går i gang, eller om du vælger en privatalarm uden abonnement, hvor du selv skal sørge for at gøre noget, hvis privatalarmen går. 

Søger du privatalarm pris, eller har du brug for hjælp til at finde et privat alarm system, kan du udfylde kontaktformularen her på siden. Så vil vi sætte dig i forbindelse med flere udbydere af privatalarmer, som alle vil kunne give dig professionel rådgivning, samt et godt tilbud på lige præcis den privatalarm, som passer bedst til dine behov. På den måde kan du opnå det bedste tilbud på alarm, og samtidig sikre at du får den bedste privatalarm.

Forskellige typer privatalarmer

Der findes mange forskellige former for alarmer, som alle har deres formål. De fleste alarmer er tilpasset specifikke typer beboelse, hvilket betyder, at ikke alle alarmer er ens, selvom de ligeledes har mange ens træk. Forskellen findes primært i styresystemerne og de forskellige former for tilbehør, som kan tilkøbes. 

Alarm med kodelås til private

De mest almindelige typer kan findes herunder:

Privatalarmer er alarmer, som fås med eller uden et abonnement. Hvis man benytter et abonnement, kan alarmen tilkobles direkte til firmaet, som man har købt alarmen hos. Derudover modtager man ofte også direkte besked via sms eller lignende, omkring indbruddet. 

Hvis man ikke har et tilkøbt abonnement, er alarmens eneste effektive træk at den larmer, hvilket desværre ikke altid er nok til at skræmme tyve væk, hvis der hverken er naboer eller andre mennesker i nærheden. 

Husalarmer henvender sig, som navnet antyder, til huse, og den egner sig derfor ikke til lejligheder eller lignende. Derudover er denne type alarm dog ikke meget anderledes i forhold til andre alarmer.

Boligalarmer er en alarm, som henvender sig til alle typer beboelse, om det så er huse, lejligheder eller simple værelser i et bofællesskab. Denne type alarm kan fås med eller uden abonnement.

Hjemmealarmer er meget lig privatalarmer, selvom denne primært henvender sig til hjemmet, hvilket betyder, at denne løsning kan skræddersys til lige dit hjem. Denne type alarm kommer ligeledes med eller uden abonnement.</