Bestil tilbud på privatalarmer her
Sammenlign priser og kvalitet på privatalarmer
Spar tid

Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører

Spar penge

Spar penge ved at sammenligne tilbud og vælg det bedste

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale & anbefalinger
1
2
3
Få op til 4 tilbud her Alarmsystemer - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

I hvilken ejendomstype ønskes installationen?

Det tager under et minut!
Sidst opdateret: 10. februar 2021

Privatalarm: Find den bedste løsning til hjemmet

Hvorfor er en privatalarm vigtig for dit hjem?

Antallet af indbrud er faldet en del gennem tiden. Dette skyldes bl.a., at der er kommet et større fokus på privatalarmer, boligalarmer og sikkerhed. Derfor kan en alarm være en essentiel investering, så du kan føle dig sikker i dit eget hjem. I forlængelse af dette kan butikssikring ligeså være en oplagt investering for din virksomhed, hvis du også vil undgå indbrud her.

Et indbrud i dit hjem kan være en meget dyr, men samtidig også en meget ubehagelig oplevelse. Du bør derfor anskaffe dig den bedste privatalarm, også ofte omtalt som hjemmealarm, til dit hjem, så dine værdier og personlige ejendele er godt beskyttet. Ofte har hjem, der har installeret alarm, en lavere risiko for indbrud.

Der findes flere forskellige privatalarmer, og det handler blot om at finde den helt rigtige til dig. Der er nemlig mange fordele ved en privatalarm til dit hjem, og det derfor en investering, du bør overveje at gøre dig.

Fordele Ved Privatalarm

Skal du vælge en privatalarm med eller uden abonnement?

Det kan være en svær beslutning, når du skal vælge, om din privatalarm skal være med eller uden abonnement. Dine overvejelser bør fokusere på dine behov, hvad enten det er økonomiske eller sikkerhedsmæssige.

En privatalarm med abonnement sikrer dig, at du er i direkte kontakt med dit alarmselskab. På den måde kan du modtage den hjælp, information eller vejledning, du har behov for. Derimod kan en privatalarm uden abonnement være en god investering, eftersom du dermed slipper for den månedlige udgift, der skal betales ved det andet alternativ.

Hav disse faktorer med i dine overvejelser, og sammenlign privatalarm, så du ikke fortryder dit valg. I nedenstående kan du læse mere om, hvilke fordele og ulemper der er ved en privatalarm med og uden abonnement.

I 2009 blev der begået hele 48.670 indbrud i de danske hjem. Til sammenligning blev der i 2017 begået 29.147 indbrud. Dette tal er stadig det højeste i Skandinavien pr. indbygger.

Fordele og ulemper ved en privatalarm uden abonnement

Ønsker du en privatalarm uden nogle månedlige udgifter, så kan en privatalarm uden abonnement være en god investering. Køber du uden abonnement, kan prisen være højere i første omgang, da du selvsagt skal betale for selve alarmen samt installationen. Dog slipper du, som tidligere nævnt, for at betale en månedlig udgift.

Ulemperne er, at du selv er ansvarlig for dit eget hjem. Skulle der forekomme indbrud, vil der ikke være noget professionelt vagtselskab, der rykker ud til dit hjem. På den måde skal du selv stå for at tjekke dit hjem, hvis du vælger en privatalarm uden abonnement.

Værd at vide om en privatalarm uden abonnement

 • Du undgår den månedlige udgift
 • Du er selv ansvarlig for dit hjem
 • Der er ikke noget vagtselskab, der rykker ud ved indbrud
 • Fordele og ulemper ved en privatalarm med abonnement

  Der er mange fordele ved anskaffelsen af en privatalarm med abonnement. Køber du med abonnement, er en af fordelene, at et professionelt alarmsystem rykker ud til dit hjem i samme øjeblik, at alarmen går i gang. Dette er eksempelvis betryggende, hvis nu du er ude at rejse. Derudover vil dit forsikringsselskab tage sig af de eventuelle skader, der kan ske i forbindelse med et indbrud.

  Køber du en privatalarm med abonnement, så bør du tage højde for den månedlige udgift forbundet med abonnementet. Køber du derimod uden abonnement, så er det en engangsinvestering, som kan spare dig for en betydelig årlig udgift.

  Værd at vide om en privatalarm med abonnement

 • Du har direkte kontakt med vagtselskab, som rykker ud ved igangsættelse
 • Din forsikringspræmie kan blive billigere med alarmer i hjemmet
 • Du er bundet gennem et månedligt abonnement
 • Hvad koster en privatalarm?

  For at kunne give dig et overblik over de forskellige priser på en alarm, så bør du være opmærksom på, at prisen varierer afhængig af de individuelle udbydere.

  Ofte så vil udbyderne spørge ind til detaljer om din bolig heriblandt boligart, størrelsen på bolig og din ønskede placering af din alarm. De kunne også spørge ind til, om du eventuelt har oplevet indbrud førhen, hvilken kommune du bor i, og hvorfor du er interesseret i en privatalarm. En privatalarm test kan du bl.a. finde hos Forbrugerrådet Tænk, for at opnå et bredere overblik over valg af alarmsystem.

  Du bør derfor være forberedt på disse spørgsmål, således at udbyderne kan tilbyde dig den bedste privatalarm og dermed beregne en pris ud fra disse oplysninger. Derudover bør du være opmærksom på, hvilke funktioner din nye privatalarm skal kunne, for at leve op til dine behov. Flere funktioner på din privatalarm øger samtidig prisen på din husalarm.

  I følgende tabel kan du danne dig overblik over, hvad en privatalarm med og uden abonnement kan koste.

  Pris på privatalarm med og uden abonnement
  Privatalarm Pris på privatalarm uden abonnement Pris på privatalarm med abonnement
  Basis privatalarm til lejlighed 1.200-2.000 kr. 99-199 kr./måned
  Stor privatalarm til huse 2.100-3.300 kr. 200-249 kr./måned
  Udvidet privatalarm til større huse eller virksomheder 3.400-5.000 kr. 250-300 kr./måned

  * Priserne er vejledende

  Bestil tilbud på privatalarm Det tager under 1 minut

  Ovenstående priser er vejledende og vil variere alt efter, hvilke behov du har til en privatalarm. Vil du gerne modtage tilbud på en privatalarm, så dit valg af privatalarm bliver lettere, kan du blot udfylde kontaktformularen her på siden.

  Bestil Tilbud På Privatalarm

  Hvordan fungerer en privatalarm med videoovervågning?

  Ønsker du at have endnu større sikkerhed ved din tyverialarm, kan du anskaffe dig en privatalarm med videoovervågning. På den måde kan du få et billede eller et signalement af indbrudstyven, der kan sendes til politiet som dokumentation for indbruddet.

  En privatalarm med videoovervågning eller med kamera er udstyret med den nyeste billedkvalitet og lyd, så du kan være sikker på, at dit hjem er i trygge hænder. En privatalarm med kamera opfanger de forskellige elementer, der bevæger sig, i dit hjem, uanset om du er hjemme eller ude. På den måde kan du altid opnå den tryghed, du har brug for til at passe på dit hjem og dine ting. Hos G4S, Securitas og Falck kan du få tilbud på alarmsystemer og få en G4S privatalarm, Falck privatalarm osv.

  Hvad bør den komplette privatalarm indeholde?

  Ønsker du at få det optimale ud af din husalarm, bør du fokusere på disse dele, der tilsammen udgør en komplet privatalarm.

  • En central med sirene
   Privatalarmens centralenhed placeres for det meste i din entré eller dit bryggers. Selve sirenen sidder også indbygget i centralen.
  • Et betjeningspanel
   Du kan betjene privatalarmen via betjeningspanelet, som sidder på privatalarmens centralenhed. Du kan se privatalarmens historik, til- og frakoblinger, samt oprette nye brugere.
  • En trådløs rumsensor
   Du placerer typisk en rumføler et centralt sted i boligen. Du kan tilkøbe ekstra rumfølere efter behov, når montøren kommer ud. Har du husdyr, kan du med fordel vælge en rumføler, der tillader husdyr op til 30 kg., så de stadig kan færdes frit i hjemmet.
  • En dørkontakt
   Som udgangspunkt bliver der installeret en åbningskontakt i din hoveddør, og du kan vælge at sikre flere døre eller vinduer med kontakter. Alarmen kan aktiveres, så du frit kan bevæge dig rundt i hjemmet. Den aktiveres først, når nogen udefra forsøger at trænge ind. Dette minder en smule om adgangskontrol, hvor du skal indtaste en kode før, du kan komme ind i det ønskede rum.
  • En fjernbetjening
   Privatalarmen kan nemt slås til og fra med et tryk på en knap.
  • Skilte
   Ligeså vel som virksomheder har områdesikring, som gør deres grund ser beskyttet ud, kan et skilt på døren have stor forebyggende og afskrækkende effekt på tyve, og du kan som regel få opsat alle de skilte, du ønsker.

  Du kan ligeså overveje, om du bør investere i en privatalarm med sms. En privatalarm med sms kan være en stor fordel, da du kan tage hjem med det samme, kontakte politiet eller ringe til dine naboer og gøre dem opmærksomme på indbruddet. Sørg i denne forbindelse altid for at have et mobilabonnement med optimal dækning.

  Hvis der skulle ske indbrud i dit hjem, kan en privatalarm med sms oplyse dig om situationen via en sms i samme øjeblik, alarmen går i gang. Du skal blot indtaste dit telefonnummer i dit alarmsystem, hvorefter du modtager en sms, hvis der sker et indbrud. På den måde kan du hurtigt nå at reagere.

  Udfyld vores formular øverst på siden, og modtag op til 4 tilbud på din privatalarm. Det er både gratis og uforpligtende. På den måde får du et overblik over leverandører af privatalarmer og deres priser.

  Bestil tilbud på privatalarm Det tager under 1 minut
  Skrevet af Signe Kirk Andersen Kommunikation, indhold og analyse Signe er kommunikationsmedarbejder på Ekspertvalg.dk og har siden 2017 arbejdet med det indhold, du finder her på siden. Signe er både skrap til at skrive tekster om de produkter, vi kan hjælpe dig med at få tilbud på og lave projekter om iværksætteri og erhvervsliv.
  Kontakt mig: