Få flere tilbud på produkter og services til din virksomhed

Omtale og anbefalinger
Sidst opdateret: 21. juli 2021

Oversigt over priser på mobilabonnementer

Sammenlign mobilabonnementer fra danske udbydere

Vi har samlet mere end 100+ mobilabonnementer fra de førende danske udbydere af abonnementer til mobiltelefon. På den måde kan du nemt sammenligne priser og abonnementsvilkår mellem teleselskaberne og vælge den bedste løsning til dit behov.

Der findes mange udbydere, og skal du nærlæse dem alle for at tjekke priser og vilkår, er det næsten en umulig opgave. Med vores liste kan du nemt sammenligne abonnementerne og finde den løsning, der passer dig - hvad end det er som privatperson eller erhvervsdrivende.

Før du starter, anbefaler vi, at du finder ud af, hvor meget dit nuværende forbrug er på, og om du stadig har samme behov. Du kan finde frem til dette ved at tilgå din nuværende udbyders selvbetjening eller kontakte dem direkte.

Sådan finder du den bedste pris på mobilabonnement:

  1. Undersøg først dit nuværende forbrug.
  2. Vurder, om du stadig har samme behov.
  3. Sortér mobilabonnementerne efter pris.
  4. Se, om din foretrukne udbyder tilbyder dækning, hvor du bor.
  5. Vælg dit nye mobilabonnement!

Herunder kan du nemt sammenligne mobilabonnementer og sortere listen efter behov:

Vi sørger jævnligt for at opdatere listen, men tager forbehold for ændringer i priser og abonnementsvilkår samt tastefejl.

Ekspertvalg er en online platform der hjælper danske virksomheder og private, med at undersøge markedet og finde de bedste priser og tilbud, på forskellige produkter og services. Udover at sammenligne priser på mobilabonnementer og lån til private, kan du få op til 4 tilbud på hjemmeside, betalingsterminal, kopimaskine, lån til erhverv og meget andet.

Data og fri tale

Inden du sammenligner mobilabonnementer, bør du undersøge, hvor mange gigabyte data du bruger hver måned, og hvor mange timers tale du har brug for. Det er oftest disse to parametre, der er udslagsgivende for prisen på dit mobilabonnement.

Når du har har undersøgt dit data- og taleforbrug, kan du sammenligne mobilabonnementer, der passer til dine behov. Er du meget i udlandet, kan det desuden være en god idé at læse om de forskellige udbyderes abonnementer til udlandstelefoni.

Hos de fleste teleselskaber er det gratis at opgradere til et dyrere abonnement, hvis dine behov ændrer sig, eller du har valgt forkert fra starten. Det er de færreste, der når at bruge op til deres månedlige data- eller talegrænse.

Hvor meget data bruger man?

Det er meget individuelt, hvor meget data man har behov for. Hvis du fx dagligt streamer film og musik, spiller og bruger sociale medier, er det ikke unormalt at bruge op til 15 GB data om måneden. Derfor tilbyder mange udbydere også mobilabonnementer med fri data.

I dag har de fleste danskere wi-fi i hjemmet. Mange arbejdspladser og skoler har også wi-fi, ligesom busserne og togene tilbyder gratis internet. Derfor kan du reducere dit dataforbrug kraftigt ved at sørge for at logge på et wi-fi, når det er muligt. 

Sørg for at holde øje med dit forbrug, så du kan vælge en abonnementsløsning, der passer til dig. På den måde undgår du at betale for et dyrere abonnement, end du har brug for. Nogle mobilselskaber sørger endda selv for at kontakte dig, hvis de kan se på dit forbrug, at du kan drage fordel af et andet abonnement.

Danske udbydere af mobilabonnementer

Oister

Oister mobilabonnement

Oister er et online teleselskab, der har været på det danske marked siden 2008. De har et stort udvalg af abonnementsløsninger til billige priser. Oister har ingen bindingsperiode og heller intet oprettelsesgebyr.

Her kan du læse om andre produkter og ydelser fra Oister:

CBB

CBB mobilabonnement

CBB Mobil har været på det danske marked siden 2000. CBB har flere forskellige abbonementsløsninger, men også bredbåndsløsninger og mobiltelefoner. CBB er desuden en forkortelse af Club Blah Blah, og selskabet er ejet af Telenor Holding A/S.

Her kan du læse om andre produkter og ydelser fra CBB:

Call Me

Call me mobilabonnement

Call me er et teleselskab fra 1997, der primært sælger mobilabonnementer, mobiltelefoner og bredbåndsløsninger. Call me har flere gange haft kampagner med budskabet om at tale ordentligt, hvilket du sikkert kender fra tv. Call me er en af de store udbydere i Danmark med 250.000 kunder.

Besøg Call me

Duka

Duka Mobilabonnement Logo

Duka blev oprettet i 2011 og markedsførte sig på at hjælpe den ældre generation med brugervenlige it-løsninger og support. Siden er der også kommet mobilabonnementer til, og her er support og andre fordele end del af pakken.

Besøg Duka

Greentel

Greentel mobilabonnement

Greentel har tilbudt mobiltelefoni og mobilt bredbånd siden 2012. De adskiller sig desuden, som navnet afslører, ved have en grøn profil. Det betyder bl.a., at selskabet har opkøbt CO2-kvoter og er involveret i andre projekter med fokus på grøn energi.

Her kan du læse om andre produkter og ydelser fra Greentel:

GladMobil

GladMobil mobilabonnement

Teleselskabet blev stiftet i 2014 og tilbyder foruden mobilabonnementer også pc, tablets og mobiltelefoner. Gladmobil giver 10% af abonnementets pris tilbage til en valgfri forening. Derfor kan du altså støtte din foretrukne forening med et abonnement hos Gladmobil.

Her kan du læse om andre produkter og ydelser fra GladMobil:

GreenSpeak

Green Speak Mobilabonnement Logo

GreenSpeak er stiftet i 2014 og er også et teleselskab med et velgørende fokus. Selskabet tilbyder abonnementer og bredbåndsløsninger og donerer overskuddet til udvalgte støtteprojekter af social, bæredygtig og humanitær karakter.

Besøg GreenSpeak

OK Mobil

OK Mobilabonnement Logo

OK kender de fleste som en tankstation, men de er bl.a. også udbydere af mobilabonnementer. Med OK mobiltelefoni optjener du tale og data, alt efter hvor meget du tanker, og kan du ikke bruge den optjente bonus, kan du forære den til fx dine børn.

Her kan du læse om andre produkter og ydelser fra OK mobil:

Waoo

Waoo Mobilabonnement Logo

Waoo er nok mest kendt for deres fibernet, men har også tv-, streaming- og mobilabonnementer. Du kan desuden få rabatter på dit abonnement, hvis du også har fibernet hos Waoo.

Besøg Waoo

Altibox

Altibox Mobilabonnement Logo

Altibox er en norskejet virksomhed, der har været på det danske marked siden 2008, først med fibernet, men nu også mobiltelefoni. Hos Altibox kan du frit skifte mellem abonnementerne, og der er ingen bindingsperiode.

Besøg Altibox

Telia

Telia Mobilabonnement Logo

Telia er et internationalt teleselskab, der foruden mobilabonnementer tilbyder internet og kabel-tv. De har været på det danske marked siden 1995, og som Nordeuropas største teleselskab har de mere end 23 millioner kunder.

Besøg Telia

Evercall

Evercall Mobilabonnement Logo

Evercall er et fynsk teleselskab, der blev etableret i 2005. Foruden mobilabonnementer har virksomheden mobilt bredbånd og IP-telefoni i sortimentet og henvender sig til private såvel som erhverv.

Besøg Evercall

3

3 Mobilabonnement Logo

3 er et af de store teleselskaber i Danmark med ca. 1,3 millioner kunder. Med kampagnen “3LikeHome” har selskabet fokuseret på rejselystne danskere og forretningsfolk, der rejser rundt i hele verden.

Her kan du læse om andre produkter og ydelser fra 3:

MitTele

Mit Tele Mobilabonnement Logo

MitTele, stiftet i år 2000 og tidligere kendt som DLG tele, tilbyder Nordens bedste netværk, og du kan tilmed få fri tale, hvis du vælger et abonnement her. De benytter Telias netværk, som er din garanti for en stabil og god dækning.

Besøg MitTele

Nettalk

Nettalk mobilabonnement

Nettalk er Nettos mobilabonnement, som du måske kender på den gule farve. Nettalk er ikke bare billigt, men de giver en fast lav pris. Du kan tilmed vælge, om du vil have fri tale eller inkludere EU-roaming i dit abonnement.

Besøg Nettalk

Lebara

Lebara Mobilabonnement Logo

Lebara er kendt for deres taletidskort, men de tilbyder også mobilabonnementer til lave priser. Du kan med Lebara ringe i Danmark og til 50 lande, ligesom du får fri SMS i Danmark. De bruger samme netværk som Telenor og Telia.

Besøg Lebara

Minitel

Minitel Mobilabonnement Logo

Minitel tilbyder både almindelige og forbrugsafregnede mobilabonnementer. De bestræber sig på at give dækning, hvor ingen andre dækker. Du kan tilmed vælge, om du ønsker at EU-roaming skal indgå i dit abonnement.

Besøg Minitel

Fullrate

Fullrate Mobilabonnement Logo

Hos Fullrate er mobildækningen i højsædet, og de stræber efter altid at give dig en af Danmarks bedste dækninger. Du kan vælge, om du vil have roaming udelukkende i Danmark, eller om du også vil have EU-roaming inkluderet i dit abonnement.

Her kan du læse om andre produkter og ydelser fra Fullrate:

Telmore

Telmore Mobilabonnement Logo

Telmore blev stiftet i år 2000 og var det første danske online teleselskab. De sætter kundeoplevelsen højt, og som abonnent kan du tilmed få ekstra funktioner med i dit abonnement, som f.eks. Telmore Musik med over 60 millioner musiknumre.

Her kan du læse om andre produkter og ydelser fra Telmore:

Unotel

Unotel Mobilabonnement Logo

Unotel er et simpelt mobilabonnement til dig, der vil have det nemt. Du får tilmed EU-roaming med i deres UnoAll pakker, så du kan bruge din telefon på ferien. De bruger YouSees netværk og er din garanti for en stabil forbindelse.

Besøg Unotel

Stofa

Stofa Mobilabonnement Logo

Hos Stofa får du et mobilabonnement til en fast lav pris. Har du Stofa bredbånd, får du tilmed rabat, når du tegner abonnement. Du kan derudover nemt tilpasse dit abonnement til dine behov og tilmed få EU-roaming, hvis du vil have mobilen med på ferie.

Besøg Stofa

Telenor

Telenor mobilabonnement

Telenor, tidligere kendt som Sonofon, er Skandinaviens største teleselskab med hovedsæde i Norge. Vælger du Telenor, får du et af Danmarks hurtigste netværk, og du ringer gratis til andre med samme selskab. Du kan tilmed få specielle abonnementer til børn og unge.

Besøg Telenor

YouSee

YouSee mobilabonnement

YouSee er lavet til dig, der godt kan lide at rejse, streame og lytte til musik. Du får med YouSee bl.a. mulighed for at inkludere YouSee Musik og Roaming Europa i dit abonnement. Derudover kan du få samlerabat, hvis du samler hele familiens abonnementer her.

Her kan du læse om andre produkter og ydelser fra Yousee:

Fastnet.nu

Fastnet .nu Mobilabonnement Logo

Fastnet.nu er et teleselskab der har de ældre som primær målgruppe. Virksomheden har samarbejde med Ældre Sagen og har 34.000 kunder som er medlem her. Fastnet.nu tilbyder foruden mobilabonnementer, fastnet og bredbånd.

Besøg Fastnet.dk

I få tilfælde kan du opleve problemer med dækningen hos specifikke udbydere. Sørg for at forhøre dig ved dit foretrukne teleselskab, hvordan de dækker i dit område.

Mobilabonnement til hele familien

Du kan finde mange mobilabonnementer, som passer til en familie på mere end 2 medlemmer - ofte i en pakkeløsning. Ved disse familiepakker er der som regel særlige fordele, som fx at ringe gratis til hinanden.

Det kan være svært at gennemskue, hvad der er billigt, når der er tale om flere abonnementer i en samlet pakke. Derfor er det en fordel at sammenligne pakkeløsninger mellem de forskellige teleselskaber.

Både fordele og vilkår kan være forskellige, og dem kan du læse mere om hos den enkelte udbyder. Der er som regel penge at spare, når hele familien vælger samme teleselskab. Udover mobilabonnementer tilpasset familien har flere teleselskaber specielle løsninger til ældre, teenagere, udlandstelefoni og erhverv.

Abonnementer til børn og unge

Teleselskaberne tilbyder også abonnementsløsninger, der passer til børn og unge. Mindre børn har måske ikke brug for andet end et abonnement med lidt taletid og ingen eller lidt data. Desuden vil der ofte være begrænsninger på fx indholdstakserede SMS’er, køb af spil og apps eller saldokontrol, så ikke du får en kæmpe regning.

Når børn rammer teenageårene, bliver mobilen typisk brugt helt anderledes, og behovet for taletid og data bliver formentlig skruet i vejret. Derfor er der også abonnementer, der er tilpasset en teenagers forbrug, men med de samme muligheder for dig som forælder.

Med mobiltelefonens muligheder følger der også en masse muligheder med, som du bør beskytte og vejlede dit barn igennem. Læs mere ved den enkelte udbyder om, hvordan du finder den rigtige abonnementsløsning til dit barn.

Mobilabonnement med musik og andre tjenester

Mange teleselskaber har samarbejde med andre tjenester, så du fx får et gratis abonnement til en streamingtjeneste for en periode. Teleselskaberne bruger dette samarbejde til at henvende sig direkte til en bestemt målgruppe.

Derfor vil du hos bestemte udbydere kunne finde mobilabonnement med en gratis periode hos blandt andre:

  • Spotify
  • Netflix
  • HBO
  • Mofibo
  • Tv2 Play
  • Viaplay

Nogle gange er der kun tale om en kortere periode på en enkelt eller et par måneder. Det kan spare dig en del penge, hvis du alligevel havde tænkt at betale for medlemskab for den pågældende tjeneste.

Disse abonnementer inkluderer medlemskab til andre tjenester:

Så nemt er det
1
Bestil tilbud
Udfyld formularen med dine krav og behov til produktet.
2
Match
Vi matcher din henvendelse med relevante leverandører.
3
Modtag tilbud
Du modtager op til fire tilbud, tilpasset dine krav.
Bliv samarbejdspartner

Vi prøver altid at forbinde vores kunder med de bedste leverandører i branchen. Er du en af dem?