Erhvervslån der booster din virksomhed

Indhent tilbud på virksomhedslån uden sikkerhed og sammenlign de bedste lån til erhverv (2019)

Spar tid

Udfyld kun 1 formular og modtag op til 4 tilbud fra særligt udvalgte samarbejdspartnere

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale & anbefalinger
1
2
3
Få tilbud her Erhvervslån - Få gratis tilbud fra førende udbydere
Det tager under et minut!

Indtast lånebeløb (maks. 750.000 kr.)

Det tager under et minut!

Investér i din virksomhed med erhvervslån

Et lån til erhverv kan være fordelagtigt for dig, der mangler finansiering til en investering i virksomheden. Som erhvervsdrivende kan du få brug for kapital til at bibeholde virksomhedens markedsposition eller forbedre den nuværende konkurrenceevne.

De fleste virksomheder oplever at have brug for økonomisk fleksibilitet for at kunne gribe de muligheder, der kan sikre virksomhedens vækst. Det kan være, at det på er tide at få optimeret virksomhedens hjemmeside eller få udskiftet den gamle betalingsterminal. Et erhvervslån kan være med til give denne økonomiske fleksibilitet.

Hos Ekspertvalg.dk har du nu mulighed for at ansøge om et virksomhedslån, så du kan få finansieret din forestående investering. Hvis du vil sammenligne konkrete lånetilbud, kan du bruge vores beregner til erhvervslån herunder. 

Læs mere om erhvervslån her:

Find den bedste finansiering med vores erhvervslån beregner

Med vores låneberegner til erhvervslån kan du sammenligne konkrete lånetilbud og få et overblik over lånets pris. På den måde kan du nemt vælge den bedste finansieringsløsning til din virksomhed.

Erhvervslån beregner
år
mdr.
Samlet tilbagebetaling: Månedlig ydelse: Kreditomkostninger: ÅOP:

Når du har indtastet de nødvendige oplysninger, får du udregnet månedlig ydelse, lånets ÅOP, kreditomkostninger og samlet tilbagebetaling. Har du kun fået oplyst en årlig rente, bliver den automatisk omregnet til en månedlig rente, og omvendt.

Erhvervslån beregneren forudsætter at der er tale om et annuitetslån uden afdragsfrihed, hvilket også er vilkårene for de fleste virksomhedslån. Låneberegneren kan derfor også bruges til at sammenligne forbrugslån, flere lån til ét samlelån og andre lån med lige stor månedlig ydelse.

Ansøg om erhvervslån her Det tager kun 1 minut

Hvilke investeringer kan finansieres gennem virksomhedslån?

Enhver erhvervsdrivende kan relatere til ønsket om at udvide sin forretning, hvad end det er gennem produktudvikling, anskaffelse af nye maskiner eller ekspansion til nye markeder. Et erhvervslån eller virksomhedslån er forbeholdt erhvervsdrivende eller selvstændige, som ønsker at tage et lån til en investering i virksomheden.

Ekspertvalg.dk har hjulpet virksomheder med firmalån til at finansiere produkt- og driftsudstyr som telefonanlæg, kassesystemer og kopimaskiner. Andre har udskiftet virksomhedens IT-udstyr eller investeret i nyt inventar. Måske er et erhvervslån, dét du mangler for at kunne investere i virksomhedens nye kaffeautomat til glæde for kunder, besøgende og ikke mindst virksomhedens ansatte.

Søger du lån til opstart af virksomhed, kan vi desværre ikke hjælpe her på siden, men på Mikonomi.dk finder du priser og information om udbydere af lån til opstart af virksomhed. Uanset hvad du finder nødvendigt at finde finansiering til, kan et erhvervslån være din mulighed for at realisere investeringen.

Erhvervslån, virksomhedslån, forretningslån, erhvervsfinansiering og firmalån er alle begreber, der dækker det samme. Nemlig lån til en registreret virksomhed.

Online erhvervslån eller virksomhedslån i bank

For mindre og mellemstore virksomheder kan det være svært at overbevise banken om at få et erhvervslån. Det skyldes, at bankerne ofte har nogle retningslinjer og krav til sikkerhed, som skal opfyldes, før de kan godkende lånet.

Det har skabt et marked for alternative låneudbydere, som kreditvurderer ud fra andre parametre og kriterier. Her er kravene typisk mindre strenge, og der er ikke krav til at stille sikkerhed fx ved pant i virksomhedens aktiver.

Herudover er ansøgningsprocessen typisk meget kortere end i banken, og du vil derfor hurtigere kunne tilgå de midler, som investeringen kræver. Der er altså en række fordele ved at optage virksomhedslån gennem en online udbyder.

Alle vores partnere er regulerede af Finanstilsynet, så du er sikret en sikker og konkurrencedygtig låneaftale.

Fordele ved online erhvervslån

 • Mindre krav til virksomhedens økonomi
 • Erhvervslån uden at stille sikkerhed
 • Hurtig låneproces
 • Udbetaling efter 2 dage
 • Du kan frit vælge at indfri lånet før tid
Ansøg om erhvervslån her Det tager kun 1 minut

Faktorer der har indflydelse på dit erhvervslåns pris

Når du skal vurdere det erhvervslån, du er blevet tilbudt, er der en række forhold, du skal kende til. Først og fremmest er der selvfølgelig din erhvervslån rente, men du skal også være opmærksom på eventuelle stiftelsesomkostninger.

Disse omkostninger afhænger både af lånebeløbets størrelse, lånets løbetid og en risikovurdering af dig som låntager. De samlede omkostninger i forbindelse med lånet pr. år opgøres i ÅOP, der står for årlige omkostninger i procent.

Ved privatlån er der mange, som fejlagtig fokuserer på debitorrenten, når de skal vurdere et lånetilbud. Men fordi ÅOP oplyser om de samlede årlige omkostninger i forbindelse med lånet, er netop ÅOP det rette værktøj til at vurdere og sammenligne lånetilbud.

Fordi dine lånemuligheder bygger på en risikovurdering, er det vigtigt, at du får inddrevet den eventuelle gæld, dine debitorer har opbygget. Det kan være en tidskrævende proces og flere får derfor et inkassofirma til at stå for inddrivelse af gæld.

Erhvervslån rente: Fast eller variabel

Du skal gøre op med dig selv, om du ønsker fast eller variabel rente for dit kommende erhvervslån. Hos nogle låneudbydere kan du frit vælge mellem disse to. Der er dog ikke garanti for, at alle udbydere kan tilbyde dig erhvervslån med fast- og variabel rente.

Fordelen ved et fastforrentet lån er, at du vil kende dine månedlige afdrag gennem lånets fulde løbetid. Dette skyldes, at renten netop er fast og ikke bliver påvirket af markedsrenten. Variabel rente, derimod, tilpasser sig markedsrenten, og der er altså ingen øvre eller nedre grænse for renteudsving.

Det kan dog være muligt at aftale sig til et renteloft for, hvor høj renten må komme op, men denne sikkerhed har naturligvis en pris. Den variable rente vil som udgangspunkt være lavere end den faste rente, men risikoen ligger ved rentestigningen, som fører til en højere ydelse.

Husk, at dine renteudgifter naturligvis er fradragsberettigede. Det kan du læse mere om på SKAT.

Det kan være svært at varetage alle opgaver, der følger med, når du driver virksomhed. Derfor får mange virksomhedsejere med fordel hjælp til fx at holde regnskab. Revisorer er den dyre løsning, men ofte er det nok med en ekstern bogholder.

Indhenttilbudpåerhvervslån

Låneprocessen ved billige erhvervslån

Låneprocessen på Ekspertvalg.dk er kort og ligetil. Første skridt er, at du har vurderet, at det er nødvendigt at foretage en investering i din virksomhed. Lad os sige, at du beslutter, at I på kontoret har behov for en vandkøler.

Næste skridt er, at du gennem Ekspertvalg.dk indhenter flere tilbud på vandkøler. Når du har fundet det rette produkt og dennes pris, kan du herefter ansøge om et erhvervslån, svarende til det beløb din nye investering kræver. Låneansøgningen er overstået i 6 hurtige trin, og du kan få pengene til rådighed på din konto indenfor 2 arbejdsdage.

Låneprocessen er således markant kortere end hos banken, fordi du slipper for at skulle holde møde og medbringe forskellige dokumenter. Det hele kan klares online, så du hurtigt kan vende fokus tilbage på at drive din forretning igen.

Inden du ansøger om virksomhedslån

For at kunne sikre dig de bedste låneforhold, har vi brug for nogle få grundlæggende oplysninger om dig og din virksomhed. Derfor skal du have følgende informationer klar til låneansøgningen:

Ansøg om erhvervslån - 5 hurtige trin

 • Step 1: Hvilket beløb vil du låne?
 • Step 2: Hvad er lånets formål?
 • Step 3: Hvilken selskabsform er din virksomhed registreret som?
 • Step 4: Firmaoplysninger - herunder anslået månedlig omsætning
 • Step 5: Kontaktoplysninger

Det er ikke et krav, at du skal låse dig fast på et præcist lånebeløb, når du ansøger om erhvervslånet. Vi beder blot om et anslået lånebeløb, ligesom løbetiden kan justeres ved det endelige lånetilbud. 

Du vil efterfølgende blive kontaktet af vores samarbejdspartnere for at få skræddersyet den bedste finansieringsløsning til din virksomhed.

Ansøg om erhvervslån her Det tager kun 1 minut

Hvordan hæfter du ved lån til virksomhed?

I banken vurderes det, hvorvidt erhvervslånet bruges på en holdbar investering, eller om der er høj risiko forbundet med at udstede lånet. For en bank er der relativ stor risiko, når der bliver oprettet en erhvervskonto med dertilhørende lån, og banken kan derfor kræve, at du stiller pant i dine aktiver som sikkerhed.

Har du eksempelvis pantsat din bil eller ejendom, har banken ret til at overtage disse, hvis ikke du kan betale lånet tilbage. Ved et erhvervslån online skal du ikke stille samme sikkerhed. Du skal blot kunne give en personlig garanti for, at du har til hensigt at betale lånet tilbage.

Du bør altså overveje grundigt, om det rigtige for dig og din virksomhed er et erhvervslån i banken med sikkerhedsstillelse eller et online erhvervslån uden sikkerhed.

Dette skal du være opmærksom på ved forskellige virksomhedstyper

Du hæfter forskelligt for din virksomhed alt efter, hvilken virksomhedsform du har. Dette kommer udover det, du hæfter for i forbindelse med dit erhvervslån. Der er forskellige fordele og ulemper ved de forskellige virksomhedsformer i forhold til, hvordan du hæfter for din gæld.

Der findes forskellige krav til antallet af registrerede ejere og virksomhedens ejerform. For dig, der ønsker at stifte virksomhed, er det især relevant, hvilke krav der er til at rejse startkapital.

Vi har samlet de 5 hyppigste virksomhedsformer samt forskellige relevante forhold, du skal være opmærksom på, i skemaet herunder:

Forskellige virksomhedstyper og ejerformer i Danmark
Vilkår Enkeltmands- virksomhed Anpartsselskab (ApS) Aktieselskab (A/S) Interessentskab (I/S) Iværksætter- selskab (IVS)
Antal selskaber 275.000 232.000 37.000 20.000 30.000
Antal ejere Kun 1 Mindst 1 Mindst 1 Mindst 2 Mindst 1
Hæftelse Personlig og ubegrænset Kun den indskudte kapital Kun den indskudte kapital Personlig, ubegrænset og solidarisk Kun den indskudte kapital
Startkapital Ingen lovkrav Min. 40.000 kr. Min. 400.000 kr. Ingen lovkrav Fra 1-49.999 kr.
Ledelse Ingen lovkrav Direktion og/eller bestyrelse eller tilsynsråd Direktion og bestyrelse eller tilsynsråd Ingen lovkrav Direktion

OBS. Pr. 09/04 - 2019 er det ikke længere muligt at stifte iværksætterselskaber (IVS). I den forbindelse er kravet til startkapital for anpartselskaber reduceret til 40.000 kr.

Du kan læse mere om virksomhedsformer og reglerne omkring dem på Erhvervsstyrelsens side. Vær opmærksom på, at det i sidste ende er din specifikke låneaftale, der afgør, hvordan du hæfter for dit erhvervslån.

Kan du optage lån til erhverv, hvis du er registreret i RKI?

Du kan godt blive godkendt til et erhvervslån, selvom du er registreret i RKI. Der findes nemlig nogle få udbydere, som gerne låner ud til personer, der er registreret som dårlig betaler, hvis de stiller med en selvskyldnerkautionist. Dette betyder, at kautionisten hæfter for lånet, hvis ikke låntager kan tilbagebetale lånet.

Kan du ikke få en kautionist og er du registreret i RKI, er der en række muligheder for at få hjælp til at komme ud af registret igen. Hvis ikke du kan betale din gæld med det samme, kan det være en løsning at få finansiel rådgivning. En rådgiver vil kunne forhandle med dine kreditorer om et nedslag i din gæld.

Det skyldes, at dine kreditorer i højere grad ønsker en realistisk plan for tilbagebetaling end bare at fastholde et gældsniveau, som ikke bliver indfriet alligevel.

Sådan opfylder du krav til erhvervslån

Der er nogle få forudsætninger, du skal kunne indfri, før du kan tages i betragtning til et virksomhedslån. Først og fremmest er det et krav, at du har drevet virksomheden i mere end 12 måneder.

Alle registrerede ejere skal have base i Danmark, og den pågældende virksomhed skal også have adresse i landet. Der er derudover et krav, om at virksomheden har samlede årlige indtægter for mere end 550.000 kr.

Du skal desuden have en bankkonto, der er dedikeret til forretning, også kaldet en erhvervskonto. Herunder har vi samlet de 5 krav, der er til dig der vil ansøge om erhvervslån.

Formelle krav

 • 12 mdr. i forretningsdrift
 • 550.000 kr. i årlige indtægter
 • Alle ejere har base i Danmark
 • En bankkonto dedikeret til forretninger
 • Virksomhedens fysiske adresse er i Danmark

Lad din virksomhed vokse med et lån til erhverv

At se sin virksomhed vokse er noget alle erhvervsdrivende vil beskrive som en succes i sig selv. Det kræver, at du som virksomhedsejer handler rigtigt og rettidigt

Måske bliver du nødt til at udvide til større lokaler, eller måske skal du anskaffe flere maskiner, så hjulene kan køre hurtigere. Det kan også være, at du mangler driftsfinansiering eller den sidste kapital til finansiering af erhvervsejendom.

Her på Ekspertvalg.dk kan du ansøge om erhvervslån til din virksomhed. Du vil blive tilbudt op til flere finansieringsløsninger med udgangspunkt i dine behov. Det er naturligvis gratis og du forpligter dig ikke til noget, ved at ansøge.

Ansøg om erhvervslån her Det tager kun 1 minut