Vandkøler

Sammenlign pris og kvalitet på vandkølere - Bestil flere tilbud!

Spar tid

Udfyld kun 1 formular og modtag op til 4 tilbud fra særligt udvalgte samarbejdspartnere

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale & anbefalinger
1
2
3
Få op til 4 tilbud her Vandkølere - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Hvilken type vandkøler

Det tager under et minut!
35%

Info om vandkølere

En lang række virksomheder vælger at anskaffe en vandkøler, i stedet for blot at lade medarbejderne hente postevand i hanen. Men når man som virksomhed skal anskaffe en vandautomat, kan det ofte være svært at definere virksomhedens helt konkrete behov. Samtidig kan markedet for vandkølere ofte virke meget uoverskueligt, da der findes en lang række forskellige fabrikanter og leverandører af drikkevandskølere, hver med deres forskellige størrelser, fordele, ulemper, priser og funktioner.

Netop derfor hjælper Ekspertvalg med at finde den rette koldtvandsautomat, ved at sammenligne tilbud på vandkølere fra en lang række forskellige leverandører, samt at lokalisere flere tilbud, som passer til netop din virksomheds behov.

Nedenfor kan du læse mere om, hvad en vandkøler kan præstere, samt hvad man skal have med i sine overvejelser, når man skal anskaffe sig en vandkøler. Der kan nemlig være nogle faktorer, som kan være udslagsgivende for hvorvidt vandkøleren bliver en succes i ens virksomhed. Blandt andet er placeringen af vandkøleren essentiel for, om ens medarbejdere gør brug af vandkøleren. Derudover er der en række funktioner, som måske kunne være nyttige for netop din virksomhed.

Vanddispenser med koldt og varmt vand

En vandkøler holder medarbejderne kørende

Mennesket afgiver meget vand i løbet af dagen, og derfor er det vigtigt for medarbejderne, at have en vandkøler til rådighed, for at holde vandbalancen kørende og undgå dehydrering. Hvis ikke man får nok vand allerede fra morgenen af, kan kroppen hurtigt miste en vis procentdel af sin energi. Derfor er det vigtigt at holde vandbalancen intakt, ved at indtage nok vand allerede fra den tidlige morgen.

En anden ting en vandkøler kan gøre for dine medarbejdere er, at den kan fungere som et hyggeligt mødested, hvor de ansatte kan stå og have en kollegial samtale. Når man er ude for at hente et glas vand fra vandkøleren, er man oftest i en tilstand, hvor man holder pause. Det betyder, at man har tid og er i humør til at tage en hyggelig samtale med en kollega, som også kommer for at hente vand.

Vælg den rette placering til vandkøleren

For at kunne opnå den hyggelige samtale som nævnt ovenfor, er det ikke ligegyldigt hvor drikkevandskøleren placeres i virksomheden. Vandkøleren skal placeres et sted, hvor det er nemt og hurtigt for medarbejderne at tilgå vandkøleren. Derudover skal den stå et sted, hvor der ikke er et arbejdsmiljø. Det skal gerne være et sted, hvor der er stille, og hvor medarbejderne kan indtage et glas vand i ro og mag. På den måde skabes der også et positivt område omkring vandkøleren, som medarbejderne ser frem til at besøge, når de har brug for en pause.

Når den rette lokation er fundet til vandkøleren, skal der overvejes, om vandkøleren skal stå på gulv, hylde, bord, eller om det skal indbygges i et skab på samme måde som en indbygningskaffemaskine. Der findes nemlig forskellige typer af vandkølermodeller, alt efter hvor vandkøleren ønskes placeret. En vandkøler på gulv er oftest en større model, end en vandkøler som stilles på et bord eller en hylde.

Forfriskende vand til krop og sjael

En vandkølers funktioner

En vandkøler er ikke blot en genstand, hvorfra der kan tappes almindeligt vand; En vandkøler er også i stand til at holde den ønskede temperatur på vandet. Det vil sige, at vandkøleren kan holde vandet koldt, tempereret eller endda varmt, hvis man har brug for det. Der er også mulighed for at tilsætte et kulfilter, hvorved vandet frasorteres eventuel bismag og bakterier, hvormed man får det reneste vand man kunne tænke sig. Ønsker man vand med brus, er det ligeledes muligt at få tilsat en funktion indeholdende kulsyre.

En anden smart funktion er, at vandkøleren kan tilsluttes direkte til en vandforsyning, hvilket vil sige, at der ikke er behov for manuelt at genopfylde vandkøleren. Det vil vise sig at være en funktion, som er meget tidsbesparende i det længere forløb, da en genopfyldning af vandkøleren tager mindst to minutter pr. opfyldning, og det skal måske gøres flere gange i løbet af dagen. Lægger man de minutter sammen og fordeler dem ud på et år, er det mange minutter virksomheden kan spare.

Hvordan finder jeg en pris på vandkøler til kontor?

Prisen på en koldtvandsautomat varierer i forhold til en lang række faktorer, og det er derfor utrolig svært at komme med et tilbud, uden at kende de nærmere omstændigheder, og det helt specifikke behov for en vandkøler til kontor. En koldtvandsautomats pris afhænger bl.a. af hvilken type levering af vand drikkevandskøleren skal benytte sig af. Der er nemlig stor forskel på, om det er en vandkøler med dunke, eller en vandkøler som blot er tilsluttet virksomhedens vandrør.

Hvis man vælger en drikkevandskøler til kontor som kontinuerligt skal opfyldes via dunke, skal man samtidig tage højde for at prisen i længden kan blive højere, i og med at man skal betale for vanddunkene til virksomhedens vandkøler. En vandkøler som benytter dunke, har til gengæld den økonomiske fordel, at virksomheden som regel ikke skal budgettere med udgifter til en VVS-montør i forbindelse med installation af vandkøleren. Derudover afhænger prisen i en vis udstrækning også af, hvorvidt det skal være en koldtvandsautomat som renser vandet, eller om det blot skal være en standard vandkøler, som blot leverer koldt vand.

Da der findes mange forskellige vandautomater, er det svært at oplyse en præcis pris, uden at kende virksomhedens helt konkrete behov. Hvis du ønsker at få oplyst en specifik pris, kan du udfylde kontaktformularen i højre side. Så sørger vi for, at du bliver kontaktet af flere leverandører af drikkevandskølere, som herefter kan afgive et tilbud på en vandautomat til kontor, som opfylder din virksomheds helt specifikke behov.

Vandkoeler til kontor og erhverv

Få et tilbud på en drikkevandskøler til erhverv!

Når man skal finde den rette vandkøler til et kontor, kan det være utroligt svært at definere virksomhedens konkrete behov. Herudover kan markedet for vandautomater virke meget uoverskueligt, hvis man ikke har forudgående erfaring i køb af vandkølere. Derfor kan Ekspertvalg assistere jer i processen, ved finde de tilbud, som bedst opfylder netop din virksomheds helt specifikke behov for en vandkøler.