Ekspertvalg.dk — Skandinaviens største B2B-markedsplads
Omtale og anbefalinger
Sidst opdateret: 30. september 2022

Vandautomater - Find info og få tilbud

Vælg den rigtige vandautomat til virksomheden

En vandautomat kan være en særdeles nyttig ting at have stående i en virksomhed, blandt andet fordi det kolde vand kan være med til at sikre fornøjede medarbejdere på en varm sommerdag. Vand er erklæret som en essentiel kilde til sundhed, og med en vandkøler kan den sunde kilde løbe direkte fra virksomhedens vandforsyning.

Med en vandautomat bliver det en ren nydelse at drikke vand på kontoret, i sammenligning med selv at skulle tappe vand fra et køkken eller toilet. Det rene vand kan hurtigt tappes fra vandautomaten, og ventetiden på rent og koldt vand bliver betydeligt reduceret, når du anskaffer dig en vandautomat. Du slipper for den spildtid det skabes, når man lader hanen løbe, mens man venter på at vandet bliver koldt, og der er dermed ofte flere minutter at spare pr. opfyldning. Derudover ser det godt ud på arbejdspladsen med en vandautomat, da en vandautomat symboliserer en snert af professionalisme.

Medarbejderne vil med garanti synes godt om en vandautomat, der kan sikre dem rent og koldt vand når som helst, hele dagen. En vandautomat er med til at sikre glade og tilfredse medarbejdere, som kan yde det optimale.

Vanddispenser

En vandautomats funktioner

En vandautomat til en virksomhed er koblet direkte til vandforsyningen, hvilket betyder, at der altid og lynhurtigt kan skaffes den ønskede mængde vand, uden behov for genopfyldning. Der er altså en masse tid at spare med en vandautomat, som er koblet direkte til vandforsyningen, og den tid der er sparet, er i sidste ende meget vigtig set i en arbejdsrelateret sammenhæng. Der spares både tid, energi og planlægning ved brug af denne metode.

Vandautomaten har mulighed for tilkobling af kulfilter, så man kan skaffe så rent drikkevand som muligt. Kulfilteret kan, udover at skaffe rent vand, også fjerne eventuel bismag og bakterier. Det giver en særdeles ren og fornøjelig vandkilde i absolut høj klasse, som med garanti vil imødekommes af virksomhedens medarbejdere.

Det er ikke kun koldt vand, en drikkevandskøler kan levere. Har man ønsket om en anden slags vand, er der mulighed for både tempereret og varmt vand, og man kan oven i købet få vand med kulsyre. Der er altså flere ønsker og krav som kan opfyldes ved køb af en vandautomat til virksomheden.

Find den rette placering til vandautomaten

Før man køber en vandautomat, er det særdeles vigtigt at have planlagt, hvor i virksomheden vandautomaten skal placeres. En forkert placeret vandautomat vil ikke kunne opfylde de praktiske ting, som en vand automat skal. Sørg derfor for at placere vandautomaten et centralt og praktisk sted i virksomheden, hvor størstedelen af medarbejderne nemt kan tilgå vandautomaten. Derfor skal den også placeres et synligt sted, hvor medarbejdere relativt hurtigt får øje på den, når de møder ind på arbejde. Derudover må den godt stå et hyggeligt sted, så kollegerne kan stå og få en kammeratlig eller arbejdsrelateret snak.

Et er hvor i virksomheden vandautomaten skal placeres, noget andet er hvordan den skal placeres på lokationen. Der findes nemlig forskellige typer af vandautomater, alt efter om de skal monteres på gulv, bord eller hylde. Der kan for eksempel ikke bruges en gulvmodel på et bord eller en hylde, da en gulvmodel som regel er for stor til dette, og omvendt. En vandautomat til kontoret er også altid et hit.

Vanddispenser med håndtag

Service på vandautomater

Det kan være vigtigt at indgå en serviceaftale i forbindelse med opsætningen af en vandautomat i ens virksomhed. En serviceaftale kan nemlig være med til at sikre vandautomaten en optimal ydeevne, og hvis den går i stykker, foreligger der mulighed for reparation. På denne måde får man mere ud af den indkøbte vandautomat, da den dermed er sikret en længere levetid.

Så nemt er det
1
Bestil tilbud
Udfyld formularen med dine krav og behov til produktet.
2
Match
Vi matcher din henvendelse med relevante leverandører.
3
Modtag tilbud
Du modtager op til fire tilbud, tilpasset dine krav.
Bliv samarbejdspartner

Vi prøver altid at forbinde vores kunder med de bedste leverandører i branchen. Er du en af dem?