Kopimaskine

Sammenlign pris og kvalitet på kopimaskiner - Bestil flere tilbud her!

Spar tid

Udfyld kun 1 formular og modtag op til 4 tilbud fra særligt udvalgte samarbejdspartnere

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale & anbefalinger
1
2
3
Få op til 4 tilbud her Kopimaskiner - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Antal kopier pr. måned?

Det tager under et minut!

Kopimaskine tilbud

Der findes et hav af forskellige kopimaskiner og det kan være forvirrende at skulle finde frem til den der er optimal i lige netop din virksomhed. Her hos Ekspertvalg vil vi gøre det så let og overskueligt som muligt, at investere i en ny kopimaskine. Du kan herunder finde information om de forskellige kopimaskiner og hvilke funktioner der er. Ønsker du kopimaskine tilbud, skal du blot udfylde formularen ovenover, så vil vores samarbejdspartnere skræddersy et gratis og uforpligtende tilbud der passer på lige netop dine behov.

Oversigt over indhold:

Du vil modtage op til fire kopimaskine tilbud fra forskellige leverandører, det er hurtigt og let. Leverandørerne har stor erfaring indenfor kopimaskiner og kan vejlede dig til den rette kopimaskine. Vil du læse mere om kopimaskiner og de forskellige muligheder der findes, kan du herunder finde information om alt fra kopimaskine til valg af betalingsmuligheder og om blæk eller toner passer bedst til dit behov.

Kopimaskine til kontor

Kopimaskiner til kontor er klar til at dække de mindre behov i enten en enkelt afdeling eller en mindre virksomhed. En kopimaskine til kontor er for det meste en lidt mindre maskine, men dette sætter ikke nødvendigvis grænser for en kopimaskines funktioner. Har du brug trådløst netværk, A3 eller en høj CPM, er det også muligt.

Når man skal have en kopimaskine til kontor er det en god idé at gøre sig nogle overvejelser om hvad behovet er i den daglige drift. Er der eksempelvis brug for en kopimaskine der kan printe salgsmateriale i høj farvekvalitet eller er det vigtigere at den kan printe dokumenter i højt tempo. Du er velkommen til at læse mere om de forskellige kopimaskine funktioner der findes, i tabellen nederst på siden.
Er du i tvivl om hvilken løsning der vil passe bedst på dit kontor, står vores samarbejdspartnere altid klar til at vejlede og give dig skræddersyet tilbud på en kopimaskine til kontor.

Bestil tilbud nu! Det tager under 1 minut

Kopimaskine A3

En A3 kopimaskine bruges til at printe i størrer format. Dette kan være nødvendigt hvis man eksempelvis vil printe plakater, grafer eller materiale til møder og events. En A3 kopimaskine er naturligvis dyrer end en maskine der udelukkende kan printe i A4 format. Printer i ofte i A3 format kan det dog betale sig at investere i en A3 kopimaskine frem for at få et ekstern trykkeri til at printe for jer.

Hvis du ikke er sikker, men tror at der bliver behov for en A3 kopimaskine, er det anbefalet at anskaffe sig en A3 kopimaskine fra starten af. Der foreligger nemlig ingen mulighed for at lave A3 kopier på en A4 kopimaskine, men der er derimod mulighed for at lave A4 kopier på en A3 kopimaskine.

Kopimaskine køb

At lave et kopimaskine køb kan være en stor investering for en virksomhed. Det er derfor vigtigt at de rette overvejelser er blevet gjort inden, således at man køber en kopimaskine der passer til kontorets behov. Køber man en maskine der passer til kontorets daglige drift, er en kopimaskine en investering frem for en udgift.

Som nævnt ovenfor er der en række ting du skal tage stilling til, i forhold til hvilke funktioner og hvilken kapacitet din kopimaskine skal have. Husk ligeledes at tænk frem i tiden hvis behovet ændre sig om et år eller to. Herunder har vi lavet en liste over de ting du skal tænke over ved køb af kopimaskine.

Skal du til at købe en kopimaskine tilbyder vi at du kan modtage op til fire skræddersyet tilbud fra vores samarbejdspartnere, det er gratis og du forpligter dig ikke. Det eneste du skal gøre er, blot at udfylde kontaktformularen i toppen af siden.

Alle kopimaskiner kan håndtere papirstørrelsen A4, men da det ikke er muligt at udvide en kopimaskine er det vigtigt at der bliver gjort overvejelser om der eventuelt er behov for at kunne printe i A3 og A5 papir format, således at du får en maskine med den rette kapacitet.

En kopimaskine er en investering og det kan derfor også betale sig at kigge frem i tiden når man vælger at købe en ny kopimaskine. Du har nødvendigvis ikke behov for en kopimaskine der kan rumme A3 og A5 papir på nuværende tidspunkt, men hvis du kan forudse et stigende behov for print i disse størrelser, kan det være fornuftigt at købe en kopimaskine der kan rumme dette fra start.

Der er naturligvis altid forskel i prisen på en kopimaskine, alt efter hvilke papirstørrelser der skal bruges. Er dit forbrug af en vis størrelse, kan det i mange tilfælde bedre betale sig at investere lidt ekstra på en kopimaskine, så den kan klare flere papirstørrelser, frem for at betalte en ekstern virksomhed til at printe for dig.

Der kan være stor forskel i virksomheders behov indenfor kopimaskiner. Der kan være stor forskel på hvor mange kopier man laver i løbet af en dag men ligeledes i hvor høj kvaliteten skal være og om man printer salgsmateriale eller primært dokumenter til internt brug.

Har din virksomhed brug for at kunne printe i høj hastighed men ikke har behov for høj farvekvalitet vil en laserprinter være optimal. Skal i derimod bruge printeren til salgsmateriale eller andet grafisk materiale der kræver høj farvekvalitet, vil en blækprinter være optimal.

En laserprinter er hurtig og har en højere kapacitet i forhold til påfyldning af toner. Den er derimod ikke i stand til at printe på fotopapir og kan have en lidt lavere farvekvalitet end en traditionel blækprinter.

En blæk printer, printer ikke lige så hurtigt som en laserprinter men har derimod høj farvekvalitet og er ideelt til salgsmateriale og andet grafisk material. En blækpatron løber lidt hurtigere tør end en lasertoner, men ønsker man høj kvalitet i farver, er det ikke til at komme udenom.

Om du vælger en laserprinter eller en blækprinter kan have stor indflydelse på din daglige drift med en printer. Det er derfor vigtigt at du gør dig overvejelser om dette inden du bestemmer dig.

En kopimaskines hastighed måles i kopier i minuttet, også kaldt CPM. Denne måleenhed gør det lettere for dig at sammenligne hastighed på forskellige kopimaskiner. CPM svinger meget fra maskine til maskine, men ligger normalt mellem 30 til 150 CPM. Dette svarer til at en kopimaskine kan kopiere ét print hvert andet sekund eller fem print hver andet sekund.

Prisen på en kopimaskine afhænger naturligvis af hvor hurtigt du vil printe, men har du en stor virksomhed eller blot et stort forbrug kan det ikke betale sig at spare på denne del. Der vil naturligvis også være forskel på hvor høj kvalitet du vil printe i og hvilke form for materiale du printer.

Dokument fremføring omhandler hvorledes en kopimaskine er i stand til at håndtere flere ark papir ad gangen. Dette er også kendt som en dupleksfunktion eller dobbeltsidet print. Det kan være nødvendigt af flere grunde, eksempelvis ved print af foldere eller blot for at spare på papiret.

Papir kapaciteten i en kopimaskine omhandler mest effektivisering og komfort. Har kopimaskinen en stor kapacitet, altså flere papirkassetter, vil du kunne vente længere med at skulle fylde papir på maskinen. Dette er en fordel hvis du har et højt forbrug.

Der skal siges at en kopimaskine bliver størrer jo flere papirkasetter man sætter i den, overvej derfor også hvor meget plads du har på kontoret. Har du brug for flere forskellige papirformater vil dette kræve flere papirkassetter.

Efterbehandling af print er ikke nødvendigt for alle virksomheder men kan øge afkastet af investeringen i en kopimaskine, hvis man har dette behov. Efterbehandling kan bestå i alt fra simple handlinger såsom sortering, huller og hæftning af papir til lidt mere komplekse handlinger såsom skæreudstyr og coating.

Har du specielle krav til hvad din kopimaskine, skal have af funktioner anbefaler vi at du notere det i formularen når du bestiller tilbud. Således kan vi finde de bedst mulige tilbud der passer på dit eksakte behov.

Kopimaskine leasing

En kopimaskine kan være en stor investering og derfor er har man måske ikke hele beløbet det kræver at købe en ny kopimaskine. Et eftertragtet alternativ til køb er kopimaskine leasing, hvilket i store træk minder meget om leje.

Når du leaser en kopimaskine har du brugsret men ikke ejendomsret. Der betales enten hver måned eller hvert kvartal og kontrakten kan enten gå på finansiel- eller operationel leasing. Ved finansiel leasing vil din virksomhed være bundet til at købe den leaset kopimaskine når leasingperioden ender. Ved denne form for leasing skal du behandle det som et aktiv i virksomheden.

Ved operationel leasing er du ikke forpligtet til at købe kopimaskinen når leasingen er ovre. Denne form for leasing er lidt tættere på dét at leje en kopimaskine. Når du laver en operationel leasing af en kopimaskine skal det indgå som en del af driftsomkostninger i din virksomheds regnskab.

Hvilken form for leasing der passer dig bedst afhænger af den daglige drift i virksomheden og hvordan virksomheden står finansielt. Ønsker du at lease en kopimaskine, kan du til hver en tid få tre gratis og uforpligtende tilbud fra vores samarbejdspartnere, blot udfyld formularen i toppen af siden.

Kopimaskine leje

Hvis dit behov svinger meget i løbet af året eller at der blot er brug for en kopimaskine i en kortere periode, kan det betale sig at leje en kopimaskine, fremfor at købe den eller indgå i en leasingkontrakt.

Når du lejer en kopimaskine vil du enten betale pr. måned eller hvert kvartal. I de fleste tilfælde vil det være billigere at leje, hvis det kun drejer sig om en kortere periode på op til ét år. Skal i bruge en kopimaskine længere end dette kan det anbefales at overveje leasing eller køb af kopimaskinen.

Er du ikke sikker på hvad behovene er i din virksomhed, kan det ligeledes betale sig at leje en kopimaskine da du let kan skifte til en størrer eller mindre kopimaskine. Dette vil ikke være muligt hvis du vælger at købe kopimaskinen.

Bestil tilbud nu! Det tager under 1 minut

Kopimaskine pris

Alt efter hvilke behov du har til en kopimaskines funktioner og kvalitet, og om det er leasing, leje eller køb, varierer kopimaskine priser meget. Er det en kopimaskine beregnet til en mindre virksomhed, er der måske ikke brug for flere avancerede funktioner og stor papirkapacitet. Er det derimod en kopimaskine til et større kontor eller til industri, kan der være behov for øget papirkapacitet og ekstra funktioner, der kan være med til at øge prisen på en kopimaskine.

Der er vigtigt at huske på, at en god kopimaskine der passer til behovet i et kontors daglige drift, er en investering frem for en udgift. Der findes et hav af funktioner der kan sætte fokus på enten brugervenlighed, hastighed og kvalitet, der vil kunne optimere processer i virksomheden og mindske omkostninger. Det er derfor også vigtigt at finde ud af det eksakte behov, således at du kan få den bedste løsning og den bedste kopimaskine pris.

Endvidere er kopimaskiner også omfattet af SKATs regler for fradrag. For mere information og vejledning kan du besøge SKATs hjemmeside om 'Fradrag for virksomhedens udgifter'.

Ønsker du en konkret kopimaskine pris kan du hurtigt udfylde formularen i toppen af siden. Herefter vil du modtage op til fire gratis og skræddersyet tilbud på en kopimaskine, fra vores samarbejdspartnere.

Hvad koster det at lease en kopimaskine?

Anskaffelse af kopimaskiner kan finansieres gennem banken, men den mest udbredte finansieringsform er kopimaskine leasing, hvorfor vi nedenfor fokuserer på de forskellige varianter af leasing. Leasing er grundlæggende en aftale, hvor leasingtager forpligter sig til at betale en række ydelser til leasinggiver. Til gengæld opnår leasingtager brugsretten over det leasede aktiv i den aftalte finansieringsperiode - i dette tilfælde brugsretten over en kopimaskine. Der findes to typer af leasing: operationel leasing og finansiel leasing.

Operationel leasing - kortvarige lejemål, hvor leasingtager typisk har mulighed for at opsige leasingaftalen inden aftaleperiodens udløb. Et kortvarigt lejemål er et lejemål, hvor løbetiden ikke strækker sig over hele aktivets forventede levetid, og hvor værdien af de samlede leasingydelser ikke dækker hele aktivets anskaffelsesværdi. Ved denne type leasingaftale bærer leasingtager derfor risikoen for aktivets værdi. Som aflønning for at bære denne risiko vil leasinggiver ofte kræve en præmie af leasingtager. Præmien bliver fastsat af den enkelte leasinggiver og kan variere afhængig af kopimaskinens værdi m.m. Denne type leasing er kendetegnet ved at låntager kun har brug for kopimaskinen i kort tid eller med uregelmæssige mellemrum, man vil dog typisk tegne en leasingkontrakt på minimum 24 måneder. Leasinggiver har ansvaret for at vedligeholde kopimaskinen under leasingperioden, og udgifterne hertil er indregnet i leasingsatserne.

Finansiel leasing - langvarige lejemål, som strækker sig over hele aktivets forventede levetid. De samlede leasingydelser til leasinggiver dækker, udover aktivets anskaffelsesværdi, også fortjenesten til finansieringsselskabet i form af renteindtægter. En finansiel leasingkontrakt er i princippet uopsigelig i kontraktperioden, hvorfor man skal sikre sig, at man vil være i stand til at betale de månedlige ydelser rettidigt hver måned, frem til leasingkontraktens udløb. Den eneste måde at opsige en sådan aftale er, at man betaler hvad der svarer til værdien af samtlige resterende ydelser i kontakten. Leasingtager betaler således hele kontraktens værdi, uanset om man vælger at trække sig fra aftalen eller ej. Den lejede kopimaskine skal typisk leveres tilbage til leasinggiver ved kontraktens udløb. Af denne grund kan det som udgangspunkt ikke betale sig, at opsige aftalen inden kontraktperiodens udløb.

Hvad koster det at leje en kopimaskine?

Leje af kopimaskiner adskiller sig fra leasing af kopimaskiner, da der ofte er tale om en meget kortvarig lejekontrakt på 1 måned til under 12 måneder. Det er normalt dyrere, at leje en kopimaskine end at lease en, da man binder sig for en kortere tidsperiode. Leje af kopimaskiner giver god mening ved kortvarige projekter eller begivenheder, hvor der ellers ikke er behov for en kopimaskine. En lejet kopimaskine er typisk brugt, hvilket dog ofte er helt fint i en kortere tidsperiode. Leasing af kopimaskine er generelt mere almindeligt, end leje af kopimaskine. De fleste virksomheder kræver, at du kontakter dem i forbindelse med aftale om leje, men et eksempel på en pris kunne være følgende: Lejepris: 800 kr. Sidepris: 0,32 kr. S/H og 0,49 kr. farve

Hvad koster All-in aftaler?

All-in aftaler er leasingaftaler, der indeholder en servicering af kopimaskinen. All-in aftaler er meget lig operationelle leasingaftaler, idet serviceringen af kopimaskinen påhviler leasinggiveren. Da serviceringen påhviler leasinggiveren, bærer denne ligeledes risikoen for kopimaskinen i hele perioden. All-in aftaler er defineret ved, at der betales en pris pr. kopi/print, der dækker både finansieringen og service. I leasingkontrakten af en kopimaskine vil der være oplyst en pris pr. kopi samt en minimumsvolumen, som fastsætter det antal tryk, leasingtageren har forpligtet sig til at betale for i hver afregningsperiode, uanset om trykkende bliver brugt eller ej. Prisen der betales pr. kopi kaldes klik-prisen, og den fremkommer ved, at den årlige leasingydelse divideres med den årlige minimumsvolumen, hvortil der lægges prisen for service pr. tryk. Leasinggivers omkostninger vil blive dækket ved leasingtagers minimumsforbrug. For leasingtager kan dette have den uhensigtsmæssige virkning, at overskydende tryk over minimumsforbruget bliver afregnet til samme pris pr. tryk, medmindre andet er aftalt i leasingaftalen. Dette betyder, at prisen pr. overskydende tryk indeholder finansiering og service, hvilket allerede er betalt ved minimumsforbruget. Er forbruget således dobbelt så stort som minimumsforbruget, vil leasing af kopimaskinen i princippet blive dobbelt så dyrt.

Kopimaskinepris

Forskellige leverandører af kopimaskiner

Der er høj konkurrence på markedet for kopimaskiner og mange mærker at vælge imellem. Dette gør det ikke ligefrem lettere at købe en ny kopimaskine. Vi har derfor prøvet at knytte et par ord til hver kopimaskine mærke, så du ved hvilke kopimaskine producenter der vil passer bedst til din virksomhed. 

Canon kopimaskine

Hos Canon sætter de fokus på at din kopimaskine er energibesparende og alle kopimaskiner fra Canon er produceret bæredygtigt. Dette vil ikke blot sikre at du holder din virksomhed grøn, men ligeledes at du holder elregningen nede. Canon er ligeledes specialiseret i at tilbyde en kopimaskine til små og mellemstore virksomheder. Canon køre også ‘’on site’’ service på deres kopimaskiner, i det første år. Denne service indebære at der kommer en tekniker ud og udbedre fejl uden ekstra betaling, så i hurtigt kan komme videre.

OKI kopimaskine

Med OKI får du innovative printløsninger i en klasse for sig. Takket være OKIs unikke LED teknologi leveres knivskarpe print med finere detaljer i HD kvalitet. OKI har en unik mediefleksibilitet som gør det muligt at printe på en lang række forskellige medier, uden at gå på kompromis med kvalitet eller hastighed. Du får altid tre års on-site garanti, når bare du husker at registrere dit køb på OKIs hjemmeside. Uanset om du printer lidt eller meget så har OKI en løsning til dig.

Ricoh kopimaskine

Ricoh har i høj grad fokus på at levere en innovativ kopimaskine der tager hensyn til miljøet. Med en kopimaskine fra Ricoh kan du holde produktiviteten i top og samtidig holde den grønne profil. Ricoh køre en 2-årig SWAP service på deres kopimaskiner. Dette betyder at, hvis du har en kopimaskine med fejl, vil Ricoh udskifte den uden ekstra omkostninger for dig.

Sharp kopimaskine

Sharps kopimaskiner har til formål at øge produktiviteten og samtidig mindske omkostninger. Der er derfor fokus på at en kopimaskine fra Sharp skal være brugervenlig og være en kreativ løsning der skaber værdi. De har ligeledes fokus på at være bæredygtige og holde en grøn profil.

Toshiba kopimaskine

Toshiba stiler efter optimere funktionalitet og produktivitet. Dette gør de ved konstant at udvikle deres produkter og investere i innovation. Således kan du få en kopimaskine med den nyeste teknologi. Toshiba lægger ligeledes vægt på at det skal være løsninger der ikke belaster kloden og samfundet for meget.

HP - Hewlett Packard kopimaskine

Hos HP har innovation altid været i højsædet og deres kopimaskiner er ikke en undtagelse. De har et stort udvalg af multifunktionsprintere men har naturligvis også andre kopimaskiner. En HP kopimaskine henvender sig for det meste til små og mellemstore virksomheder. Du vil hos HP have 1-3 års garanti, alt efter hvilken kopimaskine du køber fra dem.

Epson kopimaskine

Med en kopimaskine fra Epson er i sikret en maskine af høj kvalitet der ligeledes er simpel at betjene. Du har mulighed for at få ‘’on site’’ support til din Epson kopimaskine, således at du hurtigt kan komme videre i tilfælde af at der opstår fejl på maskinen.

Konica Minolta kopimaskine

Konica har mange års erfaring indenfor kopimaskiner og har derfor også optimeret deres kopimaskiner således at de bliver så funktionelle og brugervenlige som muligt. Hos Konica har du mulighed for at tilkøbe en 5 års garanti til din kopimaskine.

Ønsker du at læse mere om de forskellige kopimaskine mærker, kan du klikke dig ind på det ønsket brand herunder:

OKI logo

OKI kopimaskiner får I 130 års erfaring, prisvindende design og banebrydende LED teknologi. OKI leverer print og kopi - uden at gå på kompromis med kvalitet eller hastighed.

Canon Logo

Med en Canon kopimaskine får du et energibesparende produkt af høj kvalitet. Derudover er produkterne blevet til ved hjælp af miljøvenlige materialer og produktion.

Epson Logo 1

Kundetilfredshed er indbegrebet af Epson kopimaskiner, både fordi de leverer kopimaskiner af høj kvalitet, men også fordi de har et højt serviceniveau på deres maskiner. 

Hp

Samtlige Hewlett-Packards produkter er skabt gennem eksperimenter og innovation, og med en Hewlett-Packard kopimaskine får du altid den nyeste teknologi.

Konica Minolta Logo 1

Med en Konica Minolta kopimaskine får du et produkt baseret på over 200 års erfaring inden for branchen, og du er derfor garanteret en høj grad af funktionalitet og kvalitet. 

Ricoh Logo 1

Ricoh er kendt for deres fokus på bæredygtige og innovative produkter. Når du køber en kopimaskine fra Ricoh, får du et stykke teknik, som er miljøvenlig og vedvarende.

Sharp-logo

Sharp er en Japansk elektronikprducnet med en historie der går tilbage til 1912. Sharp kopimaskiner er af høj kvalitet med fokus på miljø, brugervenlighed og bæredygtighed.

Toshiba Logo 1

Med en kopimaskine fra Toshiba får du et ægte stykke innovation, som er bæredygtig og miljøvenlig. Toshiba tilbyder deres kunder kompetent og hurtig support.

Ekspertvalg .logo

Hos Ekspertvalg kan du modtage op til fire skræddersyet tilbud på kopimaskiner der passer dit behov. Få dine gratis og uforpligtende kopimaskine tilbud her.

Serviceaftale på din kopimaskine

En serviceaftale kan omfatte forskellige ting, hovedsageligt vil det være at der er en tekniker tilknyttet jeres kopimaskine. I tilfælde af der opstår fejl på maskinen, vil teknikeren komme ud med kort varsel og lave kopimaskinen så i kan komme hurtigere videre. I nogle tilfælde kan de ligeledes vælge at bytte hele kopimaskinen ud, hvis dette er hurtigere.

En serviceaftale kan også indebærer at leverandøren sørger for i altid har blæk og papir i maskinen. Så risikere i ikke at blive holdt tilbage fordi indkøbsafdelingen har glemt at bestille blæk og papir. I nogen serviceaftaler modtager i blot blæk og papir som en automatisk bestilling og i andre aftaler kommer leverandøren ud og sætter det i maskinen for jer. Prisen følger naturligvis, hvor meget I vil have leverandøren til at klare for jer.

Prisen for serviceaftaler afhænger af en del faktorer og kan derfor svinge meget. Først og fremmest afhænger det af hvilken kopimaskine i har og hvor omfattende service i ønsker. Vil i udelukkende have sendt blæk og papir automatisk, vil det naturligvis ikke gøre meget ved prisen på en serviceaftale. Skal i derimod have tekniker på, leveret og installeret blækpatroner i en stor og kompleks maskine, kan dette begynder at trække op i prisen. Er i en størrer eller travl virksomhed der afhænger meget af jeres kopimaskine, kan det essentielt at have en serviceaftale på maskinen.

Serviceaftale kopimaskine

Brugt kopimaskine

En brugt kopimaskine kan i nogle tilfælde være en god mulighed. At købe en kopimaskine brugt vil naturligvis være en mindre investering end at købe en sprit ny maskine. Der er derimod også nogle ting du skal være opmærksom på, inden du vælger om det skal være en brugt kopimaskine du ønsker.

Brugte kopimaskine kan have ældre teknologi end de nyere maskiner og derved kan du også risikere at få en kopimaskine med færre funktioner og lavere printe hastighed. Du skal ligeledes være opmærksom på om, der er en garanti på den brugte kopimaskine og hvor meget den dækker.

En serviceaftale kan være svær at få tilknyttet til en brugt kopimaskine, grundet kopimaskinens alder. I tilfælde af at du kan få en serviceaftale på kopimaskinen, kan det blive en dyr fornøjelse, da leverandørerne ved at der kan forekomme mere vedligeholdelse og flere fejl på ældre kopimaskiner.

Det kan virke som om der er størrer udfordringer end fordele ved at købe en brugt kopimaskine frem for en ny. Dette er til dels korrekt, men der er ligeledes fordele hvis dit behov ikke er så stort. At købe en brugt kopimaskine er som sagt en mindre investering og er du i tvivl om dit behov, kan det være en god idé i første omgang at nøjes med en brugt kopimaskine. Dette kan give dig finansielt råderum til at investerer i en ny når du er sikker på hvad behovet er.

Billig kopimaskine

Billige kopimaskiner der kan findes i supermarkeder og andre forbruger butikker, kan for nogle være en fin idé for freelancere og mikrovirksomheder. Har du derimod en SME og derover virksomhed, kan en billig kopimaskine hurtigt blive en dyr fornøjelse.

Disse kopimaskiner er billige i indkøb men er for det meste dyrer i drift end en professionel erhvervs kopimaskine. Du kan ligeledes risikere at ramme ind i en kopimaskine der er langsom eller printer i lavere kvalitet. Ønsker du alligevel at købe en billig kopimaskine anbefaler vi at du regner ud hvor billig den er i drift i forhold til en erhvervs kopimaskine, før du investerer i den.

Ønsker du en kopimaskine til din virksomhed men ikke har så stort finansielt råderum, findes der alternativer. Du kan vælge at leje eller lease i stedet for at købe en billig kopimaskine. Hos Ekspertvalg tilbyder vi dig at få tilbud på både leje og leasing af kopimaskiner der passer præcist til dit behov. Udfyld kontaktformularen i toppen af siden, så vil du hurtigt modtage op til fire gratis og uforpligtende tilbud på en billig kopimaskine, fra vores samarbejdspartnere.

Kopimaskine guide - Hvilken type maskine?

Typen af kopimaskine varierer alt efter de behov du har i din virksomhed. Nogle virksomheder vægter udskriftshastighed, kapacitet eller kvalitet hvor andre vægter papirstørrelsen. Der findes et hav af kopimaskiner og det kan hurtigt blive forvirrende at finde frem til netop den maskine der passer dine behov bedst. Gør dig overvejelser om hvilke behov der er i den daglige drift og herefter vil det være langt mere overskueligt at vælge den rette maskine.

Der findes forskellige typer af kopimaskiner, for eksempel en monokrom, en farvekopimaskine, en multifunktionsmaskine, en analog kopimaskine, en digital og netværks kopimaskiner. Den monokrome kopimaskine bruges udelukkende til sort/hvid-print, farvekopimaskinen bruges både til sort/hvid og farver, den multifunktionelle kan både kopiere, udskrive, scanne, faxe og lignende, de analoge er blevet erstattet af de digitale kopimaskiner, mens en maskine med netværk bruges til trådløse printninger.

Herunder finder du de typiske kategorier inden for kopimaskiner:

Kopimaskine til Kontor

Kopimaskine-til-kontor

Kontor

 

A3 Kopimaskine

A3-kopimaskine

A3 Papir

 

Leasing af Kopimaskine

Leasing-af-kopimaskine

Leasing

  

Kopimaskine i arbejdsrum - Arbejdstilsynet

Kopimaskiner er en af de ting på arbejdspladsen, der i højest grad kan påvirke indeklimaet, da de ofte varmer, støjer og generelt forurener. Derfor har Arbejdstilsynet udviklet nogle gode råd, som man kan vælge at følge, når man skal anskaffe sig en kopimaskine:

  • Overvej om en kopimaskine vil komme til at belaste indeklimaet
  • Sæt helst jeres kopimaskine i et separat rum, hvor der er god ventilation og ingen medarbejdere.

Hvis virksomhedens kopimaskine står i et rum hvor der arbejdes, kan man også gøre nogle ting, for at formindske kopimaskinens indvirken på medarbejderne:

  • I kan fjerne meget af varmen og forureningen, hvis I vælger at have udsugning der hvor luften fra kølingen blæses ud i lokalet
  • I kan opsætte støjskærme omkring jeres kopimaskine, og dermed dæmpe støjniveauet
  • I kan indkapsle maskinen i en kasse med udsugning, hvilket både bekæmper varmen, forureningen og dæmper støjen
  • I kan stille jeres kopimaskine så langt væk fra medarbejderne som muligt
  • Sørg for at lufte ud og i det hele taget have god ventilation i lokalet

På kopimaskiner kan du også se efter Svanen og Blomsten, som er miljømærkerne udstedt af Ecolabel.dk. Disse mærker bevidner om produktets grønne egenskaber i henhold til bl.a. fremstilling og energiforbrug.

Bestil tilbud nu! Det tager under 1 minut