Kundeservice: 38 41 03 00
Mandag - torsdag kl. 09:00 - 20:00
Fredag kl. 09:00 - 16:00

Hvad er Ekspertvalg.dk?

Ekspertvalg.dk er en dansk B2B-prissammenligningsservice af leverandører. Vi tilbyder en enkel og hurtig service, hvor du kan bestille flere tilbud fra leverandører på netop det produkt, du skal bruge. Vores service er naturligvis altid 100% gratis og uforpligtende. Med Ekspertvalg.dk kan du både spare tid på krævende research og spare penge på produktet, da vores leverandører ved, de er i konkurrence og derfor altid giver dig det bedste tilbud.

Vores mission

Vi stræber efter at gøre det nemmere for virksomheder at indhente et godt tilbud. Vi ved, at det kan være tidskrævende at kontakte forskellige leverandører af B2B-services - Vi hjælper derfor virksomheder ved at indsamle kvalitetstilbud på en lang række produkter og ydelser.

Vores vision

At blive den ledende, digitale markedsplads for B2B-services i Europa.

Vil du være vores samarbejdspartner?

Hos Ekspertvalg.dk hjælper vi dansk erhvervsliv med hurtigt og nemt at finde nye leverandører. Vores service er bygget op om en lang række samarbejdspartnere inden for mange brancher.

Vil du være samarbejdspartner med Ekspertvalg.dk, kan du kontakte os her: Bliv samarbejdspartner

Hvem står bag Ekspertvalg.dk?

Ekspertvalg.dk ejes af AWM Network. AWM Network er del af samme organisation som Google Partner-bureauet AW Media, der står bag en lang række danske og internationale internettjenester. AW Media administrerer dagligt online markedsføring for en lang række større, danske virksomheder.

Vi støtter:

Ingenco2csr-maerket logo