Kundeservice: 38 41 03 00
Mandag - torsdag kl. 09:00 - 20:00
Fredag kl. 09:00 - 16:00

Hvad er Ekspertvalg.dk?

Ekspertvalg.dk er en dansk B2B platform til sammenligning af forskellige løsninger til kontor og erhverv. Vi tilbyder en enkel og hurtig service, hvor du kan bestille tilbud fra leverandører på netop det produkt, du skal bruge.

Det er naturligvis altid 100% gratis og uforpligtende at bestille tilbud gennem Ekspertvalg.dk. Ved at bruge Ekspertvalg.dk sikrer du at opnå det bedste match med en leverandør af den løsning, du er på udkig efter. Dermed sparer du både tid på krævende research og penge.

Herudover kan du på vores hjemmeside læse om de forskellige produkter, vi kan hjælpe dig med at få tilbud på blandt andet kaffeautomater, kopimaskiner og kassesystemer. På vores blog skriver vi derudover relevante artikler og indlæg, som kan inspirere dig som iværksætter, virksomhedsejer eller medarbejder.

Derfor skal du vælge Ekspertvalg.dk

 • Spar tid og penge på krævende indhentning af tilbud
 • Sammenlign nemt og enkelt priser
 • Vælg det bedste tilbud

Vores mission

Vi stræber efter at gøre det nemmere for virksomheder at indhente gode tilbud blandt andet på kaffeautomater, kassesystemer og kopimaskiner.

Vi ved, hvor tidskrævende det kan være at kontakte flere forskellige leverandører af B2B-services. Derfor hjælper vi virksomheder ved at indsamle kvalitetstilbud på en lang række produkter og ydelser for dem.

Vores vision er derfor at blive den ledende, digitale markedsplads for B2B-services i Europa.

Hvem står bag Ekspertvalg.dk?

Vi er et dedikeret hold, som hver dag arbejder på at gøre Ekspertvalg.dk til den bedste platform for virksomheder til at indhente tilbud på kontorløsninger.

Herunder kan du se, hvem vi er:

Ekspertvalg.dk teamet
Medarbejder Lasse Medarbejder Joachim Medarbejder Signe
Lasse Geel Frederiksen
Marketingkoordinator
lg@ekspertvalg.dk
LinkedIn Lasse
Joachim Brodersen
Kommunikationsmedarbejder
jb@ekspertvalg.dk 
LinkedIn Joachim
Signe Kirk Andersen
Kommunikationsmedarbejder
sk@ekspertvalg.dk
LinkedIn Signe

Om vores partnere og deres produkter

Vi samarbejder med de bedste partnere indenfor en lang række brancher. Vi udvælger vores partnere nøje og med øje for at dække Danmark bredt geografisk set. Hvis du ønsker at benytte dig af Ekspertvalg.dk, er du derfor sikker på at få gode og gennemarbejdede tilbud.

Herunder kan du se et overblik over de produkter og brancher, vi arbejder med. Du er velkommen til at klikke dig rundt på vores hjemmeside og læse mere om, hver enkelt produkt, og hvordan det kan hjælpe dig med at tidsoptimere, få mere ud af arbejdsdagen og skabe et bedre arbejdsmiljø.

Disse brancher og produkter arbejder vi med

 • Kaffeautomater og kaffemaskiner
 • Printere og kopimaskiner
 • Kassesystemer og betalingsterminaler
 • Hjemmesideløsninger og webdesign
 • Telefonsystemer og telemarketing
 • Områdesikring og privatalarm
 • Inkasso
 • Bogholder
 • Oversættelse
 • Erhvervsrengøring
 • Flådestyring
 • Storkøkken
 • LED-belysning
 • IT-systemer

Vil du være samarbejdspartner på Ekspertvalg.dk?

Vi søger løbende partnere indenfor kontorløsninger på Ekspertvalg.dk. Vores partnerprogram er gratis at blive del af. Der er således intet opstartsgebyr og ingen månedlige eller årlige afgifter. Det fungerer på den måde, at I kun betaler for de kundehenvendelser, som vi sender videre til jer.

Hvis du er interesseret i at få flere kunder, nå bredere ud med dit brand eller udvide din forretning, kan vi hjælpe dig. Hvis du kan se et match, men ikke finder dit produkt i vores udbud, må du endelig kontakte os, så vi kan finde en løsning.

Ønsker du mere information, er du altid velkommen til at ringe på 38 41 03 00, skrive til info@ekspertvalg.dk. Du kan også læse mere om vores partnerprogram her: Bliv samarbejdspartner.

Ekspertvalg.dk er en del af AWM Network

AWM Network ApS er stiftet af Mark Thorsen i 2014 med visionen om at skabe et gennemsigtigt marked for forbrugere.

Ekspertvalg.dk er, sammen med den danske søstervirksomhed Google Partner-marketingbureauet AW Media, en del af AWM Network ApS. Du kan finde os på Høffdingsvej 34 i Valby, København, hvor vi har kontor.

Udover Ekspertvalg.dk i Danmark, er vi også repræsenterede i Storbritanien og Sverige med siderne Market Inspector.com og Expertvalet.se.

Ekspertvalg.dk er en ansvarlig forretning

Vi ønsker at være en ansvarlig virksomhed. Derfor går vi blandt andet op i vores CO2-udledning og har derfor mærket CO2 neutralt website. Derudover har vi CSR-mærket, da vi er bevidste om vores samfundsmæssige ansvar.

Det betyder, at vi interesserer os for vores medarbejderes arbejds- såvel som sociale vilkår, klima og miljø. Du kan læse mere om de to ordninger ved at klikke på mærkaterne herunder.

Ingenco2 csr-maerket logo

Følg Ekspertvalg.dk her

Det indhold vi udarbejder her på Ekspertvalg.dk, sender vi også ud via vores sociale kanaler. Du kan følge med her:

Følg os her
FacebookLinkedInTwitter
Facebook Linkedin logo Twitter logo

Hvis du følger med på disse platforme, får du en notifikation, når vi udgiver nyt indhold og artikler.