Kundeservice

38 41 03 00

Mandag-torsdag kl. 09.00 - 19.30
Fredag kl. 09.00 - 15.00

Hvad er Ekspertvalg.dk?

Ekspertvalg.dk er en unik dansk service til prissammenligning af leverandører. Vi tilbyder en enkel og hurtigt service, hvor du kan bestille flere tilbud fra leverandører, på netop det produkt du skal bruge. Vores service er naturligvis 100% gratis og uforpligtende. Med Ekspertvalg.dk kan du både spare tid på krævende research af markedet og spare penge på produktet, da vores leverandører ved de er i konkurrence og derfor altid giver dig et godt tilbud.

Vores Mission

Vi stræber efter at gøre det nemmere for virksomheder at indhente et godt tilbud, dette ved at blive den ledende B2B markedsplads for virksomheder og institutioner i Europa. Vi ved at det kan være tidskrævende, at kontakte forskellige leverandører af B2B produkter og services. Vi tilbyder derfor en værdifuld service for enhver virksomhed ved, at indsamle kvalitets tilbud på en lang række produkter og ydelser.

Vi er derfor her for at gøre processen mere simpel og medgørelig ved at tilbyde gratis tilbud fra ledende leverandører at B2B produkter og services.

Vores Vision

At blive den ledene digitale markedsplads for B2B prdukter og services i Europa.

Vil du være vores samarbejdspartner?

Hos Ekspertvalg.dk hjælper vi hver dag dansk erhvervsliv, med hurtigt og nemt at finde nye leverandører. Vores service er bygget op om en lang række samarbejdspartnere inden for mange brancher.

Vil du være samarbejdspartner med Ekspertvalg.dk og kan du kontakte os her: Bliv samarbejdspartner.

Hvem står bag Ekspertvalg.dk?

Ekspertvalg.dk er en tjeneste, som ejes og drives af det danske online reklamebureau AW Media. AW Media er Google Partner-bureau og står bag en lang række danske og internationale internettjenester. AW Media rådgiver og administrerer, dagligt online markedsføring, for en lang række større danske virksomheder. Læs mere her: www.aw-media.dk

Vi støtter

Vi er af den overbevisning, at business kan være med til at styrke det globale samfund inden for miljø, økonomi og mennesker. Derfor hjælper vi gerne forskellige organisationer og NGO'er. Vi udviser vores dybeste respekt for deres arbejde.

Co 2 Mærkert