Ekspertvalg.dk — Skandinaviens største B2B-markedsplads
Omtale og
anbefalinger
Entrepreneur
Tv2
Berlingske Business
A 100% A
Tekststørrelse
Sidst opdateret: 11 november 2022

Om Ekspertvalg.dk

Hvad er Ekspertvalg.dk?

Ekspertvalg.dk er en dansk B2B-platform til sammenligning af forskellige løsninger til kontor og erhverv. Vi tilbyder en enkel og hurtig service, hvor du kan bestille tilbud fra leverandører på netop det produkt, du skal bruge.

Det er naturligvis altid 100% gratis og uforpligtende at bestille tilbud gennem Ekspertvalg.dk. Ved at bruge Ekspertvalg.dk sikrer du at opnå det bedste match med en leverandør af den løsning, du er på udkig efter. Dermed sparer du både tid på krævende research og penge.

Herudover kan du på vores hjemmeside læse om de forskellige produkter, vi kan hjælpe dig med at få tilbud på blandt andet kaffeautomater, kopimaskiner og kassesystemer. På vores blog skriver vi derudover relevante artikler og indlæg, som kan inspirere dig som iværksætter, virksomhedsejer eller medarbejder.

Derfor skal du vælge Ekspertvalg.dk
 • Spar tid og penge på krævende indhentning af tilbud
 • Sammenlign nemt og enkelt priser
 • Vælg det bedste tilbud

Vores mission og vision

Vi stræber efter at gøre det nemmere for virksomheder at indhente gode tilbud blandt andet på kaffeautomater, kassesystemer og kopimaskiner.

Vores vision er at blive den ledende, digitale markedsplads for B2B-services i Europa.

Vi ved, hvor tidskrævende det kan være at kontakte flere forskellige leverandører af B2B-services. Derfor hjælper vi virksomheder ved at indsamle kvalitetstilbud på en lang række produkter og ydelser for dem.

Ønsker du at samarbejde med Ekspertvalg.dk?

Har du et produkt eller en virksomhed, som vil give mening at inddrage på Ekspertvalg.dk, kan du læse mere om vores partnerprogram her: Bliv samarbejdspartner.

Hvem står bag Ekspertvalg.dk?

Vi er et dedikeret hold, som hver dag arbejder på at gøre Ekspertvalg.dk til den bedste platform for virksomheder til at indhente tilbud på kontorløsninger.

Herunder kan du se, hvem vi er:

Teamet på Ekspervalg.dk

Sofia

Sofia Mets
Kundeserviceansvarlig
s.mets@leads.io
LinkedIn

Signe

Signe Kirk Andersen
Kommunikationsmedarbejder
s.kirk.andersen@leads.io
LinkedIn

Om vores partnere og deres produkter

Vi samarbejder med de bedste partnere indenfor en lang række brancher. Vi udvælger vores partnere nøje og med øje for at dække Danmark bredt geografisk set. Hvis du ønsker at benytte dig af Ekspertvalg.dk, er du derfor sikker på at få gode og gennemarbejdede tilbud.

Herunder kan du se et overblik over de produkter og brancher, vi arbejder med. Du er velkommen til at klikke dig rundt på vores hjemmeside og læse mere om, hver enkelt produkt, og hvordan det kan hjælpe dig med at tidsoptimere, få mere ud af arbejdsdagen og skabe et bedre arbejdsmiljø.

Disse brancher og produkter arbejder vi med
 • Kaffeautomater og kaffemaskiner
 • Printere og kopimaskiner
 • Kassesystemer og betalingsterminaler
 • Hjemmesideløsninger og webdesign
 • Telefonsystemer og telemarketing
 • Områdesikring og privatalarm
 • Inkasso
 • Bogholder
 • Oversættelse
 • Erhvervsrengøring
 • Flådestyring
 • Storkøkken
 • LED-belysning
 • IT-systemer

Ser du ikke dit produkt i ovenstående liste, er du velkommen til at kontakte os, da vi er åbne for at inddrage nye produkter og B2B-løsninger på vores side.

Vil du være samarbejdspartner på Ekspertvalg.dk?

Vi søger løbende partnere indenfor kontorløsninger på Ekspertvalg.dk. Vores partnerprogram er gratis at blive del af. Der er således intet opstartsgebyr og ingen månedlige eller årlige afgifter. Det fungerer på den måde, at I kun betaler for de kundehenvendelser, som vi sender videre til jer.

Hvis du er interesseret i at få flere kunder, nå bredere ud med dit brand eller udvide din forretning, kan vi hjælpe dig. Hvis du kan se et match, men ikke finder dit produkt i vores udbud, må du endelig kontakte os, så vi kan finde en løsning.

Ønsker du mere information, er du altid velkommen til at ringe på 38 41 03 00, skrive til info@ekspertvalg.dk. Du kan også læse mere om vores partnerprogram her: Bliv samarbejdspartner.

Ekspertvalg.dk er en del af AWM Network

AWM Network ApS blev stiftet af Mark Thorsen i 2014 med visionen om at skabe et gennemsigtigt marked for forbrugere. I oktober 2021 blev AWM Network ApS opkøbt af Social Blue og er nu en del af gruppen Leads.io. Du kan finde os på Høffdingsvej 34 i Valby, København, hvor vi har kontor.

Udover Ekspertvalg.dk i Danmark, har vi også disse sider:

Ekspertvalg.dk er en ansvarlig forretning

Vi ønsker at være en ansvarlig virksomhed. Derfor går vi blandt andet op i vores CO2-udledning og har derfor mærket CO2 neutralt website. Derudover har vi CSR-mærket, da vi er bevidste om vores samfundsmæssige ansvar.

Det betyder, at vi interesserer os for vores medarbejderes arbejds- såvel som sociale vilkår, klima og miljø. Du kan læse mere om de to ordninger ved at klikke på mærkaterne herunder.

Vores certificeringer
CSR-mærket

Følg Ekspertvalg.dk her

Det indhold vi udarbejder her på Ekspertvalg.dk, sender vi også ud via vores sociale kanaler. Du kan følge med her:

Følg os her
Facebook LinkedIn Twitter
Facebook LinkedIn Twitter

Hvis du følger med på disse platforme, får du en notifikation, når vi udgiver nyt indhold og artikler.

Tilbyder Ekspertvalg.dk de produkter og tjenester, der nævnes på hjemmesiden?

Nej, Ekspertvalg.dk sætter dig i kontakt med leverandører af et produkt eller en tjeneste. Du kan på vores hjemmeside finde al nødvendig information om produkterne. Du er altid velkommen til at benytte vores service, hvor vi gratis sætter dig i kontakt med relevante leverandører af dit ønskede produkt.

Bemærk, at Ekspertvalg.dk derfor ikke sælger disse produkter eller tjenester direkte til kunder, men fungerer som bindeleddet mellem kunde og leverandør.

Hvordan tjener Ekspertvalg.dk penge?

Ekspertvalg.dk tjener penge på følgende to måder:

Når du bruger vores gratis prissammenligningstjeneste

Vores sammenligningstjeneste, hvor du kan indhente tilbud, er altid 100% gratis at benytte. Hvordan er det muligt? Når en bruger har bestilt sine gratis tilbud på det ønskede produkt, vil leverandørerne efterfølgende tage kontakt til kunden med uforpligtende tilbud.

Ekspertvalg.dk modtager kun en provision, hvis brugeren vælger at takke ja til et tilbud. Provisionen er en andel af det samlede beløb, som de leverandører, vi samarbejder med, tjener ved at sælge produktet. Provisionen har derfor ikke indflydelse på brugerens pris.

På denne måde kan vi fortsætte med at levere relevant indhold om de forskellige produkter og dermed holde vores service gratis for alle vores brugere.

Affiliate links

Vi stræber efter, at vores information er så pålidelig og objektiv som muligt. Derfor vi vil nogle gange referere til brands eller modeller, selvom vi ikke samarbejder med leverandører af det pågældende brand. Ved at være så objektive som muligt vil vi i højere grad give brugeren et oplyst beslutningsgrundlag.

I nogle tilfælde vil vores eksterne links være affiliate links, hvilket betyder, at vi får provision for ethvert køb, der foretages, efter du har klikket på linket. Affiliatelinks vil ikke give yderligere omkostninger for dit køb, men vi modtager en andel af det beløb, som vores leverandører ellers selv ville tjene.

Kan jeg stole på nøjagtigheden af indholdet på Ekspertvalg.dk?

Ekspertvalg.dk bestræber sig altid på at indsamle og give den mest nøjagtige information til alle vores brugere. Dette gør vi ved at have et content- og research-team, der sigter efter at give brugeren den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Du kan læse mere om vores forfattere og content team her.

Da priserne, der nævnes på vores sider, kan variere fra tid til anden, er det muligt, at du kan finde forældet information på vores side. Indtil vi får opdateret priserne, kan du derfor muligvis finde unøjagtigheder eller forældet information på nogle af vores sider.

DISCLAIMER: Vi tager forbehold for tastefejl i vores indhold. Derudover opfordrer vi dig altid til at krydstjekke vores information, før du beslutter dig for at købe et produkt eller en tjeneste. 

Hvad gør jeg, hvis jeg finder misledende information på Ekspertvalg.dk?

Såfremt du finder misledende eller forældet information på vores side, er du meget velkommen til at informere os enten ved at sende en mail eller ved at ringe ind.

Vores intention er altid at være gennemsigtige og give vores brugere den bedste oplevelse. Du kan hjælpe os med at gøre vores service og indhold endnu bedre ved at give dit input. Har du forslag til nyt indhold eller spørgsmål til det eksisterende, kan du sende en til redaktionen@ekspertvalg.dk.

Hvis du har yderligere spørgsmål om vores hjemmeside eller service, er du velkommen til at kontakte os på info@ekspertvalg.dk.