Kassesystem

Sammenlign pris og kvalitet på kassesystemer - Bestil flere tilbud her!

Spar tid

Udfyld kun 1 formular og modtag op til 4 tilbud fra særligt udvalgte samarbejdspartnere

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale & anbefalinger
1
2
3
Få op til 4 tilbud her Kassesystemer - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Hvilken type kasseløsning ønskes?

Det tager under et minut!

Bestil nyt kassesystem hos Ekspertvalg.dk

På Ekspertvalg.dk kan du bestille op til 4 gratis og uforpligtende tilbud på kassesystemer. Vi samarbejder med både landsdækkende og lokale leverandører af kassesystemer til virksomheder, og du kan nemt og bekvemt indhente tilbud på forskellige typer kassesystemer til din virksomhed. Vores samarbejdspartnere kan levere netop det kassesystem, du har brug for - uanset ønsker til størrelse, funktion og kompleksitet.

Ved at sammenligne priser kan du spare op til 50% på dit ønskede kassesystem. Her på siden gennemgår vi, hvordan du sikrer dig, at du anskaffer dig det rigtige kassesystem til din virksomhed. De fleste moderne kassesystemer har touchscreen og integrerede optællingsfunktioner, hvilket betyder, at systemerne udfører en lang række opgaver i den daglige drift. Uanset om du ønsker et POS-system, en tablet eller en traditionel kasseløsning, kan vores samarbejdspartnere skræddersy et tilbud, der matcher netop dine behov.

Det er vigtigt, at du overvejer systemets funktion nøje, før du anskaffer dig et. Herunder kan du læse mere om kassesystemer - så er du sikker på, at du vælger et, der passer til arbejdsopgaverne i din virksomhed.

Hvorfor indhente tilbud på kassesystemer? - 3 gode grunde

 1. Du kan spare helt op til halvdelen af prisen på dit ønskede kassesystem
 2. Det er altid 100% gratis og uforpligtende at indhente tilbud
 3. Vi samarbejder med både landsdækkende og lokale leverandører - din garanti for god service

Ekspertvalg.dk er blandt Danmarks førende leverandører af B2B-udstyr, og vores ekspertise og erfaring på området sikrer dig, at din henvendelse altid håndteres professionelt.

Læs mere om kassesystemer her på siden:

Hvad skal kassesystemet bruges til?

Et moderne kassesystem er tilpasset den enkelte virksomheds behov og ønsker - uanset branche og anvendelse. Du kan herunder se de typiske anvendelser for et kassesystem og finde det system, der passer til dine behov:

Til Restaurant

Free -POS-S

 

Restaurant

 

Til Butik

Kassesytem Med Touchskærm

 

Butik

 

POS System

E POS System

 

POS System

 

Kort om kassesystemer

Uanset om du har brug for et kassesystem til restaurant, detailhandel, skole eller kantine, er der adskillige muligheder at vælge imellem. Et moderne kassesystem er ikke kun et simpelt kasseapparat, hvor man trykker beløbet ind, hvorefter en bon ruller ud og pengekassen åbnes.

Et kassesystem er blevet langt mere avanceret og kan klare diverse opgaver som f.eks. ordrer, kommunikation, økonomistyring, lagerstyring, rapportering og administration i al almindelighed. Derfor kan det virke uoverskueligt, når du skal finde ud af, præcis hvilket kassesystem der passer til dine behov - og din forretnings pengepung.

Det er ikke alle virksomheder, der har de samme behov - f.eks. behøver en kantine ikke nødvendigvis at have lagerstyring, imens større butikskæder bør kunne både styre lager og acceptere store beløb på udenlandske kreditkort. Ved du allerede nu, at din virksomhed mangler et kassesystem, så kontakt os øverst på siden, og vi formidler kontakten til leverandøren af dit nye kassesystem.

Bestil tilbud på kassesystemer nu! Det tager under 1 minut

Overvejelser inden anskaffelse af nyt kassesystem

Inden du køber et kassesystem, skal du være sikker på, at det overholder den gældende, danske lovgivning på området. Der findes flere udenlandske systemer på markedet, som ikke nødvendigvis lever op til de danske krav til udskrivning af kvitteringer og daglig bogføring. I Danmark kræver loven, at der kan udskrives en kvittering som købsbevis.

De forskellige former for kassesystemer og deres mange funktioner gør ligeledes, at det kan være svært at overskue hvilket kassesystem, der passer til netop din virksomhed. Et moderne kassesystem har ofte en lang række intelligente og praktiske funktioner, men de mange anvendelsesmuligheder bør også være opsat i et både overskueligt og brugervenligt system.

Ved at bestille gennem Ekspertvalg.dk sikrer du dig, at dit kommende kassesystem lever op til den gældende, danske lovgivning, og at brugervenligheden er i top.

Sæt krav til dit kassesystem

Dankortterminal med skannerOvervej, hvad dit kassesystem helt præcist skal kunne, for at det passer ind i din virksomhed. Skab dig et overblik over, hvordan arbejdsgangen i din virksomhed bør være, hvorefter et nyt kassesystem kan effektivisere denne.

Inden køb bør du overveje følgende 6 kriterier:

 1. Hvilke funktioner dit kassesystem bør indeholde?
 2. Om der er en online webshop, der skal integreres?
 3. Hvor stor brugervenlighed du ønsker?
 4. Hvilke statistikker der skal kunne rapporteres?
 5. Hvordan dit kassesystem skal sættes op med betalingsterminaler?
 6. Om du ønsker andre eventuelle håndholdte terminaler?

I forbindelse med planlægningen af dit kassesystem anbefales det, at du tager kontakt til en leverandør af touch kassesystemer, hvilket vil resultere i en skræddersyet løsning, der passer netop dig og dine behov. 

Valg af funktioner til nyt kassesystem

Du kan få et bredt udvalg af funktioner, alt efter hvad systemet skal bruges til. Dit kassesystem kan f.eks. indeholde en kasseterminal og en funktion til lagerstyring med mulighed for oprettelse af nye varer. Hvis du har eller ønsker en online webshop, kan et kassesystem sættes op til at kommunikere med en fysisk butik eller et varelager, så en solgt vare vil blive registreret begge steder.

I restauranter eller caféer er der som regel brug for et kassesystem, der kan følge med det hurtige arbejdstempo og som indeholder en funktion til bordstyring. I denne sammenhæng bør kassesystemet bestå af et kasseapparat, som effektivt kan kommunikere med personalets håndterminaler. Der er også mulighed for, at dit kassesystem kan rapportere tilbage med flere statistikker, så du har de fornødne data til at vedligeholde overblikket over virksomheden.

Producentoversigt: Kassesystemer

Herunder kan du læse om de forskellige producenter af kassesystemer.

Sharplogo

Sharp, som kommer fra Japan, blev grundlagt i 1912, og anses for værende eksperter på mange områder. Sharp har nu mere end 30 års erfaring med kassesystemer til alle behov.

Olivettilogo

Olivetti blev grundlagt i 1908, og har samarbejdet med Telecom Italia siden 2003. Siden 2007 har Olivetti produceret kassesystemer med fokus på design og bæredygtighed.

Casio

Casio trækker på deres mangeårige viden og erfaring fra deres mange succesfulde produkter. Casio har, udover erfaring med elektronik, også et stort fokus på miljø og kvalitet.

Panasonic2

Som en af de førende inden for elektronik i verden har Panasonic mange års erfaring i at producere kassesystemer til alle behov. Panasonics kasseapparater er utroligt fleksible.

Branchespecifikke løsninger i et kassesystem

Foruden den nyere teknologi med touchskærm, indeholder et touch-kassesystem avanceret software, der passer til visse branchespecifikke løsninger. Der er derfor forskel på både hard- og software, alt efter om kassesystemet skal bruges til restaurant, detail, skole, frisør, kantine eller noget helt sjette.

Den avancerede software i kassesystemet bør dække forskellige behov såsom bordstyring i en restaurant, lagerstyring i en butik samt udskrivning af diverse rapporter og statistikker. Alt sammen samlet i en så simpel brugerflade som muligt.

Kassesystem til butik

Af branchespecifikke løsninger kan der nævnes et kassesystem til butik. De moderne løsninger indebærer, at det ikke længere er nødvendigt at have flere forskellige kassesystemer, som kan udfylde hver deres opgave, men at alt i stedet samles i ét. Der findes specifikke kassesystemer til butikker, som inkluderer en samlet løsning via en avanceret touchskærm. Den avancerede skærm på et kassesystem kan i flere tilfælde omprogrammeres, så den tilpasses dine specifikke behov og ønsker.

Kasseapparat til butikkerEt kassesystem til butik kan indeholde mulighed for lagerstyring, så der er styr på, hvor mange produkter der er i butikken og på lageret, og hvilke produkter du bør bestille hjem. Hvis butikken ligeledes har en webshop tilknyttet, er det i dag muligt at synkronisere de to kassesystemer i realtid.

Det vil sige, når der sælges et produkt i enten butikken eller webshoppen, opdateres lagerstyringen i begge kassesystemer med det samme. Det betyder, at du er fri for at lave manuel vareoptælling, når en arbejdsdag er overstået - det klarer kassesystemet i løbet af dagen.

Derudover kan du også bruge dit kassesystem til:

 • Ordrestyring
 • Økonomistyring
 • Rapportering
 • Administration
 • Kommunikation mellem flere forskellige systemer
Bestil tilbud på kassesystemer nu! Det tager under 1 minut

Kassesystem til restaurant

En anden branchespecifik løsning er kassesystem til restaurant. Et restaurant kassesystem sørger for, at restaurantens gæster får serveret deres bestillinger indenfor rimelig tid. Et kassesystem til restaurant, bar eller café skal kunne levere denne service via en brugervenlig hurtig og stabil løsning.

Hvis kasssystemet er for avanceret,  langsomt eller ustabilt kan det føre til driftproblemer og utilfredshed hos kunderne. En restaurants kassesystem skal derfor især være hurtigt, så bestillingerne sendes efektivt fra tjenernes håndterminaler ud til køkkenets terminaler, så kokkene hurtigst muligt kan igangsætte madlavningen.

Et kassesystem til restaurant, bar og café kan bl.a. indeholde:

 • Overskuelig bordstyring
 • Håndterminaler ellet tablets til tjenere
 • Betjenings- samt betalingssystem
 • Håndtering af flere valutaer
 • Registrering af statistikker
 • Simpel oversigt over produkter

Software til kassesystem

Prisen på et kassesystem afhænger især af, hvilke funktioner softwaren skal understøtte samt hvilket tilbehør softwaren kræver. Avanceret software er dyrere end simpel software, ligesom avanceret software ofte kræver, at der tilkobles mere ekstern hardware.

Skriv noget her

POS kassesystem

POS betyder Point Of Sale og er det sted, hvor det endelige salg af produktet udføres. Når kunderne har valgt deres varer eller foretaget en bestilling, skal der nemt kunne henvises til et POS kassesystem for at gennemføre transaktionen. Det kræver planlægning i forhold til kassesystemets udformning for at få dette til at fungere optimalt. De fleste nye systemer er online og tilkoblet internettet, og det betyder, at et online POS system vil kunne udføre et bredt udvalg af opgaver i virksomheden.

Et POS kassesystem bør placeres strategisk korrekt i forretningen, så kunderne ledes naturligt hen til virksomhedens kassesystem, når de er klar til at færdiggøre købet. Det kan gøres via effektiv skiltning, der leder kunderne hen til butikkens POS system og skærme. Forretningen kan også være inddelt på en sådan måde, at kunderne ikke kan undgå at se, hvor betalingen foregår.

Flere forretninger er blandt andet indrettet, så POS skærmene er placeret centralt i forretningen; forretningen er ofte bygget op omkring kassesystemet. En anden indretningsmulighed er, at et POS kassesystem kan placeres, så det er synligt ved indgangen, og kunderne derfor lægger mærke til, hvor betalingen foregår, når de træder ind i forretningen.

Et POS kassesystem til butik eller webshop vil som regel indeholde:

 • Betalingsterminal
 • Touch- eller fladskærm 
 • Stregkodescanner
 • Pengeskuffe
 • Kortlæser
 • Kvitteringsprinter
 • Software udviklet til detailbutikker

Et POS kassesystem til restaurant er mindre avanceret og indeholder ofte følgende:

 • Betalingsterminal
 • Touch- eller fladskærm
 • Pengeskuffe
 • Kortlæser
 • Kvitteringsprinter
 • Håndholdt ordreterminal
 • Software udviklet til restaurationsbranchen

Dit valg af POS kassesystem afhænger helt af hvilken branche du er i, og hvor avanceret et kassesystem din forretning har brug for. Fordelen ved et POS kassesystem er, at det kan sammensættes efter netop din virksomheds behov og nemt ændres eller opdateres, såfremt du ønsker det.

Hos Ekspertvalg.dk er vi eksperter i POS kassesystemer, og vi samarbejder med branchens førende leverandører. Udfyld formularen øverst og se, om vi kan tilbyde dig dit kommende kassesystem til din virksomhed.

Bestil tilbud på kassesystemer nu! Det tager under 1 minut

Kassesystem med kort- eller betalingsterminal

Med et kassesystem med indbygget kort- eller betalingsterminal undgår du at skulle skrive købsbeløbet ind i både kassesystemet og betalingsterminalen, og du effektiviserer dine arbejdsopgaver. Mængden af slå- og hævningsfejl mindskes derudover væsentligt, da der er mindre manuelt arbejde i forbindelse med betjeningen af dit kassesystem.

Derudover formindskes ekspeditionstiden betydeligt, fordi hele købsprocessen foregår på én maskine. Kunder kan derfor hurtigere betale, hvis terminalen er tilkoblet optimalt - til glæde for både medarbejdere og kunder.

Et kassesystem med betalingsterminal vil sørge for, at kunderne har mere end én mulighed for betaling - kontakt, med kort eller mobil enhed. Det vil betyde, at virksomheden skal håndtere færre kontanter, hvilket mindsker risikoen for fejloptællinger og forkerte kasseopgørelser. Udgifterne til indbetaling af kontanter i form af betaling til værdihåndteringsfirma kan også falde - og du vil spare penge.

Derudover giver et kassesystem med betalingsterminal en højere medarbejdersikkerhed, da virksomheden ikke skal håndtere store kontantbeløb, hvilket i enkelte brancher kan udgøre en sikkerhedsrisiko for personalet.

Mange moderne kasseapparater kan opkobles til at modtage MobilePay, kontaktløs betaling eller kort på mobilen. Ønsker du en løsning, hvor dit system skal kunne modtage disse, kan moderne POS- og kassesystemer indtilles til dette. Det gør, at dine kunder altid vil kunne betale, også selvom de ikke har betalingskort eller kontater.

Betalingsterminal

Få hjælp til dit kassesystem af eksperter

De moderne former for kasse systemer har mange forskellige funktioner, hvilket kan gøre dem komplicerede at arbejde med for almindelige erhvervsdrivende. Det er derfor en god idé allerede i starten af processen at alliere dig med professionelle på feltet. På denne måde sparer du også en masse tid, som du ellers ville skulle have brugt på at lære dit nye kassesystem bedre at kende.

Det kan også være, at en af dine medarbejdere skal på kursus i brugen af det nye kassesystem, hvorefter vedkommende kan lære fra sig til de øvrige medarbejdere. På denne måde sørger du også for at beholde kompetencerne i forretningen, også efter eventuelle eksterne eksperter er taget afsted igen. Vi anbefaler endvidere at du er opmærksom på SKATs krav til informationer på kasseboner og fakturaer

Kassesystem med lagerstyring

Et kasseapparat med lagerstyring er essentielt for folk, der driver forretning, og som skal holde styr på deres varer på lageret og i butikken. Softwaren bag et kassesystem med lagerstyring er udviklet på en sådan måde, at den ikke bare holder styr på den fysiske butiks lager, men kassesystemet interagerer også med webshoppen og dennes lager. Det vil sige, at hvis der sælges en vare på webshoppen, så bliver lagerstyringen i din fysisk butik opdateret i realtid, så du ikke risikerer at love en kunde noget, du ikke længere har på lager.

Ved hjælp af et kassesystem med lagerstyring er der altid styr på lageret, butikken og webshoppen. Med dette kassesystem får du et bedre overblik over dit lager, din butik og din webshop, frem for hvis du havde 2-3 systemer til dette. Derudover sparer det både tid, kræfter og penge ikke at skulle udføre dobbeltarbejde ved at opdatere varer på mere end ét kassesystem. Udover at styre lageret, hjælper et online kassesystem også med at skjule de udsolgte varer og varianter og viser derfor kun de tilgængelige varer på webshoppen.

Kassesystem med touch skærm

Et kassesystem er ikke længere et simpelt kasseapparat, som man kender det fra tidligere, hvor et kassesystem havde store knapper, og fyldte det meste af disken. I dag er det moderne kassesystem udstyret med en touch skærm, hvilket giver dig og dit kassesystem et væld af muligheder. Den avancerede software, der ligger til grund for touchskærmen, kan nemlig i langt de fleste tilfælde omprogrammeres, så dit kassesystem passer specifikt til dine og din virksomheds behov.

Det smarteste ved et kassesystem med touch skærm er, at det er en meget fleksibel form for kassesystem, som kan firmwareopdateres og omprogrammeres efter behov. På denne måde kan man få et kassesystem med touch skærm, som kan overtage og udføre flere af virksomhedens opgaver, således at opgaverne er samlet i ét enkelt system, i stedet for at opgaverne er fordelt på flere. Det opdaterbare og fleksible softwaresystem sørger dermed også for, at du kan fremtidssikre eventuelle ændringer, der måtte opstå.

En anden mulighed for et kassesystem med touch er ved hjælp af en iPad. Således kan du få touch gennem et kassesystem med iPad. Denne løsning er fleksibel, da du naturligvis også kan benytte din iPad til andre ting end blot kassesystemet - du frakobler den blot, når du ønsker at anvende den til andet.

POS_kassesystem

Kassesystem pris - sådan beregnes det

Prisen på et kassesystem afhænger af, hvor stort et kassesystem du ønsker og hvilke funktioner du har brug for. Det kan kræve en bredere softwarepakke, hvis du har brug for flere forskellige og avancerede funktioner i forbindelse med dit kassesystem. Hvis det er en større virksomhed, kan et bredere sortiment af hardware indeholdende flere kasseapparater og betalingsterminaler være et behov. Da der findes mange varianter af kassesystemer, er det ikke muligt at fastslå en præcis pris på et kassesystem. Ved du på forhånd, at økonomien er presset eller løsningen midlertidig, kan du se på fordelene ved et brugt kasseapparat. 

Ekspertvalg.dks samarbejdspartnere kan levere både nye og brugte kasseapparater til en hver pris. Udfyld formularen øverst og bestil uforpligtende tilbud.

Bestil tilbud på kassesystemer nu! Det tager under 1 minut

Ønsker du at bestille et kassesystem?

Hvis din virksomhed står og mangler et kassesystem, er du mere end velkommen til at kontakte os her på Ekspertvalg.dk. Du kan enten udfylde formularen her på siden, hvorefter vi ringer dig op i forbindelse med en uddybelse af opgaven, eller du kan ringe til vores kundeservice på telefon 38 41 03 00. Vi står altid klar til at hjælpe og vejlede og vil meget gerne formidle kontakten mellem dig og flere udbydere af kassesystemer.