Kassesystem

Sammenlign pris og kvalitet på kassesystemer - Bestil flere tilbud her!

Spar tid

Udfyld kun 1 formular og modtag op til 4 tilbud fra særligt udvalgte samarbejdspartnere

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale & anbefalinger
1
2
3
Få op til 4 tilbud her Kassesystemer - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Hvilken type kasseløsning ønskes?

Det tager under et minut!

Har du brug for et kassesystem?

På ekspertvalg.dk er det muligt, at bestille op til 4 gratis og uforpligtende tilbud på kassesystemer. Vi samarbejder med landsdækkende og lokale leverandører af lige det system du har brug for uanset størrelse og kompleksitet. Vores ekspertise og erfaring sikrer, at din henvendelse er i gode hænder.

Hvorfor bestille tilbud hos ekspertvalg.dk?

  • Du får op til 4 tilbud til sammenligning og du kan spare op til 50%
  • Det er 100% gratis og uforpligtende at indhente tilbud
  • Vi samarbejder med både landsdækkende og lokale leverandører

Hvad skal kassesystemet bruges til?

Kassesystemer går under mange navne så som kasseapparater, kasseterminaler med flere, men det centrale er hvad kassesystemet skal bruges til. Du kan herunder se de typiske formål for et kassesystem:

Kassesystem til Restaurant

Free -POS-S

 

Restaurant

 

Kassesystem til Butik

Kassesytem Med Touchskærm

 

Butik

 

POS System - Touch

E POS System

 

POS System

 

Info om kassesystemer

Hvad enten man har brug for et touch kassesystem til restaurant, detail, skole, kantine eller noget helt femte, er der adskillige muligheder at vælge imellem. Et kassesystem i dag er ikke længere bare et kasseapparat, hvor man trykker nogle tal ind, hvorefter en bon ruller ud og pengekassen åbnes.

Et kassesystem er blevet langt mere avanceret og kan klare diverse opgaver inden for ordrer, kommunikation, økonomistyring, lagerstyring, rapportering og administration i al almindelighed. Derfor kan det godt være noget af en jungle, når man skal finde ud af, præcis hvilket touch kassesystem der passer til ens behov og pengepung.

Det er nemlig ikke alle steder, der har de samme behov til et kassesystem - for eksempel behøver en skole ikke nødvendigvis at kunne tage imod dankort, mens større butikskæder skal kunne acceptere store ordre på udlandske kreditkort med deres kassesystem.

Kassesystem

Hvad skal jeg overveje ved anskaffelse af nyt kassesystem

Inden man køber et nyt touch kassesystem, skal man som det første være sikker på, at det overholder de danske regler, da der findes flere udenlandske systemer. De forskellige former for touch kassesystemer med deres mange funktioner gør, at det er svært at overskue hvilket kassesystem, der passer til netop ens egen virksomhed. Nok kan et touch kassesystem en masse, men de mange funktioner bør også være pakket ind i et overskueligt og brugervenligt system.

Dankortterminal med skannerOvervej hvad dit touch kassesystem helt præcist skal kunne, for at det passer ind i din virksomhed. Lav fx en tilrettelæggelse af hvordan arbejdsgangen i virksomheden bør være, hvorefter et nyt touch kassesystem kan effektuere denne. I tilrettelæggelsen bør indgå hvilke funktioner jeres touch kassesystem bør indeholde, om der er en online webshop der skal integreres, hvor stor brugervenlighed der bør være, hvilke statistikker der skal kunne rapporteres, hvordan jeres kassesystem skal sættes op med betalingsterminaler og eventuelle andre håndterminaler til mobile løsninger.

I forbindelse med tilrettelæggelsen af dit kasse system anbefales det, at du tager kontakt til en leverandør af touch kassesystemer, hvor et tæt samarbejde kan resultere i en samlet skræddersyet løsning, der passer netop dig og dine behov.

Hvilke funktioner har jeg brug for?

Du kan få et kassesystem med et bredt udvalg af funktioner, alt efter hvad det skal bruges til. Dit kassesystem kan for eksempel indeholde en kasseterminal, en funktion til lagerstyring, med mulighed for ubegrænset oprettelse af nye varer. Hvis man har en online webshop, kan et kassesystem sættes op til at kommunikere med ens fysiske butik, så en solgt vare vil blive registreret begge steder.

I en restaurant eller cafe er der som regel brug for et kassesystem, der kan leve op til det hurtige arbejdstempo, og som indeholder en funktion til bordstyring. I denne sammenhæng bør jeres kassesystem bestå af et kasseapparat, som med hurtig og stabil ekspedition kan kommunikere med tjenernes og kokkenes håndterminaler. Der er også mulighed for, at jeres kassesystem kan rapportere tilbage med flere statistikker, så man har de fornødne data til at vedligeholde overblikket over ens virksomhed.

Producentoversigt: Kassesystemer

Herunder kan du læse om de forskellige producenter af kassesystemer.

Sharplogo

Sharp, som kommer fra Japan, blev grundlagt i 1912, og anses for værende eksperter på mange områder. Sharp har nu mere end 30 års erfaring med kassesystemer til alle behov.

Olivettilogo

Olivetti blev grundlagt i 1908, og har samarbejdet med Telecom Italia siden 2003. Siden 2007 har Olivetti produceret kassesystemer med fokus på design og bæredygtighed.

Casio

Casios kasseapparater trækker på Casios mangeårige viden og erfaring fra deres mange succesfulde produkter. Casio har, udover erfaring med elektronik, også et stort fokus på miljø og kvalitet.

Panasonic2

Som en af de førende inden for elektronik i verden, har Panasonic mange års erfaring i at producere kassesystemer til alle behov. Panasonics kasseapparater er utroligt fleksible.

Branchespecifikke løsninger i et kassesystem

Et kassesystem er ikke bare et kassesystem i dag. Foruden den nyere teknologi med touch skærm, indeholder et touch kassesystem avanceret software, der passer til visse branchespecifikke løsninger. Der er derfor forskel på både hardware og software, hvad enten ens touch kassesystem skal bruges til restaurant, detail, skole, kantine eller noget helt femte.

Den avancerede software i jeres kassesystem skal dække forskellige behov såsom bordstyring i en restaurant, lagerstyring i en butik, samt udskrivning af diverse rapporter og statistikker, samlet i en så simpel brugerflade som muligt.

Kassesystem til butik

Af branchespecifikke løsninger kan der nævnes et kassesystem til butik. Et kassesystem til butik er essentielt for at forretningen kan køre rundt, og i dag er der kommet mange smarte løsninger, så ens kassesystem til butik kan udfylde flere opgaver. De smartere løsninger indebærer, at det ikke længere er nødvendigt at have flere forskellige kassesystemer, som kan udfylde hver sin opgave. I dag findes der kassesystemer til butik, som inkluderer en samlet løsning via en avanceret touch skærm. Den avancerede touch skærm på et kassesystem kan i flere tilfælde omprogrammeres, så den tilpasses ens specifikke behov og ønsker.

Kasseapparat til butikkerEt kassesystem til butik kan indeholde mulighed for lagerstyring, så der er styr på hvor mange produkter der er i butikken, og hvilke produkter man skal bestille hjem. Hvis butikken ligeledes har en webshop tilknyttet, er det i dag muligt at synkronisere de to kassesystemer i realtid. Det vil sige, når der sælges et produkt i enten butikken eller webshoppen, opdateres lagerstyringen i begge kassesystemer med det samme. Det betyder, at man er fri for manuelt at lave yderligere optælling af varer, når en forretningsdag er overstået - det klarer ens kassesystem i løbet af dagen.

Derudover kan man også bruge sit kassesystem til ordrestyring, økonomistyring, rapportering, administration og kommunikation mellem flere forskellige systemer.

Bestil tilbud på kassesystemer Det tager under 1 minut.

Kassesystem til restaurant

Af andre branchespecifikke løsninger kan der nævnes kassesystem til restaurant. Et restaurant kassesystem sørger for, at de sultne gæster får serveret netop det de bestiller, inden for en rimelig tid. Et restaurant kassesystem skal kunne levere denne ydelse via en let, hurtig og stabil løsning. Hvis dette kassesystem er for avanceret, for langsomt eller ustabilt, udvises der hurtigt utilfredshed hos kunderne. En restaurants kassesystem skal især være hurtigt til at formidle bestillingerne fra tjenernes håndterminaler og ud til køkkenets terminaler, så kokkene hurtigst muligt kan igangsætte madlavningen.

Et restaurant kassesystem kan blandt andet indeholde overskuelig bordstyring via et touch kassesystem, håndterminaler til tjenere indeholdende betjenings- samt betalingssystem, håndtering af flere valutaer, unikt login, registrering af statistikker samt simpel oversigt over produkter og varianter.

Kassesystemer

POS kassesystem

'POS' i et POS system betyder Point of Sale, og er det sted, hvor det endelige salg af produktet udføres. Når kunderne har valgt deres varer, skal de nemt kunne henvises til et POS kassesystem, for at gennemføre et køb. Det kan lyde meget simpelt og ligetil, men det kræver alligevel en del planlægning i forhold til ens kassesystem, at få dette til at køre.

Et POS kassesystem skal placeres strategisk korrekt i forretningen, således at kunderne ledes naturligt hen til ens POS kassesystem, når de er klar til at færdiggøre købet. Det kan enten gøres via en masse skiltning, der leder kunden hen til butikkens POS kassesystem, eller også skal forretningen blot være inddelt på en sådan måde, at man ikke kan undgå at se, hvor betalingen foregår. Flere forretninger er blandt andet indrettet således, at deres POS system er placeret helt centralt i forretningen, således at forretningen er bygget op omkring deres POS kassesystem. En anden indretningsmulighed er, at et POS kassesystem kan placeres således, at det er synligt ved indgangen, så kunderne allerede lægger mærke til hvor betaling foregår, når de træder ind i forretningen.

Et POS kassesystem til butik vil som regel indeholde en terminal, en touch skærm eller normal skærm, eventuelt et keyboard og mus, en stregkodescanner, en pengeskuffe, en kortlæser, en kvitteringsprinter og software udviklet til detailbutikker.

Et POS kasse system til restaurant er lidt mindre avanceret, og indeholder en touch skærm, en terminal, en kvitteringsprinter, en pengeskuffe, en kortlæser og software til et POS kassesystem til restaurationsbranchen. Dit valg af POS kassesystem afhænger altså helt af hvilken branche du er i, og hvor avanceret et kassesystem din forretning har brug for.

Et kassesystem med dankort- eller betalingsterminal

Med et kassesystem med inkorporeret betalingsterminal undgår du at skulle skrive købsbeløbet ind på både ens kassesystem og ens betalingsterminal, og man slår derved to fluer med ét smæk. Dette gør selvfølgelig også, at mængden af slåfejl og hævningsfejl mindskes væsentligt, fordi der er mindre manuelt arbejde i forbindelse med betjeningen af ens kassesystem. Det gør også, at selve ekspeditionstiden formindskes væsentligt, fordi hele handlen foregår på én maskine. Kunder kan altså hurtigere komme til at betale og komme videre med denne type kassesystem, hvilket er til glæde for både medarbejdere og kunder.

Betalingsterminal

Få hjælp til dit kassesystem af eksperter

De moderne former for kasse systemer har utrolig mange forskellige funktioner, hvilket kan gøre dem lidt svære at arbejde med for almindelige danskere. Det er derfor en god idé allerede i starten af processen, at alliere dig med professionelle på feltet. På denne måde sparer du også en masse tid, som du ellers ville skulle have brugt på at lære dit nye kassesystem at kende.

Det kan også være, at en af dine medarbejdere skal på kursus i brugen af det nye kassesystem, hvorefter vedkommende kan lære fra sig til de øvrige medarbejdere. På denne måde sørger I også for at beholde kompetencerne i forretningen, også efter eventuelle eksterne eksperter er taget afsted igen. Vi anbefaler endvidere at du er opmærksom på SKATs krav til informationer på kasseboner og fakturaer

Kassesystem med lagerstyring

Et kasseapparat med lagerstyring er helt essentielt for folk der driver forretning, og som skal holde styr på alle deres varer på lageret og i butikken. Softwaren bag et kassesystem med lagerstyring er udviklet på en sådan måde, at den ikke bare holder styr på den fysiske butiks lager - kassesystemet interagerer også med ens webshop, og dennes lager. Det vil sige, at hvis der sælges en vare på webshoppen, så bliver lagerstyringen i din fysisk butik opdateret i realtid, så du ikke risikerer at love en kunde noget, som du ikke længere har på lager.

Ved hjælp af et kassesystem med lagerstyring, er der altså altid styr på lageret, butikken og webshoppen. Med dette kassesystem får du et meget bedre overblik over dit lager, din butik og din webshop, frem for hvis du havde 2-3 systemer til dette. Derudover sparer det både din tid, dine kræfter og dine penge, ikke at skulle udføre dette dobbeltarbejde ved at opdatere varer på mere end ét kassesystem. Udover at styre ens lager, hjælper dette online kassesystem også med at skjule de udsolgte varer og varianter, og viser derfor kun de tilgængelige varer på webshoppen.

Kassesystem med touch skærm

Et kassesystem er ikke længere et simpelt kasseapparat, som man kender det fra ældre dage, hvor et kassesystem indeholdt store fysiske knapper, og fyldte det meste af disken. I dag er det moderne kassesystem udstyret med en touch skærm, hvilket giver dig og dit kassesystem et væld af muligheder. Den avancerede software der ligger til grund for touch skærmen, kan nemlig i langt de fleste tilfælde omprogrammeres, så dit kassesystem fuldstændig passer til dine og din virksomheds behov.

Det smarteste ved et kassesystem med touch skærm er, at det er en utroligt fleksibel form for kassesystem, som kan firmwareopdateres og omprogrammeres efter behov. På denne måde kan man få et kassesystem med touch skærm, som kan overtage og udføre flere af ens opgaver, således at opgaverne er samlet i ét enkelt system, i stedet for at opgaverne er fordelt på flere. Det opdaterbare og fleksible softwaresystem sørger dermed også for, at du tidligt kan fremtidssikre eventuelle ændringer, der måtte opstå efterhånden.

En anden mulighed for at have et kassesystem med touch er ved hjælp af en IPad. Således kan du altså få touch gennem et iPad kassesystem. Denne løsning er utrolig felksibel, da du naturligvis også kan benytte din iPad til andre ting end blot kassesystemet.

POS_kassesystem

Kassesystem pris - sådan beregnes det

Prisen på et kassesystem afhænger af, hvor stort et kassesystem man ønsker, og hvilke funktioner man har brug for. Det kan kræve en bredere softwarepakke, hvis man har brug for flere forskellige og avancerede funktioner i forbindelse med sit kassesystem. Hvis det er en større virksomhed, kan et bredere sortiment af hardware indeholdende flere kasseapparater og betalingsterminaler være et behov. Da der er så mange varianter af kassesystemer, er det ikke muligt at fastslå en præcis pris på et kassesystem. Ved du på forhånd, at økonomien er presset eller løsningen midlertidig, kan du se på fordelene ved et brugt kasseapparat.

Bestil tilbud nu! Det tager under 1 minut

Er du interesseret i at skaffe et nyt kassesystem?

Hvis du og din virksomhed står og mangler et kassesystem, er I mere end velkommen til at kontakte os her på Ekspertvalg.dk. Du kan enten udfylde formularen her på siden, hvorefter vi ringer dig op i forbindelse med en uddybelse af opgaven, eller du kan ringe til vores venlige kundeservicemedarbejdere på telefon 38 41 03 00. Vi står altid klar til at hjælpe og vejlede, og vil meget gerne formidle kontakten mellem dig og flere udbydere af kassesystemer.