Sammenlign priser på kassesystem
Udfyld formularen på et minut for at starte processen
Få op til 4 tilbud her Kassesystemer - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut

Hvor skal kassesystemet installeres?

Det tager under et minut
Spar tid
Spar tid
Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører
Spar penge
Spar penge
Spar penge ved at sammenligne tilbud og vælg det bedste
Gratis og uforpligtende
Gratis og uforpligtende
Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser
Omtale og
anbefalinger
Entrepreneur
Tv2
Berlingske Business
A 100% A
Tekststørrelse
Sidst opdateret: 23 juli 2021

Kasseapparat med lagerstyring

Hold styr på dit lager med et kasseapparat med lagerstyring

Hvis du overvejer at anskaffe et kasseapparat med lagerstyring for første gang eller bare vil udskifte det gamle, er det en god idé at investere i et moderne kasseapparat til din virksomhed, hvor du blandt andet har mulighed for automatisk lagerstyring.

Et kasseapparat med lagerstyring er et kassesystem, der sørger for, at du hele tiden opdateres om, hvad der befinder sig på dit varelager. Et kasseapparat med lagerstyring sørger derfor for, at du sparer både tid og penge, da du ikke manuelt skal indtaste varelageret og derfor kan bruge tiden på mere nødvendige opgaver.

Hvis du udfylder formularen med dine krav til et kasseapparat med lagerstyring, så matcher vi din forespørgsel med vores relevante samarbejdspartnere. Du vil efterfølgende modtage op til 4 skræddersyede tilbud baseret på dine specifikke krav. Så kan du nemt sammenligne priser og andre vilkår for aftalen.

Fordele ved et kasseapparat med lagerstyring

Tidligere kunne man kun taste et beløb ind på kasseapparatet, give byttepenge og klare betalingen. Den teknologiske udvikling har gjort, at moderne kasseapparater er langt mere avancerede maskiner, der tilbyder en masse nyttige funktioner, som du kan bruge i den daglige drift i din virksomhed.

Disse funktioner er blandt andet:

  • Lagerstyring
  • Økonomistyring
  • Personaleadministration
  • Rapporter
  • Analyser

Hvis du driver butik, er lagerstyring vigtigt for dit varelager. Dette kan kasseapparatet hjælpe med til. Har du en webshop, så kan lagerstyringen sørge for at den fysiske butiks og webshoppens samlede varelager løbende opdateres.

Hvis der bliver solgt en vare i webshoppen, så opdateres lageret i butikken med det samme, hvilket giver dig et langt bedre overblik over din varebeholdning.

Et kasseapparat med lagerstyring kan desuden skjule udsolgte varer, således at der kun vises varer, som rent faktisk er på lager. Selve systemet vil normalt sættes op som et online POS system, der kører over internettet, så eventuelle ændringer gemmes automatisk.

Kassesystem Ekspervalg

Overvejelser inden anskaffelse af kasseapparat 

Det er vigtigt, at du gør dig nogle overvejelser inden du anskaffer dig et kasseapparat, således at du får den helt rigtige løsning til din virksomhed. Du skal blandt andet tænke over, hvilken branche du arbejder indenfor, hvor stort dit varesortiment er og hvorvidt du har en tilknyttet webshop.

Du skal finde ud af, hvorvidt du blot har brug for et enkelt kasseapparat eller flere. Desuden skal du finde ud af, hvilke funktioner, der vil være helt uundværlige for dig i den daglige drift, således at disse prioriteres. Det kan eksempelvis være et kasseapparat med tilkoblet betalingsterminal - også kaldet dankortterminal.

Det er også en god idé at overveje, hvordan virksomhedens fremtid vil se ud, da dette sikrer en bedre investering i et kasseapparat, der også kan bruges om et par år.

Bestil tilbud på kassesystemer nu!

Udfyld formularen på bare 1 minut

Hvad koster et kasseapparat med lagerstyring?

Prisen for et kasseapparat med lagerstyring kommer blandt andet an på, hvilke andre funktioner du ønsker. Hvis kasseapparatet har flere funktioner og dermed en mere avanceret software, så vil det blive dyrere. Andre faktorer som mængden af hardware og leverandør påvirker også den samlede kasseapparat pris.

Generelt vil der være en del omkostninger i opstartsfasen, men det vil ændre sig, således at du efterhånden kun skal betale et månedligt abonnement til din udbyder. Ofte kræver kasseapparater en særlig tilpasning til den enkelte virksomhed, hvilket gør at prisen bliver højere.

Hvis du er blevet interesseret i, at anskaffe et kasseapparat med lagerstyring, så udfylder du blot kontaktformularen her på siden. Så vil vi kontakte dig, så vi kan finde frem til dine behov. Herefter vil du modtage nogle gode tilbud fra vores samarbejdspartnere.

Ved eventuelle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon 38 41 03 00.