Sammenlign priser på kassesystem
Udfyld formularen på et minut for at starte processen
Få op til 4 tilbud her
Spar tid
Spar tid

Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører

Spar penge
Spar penge

Spar penge ved at sammenligne tilbud og vælg det bedste

Gratis og uforpligtende
Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale og anbefalinger
Sidst opdateret: 21. juli 2021

Pris på kasseapparater

Find et billigt kasseapparat hos den rigtige leverandør

Nutidens kasseapparater er ikke blot kasseapparater, som man kender dem fra gamle dage med indtastning af varer og udbetaling af penge. Den teknologiske udvikling har sørget for, at elektroniske apparater hele tiden bliver mere avancerede og tidsbesparende. Oftest fås et kasseapparat i én samlet løsning som f.eks. med et kassesystem. Det sparer både tid og sørger for, at de enkelte opgaver i virksomheden effektiviseres.

Før i tiden kunne kasseapparater kun varetage betaling. Nu indeholder de funktioner, som f.eks. lager- og økonomistyring samt oversigt over diverse statistikker og udskrivning af rapporter. Det giver en samlet løsning med både administration og kundebetjening i samme kasseapparat. De kendte fysiske knapper fra kasseapparatet er også erstattet af en touch-overflade, som giver kasseapparatet et væld af muligheder softwaremæssigt.

Hos Ekspertvalg.dk er vi eksperter i kasseapparater. Ved du, at din virksomhed mangler et kasseapparat, kan du udfylde formularen øverst på siden og modtage op til 4 skræddersyede tilbud på kasseapparater - helt gratis og uforpligtende.

Overvejelser før anskaffelse af et kasseapparat

Ved anskaffelse af kasseapparater er der flere faktorer der skal overvejes, inden et køb foretages. Kasseapparater indeholder flere funktioner, som kan have stor betydning for din forretning. Først og fremmest kommer det an på, om der er tale om et kassesystem til restaurant, detail, skole eller kantine, for kasseapparatets setup er tilpasset den enkelte branche - oftest som et POS eller Ipad kassesystem.

Inden anskaffelse af kasseapparatet skal du overveje, hvor mange kasseapparater du har brug for, samt hvilke krav og ønsker du har til software og hardware. Hvis du har en webshop, kan et kasseapparat nu til dags løbende opdatere lagerstatus, lige så snart en vare sælges enten i butikken eller på webshoppen. De mange funktioner kan gøre kasseapparatet til en avanceret maskine, måske endda lidt for avanceret.

Sørg for, at de mange funktioner bliver oprettet i en simpel brugergrænseoverflade, så du, og især dine medarbejdere, kan overskue POS systemet. Ellers kan det skabe forvirring og dermed adskillige unødvendige fejl.

Et andet punkt, du bør være opmærksom på, er, at kasseapparatet med de mange funktioner skal kunne leve op til hastigheden på din arbejdsplads. Det er ikke sjovt at stå i en butik eller restaurant, hvor flere kunder står og venter på betjening pga. et for langsomt kasseapparat.

Ekspertvalg.dks samarbejdspartnere fører en lang række internationale, anerkendte brands, herunder bl.a. Panasonic, Sharp, Olivetti og Casio.

Kasseapparat med betalingskort

Ejer du et kasseapparat, kender du garanteret vigtigheden af at kasseapparatet skal kunne modtage forskellige betalingskort, herunder både danske og internationale. Et touch kasseapparat uden en betalingsterminal kan betyde tab af kunder, da flertallet i dag handler med kort eller via en mobil enhed.

Der kan være forskel i prisen ved valg af kasseapparat med eller uden betalingsterminal. Vælger du en kasseterminal med en betalingsterminal, kan det indgå som en samlet pakkeløsning. Derudover kan du få et kasseapparat med både ekstern og intern betalingsterminal til betalingskort.

Ved køb af flere produkter fra samme leverandør vil det betyde, at support og service udføres af samme leverandør. Et kasseapparat med betalingsterminal gør det dermed nemmere for dig at få udført service, hvis systemet pludselig er nede. Ved at købe dit nye kassesystem fra samme leverandør er du sikret, at du modtager den korrekte service og vejledning, såfremt der skulle opstå problemer.

En samlet løsning vil også betyde, at kommunikationen mellem kasseapparatet og betalingsterminalen ofte vil være hurtigere og mere stabil. Hvis du køber et kasseapparat med betalingsterminal rettet mod Dankort, skal du kontakte Nets, som er udbyder af Dankort og Dankortterminaler i Danmark.

Kasseapparat med lagerstyring

Lagerstyring i et kasseapparat er essentielt for den som driver en forretning og skal holde styr på sine varer. Funktionen for lagerstyring er videreudviklet således, at den ikke bare holder styr på den fysiske butiks lager, men også kan interagere med din webshop. Det betyder, at hvis der bliver solgt en vare på webshoppen, så opdateres kasseapparatet i butikken i realtid, og dermed stemmer begge kasseapparater overens med lageret.

Det giver en meget mere overskuelig oversigt over dit lager, i forhold til at have to systemer med lagerstyring installeret, som ikke kan kommunikere sammen. Det sparer også ens tid og kræfter, ikke at skulle udføre dobbeltarbejde ved kun at opdatere varer på ét system, i stedet for at skulle gøre det på to.

Af andre mulige funktioner kan et kasseapparat med lagerstyring automatisk sørge for at skjule udsolgte varer eller varianter, og dermed kun vise de varer som er tilgængelige.

Bestil tilbud på kassesystemer nu!

Udfyld formularen på bare 1 minut

Kasseapparat med touchskærm

Det mest smarte med et kasseapparat med touchskærm er, at det er fleksibelt idet det kan firmwareopdateres og omprogrammeres. På den måde kan man få et kasseapparat med touchskærm, som kan udføre flere af ens opgaver, hvormed opgaverne er samlet i ét system, i stedet for at være fordelt på flere. Det fleksible softwaresystem, som kan opdateres, sørger dermed også for at kunne fremtidssikre eventuelle ændringer der måtte opstå.

En anden fordel ved et kasseapparat med touchskærm er, at det er meget mere lydløst end et kasseapparat med fysiske knapper. Det giver et bedre miljø for de ansatte, men også for kunderne.

Med et kasseapparat med touchskærm er det muligt at have funktioner som f.eks.:

  • Lagerstyring
  • Økonomistyring
  • Indsamling af diverse statistikker
  • Indsamling af kundedata
  • Adgang til webshop
  • Adgang til internettet

Softwaren i et kasseapparat med touchskærm kan ofte omprogrammeres og indstilles præcist efter de behov man måtte have. Ydermere kan softwaren i en kasseterminal med touchskærm også opdateres, så det altid er up to date. Et kasseapparat med touch skærm har også ofte et flottere og mere tidssvarende design, så det er fint at bruge til kundebetjening. 

Hvis du ønsker det, kan du også anvende en tablet som kasseapparat. En tablet har følgende fordele:

  • Fylder meget lidt
  • Kan nemt flyttes rundt i butikken
  • Kan anvendes som håndholdt POS
  • Kan oftest anvendes til bl.a. mails og sociale medier
  • Er ofte billigere end et traditionelt kasseapparat

Brugt kasseapparat

Et brugt kasseapparat er en god og billig løsning for mange virksomheder, der ikke ønsker at investere i et nyt kasseapparat. Mange tror at et brugt kasseapparat har en kort levetid, da det er brugt, men typisk er et brugt kasseapparat mere eller mindre nyt, da det er overgået en totalrenovering. Brugte kasseapparater fremstår derfor ofte som helt nye både udenpå og indeni.

Et brugt kasseapparat er ligeledes ikke kun små simple kasseapparater, men er derimod også mere komplekse kassesystemer. Det er derfor muligt både at få billige og dyre brugte kasseapparater, alt afhængig af de funktioner der er brug for. Man må som virksomhed altså ikke overse mulighederne for et brugt kasseapparat.

Garanti på et brugt kasseapparat

Når man vælger at købe et brugt kasseapparat fraskriver man sig også fabriksgarantien der normalt følger med nye varer. Man bør derfor som virksomhed være opmærksom på den garanti leverandøren af det brugte kasseapparat stiller til rådighed. Du kan læse mere om reklamationsret og fabriksgaranti på Forbrug.dk.

Normalen på brugte kasseapparater er at der medfølger en garanti på seks måneder, hvis ikke dette er nok bør man aftale andet eller overveje et nyt kasseapparat. Denne vil dog variere alt efter det enkelte køb, så det anbefales altid, at du undersøger de enkelte leverandørers bestemmelser. 

FordeleUlemper
Ved et brugt kasseapparat kan virksomheden spare mange penge uden at gå ned i kvalitet og funktionalitet.Det kan være svært reelt at sige noget om kasseapparatets tilstand, da man ikke kender til dens tidligere ejers brug.
En andel fordel ved et brugt kasseapparat er, at det er lettere at udskifte kasseapparatet, hvis der ønskes nye funktioner.Derudover kan et ulempe være, at man ikke altid kan finde det rette brugte kasseapparat, hvis gør, at man er tvunget til at købe et nyt kasseapparat.

Få tilbud på en god kasseapparat pris

Det er på forhånd svært at nævne en specifik kasseapparat pris. Den afhænger af de behov, du har. Det gælder både om hvilken software og hardware du har brug for. Altså, hvad skal kasseapparatet kunne i forhold til din virksomheds daglige gøren og formåen. Inden for produktkategorien kasseapparater handler det om skræddersyede løsninger og priser derefter.

Ved du allerede nu, at din virksomhed har brug for et kasseapparat, kan du hos Ekspertvalg.dk bestille op til 4 skræddersyede tilbud på kasseapparater. Vi har mere end 5 års erfaring, og du modtager kun tilbud, der matcher dine kriterier.

Bestil tilbud på kassesystemer nu!

Udfyld formularen på bare 1 minut

Så nemt er det
1
Bestil tilbud
Udfyld formularen med dine krav og behov til produktet.
2
Match
Vi matcher din henvendelse med relevante leverandører.
3
Modtag tilbud
Du modtager op til fire tilbud, tilpasset dine krav.
Bliv samarbejdspartner

Vi prøver altid at forbinde vores kunder med de bedste leverandører i branchen. Er du en af dem?