Sammenlign priser på kassesystem
Udfyld formularen på et minut for at starte processen
Få op til 4 tilbud her
Spar tid
Spar tid

Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører

Spar penge
Spar penge

Spar penge ved at sammenligne tilbud og vælg det bedste

Gratis og uforpligtende
Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale og anbefalinger
Sidst opdateret: 22. juli 2021

Olivetti kasseapparat

Olivetti kasseapparat - et bæredygtigt valg

Olivetti

Olivetti har, i samarbejde med Telecom Italia, lagt en fælles vision om bæredygtighed, og har blandt andet ISO14001-certifikatet, som betyder, at deres produkter lever op til de internationale standarder for bæredygtighed.

Her på Ekspertvalg.dk kan du bestille uforpligtende og gratis tilbud på Olivetti kasseapparat til din virksomhed. Læs med her på siden, hvis du overvejer køb af kasseapparat - måske Olivetti bliver dit nye.

Olivetti ønsker, at samtlige produkter skal leve op til de internationale og europæiske mål for bæredygtighed, som for eksempel WEEE-direktivet og RoHS, som begge fokuserer på genvinding af elektrisk udstyr. Derfor er Olivetti kasseapparatet ECR 7700 LD Eco produceret af genbrugsplast, hvilket gør, at den nemt kan genbruges igen efter brug. Derudover er flere detaljer på et Olivetti kasseapparat skabt med omtanke for miljøet, som f.eks. det lave energiforbrug samt et display der lysdæmpes, når det ikke bliver brugt. 

Med et Olivetti kasseapparat får du et kassesystem, der fungerer optimalt til en mindre virksomhed med et lille behov for lagerstyring.

Olivetti kasseapparater - en sikker løsning

Olivetti tilbyder en lang række kasseapparater som kan dække de fleste virksomheders behov. Udover det ovennævnte fokus på miljøvenlighed har Olivetti ligeledes fokuseret på, at alle deres kassesystemer er pæne og brugervenlige. Det betyder, at brugerfladen altid er tilpasset efter, at det skal være nemt for en virksomhed at betjene systemerne, og at du altid er garanteret et kasseapparat, som dit personale nemt kan betjene.

Olivettis modeller er som regel analoge, hvilket betyder, at de er mere klassiske i både udseende og funktion. Det betyder, at hvis du ikke skal anvende apparatet til andet end at håndtere kontant- eller kortbetaling, kan Olivetti være et godt valg, da du ikke betaler for mere, end du har brug for. Systemet kan derudover kobles til en betalingsterminal såfremt du ønsker det.

Den mest velkendte Olivetti kasseapparat på det danske marked er Olivetti ECR 7700-modellen, som har hele 14 varegrupper, 400 varenumre / PLU og fire valutaer. Modellen fylder ikke ret meget og er derfor smart til mindre forretninger, hvor pladsen er vigtig. Pengeskuffen har tre rum til pengesedler og otte til mønter.

Vi anbefaler især denne model til mindre virksomheder der enten sælger services eller ikke har et stort varelager. Det kan f.eks. være:

    • Kiosker
    • Madboder
    • Frisører
    • Genbrugsbutikker

Det miljøvenlige Olivetti ECR 7700 LD Eco-apparat er af samme model, bare med den ekstra bonus, at modellen er miljøvenlig. Begge modeller har programmerbare knapper, som kan øge hastigheden af betjeningen. Derudover kan begge tilkobles ekstraudstyr, såfremt det ønskes.

Hvis du ønsker et større kassesystem, så kan Olivetti også levere dette. Vi anbefaler altid at tage en snak med vores samarbejdspartnere og få rådgivning til det kasseapparat, som passer lige præcis til din virksomhed. Det gør, at du altid vælger det rigtige system.

Bestil tilbud på kassesystemer nu!

Udfyld formularen på bare 1 minut

Pris på et Olivetti kasseapparat

Find den rigtige kasseapparat pris på et Olivetti-system. Prisen på kasseapparater fra Olivetti varierer alt efter model, og typisk vil kasseterminalerne være en del af en større pakkeløsning, hvilket de fleste virksomheder efterspørger, som for eksempel med betalingsterminal. Ved at udfylde kontaktformularen her på siden, matcher vi dig med vores partnere, som kan komme med op til 4 konkrete tilbud til netop din virksomhed - og tilbudene er selvfølgelig altid gratis og uforpligtende.

Så nemt er det
1
Bestil tilbud
Udfyld formularen med dine krav og behov til produktet.
2
Match
Vi matcher din henvendelse med relevante leverandører.
3
Modtag tilbud
Du modtager op til fire tilbud, tilpasset dine krav.
Bliv samarbejdspartner

Vi prøver altid at forbinde vores kunder med de bedste leverandører i branchen. Er du en af dem?