Sammenlign priser på kassesystem
Udfyld formularen på et minut for at starte processen
Få op til 4 tilbud her
Spar tid
Spar tid

Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører

Spar penge
Spar penge

Spar penge ved at sammenligne tilbud og vælg det bedste

Gratis og uforpligtende
Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale og anbefalinger
Sidst opdateret: 22. november 2022

Din guide til Online POS

Vækst med det rigtige POS System til din virksomhed

Et Online POS (Point of Sale) er et fleksibelt og intuitivt kassesystem, som kan fås til alle brancher. Hvad end du er i detail-, event-, restaurationsbranchen eller noget helt fjerde, kan et POS kassesystem både lette og effektivisere arbejdsgangen i din forretning. Årsagen er, at du samler dine forretningsbehov i én samlet løsning

Når systemet er tilsluttet en internetforbindelse, har du adgang til en lang række funktioner, som kan minimere både tid og omkostninger. Der er ligeledes tale om en meget fleksibel løsning, da du har mulighed for at koble det til tablets i form af et iPad kassesystem, og andre mobile enheder.

Med et POS kassesystem får du ikke kun mulighed for at ekspedere dine kunder hurtigt og effektivt, du får også mulighed for at overvåge salg, lave lagerstyring og holde styr på eventuelt spild. Et online POS er således et effektivt kassesystem, der kan optimere din forretning, uanset branche.

Hos Ekspertvalg.dk kan du nemt indhente op til 4 gratis tilbud på online POS fra vores samarbejdende leverandører. Vi samarbejder med landets førende leverandører af kassesystemer og har også ét, der matcher din virksomheds behov.

Hvordan virker et online POS system?

Sammenlignet med et traditionelt kassesystem er et online POS system langt mere avanceret. Det skyldes, at det er et webbaseret system og dermed i stand til at indsamle oplysninger, som et almindeligt kassesystem ikke er i stand til. Skulle uheldet være ude, og du mister din internetforbindelse, kan et online POS arbejde offline. Det opdateres automatisk, når der igen er forbindelse til internettet.

Med et online POS system vil du ikke kun have mulighed for at foretage hurtig og effektiv kundebetjening, du vil også kunne indhente en lang række data som f.eks. de 5 følgende typer:

Hvad kan mit POS system fortælle mig?
POS funktioner
1. Dine kunders købsmønstre
2. Informationer om timesalg
3. Varebeholdning
4. Salg af et specifikt produkt
5. Salg i specifikke tidsrammer

På den måde vil du bl.a. kunne overvåge dit salg i realtid samt hurtigt få overblik over, hvor du bør foretage salgsfremmende aktiviteter, hvis du vil have produkter til at klare sig bedre i din salgsstatistik.

Et POS kassesystem giver dig dermed et godt udgangspunkt for at holde et vågent øje med din forretningsgang, idet det muliggør effektivt at optimere og kontrollere arbejdsgangen i din forretning. F.eks. kan du få overblik over timesalg, lager og lave kasseafstemning online.

Flere integrerede funktioner med online POS

Derudover kan du integrere dit online POS system med f.eks. økonomi- og lagerstyring, ligesom du vil kunne integrere systemet med tilbehør som:

Som regel vil du opleve, at et online POS system kan have varierende funktioner alt afhængigt af, hvilken branche systemet skal benyttes. Du kan derfor med fordel indsamle tilbud hos leverandører af online POS systemer, for at høre nærmere om specifikke funktioner, der kan være gavnlige indenfor lige netop din branche.

For mange virksomheder er et nyt online POS system en stor investering, især hvis virksomheden er nyopstartet. På Ekspertvalg.dk har du derfor mulighed for at finde finansiering til din investering, både med et erhvervslån eller et lån som privat.

Hvorfor vælge et online POS system?

Når du vælger at investere i et POS system, kan du blandt andet spare tid på dine administrative opgaver. Det skyldes, at et online POS system kan generere nødvendige oplysninger om lagerstatus, kunder og salg, ligesom det giver dig mulighed for at lave f.eks. kasseafstemning online.

Med et POS kassesystem vil du derfor nemt kunne opstille målbare salgsmål for din virksomhed, ligesom du vil have let ved at se, hvorvidt disse er blevet opfyldt eller ej. Desuden kan et online POS system til butik også effektivisere din betjening af kunder med en brugervenlig touchskærm.

Et POS kassesystem kan også være en måde, hvorpå butikskæder kan holde øje med, hvad der reelt bliver solgt ude i de enkelte butikker, ligesom de får et overblik over, hvilke produkter der sælger godt, og hvilke der ikke er afsætning på. Dette er en måde, hvorpå en butikskædes hovedkontor har mulighed for at sammenligne de enkelte butikkers salg samt komme med konkrete udspil til, hvad du gerne vil have solgt mere af.

På den måde har den enkelte butik også mulighed for at stille fokus på enkelte varer for at generere et mersalg. Et online POS system kan derfor også bidrage til at øge konkurrencen mellem de enkelte butikker, når de ved, hvad de andre butikker sælger for på samme dag og tid.

Hvad kan du forvente af et online POS system?

Der er en række fordele ved at investere i et POS system med internetforbindelse. Af fordele kan nævnes:

  • Du kan give hurtig og effektiv kundebetjening.
  • Du sparer tid på administrative arbejdsopgaver.
  • Du får data om f.eks. kunder, lager, ordrer og salg.
  • Du får mulighed for at optimere dit salg og din omsætning.
  • Du kan integrere et online POS system med eksempelvis økonomisystemer og tilbehør som kasseskuffe, printer, kortlæser, håndholdt stregkodescanner og terminal til dankort.
  • Du kan nemt få adgang til dit system fra mobile enheder og andre computere.

Ved du allerede nu, at din virksomhed mangler et online POS, hjælper Ekspertvalg.dk dig gerne i processen. Udfyld formularen øverst og modtag skræddersyede tilbud.

Bestil tilbud på kassesystemer nu!

Udfyld formularen på bare 1 minut

Branchespecifikke online POS systemer

Der er selvfølgelig forskel på, hvilke funktioner der skal prioriteres, alt efter hvilken branche du er i. De mest almindelige brancher er kassesystem til butik og kassesystem til restaurant. Leverandører af online POS vil typisk have nogle basic-pakker til disse brancher.

Har din virksomhed behov for etavanceret system, kan dette implementeres. Der vil ikke være lovmæssige ændringer i forhold til valget af kassesystemer. Generelle krav til informationer på kvitteringer og fakturaer og momsindberetning vil være det samme uanset type. Find de præcise bestemmelser på SKATs side om forenklede fakturer og kasseboner.

Online POS til butik

Et kassesystem til butik er af gode grunde essentielt for forretningens drift. Med et moderne online POS kan flere opgaver løses i ét og samme system, så butikken ikke er tvunget til at have forskellige systemer til at løse hver deres opgave.

Moderne POS systemer indeholder desuden muligheden for, at du kan holde øje med varelageret. At have et nøjagtigt og præcist lager er en stor faktor i forhold til succes og opnåelse af større profit, da det er med til at forhindre, at du sælger udsolgte varer.

Har butikken også en webshop, kan online POS sættes op, så de to butikker deler lager, og der straks sker opdateringer i varelageret, når produkter bliver solgt enten iden fysiske butik eller i webshoppen. Dette gør, at butikken ikke pludselig står med udsolgte varer, uden at være klar over det. Desuden bliver butikken sparet for at bruge tid på manuelt at optælle varelageret.

Online POS til restaurant

Restaurationsbranchen har ofte et behov for at få integreret tilpassede løsninger. Et POS kasseapparat til restauranter, caféer osv. skal kunne levere en let, hurtig og stabil løsning, så kunderne får serveret deres bestilling hurtigst muligt.

Fungerer systemet ikke som det skal, vil dette hurtigt kunne skabe utilfredshed hos kunderne. Derfor er det vigtigt, at du gør dig grundige overvejelser i forhold til hvilket POS system, der er bedst til din forretning.

Funktionerne, som et POS system skal indeholde hos en restaurant, vil typisk inkludere:

  • Overskuelig bordstyring via touchscreen
  • Håndterminaler til tjenere
  • Betjenings- og betalingssystem
  • Håndtering af flere valutaer
  • Unikt login
  • Registrering af statistikker
  • Simpel oversigt over produkter og varianter
får tilbud på online pos med 6 steps

Find den rigtige pris på online POS

Prisen varierer meget og er afhængigt af de funktioner systemet indeholder. Hvis du ønsker et system der kan tilkobles et ERP-system eller et CRM-system vil prisen på online POS typisk være højere. Hvis virksomheden derimod ønsker et simpelt system, er det muligt at få et system der er til at betale.

Hvis du ønsker flere tilbud til din virksomhed, så udfyld kontaktformularen øverst på siden. Du vil herefter modtage op til 4 tilbud på online POS systemer. Skulle du have nogle spørgsmål i forbindelse med dette er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 38 41 03 00.

Bestil tilbud på kassesystemer nu!

Udfyld formularen på bare 1 minut

Så nemt er det
1
Bestil tilbud
Udfyld formularen med dine krav og behov til produktet.
2
Match
Vi matcher din henvendelse med relevante leverandører.
3
Modtag tilbud
Du modtager op til fire tilbud, tilpasset dine krav.
Bliv samarbejdspartner

Vi prøver altid at forbinde vores kunder med de bedste leverandører i branchen. Er du en af dem?