Sammenlign priser på kassesystem
Udfyld formularen på et minut for at starte processen
Få op til 4 tilbud her
Spar tid
Spar tid

Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører

Spar penge
Spar penge

Spar penge ved at sammenligne tilbud og vælg det bedste

Gratis og uforpligtende
Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale og anbefalinger
Sidst opdateret: 21. juli 2021

Kassesystem til butik

Find det bedste kassesystem til butik med Ekspertvalg.dk

Et moderne kassesystem til butik er ikke blot et almindeligt kasseapparat, der kun skal tage imod penge og give en bon tilbage. Kassesystemet har undergået udvikling og indeholder flere funktioner og muligheder end tidligere. Det betyder, at du nemmere kan finde en løsning, der passer til netop din butik.

Et kassesystem til butik er med tiden blevet mere avanceret og er typisk opsat som et POS-system eller integreret i en tablet. Det betyder, at et kassesystem til butik kan klare opgaver inden for både kommunikation, webordrer, rapporting, administration, økonomi- og lagerstyring. Alle disse funktioner tilpasses naturligvis, så de passer til netop din virksomhed.

Et moderne kassesystem til butik har mange tidsbesparende funktioner, og disse kan, med den rigtige soft- og hardware, spare dig for en masse ekstraarbejde og personaletimer. Der stilles i dag branchespecifikke krav til udstyret, herunder især udstyr målrettet detail- og servicebranchen, hvilket leverandørerne efterkommer. Du kan derfor være sikker på, at dit kassesystem til butik altid matcher de ønsker, du måtte have.

Er du butiksejer og overvejer at anskaffe dig et kassesystem? Hos Ekspertvalg.dk er vores samarbejdspartnere klar til at hjælpe dig. Vi samarbejder med landets førende leverandører af kassesystem til butik - uanset hvilken løsning du ønsker. Udfyld formularen øverst, og modtag op til 4 uforpligtende tilbud på kassesystemer til din butik.

Overvejelser i forbindelse med køb af kassesystem til butik

Uanset om du ønsker at købe et nyt kassesystem til butik, eller du blot vil forny dit eksisterende, er det de samme overvejelser, der skal gøres. Overvej på forhånd, hvilke funktioner, du ønsker at dit kasseapparat skal kunne varetage i butikken. Bestemte typer af butikker, kan kræve forskellige funktioner alt efter branche og fagområde.

Sælger din butik en fysisk vare, der optager lagerplads, kræves én slags kassesystem, og sælger din butik både varer og services, der ikke kræver lageroptælling, har du sandsynligvis brug for andre funktioner. 

Du kan på forhånd besvare 3 følgende spørgsmål:

  1. Skal mit kassesystem have lagerstyring? Har du en detailbutik med et større varelager, der kræver en stor indsats ved manuel optælling, kan et kassesystem med lagerstyring være en mulighed. Du behøver derved ikke selv holde styr på, hvad der bliver trukket fra lageret.
  2. Skal mit kassesystem være stationært eller med tablet? De fleste nyere kassesystemer er udstyret med touchskærme. Et system med touchskærm eller tablet kræver dog, at du vælger software, der matcher din butiks behov. Alternativt kan du anvende en tablet og købe software med samme funktioner som et kassesystem.
  3. Skal mit kassesystem kunne kommunikere med andre systemer? Flere kassesystemer har mulighed for at kommunikere både internt og eksternt. Overvej derfor, om du har behov for dette. Har du mere end én enhed, eller driver du en butikskæde, er denne mulighed en god løsning.

Som udgangspunkt er der ikke lovmæssige krav til selve hard- eller softwaren, men derimod den information der skal være på de kvitteringer og fakturaer, du udskriver til kunderne. Ikke alle kassesystemer har bonprintere, der lever op til de danske krav.  For det fulde overblik kan du på forhånd tage et kig på SKATs bestemmelser og krav, hvor reglerne for brug af kassesystem til butik bliver forklaret.

Hos Ekspertvalg.dk er du altid sikret, at vores samarbejdspartnere forsyner dig og din butik med kassesystemer og udstyr, der lever op til den gældende, danske lovgivning. 

Ved du, at din virksomhed har brug for et kassesystem, kan du her på siden nemt bestille op til 4 uforpligtende tilbud på kassesystemer.

Bestil tilbud på kassesystemer nu!

Udfyld formularen på bare 1 minut

Funktioner ved et kassesystem til butik

Et moderne kassesystem har en lang række funktioner. Du skal overveje hvilke funktioner dit kassesystem har brug for i hverdagen. De typiske funktioner kan være følgende:

  • Lagerstyring
  • Økonomistyring
  • Ordrestyring
  • Rapportering
  • Administration
  • Adgang til webshop
  • Personalehåndtering

Hvis din kasseløsning har ovennævnte funktioner, vil det fungere optimalt i langt de fleste butikker. Dog kan mindre butikker have andre behov end en stor butikskæde.

Er der tilknyttet webshop eller hjemmeside til dit kassesystem, vil det bl.a. have den fordel, at lagerstyringen vil registrere salg på internettet og automatisk kunne synkronisere det med salget i en fysisk butik. Samtidig kan lagerstyringen indstilles således, at der automatisk bestilles nye varer når lageret bliver mindre. Det har den fordel, at man slipper for en manuel optælling af lageret. 

De fleste moderne kassesystemer kan derudover tilknyttes et økonomisystem. Det betyder, at du ikke behøver foretage dit regnskab manuelt, men kan indtaste det i systemet, der automatisk inkluderer dit salg.

Driver du en mindre forretning, kan et kassesystem også opsættes via en tablet eller iPad som et online POS. Det vil betyde, at du får mere frihed til at bevæge dig rundt i butikken, og at kunden ikke nødvendigvis skal betale ét sted.

Et kassesystem kan derudover inkludere en ekstern betalingsterminal. Den kan både tilkobles eksternt, men flere systemer tilbyder i dag indbyggede dankortterminaler, så du ikke behøver investere i en separat.

Pris på kassesystem til butik

Prisen på kassesystemet varierer efter, hvor stort omfanget af systemet skal være og hvilke funktioner det skal kunne udføre. Det er derfor dine ønsker, der afgør prisen. Ved at afklare så mange spørgsmål som muligt inden køb, vil forhandlerne kunne give dig et specifikt prisoverslag på netop det system, du har brug for.

Jo mere omfattende din kasseterminal er, jo dyrere vil det også blive. Det er derfor altid smart at kortlægge dine behov først, så du sikrer dig, at du ikke betaler for funktioner, der ikke er relevante for din butik. Omvendt er det vigtigt, at dit system er omfattende nok til at opfylde dine behov.

Vil du have hjælp til at finde det helt rigtige kassesystem til butik, henter Ekspertvalg.dk flere tilbud hjem, så du er sikker på at få et konkurrencedygtigt tilbud. Ekspertvalg.dks samarbejdspartnere, afgiver i konkurrence med hinanden tilbud på netop din forespørgsel. Det eneste du skal gøre, er blot at udfylde kontaktformularen her på siden. Det er naturligvis både gratis og uforpligtende at bestille tilbud på Ekspertvalg.dk.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice telefonisk på 38 41 03 00.

Bestil tilbud på kassesystemer nu!

Udfyld formularen på bare 1 minut

Så nemt er det
1
Bestil tilbud
Udfyld formularen med dine krav og behov til produktet.
2
Match
Vi matcher din henvendelse med relevante leverandører.
3
Modtag tilbud
Du modtager op til fire tilbud, tilpasset dine krav.
Bliv samarbejdspartner

Vi prøver altid at forbinde vores kunder med de bedste leverandører i branchen. Er du en af dem?