Betalingsterminal

Sammenlign pris og kvalitet på betalingsterminaler - Bestil flere tilbud her!

Spar tid

Udfyld kun 1 formular og modtag op til 4 tilbud fra særligt udvalgte samarbejdspartnere

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale & anbefalinger
1
2
3
Få op til 4 tilbud her Dankortterminal - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Hvilken type betalingsterminal?

Det tager under et minut!

Info om betalingsterminaler

En betalingsterminal, også kendt som en dankortterminal (Udbydes af Nets), skal være let at bruge og lettilgængelig for kunden. Det er derfor ikke ligegyldigt, hvilken betalingsterminal virksomheden vælger. Der er desuden både udbud af stationære betalingsterminaler, som skal tilsluttes strømstik, og mobile betalingsterminaler, som kan bringes med ud til kunden, hvis der er behov for det.

Traadloes dankortterminal i haand

Hvad skal I være opmærksomme på, når I skal vælge betalingsterminal?

Der er en række krav til betalingsterminaler, som man skal være opmærksom på. Alle betalingsterminaler i "fysisk handel" skal af sikkerhedsmæssige årsager være udstyret med chip og PIN, medmindre andet er aftalt med Nets. Terminaler udelukkende med magnetstribe må ikke længere benyttes. Desuden skal alle betalingsterminaler opfylde visse krav sat af de internationale kortselskaber, også kaldet PCI-krav (Payment Card Industry). Der er en række terminaler som ikke lever op til Payment Card Industry Pin Entry Devices (PCI-PED) skærpede krav til betalingsterminaler, der skal sikre, at det også fremover vil være sikkert at bruge sit betalingskort i betalingsterminaler.

Tilgængelighed og placering af betalingsterminalen

Når man har en betalingsterminal er det anbefalesværdigt at placere den, så den er tilgængelig for så stor en del af målgruppen som muligt. For at hjælpe den størst mulige gruppe af kunder, skal betalingsterminalen kunne anvendes på følgende måder:

Dankort terminal traadloes soelv

  • Den skal kunne holdes nemt i én hånd
  • Den skal kunne anvendes på en kassedisk
  • Den skal kunne anvendes monteret i en holder

Det bør være muligt for ekspedienten at omplacere betalingsterminalen, således at lave personer, samt personer med handicap, finder anvendelsen komfortabel. Desuden anbefales det, at betalingsterminalen skal kunne bruges, uden at man har et stramt greb om den, samt uden at skulle vride håndleddet for at ændre position eller fastholde betalingsterminalen.

Har I behov for en mobil betalingsterminal?

Er I en virksomhed som kommer ud til kunderne, kan det være en rigtig god investering, at købe en mobil betalingsterminal. En moderne, mobil betalingsterminal benytter sig af GPRS mobilkommunikation, som altid er online og virker ved hjælp af IP-adressering. En trådløs betalingsterminal kan indhente bankautorisation på nogle få sekunder, og dermed spare butiksindehavere og kunder for tid. Desuden er en mobil betalingsterminal udstyret med et batteri med meget høj ydeevne, som sikrer, at betalingsterminalerne kan anvendes i mange timer.

Fremtidens betalingsterminaler - Near Field Communication (NFC)

Der er i øjeblikket en udvikling i betalingsterminaler, og meget tyder på, at brugen af kontaktløse betalinger via betalingskort og mobilen fortsat vil stige. Dette betyder, at ens kort er udstyret med en antenne og en chip, så man kan gennemføre en transaktion ved at føre kortet tæt på en kontaktløs betalingsterminal. Dette giver kunderne mulighed for at betale mindre beløb hurtigt, uden at skulle indtaste en PIN-kode.

Dette kræver dog, at forretningerne har installeret en terminal med kontaktløst interface, og at kunden har et kort med indbygget antenne, eller at kundens mobiltelefon har funktionen NFC (Near Field Communication). Det er dog stadig et fåtal af mobiltelefoner, der indeholder NFC-teknologien i dag, men kontaktløse betalingsterminaler vil helt sikkert blive en del af fremtidens betalinger. I Danmark er det efterhånden blevet almindeligt, så hvis man som virksomhed skal have en ny betalingsterminal, er det værd at overveje, om man burde investere i en, som er forberedt på fremtiden.

Near Field Communication (NFC) dankort

Betalingsterminal - Pris

Der er mange leverandører af betalingsterminaler, og det kan være svært at give et præcist estimat på hvad prisen er. Desuden er der forskel på betalingsterminaler priser, alt efter hvilke funktioner man ønsker betalingsterminalen skal indeholde. Har jeres virksomhed behov for en betalingsterminal, kan I udfylde kontaktformularen her på siden, og så hjælper vi jer med at få den betalingsterminal, der passer bedst til jeres behov.