Sammenlign priser på kassesystem
Udfyld formularen på et minut for at starte processen
Få op til 4 tilbud her
Spar tid
Spar tid

Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører

Spar penge
Spar penge

Spar penge ved at sammenligne tilbud og vælg det bedste

Gratis og uforpligtende
Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale og anbefalinger
Sidst opdateret: 21. juli 2021

Kasseapparat med Dankort

Info om kasseapparat med Dankort

Et kasseapparat med terminal til Dankort er den mest almindelige form for kasseapparat. Der er dog forskellige typer af kasseapparater med betalingsterminaler, hvor nogle er bedre egnet til en type virksomhed og andre til en anden type virksomhed. Hvis man vælger at investere i et kasseapparat med en terminal er der dog nogle overvejelser, som man bør gøre sig.

Nogle af de overvejelser man skal gøre sig er, hvilken type kasseapparat man ønsker og ligeledes, hvilken type Dankort- eller betalingsterminal man ønsker til kasseapparatet. Hvis virksomheden er stor, er det typisk et mere avanceret kasseapparat med dertilhørende betalingsterminal der er brug for, hvorimod et mindre avanceret, hvis man er en lille virksomhed.

Hvorfor vælge et kasseapparat med en Dankort- eller betalingsterminal?

Der er mange grunde til, at vælge et kasseapparat med betalingsterminal, da hovedparten af kunder i dag bruger Dankort eller andre betalingskort til betaling. Virksomheder der har et fysisk salg er derfor i dag meget afhængige af et kasseapparat med en betalingsterminal. Derudover er det forventet af mange kunder, at virksomheden modtager flere typer betalingskort, hvorfor det er centralt at have dette. Der er dog forskellige løsninger der kan være være bedre for den enkelte virksomhed end andre.

En anden god grund til at vælge et kasseapparat med mulighed for at bruge Dankort er, at de fleste kasseapparater hvor der er en betalingsterminal tilknyttet eller integreret er mere effektive end dem der ikke har dette. Dette skyldes, at omsætning hurtigt kan aflæses og der kan gives retur via terminalen eller betalingsterminalen, hvilket sparer meget tid for virksomhedens ansatte.

Forskellige kasseapparater med Dankort- eller betalingsterminal

Der findes mange forskellige kasseapparater, hvor det er muligt at tilknytte en terminal. Hvis man som virksomhed har et POS system eller Ipad kassesystem vil der næsten altid være en Dankort- eller betalingsterminal tilknyttet eller mulighed for tilknytning. Har man derimod et simpelt kasseapparat er dette ikke altid tilfældet, da kasseapparatet ikke indeholder den rette software, her vil man typisk have en ekstern terminal til kasseapparatet.

POS systemer er derfor det oplagte valg når det kommer til brugen af Dankort eller andre betalingskort, da softwaren i systemet er lavet til dette. Det simple kasseapparat er dermed det mindst oplagte valg, men dette udelukker ikke muligheden for et kasseapparat med Dankort- eller betalingsterminal.

Hvilken terminal skal jeg vælge?

Som beskrevet ovenfor er der nogle betalingsterminaler der er bedre egnet til bestemte typer af kasseapparater. Nedenfor vil vi liste de mest almindelige former for terminaler og de dertilhørende kasseapparater.

  • Integreret betalingsterminal: En integreret eller en tilkoblet terminal er typisk den form for beatlingsterminal der bruges i forbindelse med et POS kasseapparat. Denne form for kasseapparat med betalingsterminal er automatisk og henter dermed selv beløb og data fra kasseapparatet, hvilket gør denne løsning nemmest at arbejde med.
  • Ekstern terminal: En eksternterminal er typisk den type man bruger til simple kasseapparater, da disse ikke kan integreres med et kasseapparat. Denne form for kasseapparat med betalingsterminal er altså en manuel udgave, hvor man manuelt indtaster beløbet på terminalen og manuelt laver afstemning af terminalen.
  • Håndholdt terminal: En håndholdt terminal bruges af både simple kasseapparater og POS kasseapparater. Typisk er denne terminal tilknyttet et kassesystem til restauranter og cafeer, hvor der er behov for at betale direkte ved bordet med Dankort eller andet betalingskort. En håndholdt betalingsterminal fungerer ellers på samme måde, som en ekstern terminal.

NFC-teknologi

NFC-teknologi som er kodefri betaling med betalingskort via NFC enheder. Teknologien er i dag mere og mere brugt i hele verden og fremtiden vil formentlig være præget af NFC-teknologi. Kasseapparater med betalingsterminaler der benytte NFC-teknologi er derfor fremtiden når det kommer til betaling med kort, man bør derfor overveje om denne teknologi skal være en del af kasseapparatet.

Det smarte ved et kasseapparat med Dankort- eller betalingsterminal og NFC-teknologi er nemlig at kunderne ikke behøver at skrive deres pin-kode såfremt beløbet ikke er over en bestemt angivet grænse. Transaktioner kan derfor klares utroligt hurtigt og nemt hvis kasseapparatet er udstyret med en terminal der benytte NFC-teknologi.

nfc dankort

Prisen på et kasseapparat med en betalingsterminal

Prisen på et kasseapparat med Dankort- eller betalingsterminal er utrolig svær at fastsætte, da det hele afhænger af valget af kasseapparat samt terminal. Vælger man et kasseapparat der er avanceres, som et POS system er, skal man forvente en højere pris end hvis man vælger et simpelt kasseapparat.

Hvis du ønsker flere tilbud på et kasseappart men en betalingsterminal til din virksomhed, udfyld da kontaktformularen øverst på siden. Skulle du have nogle spørgsmål i forbindelse med dette, kan vi altid kontaktes på telefon eller mail.

Så nemt er det
1
Bestil tilbud
Udfyld formularen med dine krav og behov til produktet.
2
Match
Vi matcher din henvendelse med relevante leverandører.
3
Modtag tilbud
Du modtager op til fire tilbud, tilpasset dine krav.
Bliv samarbejdspartner
Vi prøver altid at forbinde vores kunder med de bedste leverandører i branchen. Er du en af dem?