Sammenlign priser på kassesystem
Udfyld formularen på et minut for at starte processen
Få op til 4 tilbud her
Spar tid
Spar tid

Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører

Spar penge
Spar penge

Spar penge ved at sammenligne tilbud og vælg det bedste

Gratis og uforpligtende
Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale og anbefalinger
Sidst opdateret: 21. juli 2021

iPad Kassesystem

Gør din virksomhed digital med et iPad kassesystem

Et iPad kassesystem er en simpel og effektiv løsning for både små og mellemstore virksomheder, der ikke ønsker at investere i et stationært kasseapparat. Et iPad kasseapparat kan bruges i både restauranter, cafeér, tøjbutikker, kiosker og andre mindre butikker, hvor kassesystemet ikke skal optage meget plads.

De fleste vælger et kassesystem på tablet, da det er en nem løsning grundet de integrerede funktioner, den digitale overflade og anvendeligheden. Et iPad kassesystem er baseret på din internetforbindelse, hvorfor det er hurtigt er muligt at holde styr på både varebeholdning, kommunikation og regnskab. Uanset om du skal bruge et kassesystem til restaurant, café, butik eller en kiosk, er det en god idé at investere i et iPad kassesystem, da det nemt kan opdateres og anvendes til mange formål.

Udfyld formularen øverst, og modtag op til 4 gratis tilbud på et iPad kassesystem fra vores samarbejdspartnere. Det er helt uforpligtende at indhente tilbud, og du behøver kun købe, såfremt et tilbud matcher dine præferencer.

For mange virksomheder er et nyt kassesystem i 2020 en stor investering. Derfor kan du, som noget nyt, finde både lån til erhverv og privatlån her på Ekspertvalg.dk

Hvorfor vælge et iPad kassesystem?

Med et iPad kassesystem sørger du for, at dit kassesystem altid er opdateret. Det fungerer stort set som et online POS system, hvilket betyder, at du kan holde styr på varebeholdningen, dine bedst sælgende varer, dine medarbejdere og lignende. Adgangen til internettet gør, at de fleste administrative opgaver kan løses via en app eller et tilkoblet system. Det betyder, at du skal investere i mindre hardware, når du køber et system på en tablet.

Systemet har især tre store fordele:

  1. Softwaren er tilkoblet internettet, så systemet kan styres digitalt. Det betyder, at du kan tilgå systemet andre steder og dermed hele tiden holde dig opdateret om, hvordan din forretning går - uanset lokation og tidspunkt. Derudover kan du installere apps efter behov og derved skræddersy dit kassesystem.
  2. Det er bærbart i modsætning til de mere almindelige, stationære kassesystemer, hvilket betyder, at du kan tage det med dig rundt til messer, i pop-up butikker og til andre arrangementer. Fordi kassesystemet er bærbart, kan tjeneren på en restaurant eksempelvis tage det med hen til bordet for at tage imod gæstens bestilling. 
  3. Prisen - et kassesystem til en tablet har lavere omkostninger til hardware end et større POS system. Det betyder, at du ud over selve tabletten ofte kun skal købe få komponenter, som derved holder prisen i bund. Systemet er derfor ideelt til dig, der driver en mindre virksomhed eller en start-up.

Ydermere kan et iPad kassesystem tilpasses alt efter, hvilke behov du har i din virksomhed. Eksempelvis kan du tilpasse systemet, så du kan overvåge nedsatte varer samt varebeholdningen, hvis du har en butik. 

Ved du allerede nu, at du ønsker at modtage tilbud på et iPad kassesystem til din virksomhed, kan du nemt indhente op til 4 her på Ekspertvalg.dk. Vi har mere end 5 års erfaring og hjælper dig i godt gang, så du er sikker på, at du altid takker ja til det bedste tilbud.

Bestil tilbud på kassesystemer nu!

Udfyld formularen på bare 1 minut

Fordele ved et iPad kasseapparat

Brugen et iPad kasseapparat er som regel begrænset til små og mellemstore virksomheder, da større virksomheder, som supermarkeder og store kædebutikker, typisk har brug for et mere avanceret kasseapparat. 

Dog er det en fordel for de små og mellemstore virksomheder, at man med et iPad kasseapparat har mulighed for at opkoble kasseapparatet til internettet og styre det digitalt. På denne måde kan du holde styr på mange aktiviteter i virksomheden. En anden fordel er, som nævnt ovenfor, at du kan tage kasseapparatet med dig, da et iPad kasseapparat ikke nødvendigvis er stationært men derimod bærbart. Dette gør det muligt at benytte iPad kasseapparatet i pop-up butikker, på messer, til arrangementer og meget mere.

Derudover kan et iPad kassesystem i høj grad modificeres i forhold til den enkelte virksomheds behov. Hvis du ejer en restaurant er det muligt at have overblik over borde og bestillinger. Det er også muligt at tilpasse iPad kasseapparatet til en butik, hvor der kan være brug for overvågning af lagerbeholdning og nedsatte varer.

Driver du en mindre restaurantionsvirksomhed som f.eks. en kaffebar eller take-away café, er apparatet ideelt, da det optager lidt plads, men også nemt kan regøres. En tablet kan derimod nemt indgå som komponent i et større setup.

Den eneste ulempe ved at bruge en tablet er størrelsen. Driver du en virksomhed, hvor der er krav til mange enheder eller en større mængde hardware, kan systemet ikke altid opfylde alle krav. 

Hvilke funktioner har et iPad kassesystem?

Funktionerne i et kassesystem kan nemt tilpasses den enkelte virksomheds behov. Før du køber et iPad kasseapparat, anbefaler vi, at du overvejer dine behov grundigt. Mange udbydere tilbyder tilkøb af forskellige udvidelser, og det kan være svært at navigere i, hvis du på forhånd ikke kender dine behov. Start derfor med at lægge en plan for, hvad din virksomhed har brug for.

Herunder har vi nævnt nogle af de typiske funktioner, som et iPad kassesystem kan have ud over selve betjeningsfunktionern. Med et iPad kassesystem får du generelt nogle af de følgende funktioner, som derefter individuelt kan indstilles:

  • Lagerstyring
  • Markedsføring
  • Vagtplaner samt tidsregistrering
  • Rapporter og analyser
  • Mail og kommunikation
  • Adgang til sociale medier
  • Regnskabsprogram
  • Adgang til webshop

Lagerstyring: Softwaren samt opkoblingen til internettet gør lagerstyringen nemmere, så systemet konstant overvåger lagerbeholdningen samt behovet for indkøb af varer.

Markedsføring: Du kan oprette kunder i systemet, hvilket kan give dig et overblik over disse, så du eksempelvis kan lave e-mail markedsføring og målrette tilbud til faste kunder.

Vagtplaner samt tidsregistrering: Du kan let lave vagtplaner og registrere timer for de ansatte i systemet. Tabletten kan også anvendes til at stemple dit personale ind og ud, hvis du har tilkoblet denne funktion.

Rapporter og analyser: Du kan nemt downloade rapporter og analyser fra det kassesystemsprogram, du bruger. Det betyder, at du altid har adgang til de fornødne data. Derudover kan de nemt gemmes i skyen, så du ikke mister dem.

Mail og kommunikation: De fleste tablets har et allerede opsat mailsystem som gør, at du kan varetage din virksomheds kommunikation og mails. Det betyder, at du ikke skal investere i en ekstra computer til arbejdet.

Adgang til sociale medier: Mange virksomheder er i dag på sociale medier. Med en tablet kan du få adgang til din virksomheds brugere uden at skulle bruge din private telefon til formålet.

Regnskabsprogram: Mange systemer kan i dag kobles til et online regnskabsprogram, så du ikke behøver anvende et eksternt. De mest almindelige er Dinero, Billy og E-conomic, men udbuddet kan variere.

Ønsker du at afprøve et nyt regnskabsprogram? Se mulighederne herunder:

dinero

Dinero Starter
Prøv det helt gratis

billy

Billy Basic
Prøv det helt gratis

Adgang til webshop: Driver du en butik, kan du få din webshop integreret i din iPad med udvidelser som f.eks. Shopify eller PrestaShop. Det betyder, at du løbende har adgang til din varebeholdning samt ordrer.

Tilbehør til iPad kassesystemer

Der findes et væld af tilbehør og hardware til et kassesystem til iPad, hvor de mest almindelige tilkøb er kortlæser, scanner, bonprinter, apps til kasseapparatet og holdere til iPaden. 

Af relevant tilbehør kan nævnes:

  • Dankortterminal
  • Bonprinter
  • Holder eller stativ
  • Ekstern pengeskuffe
  • Pen til touchskærmen

Hvad du har brug for, afgøres af din virksomhed. Vær dog opmærksom på, at det er lovpligtigt at kunne printe en fysisk kvittering, såfremt der foregår et salg af enten varer eller mad. Derfor bør der som minimum tilkobles en betalingsterminal og en bonprinter.

Enkelte virksomheder kan have gavn af en docking-station til iPad'en, så den ikke kun ligger på bordet, men også kan stilles stationært. Denne type udstyr koster som regel ikke meget, men har en høj funktionalitet. Derudover kan en iPad integreres med pengeskuffe såfremt det ønskes.

Tilbehøret er centralt for iPad kasseapparatets funktionsdygtighed. Det er derfor vigtigt, at du forhører dig omkring hvilket tilbehør, der er nødvendigt, når du investerer i et iPad kasseapparat. Ved at bestille tilbud gennem Ekspertvalg.dk sikrer du dig, at du har professionel rådgivning og service med hele vejen.

Derudover gælder en række regler på området for kasseboner og fakturaer. De præcise bestemmelser finder du på SKATs informationsside.

Bestil tilbud på kassesystemer nu!

Udfyld formularen på bare 1 minut

iPad kassesystem til forskellige brancher

Et system på tablet har den fordel, at det nemt kan tilpasses forskellige brancher. Det er meget alsidigt, og kan nemt ændres og tilkobles forskellige komponenter. Det kan derfor nemt anvendes uanset om du driver kantine, bilværksted eller noget helt tredje.

Hvilken type ekstraudstyr, hardware og software du skal vælge, afhænger af din branche. Vi forsøger herunder at give et eksempel på, hvad de enkelte brancher typisk anvender som ekstraudstyr til et iPad kassesystem. Husk, at det kun er vejledende forslag. Hvad din virksomhed har brug for, er helt op til dig.

Eksempler på brancher
DetailbutikHolder, bonprinter, varescanner, betalingsterminal, pengeskuffe, MobilePay-brik
Restaurant, bar eller caféHolder, bonprinter, betalingsterminal, pengeskuffe, MobilePay-brik
Servicefag, f.eks. frisør eller cykelværkstedHolder, bon- eller fakturaprinter, betalingsterminal, eventuel pengeskuffe
Pop-up, foodtruck eller messeSimpelt setup: Holder, bonprinter, betalingsterminal, MobilePay-brik

Hvad koster et iPad kassesystem?

Prisen på et iPad kassesystem er som regel lavere end ved et stationært system, men der skal i nogle tilfælde betales et opstartsgebyr hos producenten. Den samlede pris kommer an på valget af funktioner samt eventuelt ekstra tilbehør.

I begyndelsen kan der være udgifter i forbindelse med betalingen af iPad kassesystemet, men derefter vil omkostningerne kun være i form af et månedligt abonnement til udbyderen. Abonnementspriserne starter som regel forholdsvist lavt.

Er du blevet interesseret i et iPad kassesystem, så udfyld kontaktformularen her på siden. Du vil derefter modtage gode tilbud fra vores samarbejdspartnere. Ved eventuelle spørgsmål kan vi kontaktes på [email protected] og på telefon 3841 0300. Vi hjælper dig gerne med at finde det system, der matcher din virksomhed bedst.

Bestil tilbud på kassesystemer nu!

Udfyld formularen på bare 1 minut

Så nemt er det
1
Bestil tilbud
Udfyld formularen med dine krav og behov til produktet.
2
Match
Vi matcher din henvendelse med relevante leverandører.
3
Modtag tilbud
Du modtager op til fire tilbud, tilpasset dine krav.
Bliv samarbejdspartner

Vi prøver altid at forbinde vores kunder med de bedste leverandører i branchen. Er du en af dem?