Sammenlign priser på kassesystem
Udfyld formularen på et minut for at starte processen
Få op til 4 tilbud her
Spar tid
Spar tid

Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører

Spar penge
Spar penge

Spar penge ved at sammenligne tilbud og vælg det bedste

Gratis og uforpligtende
Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale og anbefalinger
Sidst opdateret: 21. juli 2021

Din komplette guide til valg af kassesystem til restaurant

Find dit nye kassesystem til restaurant hos Ekspertvalg.dk

Med det helt rigtige kassesystem til restaurant sparer du både tid og penge. Driver du restaurant eller café, ved du, hvilken forskel et godt kassesystem kan gøre. Et effektivt kassesystem til restaurant er nøglen til succesfuld betjening i enhver virksomhed, og du behøver ikke gå på kompromis med funktioner, selvom du ønsker at spare penge.

Hos Ekspertvalg.dk kan du nemt indhente flere skræddersyede tilbud på et kassesystem til restaurant ved blot at udfylde formularen øverst på siden. Du vil efterfølgende modtage op til 4 tilbud fra vores samarbejdspartnere, så du kan sammenligne de forskellige løsninger og træffe den rigtige beslutning.

I det daglige arbejde er det vigtigt, at kassesystemet virker optimalt og ikke skaber problemer for personalet. Derfor bør du investere i et ordentligt kassesystem, som er specifikt egnet til restaurant, bar, kantine eller café. Med et tilpasset kassesystem til restaurant kan du holde styr på driften i forhold til regnskabet, kunderne og deres bestillinger. Et godt kassesystem til restaurant kan udføre mange praktiske opgaver, som du ellers ville sætte dit personale til. Det er derfor en langsigtet investering, når du vælger at integrere et system i din restaurant - og du kan spare mange penge.

Her på siden gennemgår vi, hvilke funktioner et kassesystem til restaurant bør have. Læs med, og bliv klogere på, hvilket system du bør vælge til din virksomhed - uanset om du driver restaurant, bar eller café.

Valg af kassesystem til restaurant

Der har været stor udvikling indenfor kassesystemer til restauranter, og et kassesystem i restaurationsbranchen bør have et stort udvalg af funktioner. Et moderne kassesystem til restaurant har mere avanceret software, der gør det muligt at indstille det efter restaurantens specifikke behov. Derudover kan det løbende få softwaren opdateret, så det forbliver effektivt og kan tilpasses eventuelle ændringer i restauranten. Et nyere kassesystem til restaurant har typisk touchskærm, så brugeroverfladen både hurtigt og nemt kan betjenes af medarbejderen og nemt kan gøres rent.

Et kassesystem til restaurant kan have stor betydning for servicen på stedet. Det er derfor vigtigt, at et kassesystem til restaurant fungerer hurtigt og nemt, så kunderne oplever den bedst mulige service. Systemet skal videresende bestillingerne på hurtigst muligt, så bestillingen effektivt kan leveres til kunden. Et effektivt og brugervenligt kassesystem kan spare virksomheden både tid og besvær og dermed skabe stor værdi for restauranten.

De fleste mennesker inden for restaurationsbranchen har især ét vigtigt krav til kassesystemet: At det er brugervenligt og hurtigt. Hvis du vælger et kassesystem med en touchskærm, får du et system, som er nemt at betjene. Når kassesystemet har touchskærm kan personalet betjene det med en hånd fri, hvilket giver større effektivitet i løbet af arbejdsdagen. Touchskærmen gør det også muligt at tjekke kommende reservationer samt lave grafisk styring af borde uanset om tjeneren kan se alle bordene fra kassen eller ej.

Derudover har mange kassesystemer ekstra funktioner som eksempelvis:

  • Personalekort til log-in
  • Opdeling af regninger
  • Valg af anden valuta
  • Tidsregistrering
  • Mulighed for at rykke gæsterne hen til nyt bord
  • Kommunikation med køkkenpersonalet
Kassesystem til restaurant

Kassesystem til restaurant med integreret betalingsterminal

Hvis du integrerer en betalingsterminal i kassesystemet, bliver betalingsprocessen forenklet både for kunder og medarbejdere. Alle informationer fra kundens ordre er allerede i kassesystemet, så dataen sendes blot til betalingsterminalen. Du kan få en løsning, hvor dataen sendes trådløst, hvormed du undgår taste- og optællingsfejl. Har kassesystemet en trådløs terminal tillader det kunden at betale regningen ved bordet.

Kassesystemet kan også integreres med et ERP-system (Enterprise Resource Planning), hvilket kan spare dig for både tid og penge. Systemet tillader de forskellige processer i restauranten at kommunikere, og du behøver ikke at udføre opgaverne manuelt. Et ERP-system integrerer flere af restaurantens funktioner i kassesystemet, som bl.a.:

  • Lagerstyring
  • Indkøb
  • Salg
  • Økonomi
  • Personaleadministration

Kassesystemet kan derudover nemt vise dagens omsætning, så du hele tiden kan følge med. Det er ofte muligt at integrere kassesystemets software på andre computere, så omsætningen kan tilses fra andre steder end betalingssystemet. Der kan desuden laves adgangskort til alle medarbejdere, således at du også kan følge med i den enkelte medarbejders arbejdstider samt dennes personlige salgstal.

Bestil tilbud på kassesystemer nu!

Udfyld formularen på bare 1 minut

Overvejelser inden køb af kassesystem til restaurant

Inden du køber et kassesystem til restaurant, bør du gøre dig et par overvejelser om de ønskede funktioner. Et kassesystem til restaurant skal leve op til dine specifikke krav, derfor skal du stille konkrete forslag til, hvad dit kassesystem til restaurant skal kunne udføre.

Start med at overveje, hvor mange der skal benytte dit kassesystem til restaurant, samt hvor mange dankortterminaler, der skal tilknyttes. Prisen på dit system afhænger oftest af, hvor meget hardware du har brug for, og hvordan det skal installeres. Lav en plan over, hvor du vil placere de forskellige komponenter i restauranten, så du nemt kan forklare leverandøren, hvad du ønsker.

Overvej derudover, hvilken slags software du ønsker, og hvor længe du regner med at have kassesystemet. Nogle kassesystemer opdaterer automatisk sig selv, mens andre kræver køb af ny software. Dette påvirker også prisen.

Kort opsummeret bør du overveje følgende 6 punkter:

  1. Hvor mange ansatte skal benytte mit system?
  2. Hvilke funktioner ønsker jeg?
  3. Skal mit system kunne opdateres automatisk?
  4. Hvilken hardware ønsker jeg?
  5. Hvor meget kan jeg betale for kassesystemet?
  6. Skal systemet købes eller lejes?

Er du stadig i tvivl om, hvordan du finder det bedste kassesystem til din restaurant, kan Ekspertvalg.dk hjælpe dig i processen. Indhent gratis tilbud på kassesystemer her på siden, og vælg det system, der passer til dig. Betal kun, hvis du takker ja til et tilbud - det er 100% uforpligtende.

Et nyt kasssesystem i 2020 er for de fleste restauranter en stor investering. Har du brug for finansiering til din næste investering, finder du både erhvervslån og lån til privat, her på Ekspertvalg.dk

Bestil tilbud på kassesystemer nu!

Udfyld formularen på bare 1 minut

Funktioner til et kassesystem til restaurant

kassesystem til restaurant

Funktionerne i et kassesystem til restaurant er mange, og de skal være omhyggeligt udvalgt, for at de fungerer mest effektivt. For at et kassesystem til restaurant fungerer bedst muligt, bør det inkludere følgende funktioner:

  • Touchskærm
  • Bordstyring
  • Automatisk videresendelse af ordre til køkkenet
  • Håndtering af udenlandsk valuta
  • Oversigt over produkter og varianter
  • Unikt login til brugeren
  • Registrering af statistikker
  • Håndholdte terminaler til tjenerne, som inkl. betjenings- og betalingssystem

Har din kasseterminal til restaurant ovennævnte funktioner, vil det fungere hurtigt og effektivt. Det vil betyde højere chancer for at levere god kundeservice, og at personalet arbejder så effektivt som muligt. Afhængigt af hvilken restauranttype du driver kan nogle af funktionerne være overflødige. Det er vigtigt, at du overvejer de daglige funktioner, kassesystemet i restauranten skal have. Sælger din restaurant også varer i løskøb eller har en tilhørende butik, kan du overveje at kombinere dit system med et kassesystem til butik.

Uanset hvilken kasseløsning du ender med at vælge, vil de lovmæssige bestemmelser ikke ændres. Der stilles ikke krav til, at dit kasseapparat skal registreres eller godkendes, men de gældende regler om moms og kasseboner/fakturaer skal naturligvis stadig overholdes.

Prisen på et kassesystem til restaurant

Prisen på et kassesystem til restaurant varierer meget. Der kan på forhånd sjældent gives en konkret pris. Det kræver derfor oftest, at leverandøren modtager informationer om, hvad du ønsker og hvilke funktioner kassesystemet til restauranten skal have. Efter dette er oplyst, er det muligt at give et konkret tilbud på en kasseapparat pris til dig og din virksomhed.

Ønsker du hjælp til at finde det helt rigtige kassesystem, skal du blot udfylde kontaktformularen her på siden. Hos Ekspertvalg.dk kontakter vi vores samarbejdspartnere, og de vil efterfølgende vende tilbage med et konkret tilbud på et kassesystem. Hvis du på forhånd ved, at du søger et så billigt kassesystem som muligt, kan du derfor med fordel sammenligne tilbud, før du køber.

Ved at benytte Ekspertvalg.dk er du sikker på at få et konkurrencedygtigt tilbud på et kassesystem til restaurant, da leverandørerne ved, at de konkurrerer mod hinanden om din forespørgsel. Det er selvfølgelig altid gratis og uforpligtende at indhente tilbud på Ekspertvalg.dk, og du er derfor ikke bundet til nogen af de tilbud, du efterfølgende modtager. Det vil give dig god mulighed for at vælge den bedste løsning til netop din restaurant eller café.

Bestil tilbud på kassesystemer nu!

Udfyld formularen på bare 1 minut

Så nemt er det
1
Bestil tilbud
Udfyld formularen med dine krav og behov til produktet.
2
Match
Vi matcher din henvendelse med relevante leverandører.
3
Modtag tilbud
Du modtager op til fire tilbud, tilpasset dine krav.
Bliv samarbejdspartner

Vi prøver altid at forbinde vores kunder med de bedste leverandører i branchen. Er du en af dem?