Sammenlign priser på printer
Udfyld formularen på et minut for at starte processen
Få op til 4 tilbud her
Spar tid
Spar tid

Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører

Spar penge
Spar penge

Spar penge ved at sammenligne tilbud og vælg det bedste

Gratis og uforpligtende
Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale og anbefalinger
Sidst opdateret: 22. november 2022

Printer

Info om printere

For at holde arbejdsgangen kørende i en virksomhed, er det essentielt, at have printere der lever op til kravene i arbejdsmiljøet, og gør de interne processer mere effektive. Både hardware, software og service skal kunne fungere sammen, for at kunne skabe en optimal drift. Kunsten er, at finde en samlet og tilpasset løsning, der matcher virksomhedens behov. Printere varierer nemlig meget i henholdsvis kvalitet, funktioner og pris, og det kan være svært selv at vælge, da der findes utallige modeller og typer af printere på markedet.

Der finders derudover et væld af forskellige printere. De mest almindelige typer er farveprintere og monocronprintere (sort/hvid). Disse printere fås i forskellige udgaver, hvilket gør kvaliteten og udskrivningshastigheden hurtigere. En laserprinter har eksempelvis en høj udskrivningshastighed og egner sig derfor til virksomheder, som udskriver store mængder papir. En laserprinter er dog også dyrere end en blækprinter, hvorfor en virksomhed med lav udskrivningsmængde med fordel kan vælge denne type printer.

Hvilken type printer søger du?

Der findes printere til forskellige formål og du kan herunder se de tre mest normale formål, som folk vælger printer ud fra. Forskellen ligger i kapacitet, hastighed, kvalitet og størrelsen på papiret.

Her på Ekspertvalg.dk kan du læse alt om kopimaskiner og printere til virksomheder. Vores samarbejdspartnere kan levere professionelle printerløsninger skræddersyet til dine behov. Det samme gælder finansiering og du kan derfor læse mere om leje og leasing af printere og finde den bedste løsning.

Så nemt er det
1
Bestil tilbud
Udfyld formularen med dine krav og behov til produktet.
2
Match
Vi matcher din henvendelse med relevante leverandører.
3
Modtag tilbud
Du modtager op til fire tilbud, tilpasset dine krav.
Bliv samarbejdspartner

Vi prøver altid at forbinde vores kunder med de bedste leverandører i branchen. Er du en af dem?