Printer

Sammenlign pris og kvalitet på printere - Bestil flere tilbud her!

Spar tid

Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører

Spar penge

Spar penge ved at sammenligne tilbud og vælg det bedste

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale & anbefalinger
1
2
3
Få op til 4 tilbud her Printere - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Forventet antal print pr. måned

Det tager under et minut!
Sidst opdateret: 14. maj 2020

Info om printere

For at holde arbejdsgangen kørende i en virksomhed, er det essentielt, at have printere der lever op til kravene i arbejdsmiljøet, og gør de interne processer mere effektive. Både hardware, software og service skal kunne fungere sammen, for at kunne skabe en optimal drift. Kunsten er, at finde en samlet og tilpasset løsning, der matcher virksomhedens behov. Printere varierer nemlig meget i henholdsvis kvalitet, funktioner og pris, og det kan være svært selv at vælge, da der findes utallige modeller og typer af printere på markedet.

Der finders derudover et væld af forskellige printere. De mest almindelige typer er farveprintere og monocronprintere (sort/hvid). Disse printere fås i forskellige udgaver, hvilket gør kvaliteten og udskrivningshastigheden hurtigere. En laserprinter har eksempelvis en høj udskrivningshastighed og egner sig derfor til virksomheder, som udskriver store mængder papir. En laserprinter er dog også dyrere end en blækprinter, hvorfor en virksomhed med lav udskrivningsmængde med fordel kan vælge denne type printer. 

Hvilken type printer søger du?

Der findes printere til forskellige formål og du kan herunder se de tre mest normale formål, som folk vælger printer ud fra. Forskellen ligger i kapacitet, hastighed, kvalitet og størrelsen på papiret. 

Her på Ekspertvalg.dk kan du læse alt om kopimaskiner og printere til virksomheder. Vores samarbejdspartnere kan levere professionelle printerløsninger skræddersyet til dine behov. Det samme gælder finansiering og du kan derfor læse mere om leje og leasing af printere og finde den bedste løsning.  

Printer til Erhverv

Printer-erhverv

 

Erhverv

 

Printer A3

Printer-a3

 

A3 Papir

 

Printer til Kontor

Printer-kontor

 

Kontor