Sammenlign priser på printer
Udfyld formularen på et minut for at starte processen
Få op til 4 tilbud her Kopimaskiner - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut

Antal maskiner?

Det tager under et minut
Spar tid
Spar tid
Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører
Spar penge
Spar penge
Spar penge ved at sammenligne tilbud og vælg det bedste
Gratis og uforpligtende
Gratis og uforpligtende
Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser
Omtale og
anbefalinger
Entrepreneur
Tv2
Berlingske Business
A 100% A
Tekststørrelse
Sidst opdateret: 21 juli 2021

Industri printer

Info om industri printere

En "industri printer" er en bred betegnelse, og kan kategoriseres som rigtig mange ting, lige fra kontorets mindre multifunktionsmaskiner til lynhurtige produktionsprintere og grafiske maskiner. Funktionerne på en industri printer kan derfor også variere meget, afhængig af hvad virksomheden skal bruge printeren til. Det væsentlige er, at en industri printer skal kunne leve op til virksomhedens behov angående drift og kvalitet. De typiske variationer af industri printere er:

 • Etiketteprintere
 • De "almindelige" multifunktionsprintere til virksomheder med stort printforbrug
 • Digitale trykmaskiner, produktionsmaskiner med høj hastighed, som giver den bedste produktivitet, udskriftskvalitet og besparelse
 • Bredformsfarveprintere - printere der kan kopiere, printe, scanne, håndtere og foretage elektronisk distribution af storformatdokumenter som tekniske og grafiske løsninger.
Print Til Erhverv

Imponér dine kunder med en industri printer

Uanset hvad din virksomheds behov er, vil det kunne give jer en konkurrencemæssig fordel, at investere i en industri printer. En industri printer af høj kvalitet, kan rent faktisk være med til at øge en virksomheds produktivitet. Er det kontoret, der skal have en ny multifunktionsprinter, vil hastigheden og kvaliteten af udprintningen øge produktiviteten markant, hvis printeren virksomheden erhverver er af høj kvalitet.

En virksomhed kan ved køb af en industri printer, der kan foretage produktionsprint, udvide sine indtjeningsmuligheder, reducere omkostningerne, booste in-house farveproduktion og sågar trænge ind på markedet til produktionsprint. Funktioner som avancerede industri printere kan tilbyde i dag, er:

 • Face-trimmede, ryghæftede pjecer
 • Kataloger
 • Forhullede dokumenter
 • Kvadratisk falsede og trimmede manualer
 • Tre-falsede brochurer
 • Postkort med variabelt print
 • Direct mail
 • Særlige fotoprodukter

Industri printer - effektiv print i storformat

Tilbyder din virksomhed print i storformat, kan printhastighed og kvalitet, betyde utrolig meget for, hvor profitabel virksomheden er. Med en industri printer af høj kvalitet, vil man kunne printe hele plakater på blot fem sekunder. Tidligere havde virksomheder behov for flere forskellige printere, adgang til flere enheder samt flere dage for at opfylde den enkelte kundes behov. Udgifterne der følger med dette, kan nu reduceres ved at konsolidere flere enheder i én enhed, med en industri printer.

Printerpapir

Industri printer priser?

Prisen for en industri printer varierer meget, alt efter hvor avanceret den skal være, og hvilke opgaver den skal være i stand til at løse. Har din virksomhed behov for en ny multifunktionsprinter til kontoret, vil prisen være markant lavere, end for en avanceret industri printer, der kan foretage produktionsprint med exceptionel billedkvalitet i den højest tilgængelige opløsning.

Mange virksomheder vælger at lease printer i stedet for at købe. Det er ikke alle virksomheder der har kapital til at foretage så stor en investering som en industriprinter kan være. Derfor er der mange virksomheder der optager et erhvervslån, for at gøre en sådan investering mulig.   

Har din virksomhed behov for en industri printer, kan I udfylde formularen her på siden, og så hjælper vi jer med at finde den industri printer, som passer bedst til jeres behov.

Bestil tilbud nu

Udfyld formularen på bare 1 minut