Søger du en professionel Webløsning?
Få op til 4 gode tilbud på webløsninger her
Spar tid

Udfyld kun 1 formular og modtag op til 4 tilbud fra særligt udvalgte samarbejdspartnere

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale & anbefalinger
IVÆKST
TV2
Trendsonline
Få op til 4 tilbud her Webløsning - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Har I allerede en webløsning?

Det tager under et minut!
Sidst opdateret: 27. marts 2017

Hvad er den bedste webshop løsning?

Hvad er den bedste webshop løsning?

Det kan være svært at givet et entydigt svar på hvilken webshop løsning, der er den bedste. Det kommer først og fremmest an på om du ønsker webshop systemer, som du har mulighed for at ændre i løbende, hvis det ønskes - dvs. et Open Source system som er en gratis webshop løsning. Derudover er der også mulighed for at vælge de lukkede CMS systemer, hvor du ikke har mulighed for at ændre i koden, og du får typisk en mere standardiseret løsning. 

Her vil der kigges nærmere på populære programmer, som anvendes af mange webshopejere på markedet. 

Gode webshop løsninger

De nævnte programmer vurderes alle til at være nemme, ganske stabile og funktionelle at arbejde med. Hvilket program der i sidste ende passer bedst til dig, vil afhænge af hvilke krav som du stiller til din webshop. Her har vi valgt at inkludere de programmer som vi føler er nogle af de bedste at arbejde med når du skal vælge din webshopløsning. 

Magento

Med Magento får du en Open Source platform. Dvs. en platform, hvor du selv har mulighed for at ændre i koden og tilføje diverse moduler som bliver udviklet hertil, som i skrivende stund er på flere tusinde. Der derfor adskillige muligheder for at på tilpasset en webshop med brugen af dette program. Et program som er ganske populært blandt mange webshopejere, heribland store firmaer såsom Nike, Samsung, Ford og Lenovo. Magento anses da også af mange til at være det bedste webshop system til store shops eftersom det er komplekts og kan tilbyde det som en professionel webshop i flere lande skal kunne. Selvom der findes mange ekstra udvidelser til Magento og dermed utallige muligheder for at udvide webshoppen, så koster disse udvidelser typisk penge og det kan derfor let kan gå hen og blive dyrt. Ligeledes kan det nogle gange være svært at finde ud af hvilken løsning som er den rigtige da markedet af moduler er så stort. Det kræver en god forståelse for HTML, CSS og PHP, hvis du vil tilrette systemet. Hvis du blot ejer en lille forretning, så er Magento måske for komplekst for dig.  

PrestaShop

PrestaShop er ligesom Magento et Opensource system, og derfor er det gratis at anvende. Det minder på mange måde om Magento, men er en smule mindre komplekst end Magento. Ligesom med Magento, så findes der til PrestaShop ligeledes mange ekstra udvidelsemoduler, så der er mulighed for at udvikle sin webshop med nye funktioner løbende. Der er både gratis og moduler som skal betales for. PrestaShop er tidligere blevet kåret til at være verdens bedste webshop system, og så er brugervenligheden i top. 

Shopify

En tredje løsning er Shopify, som er en løsning der er udbredt i hele verden. Det er dog ikke gratis og derfor skal du betale et månedligt gebyr for at benytte system samtidig med at der betales pr. transaktion, alt efter hvilken af deres pakker som vælges. Fordelen ved Shopify er, at det er meget nemt at sætte op og let at komme igang med, og dermed behøver du ikke så stor en teknisk viden for at lancere en webshop. Dog er der de ulemper ved systemet, at det ikke giver ligeså store muligheder for at skræddersy sin webshop ligesom eks. Magento og Prestashop. Ligeledes kan det være en anelse dyrt at anvende. Hvis du søger en nem webshop løsning, er det denne type platforme du skal gå efter. 

Få skræddersyet en løsning 

Hvis du gerne vil have hjælp til at skræddersyet en løsning til dine behov, så kan du anvende den hjælp som du kan finde her på Ekspertvalg.dk. Alt du skal gøre, er blot at udfylde kontaktformularen i højre side og vi vil herefter sørge for at sætte dig i kontakt med op til 4 relevante leverandører af webshop-løsninger. Dette til ganske favorable priser. Det er helt gratis og uforpligtende at anvende vores hjælp her på Ekspertvalg.dk, så du kan få det bedste webshop system for dig.