Søger du en professionel Webløsning?
Få op til 4 gode tilbud på webløsninger her
Spar tid

Udfyld kun 1 formular og modtag op til 4 tilbud fra særligt udvalgte samarbejdspartnere

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale & anbefalinger
IVÆKST
TV2
Trendsonline
Få op til 4 tilbud her Webløsning - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Har I allerede en hjemmeside?

Det tager under et minut!
Sidst opdateret: 14. februar 2019

Hvad er den bedste webshop løsning?

Find den bedste webshop løsning til din virksomhed

Det er svært at sige, hvad der er den bedste webshop løsning. Det kommer an på, om du ønsker et gratis webshop system, hvor du har mulighed for selv at ændre i din opsætning løbende. Et andet alternativ er et lukket webshop system. Dette er en standardiseret og betalt løsning, hvor du ikke kan ændre i opsætningen selv. Vi hjælper dig med at klarlægge, hvad den bedste webshop løsning for dig helt konkret er.

Bliv i denne artikel klogere på følgende:

Disse løsninger kan du vælge

Open Source, som er en gratis webshop løsning, giver dig muligheden for løbende at ændre på din netshop. Der er fri adgang til koderne, som kan ændre opsætning og design af din side. Custom CMS Systemer (også kaldet Open Source) giver dig en webshop løsning, hvor du ikke har mulighed for selv at ændre i koden. Dette er typisk en betalt og standardiseret løsningsmulighed.

Du kan også få et eksternt firma til at skræddersy og sætte din webshop op for dig. Her findes der to slags løsninger. Du kan enten betale et månedligt beløb for opsætning, vedligeholdelse og rettighederne til din webshop, eller du kan betale et engangsbeløb og få overdraget domænet til din webshop efter opsætningen.

Hvad koster en webshop løsning?

Pris på webshop løsning med månedlig betaling
Prisklasse 1 Prisklasse 2 Prisklasse 3
200-300 kr. 300-400 kr. +400 kr.

 

Pris på webshop løsning med engangsbetaling
Prisklasse 1 Prisklasse 2 Prisklasse 3
6.000-10.000 kr. 10.000-14.000 kr. +14.000 kr.

Vælger du løsningen med månedlig betaling, betaler du en mellemmand for at sætte siden op. Mellemmanden holder også webshoppen kørende. Hvis du ikke ønsker at betale det månedlige beløb længere, mister du typisk rettigheden til din webshop, da dens rettigheder bliver holdt af mellemmanden.

Hvis du køber webshoppen med et engangsbeløb, bliver siden typisk sat op efter dine behov. Efter at webshoppen er sat op, bliver alle rettigheder til domænet overdraget til dig. Herefter skal du selv stå for vedligeholdelsen. Du får altså overdraget en skræddersyet webshop løsning.

Find den bedste webshop løsning nu! Det tager kun 1 minut.

Webshop løsning med månedlig betaling

Når du køber din webshop af en anden virksomhed, afhænger prisen af, hvad du ønsker, din webshop skal indeholde. Har du en mindre virksomhed, der ikke har brug for mere end 1-2 medarbejder-logins, og du har et begrænset sortiment, er prisklasse 1, jf. ovenstående tabel, løsningen for dig.

Er din virksomhed lidt større, hvor du kræver mere teknisk support, øget SEO og markedsføring samt lidt flere medarbejder-logins, så vil prisklasse 2 passe dig bedre. Her vil der typisk være ubegrænset antal produkter og ubegrænset antal ordregennemførsler.

Hvis du har en virksomhed, der har brug for alt det førnævnte plus mere, vil du befinde dig i det høje prisleje. Prisklasse 3 inkluderer SEO og andet markedsføring, design, integrationer, betalingsmuligheder, priser, statistikker og meget mere.

Det varierer mellem de forskellige eksterne udbydere, hvad du får med på din hjemmeside, når du køber en webshop.

Skræddersyet webshop løsning som engangsbetaling

Lidt ligesom det er tilfældet med webshop løsninger, du betaler for månedligt, henvender prisklasse 1 sig til mindre virksomheder. Her vil du få en webshop, der kan det nødvendige. Den vil typisk indeholde 1 måneds gratis support, ubegrænsede produkter, lagerstyring, SEO-modul m.m.

Prisklasse 2 inkluderer ubegrænsede produkter, lagerstyring, SEO, Google Analytics, Google Webmaster Tools, stort udvalg af betalingsmetoder, integrering af moduler og komponenter m.m. Denne henvender sig i højere grad til mellemstore virksomheder.

Hvis du driver en stor virksomhed og skal have en webshop løsning, anbefaler vi, at du finder en løsning med flere muligheder, hvilket du finder i prisklasse 3. Her vil din webshop indeholde, udover de inkluderede ting fra prisklasse 1 og 2, blog, e-commerce-modul samt integration og tilkøb til produkter. Det er blot få af de mange ting, du kan forvente.

Har du brug for finansiering til at få en professionel hjemmeside og webshop til din virksomhed, kan et erhvervslån være din løsning.

Hvad kan jeg få med i min webshop løsning?

Med 'SEO-tilkøb' vil du ofte få SEO-venlige URLer, metatags, Google Webmastertools, Google analytics-integration, søgevenlig websitestruktur m.m. 'Markedsføring' vil ofte indebære e-mærket, integration til sociale medier, nyhedsbreve, Google Shopping-feed m.m.

Integrationer indebærer DIBS, ePay, Trustpilot og affiliate marketing modul. Til produkterne på siden vil der ofte være ubegrænsede produkter og produktkategorier samt funktioner som “tip en ven”, produkttilvalg, produktanmeldelser og funktioner som “købte også”.

Du kan også få implementeret features til dine pris- og betalingsmuligheder såsom betalingsgebyr, priser eksl./inkl. moms, gratis fragt og mængderabat. Af betalingsmuligheder vil du se muligheder som betalingskort, medlemskort, PayPal, Mobilepay og kontooverførsel.

Find den bedste webshop løsning nu! Det tager kun 1 minut.

Få et overblik over platforme til din webshop løsning

Hvis du ikke ønsker, at en mellemmand sætter din nye webshop op for dig, kan du klare opsætningen selv. Dette kan du gøre i et custom CMS system eller Open Source. Vi har udvalgt nogle af de mest benyttede platforme til webshops. Du får anbefalinger alt afhængig af din virksomhedsstørrelse, dit økonomiske råderum samt fordele og ulemper ved systemerne og meget mere.

Udbydere af webshops
Webshop platform CMS Virksomhedsstørrelse
Magento Open Source Store
PrestaShop Open Source Mellemstore til store 
Shopify Custom Små til mellemstore 
WooCommerce Open Source Små

Magento webshop

Denne platform er en Open Source. Du får en platform med muligheden for at ændre i koden og selv tilføje moduler, der er udviklet direkte til Magento. Mulighederne er derfor mange, hvis du bruger Magento til din webshop.

Magentos webshop løsning er yderst populær. Ud af de 30 mest brugte e-commerce systemer sidder Magento på godt 30% af markedet. Platformen er primært benyttet af store virksomheder. Blandt andre bruger giganter som Nike og Ford dette webshop system.

Der er tale om et avanceret webshop system, som tilbyder alt det, en professionel webshop kræver. Der findes mange udvidelser af Magento, du kan bruge til din webshop. Nogle af disse udvidelser koster penge, mens andre er gratis. En god forståelse for HTML, CSS og PHP vil være en klar fordel, hvis du leger med idéen om Magento.

PrestaShop webshop

Ligesom Magento er PrestaShop en Open Source platform, der er gratis at benytte. Det er en mindre avanceret løsning sammenlignet med Magento. Du kan også med PrestaShop vælge en masse udvidelsesmoduler, hvor du har mulighed for løbende at udvikle din webshop med nye funktioner.

PrestaShops platform er meget brugervenlig. Hvis du har en virksomhed, uden den store erfaring med lignende webshops, kan det være nemmere at give sig i kast med denne platform. Mellemstore- og store virksomheder er bedst egnede til denne platform.

Shopify webshop

Shopify er en webshop løsning, du betaler for at benytte. Du betaler et månedligt beløb mellem 175 til 1.800 kr., og der opkræves en mindre betaling for hver transaktion, der bliver gennemført på din webshop.

Hvis du leder efter en brugervenlig platform, hvor det ikke kræves, at du selv har stor teknisk erfaring inden for webshops, er Shopify klart at anbefale. Det er let at komme i gang, og det er heller ikke svært at sætte op. Hvis du søger en nem webshop løsning, er Shopify en god løsning til dig.

Wordpress webshop (WooCommerce)

Wordpress, der er en Open Source platform, er ikke lavet til e-handel. Men hvis du er nogenlunde fortrolig med dette system, kan du hente modulet WooCommerce. Ved installering af WooCommerce bliver der lagt en webshop ind på din blog.

WooCommerce henvender sig primært til mindre webshops. Det er klart en fordel, hvis du allerede har en side på Wordpress, og kan finde ud af at gøre brug af sidens tjenester.

Oprettelse af Nets-konto ved kortbetaling

Du skal oprette en aftale med Nets for, at din virksomhed kan modtage kortbetaling. I denne aftale med Nets skal du betale oprettelsesgebyr, et abonnement, indløsning (1,95%) og gebyr pr. transaktion (1 kr. pr. transaktion). Derudover vil det være fordelagtigt, hvis du integrerer din netshop med dit økonomistyringssystem, hvilket også indebærer omkostninger. Læs mere om de specifikke bestemmelser på Nets hjemmeside.

Få skræddersyet din nye webshop løsning efter dine behov

Hvis du leder efter den bedste webshop løsning i 2018, kan du helt gratis og uforpligtende udfylde kontaktformularen øverst på siden, og du vil blive kontaktet på din e-mail. Leverandørerne vil hjælpe dig med at skræddersy den mest optimale webshop-løsning.

Find den bedste webshop løsning nu! Det tager kun 1 minut.