Sammenlign priser på hjemmeside
Udfyld formularen på et minut for at starte processen
Få op til 4 tilbud her
Spar tid
Spar tid

Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører

Spar penge
Spar penge

Spar penge ved at sammenligne tilbud og vælg det bedste

Gratis og uforpligtende
Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale og anbefalinger
Sidst opdateret: 21. juli 2021

WordPress: Det mest valgte system

Få hjælp til WordPress hos Ekspertvalg.dk

WordPress er et gratis Open Source-program, som oftest anvendes til at lave blogs eller hjemmesider. Programmet, som pt. er det mest udbredte i verden, kan nemt downloades fra nettet og koster ingen penge at bruge. Det er derudover meget alsidigt og kan nemt tilpasses med bl.a. plugins, temaer og personlige tilføjelser.

Open Source CMS betyder, at en række softwarelicenser stilles til rådighed til fri afbenyttelse. Det betyder også, at hvis du anvender WordPress til din virksomheds blog eller hjemmeside, vil du ikke modtage nogen oplæring eller løbende support. Ekspertvalg.dk anbefaler derfor, at du kontakter et webbureau, der kan vejlede dig i brugen af programmet, så du får mest ud af din nye hjemmeside. Skal din virksomhed styrke sin online tilstedeværelse eller have en ny hjemmeside, så læs med her, hvor vi gennemgår de vigtigste overvejelser før du bruger WordPress.

Ekspertvalg.dk kan hjælpe dig med at finde den perfekte samarbejdspartner blandt en række danske webbureauer. Benyt kontaktformularen øverst på siden, og vi matcher dig med op til 4 partnere, som alle kan levere en professionel WordPress-løsning til dig.

WordPress’ historie

WordPress blev etableret i 2003 med en enkelt kode, som havde til formål at styrke den anvendte typografi i dagligdagens skrivning. I begyndelsen var brugerne af denne ressource få, men er i dag vokset til et af de mest anvendte redskaber, når hjemmesider eller blogs laves.

Igennem årene er WordPress kun blevet forbedret og grundet den åbne kode, som er tilgængelig for alle, forbedres det løbende, og flere muligheder for brugerne bliver præsenteret hele tiden.

Hvad er WordPress?

Wordpress er et af de mest anvendte Open Source systemer i verden og anvendes af både store og små virksomheder. Den bagvedliggende kode er af så simpel karakter, at næsten alle vil kunne administrere et website baseret på denne kode.

Som udgangspunkt er programmet gratis og samtidig meget brugervenligt. Alt der kræves er, at du downloader softwaren og har adgang til internettet, da denne software er internetbaseret.

Det kan anvendes til mange ting blandt andet blogs, en WordPress hjemmeside, arkade, WordPress webshop, medlemssider og meget mere, det er kun fantasien, som sætter grænser for, hvad du kan benytte WordPress til.

En WP-hjemmeside kan derfor være en god løsning for din virksomhed, hvis du er på udkig efter et alsidigt og brugervenligt Open Source System, der ikke forældes.

Bestil tilbud på en hjemmeside nu!

Udfyld formularen på bare 1 minut

Hvad kan WordPress anvendes til?

Det startede som en måde at lave blogs på, men har igennem tiden udviklet sig til et system, hvori hele indholdet på websites kan kontrolleres. Ifølge udviklerne er det kun en selv, der sætter grænser for, hvordan denne software kan anvendes. Der findes mange WordPress løsninger, vi nævner herunder de mest udbredte.

Temaer

Programmet giver brugerne mulighed for selv at vælge mellem temaer og ændre disse, hvis de på et senere tidspunkt skal opdateres. Alt dette er muligt uden at det påvirker indholdet på dit website.

Hos WordPress er det et krav, at minimum ét tema er repræsenteret på websitet. Temaerne skal anvendes ud fra de standarder, som Wordpress kræver: PHP, HTML eller CSS.

Der vil være tilfælde, hvor temaerne i Wordpress vil koste penge, de fleste er dog frit tilgængelige og listede i WordPress’ tema mappe. Denne løsning anbefales, hvis du ikke har kendskab til at udvikle nye temaer på egen hånd.

Mobile enheder

Der findes applikationer til WebOS, Android og iOS, som gør det muligt for brugerne at redigere og tilføje nye elementer til deres website ved hjælp af en mobil enhed. Det tillader ligeledes at kommentere og aktivt deltage i kommunikationen, som måtte foregå på websitet.

Ved at anvende mobile enheder har du altid mulighed for at vedligeholde dit website, således det nyeste materiale altid er tilgængeligt for slutbrugeren.

Udover applikationen er det også muligt at uploade indlæg ved hjælp af din e-mail. Denne funktion tillader dog kun, at du uploader indlæg til én blog ad gangen. Her anvendes emnefeltet i e-mailen som overskriften på dit blogindlæg, og selve indholdet skrives som du normalt ville skrive en mail.

Tilgængelige ressourcer

Som nævnt har programmet adskillige temaer, som kan anvendes til at personliggøre dit website. Som hjælp til brugerne tilbydes det, som kaldes ‘distraktionsfri skrivning’, således unødvendige elementer bliver fjernet, og brugeren kun fokuserer på det nødvendige.

Der findes en række redskaber, som kan være behjælpelige i skriveprocessen. Hvis du har indhold, som skal gengives i et andet forum, er det muligt at kopiere indholdet over, inklusiv temaer m.m. Du slipper derfor for dobbeltarbejde.

Derudover er det muligt at tilføje flere individer adgang til websitet, så alle ikke skal have adgang med samme adgangskode. Det eneste der skal gøres, er at tilføje vedkommendes mail, de vil derefter få tilsendt en adgangskode, så de herefter får adgang til at redigere i indholdet på websitet.

Statistik

Hvis du har interesse i at finde statistikker omhandlende de besøgende på dit website, har du mulighed for at benytte Stats.

Her har du mulighed for at finde informationer omkring mest populære indlæg, hvor de besøgende kommer fra, hvor mange besøgende der har været i det hele og meget mere.

Ved at anvende Stats kan du tilpasse dit indhold til den målgruppe, websitet når ud til, og opnå indsigt i deres trafik på sitet. På den måde er du sikret, at værdifulde ressourcer ikke bliver anvendt på at skabe indhold, som brugerne af websitet ikke finder relevant.

Mediebehandling

Det er ikke kun et site, som tillader at du skriver, det er også muligt at håndtere video, billeder og lyd på dit website.

Med programmet er det muligt at vise film fra Youtube, billeder fra Instagram og andre sociale medier. Det er ligeledes muligt at tillade slutbrugerne at uploade deres billeder, video og lyd i kommentarfeltet på din hjemmeside.

Bestil tilbud på en hjemmeside nu!

Udfyld formularen på bare 1 minut

Ipad wordpress

Fordele ved brugen af WordPress

En af de åbenlyse fordele ved brugen er, at denne software er gratis. Derudover er du ikke afhængig af en leverandør og kan derved selv administrere dit website uden indblanding fra en udenforstående leverandør.

Derudover er programmet nemt at optimere, så du på den måde kan opnå en bedre placering i Googles søgeresultater. Koden bag Wordpress er meget simpel, som derved gør det nemt for søgemaskinerne at læse indholdet.

Programmet er meget brugervenligt, og gør, at du lettere kan redigere og tilpasse dit website, som du ønsker. Billeder, indhold og andet er nemt at tilføje uden det store kendskab til IT. Samtidig har du mulighed for at ændre design og indhold, uden at alt på websitet bliver påvirket.

Virksomheder, der anvender WordPress

WordPress er udbredt blandt mange bloggere, men også større virksomheder benytter sig af WordPress, når de laver websites. Et eksempel på dette er DR.dk, som har valgt at benytte sig af denne software på deres blog omhandlende nye medier.

I udlandet benyttes WordPress i høj grad, og mange af de helt store virksomheder anvender denne software, blandt disse ses blandt andet Sony, eBay, Forbes, The New York Times og mange flere.

WordPress webshop

Ikke alle Open Source systemer tillader, at du opretter en webshop i forbindelse med dit website. WordPress er et af de systemer som muliggør, at du kan oprette en webshop, det kræver dog lidt ekstra viden at implementere dette på websitet.

Hvis du ønsker at oprette en WordPress webshop, er det nødvendigt med diverse plugins. Et eksempel er WooCommerce, som er så stort, at det kan få stort set alle de nødvendige plugins. Udviklerne anbefaler selv denne løsning hvis en webshop ønskes.

WooCommerce er skabt med det formål at lave online webshops, og tillader muligheden for at lave webshops. WooCommerce er til en vis grad gratis, hvis yderligere elementer ønskes tilkoblet webshoppen, er det muligt at tilkøbe en premium pakke.

Hvorfor du skal vælge WordPress?

Hvis du overvejer at oprette en hjemmeside, eller allerede har en og ønsker at afprøve WordPress, er her nogle grunde til, hvorfor det vil være ideelt for dig at anvende.

Først og fremmest er programmet gratis, og der er ydermere over 2600 forskellige temaer at vælge imellem og over 31.000 plugins, disse tal bliver kun større og større. Som nævnt er det nemt at anvende, og du har mulighed for at opdatere dit website på mobile enheder.

Afslutningsvis hvis du ønsker et website, hvor sikkerheden er i top, vil det være et ideelt valg. Programmet er udviklet med sikkerheden i fokus, og du er derfor til en vis grad sikret en sikker hjemmeside.

Bestil op til fire tilbud her

Hvis du ønsker at benytte dig af WordPress, kan du med fordel benytte dig af kontaktformularen i højre side. Vi vil derefter matche dig med op til fire samarbejdspartnere på WordPress-løsninger. Ekspertvalg samarbejder kun med professionelle leverandører, og du kan dermed trygt stole på, at du er i gode hænder hos os.

Skulle du har nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf.: 3841 0300 eller pr. mail på [email protected].

Bestil tilbud på en hjemmeside nu!

Udfyld formularen på bare 1 minut

Så nemt er det
1
Bestil tilbud
Udfyld formularen med dine krav og behov til produktet.
2
Match
Vi matcher din henvendelse med relevante leverandører.
3
Modtag tilbud
Du modtager op til fire tilbud, tilpasset dine krav.
Bliv samarbejdspartner

Vi prøver altid at forbinde vores kunder med de bedste leverandører i branchen. Er du en af dem?