WordPress

Bestil op til fire tilbud på WordPress-løsninger til din virksomhed her!

Spar tid

Udfyld kun 1 formular og modtag op til 4 tilbud fra særligt udvalgte samarbejdspartnere

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale & anbefalinger
1
2
3
Få op til 4 tilbud her Webløsning - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Har I allerede en webløsning?

Det tager under et minut!

Open Source CMS dækker over den betegnelse, at en række softwarelicenser stilles til rådighed for brugerne til fri afbenyttelse. Et eksempel på et Open Source System er Wordpress.

Wordpress er en software, som kan anvendes med det formål at skabe websites og blogs uden udgifter, det eneste som kræves er, at man downloader softwaren som anvendes, og man er herefter klar til at anvende Wordpress.

Vi hos Ekspertvalg kan hjælpe dig med at finde den perfekte samarbejdspartner. Benyt kontaktformularen til højre, og vi matcher dig med op til fire partnere, som alle kan levere en professionel WordPress-løsning til dig.

Wordpress’ historie

Wordpress blev etableret i 2003 med en enkelt kode, som havde til formål at styrke den anvendte typografi i dagligdagens skrivning. I begyndelsen kunne brugerne af denne ressource ses som minimale, men er i dag vokset til et af de mest anvendte redskaber, når hjemmesider eller blogs laves.

Igennem årene er Wordpress kun blevet bedre og bedre, og grundet den åbne kode, som er tilgængelig for alle, forbedres det løbende, og flere muligheder for brugerne bliver præsenteret hele tiden.

Læs helt generelt om hjemmsider her: Hjemmeside

Hvad er Wordpress?

Wordpress er et af de mest anvendte Open Source systemer i verden og anvendes af både store og små virksomheder. Den bagvedliggende kode er af så simpel karakter, at næsten alle vil kunne administrere et website baseret på denne kode.

Som udgangspunkt er Wordpress gratis og samtidig meget brugervenlig. Alt der kræves er, at du downloader softwaren, og har adgang til internettet, da denne software er internetbaseret.

Wordpress kan anvendes til mange ting blandt andet blogs, WordPress-hjemmesider, arkade, WordPress-webshops, medlemssider og meget mere, det er kun fantasien som sætter grænser for, hvad du kan benytte Wordpress til.

En WordPress-løsning kan derfor være en total løsning for din virksomhed, hvis du er på udkig efter et alsidigt og brugervenligt Open Source System.

Hvad kan Wordpress anvendes til?

Wordpress startede som sagt som en måde at lave blogs på, men har igennem tiden udviklet sig til et system, hvori hele indholdet på websites kan kontrolleres. Ifølge Wordpress selv er det kun en selv der sætter grænser for hvordan denne software kan anvendes.

Temaer

Wordpress giver deres brugere mulighed for selv at vælge imellem temaer og ændre disse, hvis de på et senere tidspunkt skal opdateres. Alt dette er muligt uden at det påvirker selve indholdet på ens website.

Hos Wordpress er det et krav, at minimum et tema er repræsenteret på websitet. Temaerne skal anvendes ud fra de standarder som Wordpress kræver nemlig, PHP, HTML eller CSS.

Der vil være tilfælde hvor temaerne i Wordpress vil koste penge, de fleste er dog frit tilgængelige og listede i Wordpress’ tema mappe. Denne løsning anbefales, hvis man som person ikke har kendskab til at udvikle nye temaer på egen hånd.

Mobile enheder

Der findes applikationer til WebOS, Android og iOS, som gør det muligt for brugerne at redigere og tilføje nye elementer til deres website ved hjælp af en mobil enhed. Det tillader ligeledes at kommentere og aktivt deltage i kommunikationen som måtte foregå på websitet.

Ved at anvende mobile enheder har man altid mulighed for at vedligeholde sit website, således det nyeste materiale altid er tilgængelig for slutbrugeren.

Udover applikationen er det også muligt at uploade indlæg ved hjælp af ens e-mail. Denne funktion tillader dog kun, at man uploader indlæg til en blog ad gangen. Her anvendes emnefeltet i e-mail som overskriften på dit blogindlæg, og selve indholdet skrives som man normalt ville skrive en mail.

Tilgængelige ressourcer

Som nævnt har Wordpress adskillige temaer som kan anvendes til at personliggøre ens website. Som en hjælp til brugerne af Wordpress tilbydes det som kaldes ‘distraktions fri skrivning’, således unødvendige elementer bliver fjernet, og brugeren kun fokuserer på det nødvendige.

Der findes en række redskaber, som kan være behjælpelig i skriveprocessen. Hvis man har indhold som skal gengives i et andet forum, er det muligt at kopiere alt indholdet over, inklusiv temaer m.m, således slipper man for dobbeltarbejde.

Derudover er det muligt at tilføje flere individer adgang til websitet, så alle ikke skal have adgang til samme adgangskode. Det eneste der skal gøres er at tilføje vedkommendes mail, de vil derefter få tilsendt en adgangskode, så de herefter får adgang til at redigere i indholdet på websitet.

Statistik

Hvis du har interesse i at finde statistikker omhandlende de besøgende på dit website, har du mulighed for at benytte Wordpress’ Stats.

Her har du mulighed for at finde informationer omkring mest populære indlæg, hvor de besøgende kommer fra, hvor mange besøgende der har været i det hele og meget mere.

Ved at anvende Wordpress Stats kan du tilpasse dit indhold til den målgruppe websitet når ud til og opnå indsigt i deres trafik på sitet. På den måde er du sikret, at værdifulde ressourcer ikke bliver anvendt på at skabe indhold, som brugerne af websitet ikke finder relevant.

Mediebehandling

Wordpress er ikke kun et site, som tillader at man skriver, det er også muligt at håndtere video, billeder og lyd på ens website.

Med Wordpress er det muligt at vise film fra Youtube, billeder fra Instagram og andre sociale medier. Det er ligeledes muligt at tillade slutbrugerne at uploade deres billeder, video og lyd i kommentarfeltet på din hjemmeside.

I Pad Wordpress

Fordele ved brugen af Wordpress

En af de åbenlyse fordele ved brugen af Wordpress er, at denne software ligger gratis tilgængelig. Derudover er du ikke afhængig af en leverandør, og kan derved selv administrere dit website uden indblanding fra en udenforstående leverandør.

Derudover er Wordpress nem at optimere, så du på den måde kan opnå en bedre placering i Googles søgeresultater. Koden bag Wordpress er meget simpel, som derved gør det nemt for søgemaskinerne at læse indholdet.

Wordpress er meget brugervenligt, som gør, at du lettere kan redigere og tilpasse dit website, som du ønsker. Billeder, indhold og andet er nemt at tilføje uden det store kendskab til IT. Samtidig har du mulighed for at ændre design og indhold, uden at alt på websitet bliver påvirket.

Ulemper ved brugen af Wordpress

For at kunne konkurrere med andre Open Source konkurrenter, som blandt andet Joomla og Drupal, er det nødvendigt at have kendskab til de nødvendige plugins. Konkurrencen kræver at adskillige plugins er installeret, hvilket kan påvirke effektiviteten af programmet.

Som nævnt er Wordpress gratis at anvende, men hvis du ønsker, at dit website skal adskille sig fra de andres, kan det betyde, at virksomheder kan miste kapital. I og med at så mange anvender Wordpress, vil mange hjemmesider minde om hinanden, og potentielle kunder kan derfor have svært ved at adskille dem fra hinanden, og der kan det blive omkostningsfuldt. Læs mere om de forskellige webløsninger her.

Opdateringer

Wordpress opdaterer løbende deres software hvilket betyder, at du selv skal være opmærksom på, om du anvender den nyeste software. Det er af stor betydning, at der er lavet en backup af dit website, da du ellers kan risikere at miste alt dit indhold.

Virksomheder der anvender Wordpress

Wordpress er udbredt blandt mange bloggere, men også større virksomheder benytter sig af Wordpress når de laver websites. Et eksempel på dette er DR, som har valgt at benytte sig af denne software på deres blog omhandlende nye medier.

I udlandet benyttes Wordpress i høj grad, og mange af de helt store virksomheder anvender denne software, blandt disse ses blandt andet Sony, eBay, Forbes, The New York Times og mange flere.

Webshop med Wordpress

Ikke alle Open Source systemer tillader, at du opretter en webshop i forbindelse med dit website. Wordpress er et af de systemer som muliggør, at du kan oprette en webshop, det kræver dog lidt ekstra viden at implementere dette på websitet.

Hvis du ønsker at oprette en webshop, er det nødvendigt med diverse plugins. Et eksempel er WooCommerce, som er så stort, at det kan få stort set alle de nødvendige plugins. Wordpress anbefaler selv denne løsning hvis en webshop ønskes.

WooCommerce er skabt med det formål at lave online webshops, og tillader muligheden for, at lave webshoppen som du præcis ønsker det. WooCommerce er til en hvis grad gratis, hvis yderligere elementer ønskes tilkoblet webshoppen, er det muligt at tilkøbe en premium pakke, hvori alle elementer WooCommerce tilbyder er inkluderet.

Hvorfor du skal vælge Wordpress?

Hvis du overvejer at oprette en hjemmeside, eller allerede har en og ønsker at afprøve Wordpress, er her nogle grunde til, hvorfor Wordpress vil være ideel for dig at anvende.

Først og fremmest er Wordpress gratis, og der er ydermere over 2600 forskellige temaer at vælge imellem og over 31.000 plugins, disse tal bliver kun større og større. Som nævnt er Wordpress nem at anvende, og du har mulighed for at opdatere dit website på mobile enheder.

Afslutningsvis hvis du ønsker et website, hvor sikkerheden er i top, vil Wordpress være et ideelt valg. Wordpress er udviklet med sikkerheden i fokus, og du er derfor til en hvis grad sikret en sikker hjemmeside. Internettet er dog et usikkert sted, og der kan selvfølgelig derfor være situationer, hvor sikkerheden fejler.

Bestil op til fire tilbud på en WordPress-løsning

Hvis du ønsker at benytte dig af WordPress, kan du med fordel benytte dig af kontaktformularen i højre side. Vi vil derefter matche dig med op til fire samarbejdspartnere på WordPress-løsninger. Ekspertvalg samarbejder kun med professionelle leverandører, og du kan dermed trygt stole på, at du er i gode hænder hos os.

Skulle du har nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf.: 3841 0300 eller pr. mail på info@ekspertvalg.dk