Sammenlign priser på printer
Udfyld formularen på et minut for at starte processen
Få op til 4 tilbud her Kopimaskiner - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut

Antal maskiner?

Det tager under et minut
Spar tid
Spar tid
Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører
Spar penge
Spar penge
Spar penge ved at sammenligne tilbud og vælg det bedste
Gratis og uforpligtende
Gratis og uforpligtende
Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser
Omtale og
anbefalinger
Entrepreneur
Tv2
Berlingske Business
A 100% A
Tekststørrelse
Sidst opdateret: 21 juli 2021

Printer Odense

Mange virksomheder bruger printere dagligt, når der skal udskrives breve, præsentationer, statistikker og andre vigtige dokumenter. Derfor er det vigtigt, at printeren både kan udskrive hurtigt samt i en høj udskriftskvalitet. 

Vil du indhente op til fire gode tilbud på en printer i Odense, så udfylder du blot kontaktformularen her på siden. Du vil blive kontaktet af en af vores medarbejdere, så I kan klarlægge dine behov. Vi matcher din henvendelse med nogle af vores samarbejdspartnere, som efterfølgende udarbejder nogle tilbud til dig. Dette gør det nemmere for dig, at sammenligne kvalitet og pris, så du kan finde frem til den bedste leverandør af en printer i Odense.

Hvilke overvejelser inden anskaffelse af printer?

Hvis du sørger for, at opstille nogle krav til en ny printer på forhånd, så vil det være nemmere at finde en printer, som passer til din virksomheds behov. Du skal tænke over, hvor printeren skal placeres i virksomheden, så du ved hvor stor den må være. Nogle printere er små og kan stå på et bord, mens andre printere er så store at de kræver et helt rum.

Hvilke papirformater, som printeren skal håndtere er også vigtigt at overveje inden. Printer I kun på A4 i din virksomhed, så behøver I ikke en stor printer, der kan håndtere A3-format.

Er det vigtigt, at printeren udskriver med høj hastighed, så skal det også med i dine overvejelser. Hvis flere medarbejdere skal udskrive fra den samme printer, så bør hastigheden være en prioritet. Du skal dog være opmærksom på, at udskriftskvaliteten ofte bliver forringet, når hastigheden er høj.

Læs mere: Printer til erhverv

Printer i Odense -hvilken type?

Der findes mange forskellige printere på markedet, som alle er velegnede til forskellige formål.

Hvis du stort set kun printer rene tekstdokumenter som breve og regneark, så vil en monokrom laser- eller LED printer være en god løsning. Printeren er relativ billig i drift, da forbrugsstoffer som tonere til de monokrome printere ikke koster så meget.

Hvis du printer mest i farver, så skal du hellere vælge en farvelaser- eller LED printer. Kvaliteten er desværre ikke så høj hos alle modeller inden for farvelaser- og LED printere. Både printerne og forbrugsstoffer er forholdsvis dyre.

Har du brug for at printe i farver, hvor kvaliteten samtidig skal være god, så skal du anskaffe en inkjet-printer. Hvis det er vigtigt for dig, at du kan printe hurtigt, så skal du anskaffe en solid-ink printer, der benytter en helt særlig teknologi.

Hvad koster en printer i Odense?

Prisen kommer blandt andet an på leverandøren, mærke samt model. Der er mange leverandører på markedet, som alle tilbyder flere modeller fra forskellige mærker.

Prisen kommer desuden an på, hvor mange funktioner printeren har. Nogle printere har indbygget kopimaskine eller scanner, mens andre kan udskrive i forskellige formater. En simpel printer er billigere end en mere avanceret printer.

Hvis du vil indhente tilbud på en printer i Odense, så udfylder du blot kontaktformularen. Efterfølgende vil du modtage gode tilbud fra vores samarbejdspartnere, så du kan få den bedste aftale på en printer i Odense.

Læs mere: Leasing af printer