Sammenlign priser på printer
Udfyld formularen på et minut for at starte processen
Få op til 4 tilbud her Kopimaskiner - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut

Antal maskiner?

Det tager under et minut
Spar tid
Spar tid
Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører
Spar penge
Spar penge
Spar penge ved at sammenligne tilbud og vælg det bedste
Gratis og uforpligtende
Gratis og uforpligtende
Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser
Omtale og
anbefalinger
Entrepreneur
Tv2
Berlingske Business
A 100% A
Tekststørrelse
Sidst opdateret: 21 juli 2021

Laserprinter

Info om laserprintere

Stort set alle virksomheder i dag, har brug for at få printet dokumenter på arbejdspladsen. Derfor er det nødvendigt at have printere, der kan leve op til de krav og behov, den enkelte virksomheden stiller for at kunne effektuere arbejdsgangen. Befinder du dig i en virksomhed med et behov for mange tekstprint, kan en laserprinter være løsningen. En laserprinter kan håndtere en stor printvolumen, mens den beholder en konstant høj udskriftskvalitet. Det er dog ikke helt ligetil at udvælge en laserprinter, som matcher ens behov. Teknologien inden for laserprintere er i konstant udvikling, og derfor kan det være svært at konkludere, hvilken laserprinter der skal vælges.

Laserprinter Patron

Fordele ved en laserprinter

Et spørgsmål der ofte dukker op i ens overvejelser, når man planlægger at købe en ny printer, er hvorvidt man foretækker en blæk- eller laserprinter. En laserprinter er klart at foretrække, hvis der udskrives mange tekstdokumenter. Her er en laserprinter særdeles billig i pris pr. udskrift, og lasertonere har en længere levetid end blækpatroner, når det angår sort/hvid-tekstprint. Dertil kommer, at en laserprinter kan levere en høj udskriftskvalitet over længere tid.

Overvejelser ved anskaffelse

laserprinter

Laserprintere er i stand til at dække flere behov. Hvad enten man er i en større eller mindre virksomhed, bør man overveje, hvilke funktioner man har brug for. Hvis man befinder sig i en stor koncern, er der formentlig flere udprint end i en lille virksomhed, og dermed er der behov for en stor laserprinter med større papirhåndtering - formentlig også A3-papir. Flere virksomheder har brug for at kunne kommunikere på tværs af arbejdsgange, og her er det essentielt, at laserprinterne kan kobles på netværket. Hvis virksomheden for det meste udskriver rene tekstdokumenter, bør man investere i en sort/hvid-laserprinter. Udskrives der derimod mange fotos, er det formentlig en farve-laserprinter der bør kigges efter.

Priser på en laserprinter

Priserne på laserprintere varierer meget, alt efter hvor avanceret den skal være, og hvilke funktioner den skal indeholde. Den mest afgørende faktor for prisen på en laserprinter er, om den blot skal bruges til udskrivning af sort/hvid-dokumenter, eller om der også er behov for farveprint. Laserprintere er som regel dyrere end blækprintere, men det er der en god grund til. Laserprintere bruger nemlig en teknologi, som sørger for billigere print, mere stabil udskriftskvalitet og længere levetid. Priserne på toner varierer også meget, alt efter hvor høj kvalitet det skal have og hvor langtidsholdbart det er.

Laserprintere fås i alle prislejer, og kan findes helt nede fra 400 kr. og helt op til 50.000 kr. De mest gængse printere til private ligger i prislejet 400 - 1.000 kr., hvor de til erhvervsbrug ofte ligger en del dyrere.