Sammenlign priser på printer
Udfyld formularen på et minut for at starte processen
Få op til 4 tilbud her
Spar tid
Spar tid

Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører

Spar penge
Spar penge

Spar penge ved at sammenligne tilbud og vælg det bedste

Gratis og uforpligtende
Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale og anbefalinger
Sidst opdateret: 21. juli 2021

Printer København

Det er helt essentielt for de fleste virksomheder at have printere, der kan leve op til krav om både høj kvalitet og høj hastighed.

Hvis du gerne vil indhente op til fire gode tilbud på en printer i København, så udfylder du bare kontaktformularen. En af vores medarbejdere vil efterfølgende kontakte dig, så I kan finde frem til dine specifikke krav. Herefter matcher vi dine krav med nogle af vores relevante samarbejdspartnere, som så udarbejder nogle tilbud dig. Så kan du sammenligne kvalitet og pris og finde frem til den bedste leverandør af en printer i København.

Overvejelser inden anskaffelse af printer

Det er en god idé at overveje, hvilke behov virksomheden har inden du anskaffer en printer. Hvis du opstiller nogle specifikke krav på forhånd, så er der større sandsynlighed for at finde en printer, der lever op til disse.

Du skal blandt andet overveje, hvor stor printeren må være og hvor den skal placeres i virksomheden. Du skal finde ud af, hvilke papirformater printeren skal håndtere og hvor vigtig hastigheden er. Ofte vil udskriftskvaliteten blive forringet, når hastigheden er høj.

Printer i København - hvilken type?

Der findes forskellige printere, som er velegnede til forskellige formål. Printer du for det meste almindelig tekst som eksempelvis breve og regneark, så matcher en monokrom laser- eller LED printer til dit behov. Forbrugsstoffer som tonere til de monokrome printere er relativt billige.

Printer du meget i farver, så er det bedre at vælge en farvelaser- eller LED printer. Både printerne og deres forbrugsstoffer er dog dyre. Kvaliteten er desuden ikke så høj hos alle modeller inden for farvelaser- og LED printere.

Skal du printe meget i farver, hvor kvalitet samtidig skal være høj, så er en inkjet-printer den bedste løsning. Visse inkjet-printere kan udskrive på eksempelvis specielle lærreder og DVD'er.

Skal du kunne printe hurtigt, så skal du vælge en solid-ink printer. Solid-ink benytter en helt særlig teknologi, hvor voksagtige blokke først smeltes for derefter at blive sprøjtet ud på papiret.

Du skal altså først og fremmest finde ud af, hvilket behov en ny printer skal dække i din virksomhed.

Hvad koster en printer i København?

Det er svært at oplyse en fast pris på en printer i København, da prisen vil variere afhængigt af leverandør, mærke samt model. Der er mange forskellige leverandører, som alle tilbyder forskellige modeller fra forskellige mærker. Du skal finde en troværdig leverandør og altid sørge for, at vide hvilken pris og hvilke vilkår din aftale omfatter.

Prisen kommer desuden an på, hvor avanceret printeren er. Du kan få printere, der kan printe i forskellige formater. Nogle printere fungerer også som kopimaskine eller scanner. Hvis du gerne vil have en avanceret printer med mange funktioner, så vil den koste mere end en helt simpel printer.

Hvis du er blevet interesseret i, at indhente tilbud på en printer i København, så udfylder du blot kontaktformularen her på siden. Du vil efterfølgende modtage tilbud fra vores samarbejdspartnere, så du kan finde frem til den bedste printer i København.

Så nemt er det
1
Bestil tilbud
Udfyld formularen med dine krav og behov til produktet.
2
Match
Vi matcher din henvendelse med relevante leverandører.
3
Modtag tilbud
Du modtager op til fire tilbud, tilpasset dine krav.
Bliv samarbejdspartner

Vi prøver altid at forbinde vores kunder med de bedste leverandører i branchen. Er du en af dem?