Sammenlign priser på printer
Udfyld formularen på et minut for at starte processen
Få op til 4 tilbud her
Spar tid
Spar tid

Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører

Spar penge
Spar penge

Spar penge ved at sammenligne tilbud og vælg det bedste

Gratis og uforpligtende
Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale og anbefalinger
Sidst opdateret: 21. juli 2021

A4-printer

Info om A4-printere

A4-printeren er den mest solgte printer til kontorer, og de fleste virksomheder vil da også hurtigt indse, at en A4-printer er uundværlig at have stående på et kontor. En A4-printer kendetegner sig ved, at den printer sider ud i A4-format, 210 gange 297 millimeter, hvilket er den klassiske størrelse papir. Det meget brugte A4-format gør A4-printeren til den hyppigst benyttede printer. 

Da der er stor efterspørgsel på A4-printere, findes der også et stort udbud. Eftersom printere til kontorer ofte bliver brugt meget på daglig basis, er det vigtigt, at du sætter dig ind i hvor meget din kommende printer skal printe, og hvad der primært skal printes, hvis du vil spare penge.

Hvad du skal tænke over når du køber en A4-printer

Når du skal købe en A4-printer, er der nogle overvejelser du bør gøre dig, for at sikre, at du får den bedste printer, der opfylder dine behov til fulde, til den billigste pris. 

Læs her hvad du bør have i dine overvejelser ved køb af en A4-printer: 

  • Farve eller sort/hvid printer
   Når man skal købe en A4-printer, skal man først og fremmest overveje, om man skal printe i farver, eller om man kan nøjes med en sort/hvid printer. Farveprintere er som regel en smule dyrere end sort/hvid printere. Dog ligger de største omkostninger på farvepatroner, da de er langt dyrere end almindelige sorte blækpatroner. Så hvis man kun printer i sort/hvid, er en farveprinter spild af penge.
  • Hvad skal der printes?
   Da en A4-printer kun kan printe i et A4-format, vil det være oplagt at tænke over, hvad man primært skal printe i sin virksomhed. Hvis man står i en situation hvor man skal printe plakater eller større brochurer, er en A4-printer ikke det oplagte valg.
  • Printerens hastighed
   Der bliver typisk printet på kontorer, og mange printer mange print ad gangen. Det er derfor vigtigt med en printer, der kan leve op til en printerhastighed, der passer til din virksomheds behov.
  • Omkostninger pr. print
   Omkostningerne variere fra printer til printer. Ofte ligger omkostningerne i prisen på blækpatronerne som printeren bruger, da de varierer meget. Man kan også spare penge på printerpapir ved at anskaffe sig en printer, der kan printe på begge sider af papiret.
  • Mængden af print
   Der er forskel på hvor meget en A4-printer kan holde til. Nogle printere kan ikke holde til at printe på så højt tryk, som det kræves af de fleste printere til kontorer. En måde at se hvor meget man printer som virksomhed, er ved at kigge på hvor mange pakker A4-papir man køber. På den måde kan man få en indsigt i, hvor stor den månedlige mængde af print hos virksomheden er.
  • Bakkekapacitet
   Dette går hånd i hånd med mængden af print, da man også skal være opmærksom på bakkekapaciteten på ens A4-printer, hvis man printer meget. Printer man meget som virksomhed, er man nødt til at have bakkekapaciteten in mente, da man ellers risikerer at skulle putte nyt papir i printeren hele tiden.
  • Størrelsen på A4-printeren
   Der er stor forskel på størrelsen på de forskellige A4-printere, der findes på markedet. De helt store printere er som regel lidt stærkere, hvilket vil sige, at de printer med en højere hastighed og har en langt større bakkekapacitet end de mindre printere. Derfor skal man tænke over hvor meget plads man har på kontoret og hvor printeren skal stå, inden man overvejer hvad størrelsen på printeren skal være.
  • Kvalitet af print
   En printer der printer meget hurtigt, printer typisk også i en lidt lavere kvalitet. Det er vigtigt at vurdere, når man skal købe en printer, hvorvidt de print man i sin virksomhed printer skal være i høj kvalitet.Man bestemmer typisk printerens kvalitet, ved at kigge på printerens DPI (Dot Per Inch). Dette er en måde hvorpå man definere hvor detaljeret en printer kan printe på et lille felt. Er man på udkig efter en printer der printer i høj kvalitet, skal man derfor kigge efter en printer der har en høj DPI.
  • Printets format
   Det er selvfølgelig også vigtigt, at man sikrer sig at købe en A4-printer, hvis man gerne vil kunne printe i A4-format. Langt de fleste printere kan printe i A4-format, men man skal dog stadig sikre sig, at man ikke køber en A3-printer, hvis man ikke har behov for at printe i dette format.
  • Brugerne af printeren
   I visse tilfælde er det ikke kun virksomhedens medarbejdere, der benytter sig af printeren, men derimod også eksterne brugere af virksomheden. Hvis dette er tilfældet, bør man anskaffe en printer der forbindes til ved hjælp af WiFi i stedet for LAN-tilslutning, da de eksterne brugere på den måde nemmere kan tilslutte sig printeren.

Prisen på en A4-printer

Som nævnt er der mange ting man som virksomhed bør overveje, før man købe en A4-printer. Priserne på printerne varierer alt afhængig af hvilke funktioner printeren skal have. Nogle A4-printere kan printe hurtigere end andre, mens andre har indbygget scanner. Vælger du en A4-printer der har disse funktioner indbygget, stiger prisen også dermed. Er man som virksomhed klar over hvilke behov, ens printer skal kunne dække, kan man med fordel købe en A4-printer til virksomheden, da den er billigere end en A3-printer.

Er man derimod usikker på hvorvidt ens kommende printer skal kunne printe i fotoformat, skal man nok overveje at købe en A4-printer en ekstra gang. Hvis man er usikker på sine behov, kan man med med fordel leje eller lease en printer. Fordelen ved at lease en printer er, at man nemt kan opgradere printeren til en større, der bedre passer til virksomhedens behov.

Hvis du og din virksomhed har brug for en A4-printer, kan du udfylde kontaktformularen her på siden. Du vil efterfølgende modtage op til fire tilbud på A4-printere, der passer lige netop din virksomheds behov.

Bestil tilbud nu

Udfyld formularen på bare 1 minut

Så nemt er det
1
Bestil tilbud
Udfyld formularen med dine krav og behov til produktet.
2
Match
Vi matcher din henvendelse med relevante leverandører.
3
Modtag tilbud
Du modtager op til fire tilbud, tilpasset dine krav.
Bliv samarbejdspartner

Vi prøver altid at forbinde vores kunder med de bedste leverandører i branchen. Er du en af dem?