Sammenlign priser på printer
Udfyld formularen på et minut for at starte processen
Få op til 4 tilbud her Kopimaskiner - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut

Antal maskiner?

Det tager under et minut
Spar tid
Spar tid
Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører
Spar penge
Spar penge
Spar penge ved at sammenligne tilbud og vælg det bedste
Gratis og uforpligtende
Gratis og uforpligtende
Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser
Omtale og
anbefalinger
Entrepreneur
Tv2
Berlingske Business
A 100% A
Tekststørrelse
Sidst opdateret: 21 juli 2021

Laser-farveprinter

Hos de fleste virksomheder er det en vigtig del af den daglige drift, at kunne printe store mængder af dokumenter ud i god kvalitet. Hvis du skal til at anskaffe dig en printer til din egen virksomhed, så bør du overveje at investere i en laser-farveprinter.

Du udfylder blot kontaktformularen her på siden, hvis du gerne vil indhente op til 4 gode tilbud på en laser-farveprinter. Så bliver du kontaktet af vores medarbejder, så I sammen kan komme nærmere ind på, hvilke behov du har brug for at få dækket af en printer. Efterfølgende vil du modtage nogle tilbud, der er tilpasset dine behov.

Overvejelser inden du anskaffer en laserprinter?

Det er vigtigt, at du gør dig nogle overvejelser inden du anskaffer en laserprinter. Hvis du afdækker dine behov grundigt inden, så vil du med større sandsynlighed finde den rigtige løsning for din virksomhed.

Hvis du i din virksomhed har brug for, at printe mange tekstprint dagligt, så vil en laserprinter være en god løsning.

Der findes dog mange leverandører, som alle tilbyder flere mærker og modeller inden for laserprintere. Desuden er teknologien inden for laserprinter under konstant udvikling, hvilket også er med til at gøre det svært at træffe en beslutning.

Hvis din virksomhed er stor, så har du højst sandsynligt brug for en stor laserprinter, som kan håndtere mange print dagligt. Måske har du behov for, at kunne printe i A3-format.

Hvis din virksomhed har brug for, at flere medarbejdere kan benytte printeren, så skal den kunne tilkobles netværket, således at alle kan printe uanset hvor de befinder sig på kontoret.

Hvis du og dine medarbejdere mest udskriver dokumenter med ren tekst, så kan du nøjes med en monokrom laserprinter som blot udskriver i sort/hvid. Hvis du derimod ofte udskriver fotos eller dokumenter med mange farver, så bør du anskaffe en laser-farveprinter.

Fordele ved en laser-farveprinter?

En af fordele ved en laserprinter er, at den kan håndtere store mængder print dagligt. Samtidig beholder laserprinteren en høj udskriftskvalitet.

En anden fordel er, at laserprintere generelt er billige i pris pr. udskrift, hvortil lasertonere desuden har en længere levetid end blækpatroner, når det er sort/hvid. En farve-laserprinter vil være dyrere i drift, da lasertonere med farve er dyrere end de sorte.

Hvad koster en laser-farveprinter?

Prisen på en laserprinter kommer an på, hvor avanceret printeren er. Vælger du en laserprinter med mange funktioner, så er den dyrere end en mere simpel model.

Prisen kommer i høj grad an på, hvorvidt printeren blot skal printe sort/hvid eller om den skal printe i farver. En laser-farveprinter er altså en del dyrere end en monokrom laserprinter.

Du kan få laserprintere i stort set alle prislejer, hvor de billigste til private personer koster omkring 400 kroner og de dyreste til virksomheder koster op til 50.000 kroner.

Hvis du er interesseret i, at indhente tilbud på en laser-farveprinter, så udfylder du blot kontaktformularen. Så vil du modtage tilbud fra vores samarbejdspartnere, således at du finder frem til den bedste laser-farveprinter til din virksomhed.