Sammenlign priser på printer
Udfyld formularen på et minut for at starte processen
Få op til 4 tilbud her Kopimaskiner - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut

Antal maskiner?

Det tager under et minut
Spar tid
Spar tid
Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører
Spar penge
Spar penge
Spar penge ved at sammenligne tilbud og vælg det bedste
Gratis og uforpligtende
Gratis og uforpligtende
Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser
Omtale og
anbefalinger
Entrepreneur
Tv2
Berlingske Business
A 100% A
Tekststørrelse
Sidst opdateret: 21 juli 2021

Netværksprinter

De fleste virksomheder har brug for, at medarbejderne kan printe rene tekstdokumenter, præsentationer og andet materiale flere gange dagligt uden besvær. Dette kan en netværksprinter være løsningen på. 

Du kan nemt modtage op til fire gode tilbud på en netværksprinter, hvis du udfylder formularen her på siden. En af vores medarbejdere vil kontakte dig, så I kan finde frem til, hvilke behov du har i din virksomhed. Efterfølgende vil du få tilsendt nogle tilbud fra vores samarbejdspartnere, så du kan sammenligne pris og kvalitet inden du anskaffe dig en netværksprinter.

Overvejelser inden anskaffelse af printer

Det er en god idé, at overveje hvilke behov en printer skal dække inden du anskaffer dig en. På denne måde undgår du at anskaffe en printer, der måske ikke passer helt til virksomhedens behov.

Hvis du ved, at I kun printer rene tekstdokumenter i virksomheden, så skal du anskaffe en sort/hvid printer frem for en farveprinter. Det modsatte er selvfølgelig tilfældet, hvis I printer præsentationer eller fotos i farver.

Du skal også finde ud af, hvor i virksomheden at printeren skal placeres, hvor stor printeren må være og hvor nærmeste stikkontakt er. Der findes mindre modeller, som kan stå på borde og så findes der store modeller, der kræver et decideret printerrum.

Printerens hastighed er også vigtig for de fleste virksomheder. Især er hastigheden for trådløse netværksprintere vigtig, da flere medarbejdere skal printe fra samme printer. Hvis printeren er langsom vil det skabe kø, hvilke kan skabe store frustrationer hos medarbejderne. Mange printere, der har en høj hastighed, vil dog have en tilsvarende lavere udskriftskvalitet.

Du skal også overveje, hvilke papirformater, printeren skal kunne håndtere. De fleste printere kan klare A4, men måske skal du nogle gange printe i det større A3-format. Så skal du vælge en stor printer, der både kan printe A4 og A3.

Fordele ved en netværksprinter

Den største fordel ved en netværksprinter er, at den ikke forbundet til en enkelt computer, men kan bruges af alle medarbejdere, sålænge deres computere er koblet til samme netværk. Printeren er tilsluttet en router enten med et kabel eller trådløst med Wifi. Når printeren er tændt, kan der altså udskrives fra alle computere i netværket.

De fleste trådløse printere kan du forbinde med din tablet eller mobiltelefon, så du kan printe direkte fra disse enheder. Det er desuden de færreste bærbare computere, der har mulighed for en tilslutning til netværk, hvilket betyder at de kun kan forbindes til trådløse printere.

Hvad koster en netværksprinter?

Priserne på netværksprintere varierer alt efter, hvilke funktioner printeren har. Du bør derfor overveje, hvor avanceret en printer du har brug for. Der findes netværksprintere, der kan printe i flere forskellige formater, mens andre har en indbygget scanner. Hvis du vælger, at anskaffe en netværksprinter med nogle af disse funktioner, så vil den koste mere end en simpel model.

Hvis du er blevet interesseret i, at anskaffe en netværksprinter til din virksomhed, så udfylder du blot kontaktformularen her på siden. Du vil efterfølgende modtage tilbud, der passer lige netop til din virksomheds behov.