Sammenlign priser på printer
Udfyld formularen på et minut for at starte processen
Få op til 4 tilbud her Kopimaskiner - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut

Antal maskiner?

Det tager under et minut
Spar tid
Spar tid
Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører
Spar penge
Spar penge
Spar penge ved at sammenligne tilbud og vælg det bedste
Gratis og uforpligtende
Gratis og uforpligtende
Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser
Omtale og
anbefalinger
Entrepreneur
Tv2
Berlingske Business
A 100% A
Tekststørrelse
Sidst opdateret: 21 juli 2021

Trådløs printer

Info om trådløse printere

Den klassiske trådløse printer kendetegner sig ved, at den ikke er forbundet til nogen computer via kabler, men i stedet kører trådløst ved hjælp af WiFi eller Bluetooth. Tidligere var alle printere forbundet til computere via kabler. Dette betød, at man kun kunne være forbundet med en computer, der havde en såkaldt LAN-forbindelse. Med trådløse printere er det i dag blevet meget nemmere at have flere computere sluttet til en printer på samme tid, og samtidig printe fra hvor end man er på kontoret. Derudover kan man med mange trådløse printere også forbinde sin tablet eller mobiltelefon og printe derfra.

I dag benytter de fleste virksomheder trådløse printere, da det gør det meget nemmere at være flere brugere om en printer. Samtidig er det de færreste bærbare computere der har en kabel-netværkstilslutning, hvilket betyder, at de ikke kan forbindes til andet end trådløse printere. 

Hvordan fungerer en trådløs printer?

En trådløs printer kører over Wifi, og er dermed forbundet trådløst til en router. På den måde kan alle computere der er forbundet til den samme router også printe fra den samme printer. Det er optimalt til kontorer, da man kan printe hvor end man er på kontoret, og samtidig man kan placere sin trådløse printer lige hvor man har lyst til, så den er til mest gavn i virksomheden.

Er der penge at spare ved køb af en trådløs printer?

Som nævnt har de fleste virksomheder i dag trådløse printere, da det gør det optimalt for flere brugere at bruge den samme printer, så man samtidig undgår at købe flere printere til kontoret. Dog bør man alligevel gøre sig nogle overvejelser, inden man køber en printer til kontoret. Det er vigtigt at vide lige præcis hvad man skal bruge en printer til på kontoret, og hvilke behov printeren skal dække.

Her kan du læse hvilke overvejelser du bør gøre, inden du køber en trådløs printer:

 • Farve eller sort/hvid
  Langt de fleste kontorer har farveprintere, da man som virksomhed næsten ikke kan undgå på et tidspunkt at skulle printe et billede eller en graf, der kræver farver. Er man dog i den situation som virksomhed, at man kun skal printe tekster i sort farve, kan der være penge at spare ved at købe en sort/hvid printer, frem for en farveprinter.
 • Størrelsen på den trådløse printer
  Størrelsen på printeren er vigtig, når du skal købe en trådløs printer til kontor. Der findes printere i alle størrelser, lige fra printere der kan stå på borde, til printere der kræver et printerrum. Hvis du investerer i en trådløs printer, så alle medarbejdere på kontoret kan bruge den, er det vigtigt at overveje, hvor på kontoret printeren skal være placeret, for at alle medarbejdere kan få mest gavn af den.
 • Printerens hastighed
  For de fleste printere til kontorer, er hastigheden hvormed printeren kan printe afgørende. Specielt når det drejer sig om trådløse printere, da flere bruger den samme printer. I mange virksomheder bliver der printet meget, og hvis printeren ikke kan følge med de print der skal printes, bliver der skabt en kø af print. Dette kan være til stor irritation for en virksomhed, hvis man skal vente i længere tid på at ens print er færdige. Dog koster en hurtigere printer betydeligt mere, end de almindelige printere gør. Hvis man som virksomhed kan nøjes med en printer med en normal printerhastighed, er der mange penge at spare.
 • Mængden af print
  Det kan være svært som virksomhed at vurdere, hvor meget man printer i løbet af en måned. En af måderne er, at kigge på hvor pakker printerpapir man køber månedligt for at dække virksomhedens behov. Dog har de fleste nyere printere en indbygget tæller, der viser hvor meget de printer månedligt.

Printer og computer

 • Kvalitet
  På de fleste printere påvirkes kvaliteten af printerens hastighed. Det vil sige, at printere der har en hurtig hastighed, også har en lidt lavere udprintskvalitet. Forskellen er dog meget lille, men skal man printe til eksternt brug, er det værd at have med i sine overvejelser. 
 • Bakkekapacitet
  I en virksomhed hvor der printes meget, kan det være gavnligt at anskaffe sig en printer med stor bakkekapacitet. Dette gælder især trådløse printere, da der er flere brugere om samme printer, og mængden af print dermed bliver forøget. 
 • Papirformat
  Stort set alle printere kan printe i A4-format. Nogle virksomheder har dog brug for også at kunne printe i et større format, nemlig i A3-format. A3-formatet er brugbart, hvis man skal printe større print såsom plakater.
 • Brugerne af printeren
  I nogle tilfælde kan det også være gavnligt at overveje, hvem der egentlig skal bruge printeren. Står man som virksomhed i en situation, hvor mange udefrakommende benytter sig af printeren, kan en trådløs printer være yderst gavnlig, da man nemt kan logge sig på en trådløs printer, da den kører over virksomhedens WiFi. 
 • Enheder der skal printes fra
  Mange virksomheder arbejder på nyere computere, der ikke har en tilslutning til et netværkskabel. Specielt nyere Apple-computere kan kun forbindes til en printer via WiFi. Derfor er det en god idé, at se på hvilke enheder virksomheden bruger til at printe med. Også i tilfælde hvor man skal printe med tablets eller mobiltelefoner, er en trådløs printer det rigtige valg, da disse enheder sjældent kan tilsluttes et netværkskabel.

Prisen på en trådløs printer

Som nævnt er der mange ting man som virksomhed bør overveje, før man køber en trådløs printer. Priserne på printerne varierer alt afhængig af hvilke funktioner printeren skal have. Nogle trådløse printere kan printe i flere forskellige størrelser, mens andre kan have en indbygget scanner. Vælger du en trådløs printer der har disse funktioner indbygget, stiger prisen også dermed.

Hvis din virksomhed har brug for en trådløs printer, kan du udfylde kontaktformularen her på siden. Du vil efterfølgende modtage op til fire tilbud på trådløse printere, der passer lige netop din virksomheds behov.

Bestil tilbud nu

Udfyld formularen på bare 1 minut