Sammenlign priser på printer
Udfyld formularen på et minut for at starte processen
Få op til 4 tilbud her Kopimaskiner - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut

Antal maskiner?

Det tager under et minut
Spar tid
Spar tid
Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører
Spar penge
Spar penge
Spar penge ved at sammenligne tilbud og vælg det bedste
Gratis og uforpligtende
Gratis og uforpligtende
Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser
Omtale og
anbefalinger
Entrepreneur
Tv2
Berlingske Business
A 100% A
Tekststørrelse
Sidst opdateret: 21 juli 2021

Brugt printer

Info om bruge printere

En brugt printer er i mange tilfælde lige så god som en ny printer. Årsagen til dette er, at en brugt printer typisk gennemgår en totalrenovering og derfor fremstår som ny både indeni og udenpå. Der er forskellige fordele og ulemper ved at vælge en brugt printer, hvilke afhænger af virksomhedens behov, forbrug og ønsket grad af sikkerhed.

Der findes mange forskellige typer printere på markedet, hvilket betyder, at der er mange forskellige typer af brugte printere, som hver især opfylder forskellige behov for en virksomhed. Eksempelvis findes der inkjet-printere, fotoprintere samt laserprintere der alle har deres formål i virksomheden.

Hvad skal man være opmærksom på når man vælger brugt printer?

Når man som virksomhed vælger at investerer i en brugt printer, er det vigtigt at man har følgende overvejelser ind over beslutningsprocessen.

Garanti: Når man vælger en brugt printer skal man være opmærksom på den garanti der medfølger. Årsagen til dette er, at man ikke har den normale fabriksgaranti, som når man køber en ny printer. Typisk følger der omkring 6 måneders garanti med ved købet af en brugt printer, men andre aftaler omkring garanti kan være gældende, hvilket man bør være opmærksom på.

Vedligeholdelse: Da man ikke selv har været den tidligere ejer af den brugte printer, bør man overveje hvilken vedligeholdelse printeren har haft og skal bruge i fremtiden. Den brugte printer kan fremstå som i god stand, men reelt være så brugt, at den har brug for vedligeholdelse i den nære fremtid.

Teknologi: Udover de forskellige problemer der måtte være i forbindelse med garanti og vedligeholdelse, er teknologien også noget man bør være opmærksom på. Vælger man at købe en ældre printer, er der risiko for, at den teknologi der benyttes ikke lever op til det nuværende marked, hvilket kan være et problem for virksomheden. Hvis dette er tilfældet, bør man investere i en nyere brugt printer eller en helt ny printer.

Brugt sort/hvid- eller farveprinter

Hvis man vælger en brugt sort/hvid- eller farveprinter skal man sikre sig, at den hardware der er i printeren ikke er forældet og at det fungerer optimalt i forhold til virksomhedens behov.

Brugt laserprinter

En brugt laserprinter er der mindre risiko ved, da de fleste laserprintere er af nyere dato. Med dette sagt er der mange laserprintere der ikke lever op til de standarder der på det nuværende printermarked. Man bør derfor ligeledes sikrer sig at hardwaren i laserprinteren lever op til det nuværende marked og virksomhedens behov.

Brugt fotoprinter

Når man som virksomhed vælger at investere i en brugt fotoprinter bør man sikre sig, at fotoprinteren er af nyere dato, da udviklingen på fotoprintermarkedet i de seneste år har duviklet sig meget. På denne måde sikrer man sig, at fotoprinteren lever op til de standarder der er på markedet. Derudover er man som virksomhed sikker på, at fotoprinteren har en god kvalitet, som lever op til de behov der er.

Prisen på en brugte printer

Prisen på en brugt printer er svær at fastsætte, da der findes mange forskellige former for brugte printere. Prisen på den brugte printer varierer derfor alt efter typer, funktioner og kapacitet. Det er dog muligt at inddele de tre kategorier i på denne side i forskellige prisklasser.

Den billigste form for printer er inkjet-printeren, hvor en standard laserprinter og fotoprinter ligger i næste prisklasse. I den højeste prisklasse finder man de avancerede fotoprinter og laserprintere, hvilke kan være svære at inddele i prisklasser.

Hvis du ønsker flere tilbud, som du kan sammenligne, kan du udfylde kontaktformularen øverst på siden. Du vil herefter modtage op til fire gratis og uforpligtende tilbud, der matcher dine behov, fra forskellige partnere. Skulle du have spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller e-mail.