Sammenlign priser på printer
Udfyld formularen på et minut for at starte processen
Få op til 4 tilbud her Kopimaskiner - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut

Antal maskiner?

Det tager under et minut
Spar tid
Spar tid
Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører
Spar penge
Spar penge
Spar penge ved at sammenligne tilbud og vælg det bedste
Gratis og uforpligtende
Gratis og uforpligtende
Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser
Omtale og
anbefalinger
Entrepreneur
Tv2
Berlingske Business
A 100% A
Tekststørrelse
Sidst opdateret: 21 juli 2021

Wifi printer

De fleste virksomheder printer mange gange dagligt, hvilket betyder at printeren skal være stabil og af høj kvalitet, så den kan følge med hastigheden i virksomheden. Der findes dog mange printere på markedet i dag, så det kan være svært at gennemskue, hvilken printer man skal anskaffe for at få den bedste kvalitet for pengene.

Har du fundet ud af, at du selv mangler en printer af høj kvalitet til din virksomhed, så skal du overveje en Wifi-printer, som er en trådløs løsning. Du kan nemt indhente gode tilbud på en Wifi-printer, hvis du blot udfylder formularen. Vores medarbejder vil kontakte dig, så I kan lave en oversigt over dine behov. Vores samarbejdspartnere vil derefter give dig et par gode tilbud, så du kan finde frem til den bedste aftale.

Fordele ved en Wifi printer

En klassisk trådløs printer er ikke forbundet til en computer via et kabel, men er i stedet trådløst forbundet af WiFi eller Bluetooth. Det er derfor langt nemmere, at have flere computere tilknyttet den samme printer på samme tid.

Med en trådløs printer, kan medarbejderne printe uanset hvor på kontoret de befinder sig. Dette betyder, at medarbejderne ikke skal rende alt for meget frem og tilbage for at printe.

Mange trådløse printere kan desuden forbindes med enten en tablet eller mobiltelefon, så du kan printe direkte derfra. Det er desuden de færreste bærbare computere, der har mulighed for tilslutning med kabel til et netværk, så disse kan kun printe via en trådløs printer.

Hvordan fungerer en trådløs printer?

En trådløs printer kan bruge enten Wifi eller Bluetooth.

Ved brug af Bluetooth forbindes printeren med en computer eller anden enhed inden for en kort afstand på op til 10 meter. Dog kommer alle bærbare computere ikke med mulighed for Bluetooth, men du kan sagtens købe en Bluetooth-løsning, der kan sættes i din USB-indgang. Et Bluetooth netværk er nemt at vedligeholde, da det kun består af printeren med Bluetooth og en computer eller anden enhed med Bluetooth. Der er altså ingen router eller andet netværkstilbehør involveret i opsætningen.

Ved Wifi er printeren trådløst forbundet til et større netværk via en router. Så alle computere, der er forbundet til samme router som printeren, kan printe fra denne.

En Wifi-printer er især en optimal løsning til kontorer, da medarbejderne kan printe fra alle enheder, som er forbundet i netværket. Desuden kan Wifi-printeren placeres, hvor der er bedst plads i virksomheden.

Hvad koster en Wifi printer?

Hvis du gerne vil modtage op til fire gode tilbud på en Wifi-printer, så udfyld kontaktformularen her på siden. Så vil du modtage nogle relevante tilbud fra vores samarbejdspartnere.