Sammenlign priser på printer
Udfyld formularen på et minut for at starte processen
Få op til 4 tilbud her Kopimaskiner - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut

Antal maskiner?

Det tager under et minut
Spar tid
Spar tid
Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører
Spar penge
Spar penge
Spar penge ved at sammenligne tilbud og vælg det bedste
Gratis og uforpligtende
Gratis og uforpligtende
Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser
Omtale og
anbefalinger
Entrepreneur
Tv2
Berlingske Business
A 100% A
Tekststørrelse
Sidst opdateret: 21 juli 2021

Trådløs laserprinter

Mange virksomheder er nærmest afhængige af, at kunne printe flere gange dagligt. Derfor er en lettilgængelig printer, som samtidig har en høj kvalitet, at foretrække. Disse krav kan en trådløs laserprinter godt leve op til, så måske er det værd at anskaffe sådan en til din virksomhed. 

Hvis du gerne vil indhente op til fire gode tilbud på en trådløs laserprinter, så udfyld kontaktformularen her på siden. En af vores medarbejdere kontakter dig, så I kan klarlægge dine behov. Efterfølgende vil du modtage tilbud fra vores samarbejdspartnere.

Skal du vælge en inkjet, laser, LED eller solid-ink printer?

Hvilken type printer du skal anskaffe til din virksomhed kommer i høj grad an på, hvad du normalt skal have udskrevet.

Hvis du mest printer ganske almindelig tekst som breve og regneark, hvor der måske lige er et ganske simpelt logo eller nogle lige linjer, så kan du nøjes med en monokrom laser- eller LED printer. Blækpatroner, tonere og andre forbrugsstoffer til de monokrome printere er relativt billige.

Hvis du skal printe i farver, så skal du vælge en farvelaser- eller LED printer. Selve farveprinterne samt deres forbrugsstoffer er dog dyre, så det skal du tage med i dine overvejelser. Desuden er kvaliteten endnu ikke så høj hos alle modeller inden for farvelaser- og LED printere.

Hvis du skal printe i farve og i høj kvalitet, så er en inkjet-printer et godt valg. Nogle inkjet-printere kan udskrive på eksempelvis lærreder og DVD'er.

Hvis du skal printe hurtigt, så kan en solid-ink printer være en god løsning. Solid-ink bruger en særlig teknologi, hvor voksagtige blokke smeltes og efterfølgende bliver sprøjtet ud på papiret.

Generelt er laserprintere bedst, hvis du skal printe mange sider med tekst. Hvis indholdet derimod består af grafik, billeder og tekst, så skal du hellere vælge en inkjet-printer.

Trådløs laserprinter -hvilke overvejelser?

Inden du skal anskaffe dig en printer, så skal du gøre dig nogle overvejelser. Du skal tænke over, hvor mange udskifter du har brug for, at din printer kan klare dagligt. Du skal også tænke over, hvor mange mennesker, som skal bruge printeren. Det er desuden vigtigt, at du finder ud af, hvilke funktioner, der er de vigtigste for at printeren dækker dit behov.

Du bør vælge en inkjet- eller laserprinter, hvis der ikke er andre brugere end dig og du kun skal printe omkring 100 sider dagligt. Disse printere vil oftest være forbundet med USB, men der kan også fås trådløse modeller.

Hvad koster en trådløs laserprinter?

Prisen for en trådløs laserprinter bliver påvirket af mange forskellige faktorer. Først og fremmest varierer prisen på en trådløs laserprinter alt efter, hvilke funktioner printeren indeholder. Hvis printeren kan håndtere A3-format eller har indbygget scanner, så vil prisen på printeren stige. 

Hvis den trådløse laserprinter kan printe i farver, så vil printeren være dyrere end en monokrom laserprinter, som kun printer i sort/hvid.

Hvis du er interesseret i, at modtage op til fire gode tilbud på en trådløs laserprinter, så kan du udfylde formularen, så vil vi hjælpe dig med at finde den bedste løsning.