Sammenlign priser på printer
Udfyld formularen på et minut for at starte processen
Få op til 4 tilbud her Kopimaskiner - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut

Antal maskiner?

Det tager under et minut
Spar tid
Spar tid
Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører
Spar penge
Spar penge
Spar penge ved at sammenligne tilbud og vælg det bedste
Gratis og uforpligtende
Gratis og uforpligtende
Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser
Omtale og
anbefalinger
Entrepreneur
Tv2
Berlingske Business
A 100% A
Tekststørrelse
Sidst opdateret: 21 juli 2021

Air-printer

Med en Air-printer kan der printes fra mange forskellige enheder, hvilket gør det mere effektivt at udskrive i virksomheden.

Du kan nemt indhente tilbud på en Air-printer, hvis du udfylder formularen her på siden. Vores medarbejder vil kontakte dig, så I sammen kan klarlægge dine præcise behov. Herefter vil vores samarbejdspartnere udarbejde relevante tilbud til dig.

Hvilke typer af printere findes der?

Der findes forskellige typer af printere, som hver især er velegnede til forskellige formål, så du skal gøre dig nogle overvejelser om behov og krav til en printer.

Hvis du for det meste printer almindelige tekstdokumenter som breve og regneark, så vil en monokrom laser- eller LED printer være et godt valg. Tonere til de monokrome printere er relativt billige, hvilket er en stor fordel.

Hvis du printer meget i farver, så skal du vælge en farvelaser- eller LED printer. Du skal dog være opmærksom på, at både selve printerne og deres forbrugsstoffer er dyre. Desuden svinger kvaliteten inden for farvelaser- og LED printere.

Printer du i farver, hvor det samtidig er vigtigt at kvaliteten er høj, så vil en inkjet-printer være den bedste løsning. Nogle inkjet-printere kan udskrive på eksempelvis specielle lærreder og DVD'er.

Hvis det er meget vigtigt, at du kan printe hurtigt, så skal du vælge en solid-ink printer. Solid-ink printeren benytter en særlig teknologi, hvor voksagtige blokke smeltes og derefter sprøjtes ned på papiret.

Du skal først og fremmest finde ud af, hvilket behov en ny printer skal dække i din virksomhed. Dette vil hjælpe dig til at indsnævre mulighederne, så du er sikker på at anskaffe en printer, der rent faktisk passer til dine behov og krav.

Fordele ved en Air-printer

AirPrint er en teknologi fra Apple, der gør at du kan udskrive i høj kvalitet helt uden at downloade og installere drivere. Du skal blot tilslutte printeren til samme WiFi-netværk som din iOS-enhed eller Mac-computer. Du vælger AirPrint-printeren i app’en, hvorefter du er klar til at udskrive. Hvis du skal printe fra en Mac-computer og ikke vil udskrive trådløst, så kan du tilslutte din AirPrint-printer til en USB- eller Ethernet-port.

Den største fordel ved en Air-printer er, at det nemt at udskrive både tekstdokumenter og billeder af høj kvalitet direkte fra din Mac-computer, iPhone, iPad eller iPod touch. Du behøver ikke engang at installere yderligere software.

Efterhånden er der indbygget AirPrint i de fleste kendte printermodeller, så du kan benytte AirPrint næsten uanset hvilken nyere model du har.

Prisen for en Air-printer

Da AirPrint er en teknologi, der er indbygget i de fleste nyere printermodeller, så vil prisen for en Air-printer være afhængig af, hvilken type printer du vælger.

Prisen kommer blandt andet an på, hvilken leverandør, mærke samt model du vælger. Hvis printeren kan udskrive i forskellige formater eller fungerer som kopimaskine eller scanner, så vil den være dyrere end en simpel model.

Hvis du er blevet interesseret i, at indhente tilbud på en Air-printer, så udfylder du blot kontaktformularen her på siden. Efterfølgende vil du modtage op til fire gode tilbud fra vores samarbejdspartnere.