Sammenlign priser på printer
Udfyld formularen på et minut for at starte processen
Få op til 4 tilbud her Kopimaskiner - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut

Antal maskiner?

Det tager under et minut
Spar tid
Spar tid
Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører
Spar penge
Spar penge
Spar penge ved at sammenligne tilbud og vælg det bedste
Gratis og uforpligtende
Gratis og uforpligtende
Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser
Omtale og
anbefalinger
Entrepreneur
Tv2
Berlingske Business
A 100% A
Tekststørrelse
Sidst opdateret: 21 juli 2021

Bluetooth-printer

Skal du anskaffe en printer for første gang eller udskifte den gamle, så er en Bluetooth-printer værd at overveje.

Du kan indhente flere gode tilbud på en Bluetooth-printer, hvis du udfylder kontaktformularen her på siden. Så vil vores medarbejder kontakte dig, så I sammen kan klarlægge dine behov. Efterfølgende vil du modtage tilbud fra vores samarbejdspartnere.

Hvordan fungerer en trådløs printer?

Tidligere skulle printeren være forbundet med en computer, der havde en LAN-forbindelse for at man kunne bruge printeren.

Idag er det mere udbredt med trådløse printere, som bruger WiFi eller Bluetooth, hvilket betyder at man kan have flere computere, som bruger den samme printer. De færreste bærbare computere har en kabel-netværkstilslutning, så de kan kun printe via en trådløs printer. Med en trådløs printer kan medarbejderne printe uanset hvor på kontoret de er, og de kan forbinde tablets eller mobiltelefoner til den trådløse printer.

En trådløs printer bruger enten Wifi eller Bluetooth. Ved brug af Wifi er printeren trådløst forbundet til en router, så alle forbundne computere kan printe fra den samme printer. Ved brug af Bluetooth forbindes printeren med en computer eller anden enhed, så du kan printe herfra.

Bluetooth-printer - hvilke overvejelser?

Bluetooth forbinder enheder inden for en kort afstand på op til 10 meter. Ikke alle bærbare computere kommer med Bluetooth, men du kan tilkøbe en Bluetooth-løsning til din USB indgang. Det er nemt, at vedligeholde et Bluetooth netværk, da det kun består af en printer med Bluetooth og en computer eller anden enhed med Bluetooth. Der er hverken router eller andet tilbehør involveret.

Det er vigtigt, at du gør dig nogle overvejelser inden du anskaffer dig en trådløs printer uanset om den er til Wifi eller Bluetooth.

Du skal overveje, hvorvidt printeren blot skal printe sort/hvid eller om den skal printe i farver. Du skal også finde ud af, hvor stor printeren skal være. Der findes printere, der kan stå på et bord, mens andre printere kræver et decideret printerrum.

Printerens hastighed er også vigtig, da printeren skal kunne følge med tempoet i virksomheden. Hvis der er mange medarbejdere, som bruger samme printer, så kan en langsom printer skabe frustrationer.

Desuden skal du overveje, hvor vigtigt det er med en høj kvalitet på virksomhedens print, da det vil betyde en lavere hastighed.

Det papirformat, som printeren skal håndtere er også vigtigt. Nogle virksomheder har brug for, at kunne printe A3-format, mens andre kan nøjes med almindelige A4-papirer.

Det er desuden relevant, hvilke enheder, der skal printes fra, da nyere Apple-computere kun kan forbindes med en printer via Wifi. Hvis du skal printe fra tablets eller mobiltelefoner, så skal du også vælge en trådløs printer.

Hvad koster en Bluetooth printer?

Prisen for en Bluetooth-printer varierer alt efter, hvilke funktioner printeren skal have. Hvis printeren skal være avanceret og eksempelvis kunne printe andre formater, scanne eller printe i farver, så bliver printeren dyrere.

Hvis du er blevet interesseret i en Bluetooth-printer, så kan du udfylde kontaktformularen her på siden. Efterfølgende vil du modtage op til fire tilbud på Bluetooth-printere fra vores samarbejdspartnere.