Sammenlign priser på printer
Udfyld formularen på et minut for at starte processen
Få op til 4 tilbud her Kopimaskiner - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut

Antal maskiner?

Det tager under et minut
Spar tid
Spar tid
Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører
Spar penge
Spar penge
Spar penge ved at sammenligne tilbud og vælg det bedste
Gratis og uforpligtende
Gratis og uforpligtende
Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser
Omtale og
anbefalinger
Entrepreneur
Tv2
Berlingske Business
A 100% A
Tekststørrelse
Sidst opdateret: 21 juli 2021

Laserprinter sort/hvid

Mange virksomheder skal dagligt printe mange tekstdokumenter. Derfor er det vigtigt med en printer, som kan klare både volumen og kvalitet. En sort/hvid printer er et godt valg, da den er billig i drift og har en høj udskriftskvalitet uanset volumen.

Hvis du gerne vil indhente op til 4 gode tilbud på en sort/hvid laserprinter, så udfylder du blot kontaktformularen her på siden. En af vores medarbejdere kontakter dig, så I sammen kan afdække dine behov. Vores samarbejdspartnere vil efterfølgende udarbejde tilbud, der er tilpasset dine behov.

Hvad skal du bruge en laserprinter til?

Inden anskaffelse af en laserprinter, skal du gøre dig nogle overvejelser. Det er nemmere at finde en laserprinter, som dækker dine behov, hvis du har gjort dig nogle tanker på forhånd.

Hvis du eksempelvis ved, at du i din virksomhed har et stort behov for, at printe en del rene tekstdokumenter hver dag, så er en sort/hvid laserprinter et godt valg.

Teknologien inden for laserprinter udvikler sig konstant og der findes desuden mange forskellige leverandører på markedet, så det kan være en rigtig god idé at indhente flere tilbud for at sammenligne kvalitet og pris.

Du skal overveje om din virksomhed har brug for, at flere medarbejdere kan benytte printeren samtidig. Hvis dette er tilfældet, så skal printeren kunne tilkobles netværket i virksomheden, således at alle medarbejderne kan bruge printeren uanset hvor de befinder sig på kontoret.

Måske har du i din virksomhed behov for en stor er stor laserprinter, så den kan håndtere mange print dagligt. Det kan også være, at printeren skal kunne klare A3-formatet.

Du kan nøjes med en monokrom laserprinter, som udskriver i sort/hvid og ingen farver, hvis du mest udskriver rene tekstdokumenter. Du bør anskaffe en laser-farveprinter, hvis du ofte udskriver dokumenter med flere farver eller fotos.

Fordele ved en sort/hvid laserprinter?

En af fordelene ved en laserprinter er, at den kan håndtere stor printvolumen dagligt uden at udskriftskvaliteten bliver forringet.

En anden stor fordel ved sort/hvid laserprintere er, at de er billige at udskrive på. Lasertonere i sort har desuden en længere levetid end sorte blækpatroner. En farve-laserprinter er dyrere i drift, da lasertonere med farve koster mere end sorte.

Hvad koster en sort/hvid laserprinter?

Prisen på en laserprinter kommer an på, hvor mange funktioner printeren har. Hvis printeren er avanceret, så koster den mere end en printer med få funktioner.

Desuden kommer prisen i høj grad an på, hvorvidt printeren kun skal printe sort/hvid eller om den skal printe i farver. En monokrom laserprinter er en del billigere end en laser-farveprinter.

Du kan få laserprintere fra omkring 400 kroner for de billigste til private. De dyreste til virksomheder koster op til 50.000 kroner. Der findes altså laserprintere i stort set alle prislejer.

Hvis du gerne vil modtage tilbud på en sort/hvid laserprinter, så udfylder du blot kontaktformularen. Så vil du modtage tilbud fra vores samarbejdspartnere, således at du finder frem til den bedste laser-farveprinter til din virksomhed.