Sammenlign priser på kassesystem
Udfyld formularen på et minut for at starte processen
Få op til 4 tilbud her
Spar tid
Spar tid

Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører

Spar penge
Spar penge

Spar penge ved at sammenligne tilbud og vælg det bedste

Gratis og uforpligtende
Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale og anbefalinger
Sidst opdateret: 21. juli 2021

Kassesystem med MobilePay: En nem og fleksibel løsning

Find dit nye kassesystem med MobilePay hos Ekspertvalg.dk

De fleste danskere har i dag mulighed for at betale med deres mobiltelefon, og der kommer løbende nye betalingsmuligheder til. Med et kassesystem med MobilePay sørger du for, at dine kunder altid har mulighed for at betale. Flere af vores samarbejdspartnere tilbyder skræddersyede løsninger, og du kan her på siden læse mere om, hvad du skal overveje, før du anskaffer dig et kassesystem med MobilePay.

Forbrugerne forventer i dag at kunne betale med deres smartphone, når de handler i en forretning. Det er en smart løsning til kontanter, hvis kunden har glemt sit betalingskort. Med kassesystem med MobilePay udnytter du dit kassesystems fulde potentiale, og kunderne får flere betalingsmuligheder. Du kan enten tilkoble en brik, tilslutte en betalingsterminal eller integrere betalingsanmodninger fra en ekstern smartphone.

Uanset om din virksomhed har et online POS, et kasseapparat eller en tablet til betaling kan MobilePay nemt tilkobles. Her på siden gennemgår vi, hvordan du nemt får MobilePay til din virksomhed.

Ved du allerede nu, at din virksomhed ønsker at benytte MobilePay, kan du her på siden bestille op til 4 uforpligtende tilbud på et kassesystem med MobilePay. Vi har mere end 5 års erfaring med kassesystemer til virksomheder - og hjælper dig gerne, med at finde dit nye.

Flere betalingsmuligheder med et kassesystem med MobilePay

Der er i løbet af de seneste år sket store ændringer på markedet for digitale betalingsløsninger. Betalingskortet har i mange år domineret området, så kom de trådløse betalingskort, og nu er de mobile betalinger efterhånden blevet en af danskernes foretrukne betalingsmuligheder. 

Mere end 2 millioner danskere bruger i dag MobilePay til både personlige betalinger, men i høj grad også til at betale i forretninger. HVis du som virksomhed skal anskaffe dig et nyt kassesystem, bør du ikke undervurdere potentialet i de mobile betalinger. Der er flere faktorer, der afgør, om et kassesystem med MobilePay er en god løsning for din virksomhed. Vi forsøger her på siden at gennemgå, hvad du skal være opmærksom på, når du anskaffer dig et system med mobile betalinger.

Fordele ved et kassesystem med MobilePay

Inden du anskaffer et kassesystem, bør du gøre dig nogle overvejelser i forhold til, hvilke funktioner du har brug for i din virksomhed. Du bør overveje, hvor mange enheder du skal bruge, samt hvilke krav du har til hardware og software.

Vi opsummerer her de 7 væsentligste fordele ved at vælge MobilePay til dine betalinger:

  1. MobilePay har en simpel brugerflade, der gør det nemt at betjene kassesystemets betalingsløsning. Det kræver ikke nogen forudgående teknisk viden.
  2. Du får en fleksibel løsning, hvor du nemt kan betjene kunder uanset hvor du befinder dig i virksomheden, hvis du benytter dig af MyShop-løsningen.
  3. Systemet er under konstant udvikling og softwaren opdateres løbende. Det betyder, at du med MobilePay fremtidssikrer dit system, da du ikke skal ud og investere i nyt hardware, men kan nøjes med at installere en opdatering.
  4. Du kan både anvende en MobilePay brik eller betalingsterminal (POS) eller en ekstern smartphone (MyShop) til betalingen.
  5. Dine kunder har mere end to betalingsmuligheder.
  6. Det er simpelt at installere og opkoble til et nuværende kassesystem. Køber du et nyt system, kan du oftest få brikken eller betalingsterminalen med i en pakkeløsning.
  7. MobilePay er en forholdsvis billig løsning, hvor der kun betales for hardware samt et opstartsgebyr (afhængig af din virksomheds abonnement).
Bestil tilbud på kassesystemer nu!

Udfyld formularen på bare 1 minut

Ved du allerede nu, at din virksomhed har brug for et kassesystem med MobilePay kan du hos Ekspertvalg.dk indhente op til 4 gratis tilbud skræddersyet til netop dine behov. Udfyld formularen øverst, så matcher vi dig med samarbejdspartnere, der kan imødekomme dine ønsker.

Kassesystem app

MobilePay har to forskellige typer hard- og software: MobilePay MyShop og MobilePay Point of Sale (POS). Fælles for begge typer er, at jo flere transaktioner du har, jo billigere bliver systemet at anvende for dig. Vi gennemgår her forskellene på de to betalingstyper:

MobilePay MyShop

MyShop fungerer fra kundens synspunkt som den almindelige MobilePay app. Det er den betalingsform, hvor der overføres et beløb til et nummer. Som vikrsomhed modtager du et 5-cifret nummer, som brugeren derefter kan overføre penge til. Systemet har den fordel, at der ikke skal bruges ekstra hardware, og at du kan anvende din private smartphone til formålet. MyShop er en kasseapparat app i sig selv. 

Det kræver dog, at du tjekker, at dine kunder rent faktisk overfører beløbet og tjekker deres kvitteringer. Har du en mindre virksomhed som f.eks. en foodtruck, pop-up shop, messestand eller lille kaffebar kan MyShop være en god løsning, da det er den billigste og mest ligetil løsning med et startgebyr på kun 499 kroner. Ulempen er dog, at det kan blive besværligt i længden, hvis du skal håndtere mange betalinger.

Når du anvender MobilePay MyShop betaler du et transaktionsgebyr pr. transaktion. På MobilePays MyShop-side kan du se, hvor dyrt det bliver alt efter hvor mange salg, du foretager. 

MobilePay Point of Sale (POS)

POS er, i modsætning til MyShop, en ekstern tilkobling. Det er den lille brik med Bluetooth og QR-kode eller en ekstern dankortterminal, som kan tilkobles et eksisterende kassesystem med indbygget trådløs betaling til mobil. POS fungerer sådan, at en kunde kan betale trådløst med sin smartphone enten ved at holde sin telefon hen til brikken, terminalen eller ved at scanne QR-koden. Systemet kræver, at kunden har Bluetooth tilsluttet og at MobilePay appen anvender telefonens kamera.

Fordelen ved brikken eller betalingsterminalen er, at dit kassesystem vil kunne håndtere langt flere hurtige betalinger end ved MyShop. Betalingerne går endnu hurtigere, når dine kunder vænner sig til systemet. Det er dog dyrere i opstart, da du skal tilkøbe en betalingsterminal eller en brik.

Som ved MyShop betaler du også her et oprettelsesgebyr på 499 kroner og et transaktionsgebyr, som er afhængigt af antal transaktioner. På MobilePays prisindikator kan du se, hvad dine transaktioner vil koste dig i længden med dette system.

Pris på kassesystem med MobilePay

Prisen for et kassesystem med MobilePay kommer an på, hvilken løsning du vælger. Hvis du er blevet interesseret i at anskaffe et kassesystem, kan du nemt indhente op til 4 gode tilbud fra vores samarbejdspartnere her. Du udfylder blot kontaktformularen øverst på siden. En af vores medarbejdere vil derefter tage kontakt til dig, så I sammen kan klarlægge dine behov.

Efterfølgende vil din henvendelse blive matchet med vores relevante samarbejdspartnere, som vil udarbejde nogle tilbud baseret på dine behov og krav. Når du modtager tilbuddene, kan du i ro og mag lave en sammenligning af pris, kvalitet og andre vilkår. Dette gør det nemmere for dig at finde frem til den bedste løsning for dig og din virksomhed.

Hvis du har spørgsmål vedrørende anskaffelse, så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 3841 0300 eller mail [email protected].

Bestil tilbud på kassesystemer nu!

Udfyld formularen på bare 1 minut

Så nemt er det
1
Bestil tilbud
Udfyld formularen med dine krav og behov til produktet.
2
Match
Vi matcher din henvendelse med relevante leverandører.
3
Modtag tilbud
Du modtager op til fire tilbud, tilpasset dine krav.
Bliv samarbejdspartner

Vi prøver altid at forbinde vores kunder med de bedste leverandører i branchen. Er du en af dem?