Find den bedste pris på et kassesystem
Sammenlign op til 4 tilbud gratis og uforpligtende
Spar tid

Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører

Spar penge

Spar penge ved at sammenligne tilbud og vælg det bedste

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale & anbefalinger
1
2
3
Få op til 4 tilbud her Kassesystemer - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Hvilken type kasseløsning ønskes?

Det tager under et minut!
Sidst opdateret: 18. december 2019

Panasonic kasseapparat

Panasonic kasseapparater - passer på miljøet

panasonic kasseapparat

Panasonic er en japansk producent af kassesystemer og en af verdens største elektronikproducenter. Panasonics vision om at gøre hverdagen bedre for brugerne gælder også deres ansvar overfor miljøet - derfor har de både en grøn strategi og en CSR-strategi, som indebærer at bestræbe sig på udelukkende at udvikle bæredygtige og genanvendelige produkter, som gavner både miljø og virksomheder.

Beviset findes i, at deres kasseapparater bærer Energy Star-mærket. Det betyder, at dette produkte bruger halvt så meget strøm som andre modeller på markedet, og er langt mere energibesparende og økonomisk end andre modeller. Derudover er samtlige Panasonic kasseapparater programmerbare og tilpasset nutidens digitale behov. Det betyder, at du med et Panasonic kasseapparat får et system, der er fremtidssikret i mange år.

På Ekspertvalg.dk er vi eksperter i valg af Panasonic kasseapparat  - overvejer du, om Panasonic skal levere dit næste kasseapparat til din virksomhed, så læs med her på siden, hvor vi gennemgår, hvad du kan forvente af et Panasonic kasseapparat.

Læs mere om Panasonic her:

Panasonic kasseapparat - modeloversigt

Panasonic har valgt at fokusere udelukkende på Point-Of-Sale systemer, også kaldet online POS systemer. Panasonic tilbyder tre forskellige modeller, der hver især har deres egne fordele, så du kan få den løsning, som passer bedst til din virksomhed.

JS-295 modellen fra Panasonic

Envo-JS-960-Workstation

Modellen Envo-JS-960-Workstation er Panasonics mest fleksible model i forhold til placering og installering af kassesystemet. Dette kassesystem benytter VESA-montering (Video Electronics Standards Association), som betyder, at kassesystemet kan placeres næsten hvor som helst i butikken. Det kan monteres alene eller for eksempel med en ekstra skærm med informationer til kunden samt et eksternt tastatur. Derudover kan det også monteres på vertikale overflader.

JS-960-modellen kan ligeledes monteres på væggen, men det kan selvfølgelig også stå på bordet som et almindeligt kasseapparat, hvis dette ønskes. Denne løsning fungerer godt i butikker, hvor du ønsker at betjene dine kunder "ude på gulvet” blandt dine produkter. Kassesystemet har Energy Star-mærket på grund af dets lave energiforbrug.

JS-925-Lite-ray-model

Panasonics JS-925-Lite-ray-model er den lille, elegante løsning, som passer til virksomheder, der har fokus på pladsen. Modellen er udviklet med restaurations- og detailbranchen i mente, men er ligeledes programmerbar og kan bruges i mange forskellige situationer.

Modellen er designet til at kunne modstå både skidt og fugt og den er generelt så holdbar, at den nemt kan indgå i et travlt miljø. Dette Panasonic kasseapparat tilbyder desuden en række sikkerhedsforanstaltninger, hvis man ønsker at benytte sig af disse. Kassesystemet har også Energy Star-mærket.

JS-970 Stingray III

Panasonic JS-970 kassesystemetHvis man ønsker den mest komplette løsning, så er Panasonics JS-970 Stingray III den bedste løsning. Kassesystemet benytter Windowssoftware og giver mulighed for at tilføje stort set alle former for eksternt tilbehør, som for eksempel skærme vendt mod kunden og lignende. Dette kasseapparat fås også i en 17” udgave, hvilket gør det nemt og hurtigt at betjene. Det giver derudover et godt, visuelt udtryk.

JS-970-modellen kan med dens installerede software benyttes som arbejdsstation og kan nemt samarbejde med dit eksisterende CRM-system og/eller ERP-system. Dette POS-system er produceret med fokus på restauranter, caféer og hoteller, da selv komplicerede opgaver kan klares nemt via touchskærmen. Samtidig er det holdbart nok til at være på en travl café.

Pris på Panasonic kasseapparat

Panasonics kasseapparater kan programmeres alt efter behov, og prisen vil variere, alt efter hvilke ønsker du har til systemet. Vi anbefaler, at du snakker med vores partnere om dine ønsker og dit budget, så vi sammen kan finde den løsning, som netop passer til dig. Tilbuddet er selvfølgelig gratis og uforpligtende.

Ved du allerede nu, at Ekspertvalg.dk skal levere dit nye kassesystem, kan du nemt bestille op til 4 tilbud nu, og få en god kasseapparat pris. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice, der sidder klar ved telefonen.

Bestil tilbud på kassesystemer nu! Det tager under 1 minut