Sammenlign priser på kassesystem
Udfyld formularen på et minut for at starte processen
Få op til 4 tilbud her
Spar tid
Spar tid

Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører

Spar penge
Spar penge

Spar penge ved at sammenligne tilbud og vælg det bedste

Gratis og uforpligtende
Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale og anbefalinger
Sidst opdateret: 22. juli 2021

Sharp kasseapparat

Sharp kasseapparat: Innovation på højt niveau

Sharp kasseapparat

Et Sharp kasseapparat er et fremtidssikret valg. Sharp er producent af både kassesystemer- og apparater til virksomheder. I både Japan og Europa har Sharp fokus på at udvikle og forbedre deres produkter, og de er, med over 8.000 ansatte på verdensplan til forskning og udvikling, blandt verdenseliten inden for blandt andet LCD- og solcelleteknologi.

Ved at købe et Sharp kasseapparat er du dermed garanteret den seneste teknologi, der passer til dine behov i lang tid fremover. Et Sharp kasseapparat kan tilpasses netop din virksomheds behov - det betyder, at du med et Sharp kasseeapparat er sikret kvalitet, der holder i mange år.

Sharp blev etableret i Japan i 1912 og har siden udvidet deres brede sortiment med blandt andet et nytænkende kassesystem og det fleksible Sharp kasseapparat. De er eksperter på området, og har mere end 30 års erfaring med Sharp kasseapparater til både små og store virksomheder. Sharp udvidede til det nordiske marked i 1979 og har et afdelingskontor i København, hvorfor de er i stand til at gennemføre fælles nordisk logistik og teknisk support samt god kundeservice.

Et Sharp kasseapparat har fokus på både kvalitet, holdbarhed og miljøvenlighed og har ISO9001- og ISO14001-certifikaterne, der betyder, at et Sharp kasseapparat opretholder høje standarder inden for både kvalitet og miljøbeskyttelse. Her på siden gennemgår vi kort, hvad du skal være opmærksom på før køb af Sharp kasseapparat.

Bestil tilbud på kassesystemer nu!

Udfyld formularen på bare 1 minut

Sharp kassesystemmodeller

Sharp tilbyder fire forskellige slags kassesystemer, som har hver deres fordele og ulemper. Her kan du læse mere om de forskellige modeller, og hvilke funktioner de har:

Numeriske kasseapparater

Numeriske kasseapparater er den mest simple løsning og fylder mindst af alle modellerne. Sharp tilbyder kun modellen XE-A102B inden for denne kategori, som på trods af kassesystemets relativt lille størrelse giver mulighed for at installere op til otte varegrupper og op til 80 PLU (Price look-up codes). Udover dette kan du på dit Sharp kasseapparat låse pengeskuffen, og der er en slip-in-åbning til pengesedler. Denne model er anbefalet til mindre virksomheder, hvor plads og pris er afgørende for dit valg af kassesystem.

Bemærk dog, at ved valg af et analogt kassesystem kan forekomme udgifter i forbindelse med opdatering af hardware samt at apparatet oftest ikke kan varetage andre funktioner som f.eks. vareoptælling mm. Et numerisk Sharp kasseapparat er derfor ideelt til en lille virksomhed, restaurant eller forretning, der ikke har et stort varelager eller behov for kommunikation med andre enheder.

Alfanumeriske kasseapparater

Alfanumeriske kasseapparater giver mulighed for display af både tal og bogstaver. Disse kasseapparaterkan bruges til stort set alle slags virksomheder, da nogle er vandtætte, og dermed perfekte til køkkener, caféer og restauranter, mens andre har mulighed for 99 varegrupper og 10.000 PLU-koder, hvilket er brugbart i forretninger med mange forskellige produkter. Sharp tilbyder en bred vifte af løsninger, og vores partnere er i stand til at finde det rette kasseapparat til netop dit behov.

Ved valg af et alfanumerisk Sharp kasseapparat gælder samme forholdsregler som ved et numerisk kassesystem. Overvej derfor grundigt, hvad netop din virksomhed har brug for.

Sharp kasseapparat som POS

En nyere, og i mange tilfælde mere effektiv løsning, er at få et online POS system til din virksomhed. POS, eller Point-of-Sale systemer, adskiller sig ved at have et grafisk layout, der er mere indbydende og nemmere at betjene end de mindre grafiske systemer. Dette gør administrationen af for eksempel borde i caféer eller restauranter visuelt overskueligt, hvilket kan spare en masse tid for medarbejderne.

Mange Sharp kasseapparater kan desuden integreres med en printer, betalingsterminal, scanner eller vægt. Samtidig kan de fleste kassesystemer integreres med kundesystemer, såkaldte CRM-systemer, og derved give et hurtigt overblik over ønsket data. Hvis du som en del af din virksomhed har brug for at indtaste længere tekster eller informationer, findes der modeller, hvor det er muligt at få et tastatur ved siden af.

Derudover kan et POS-system obkobles til andre computere, så du kan ordne eventuelle administrative opgaver fra et kontor, hvis det er nødvendigt.

Perfekt til multitasking - POS-kassesystemer fra Sharp er generelt en god løsning til caféer, restauranter og forretninger, hvor du og dine medarbejdere ikke står stille bag disken men er i bevægelse og har brug for det hurtige visuelle overblik. .

Windowsbaserede POS-systemer

Sharp har også udviklet et kasseapparat baseret på Windows' styresystem, hvilket betyder, at kassesystemet nemt kan tilpasses dine behov, såfremt din virksomhed anvender dette system. Kassesystemet bliver som standard leveret med et system, der er specifikt designet til detail- og restaurationsbranchen.

Sharp kasseapparatet giver mulighed for grafisk bord- og rumvisning, og har selvfølgelig mulighed for tilslutning af eksternt udstyr, såsom en køkkenprinter eller lignende.

Pris på Sharp kassesapparat

Find den bedste kasseapparat pris - priserne på Sharp apparater varierer, alt efter hvilken løsning din virksomhed ønsker. Sørg derfor for at kortlægge hvilke krav du har til dit kommende Sharp kasseapparat, så leverandørerne kan skræddersy en løsning, der passer til netop dig. Ved du allerede nu, at du ønsker at bestille en kasseløsning gennem Ekspertvalg.dk, kan du nemt udfylde kontaktformularen øverst på siden og modtage op til 4 gratis og uforpligtende tilbud.

Bestil tilbud på kassesystemer nu!

Udfyld formularen på bare 1 minut

Så nemt er det
1
Bestil tilbud
Udfyld formularen med dine krav og behov til produktet.
2
Match
Vi matcher din henvendelse med relevante leverandører.
3
Modtag tilbud
Du modtager op til fire tilbud, tilpasset dine krav.
Bliv samarbejdspartner

Vi prøver altid at forbinde vores kunder med de bedste leverandører i branchen. Er du en af dem?