Ekspertvalg.dk — Skandinaviens største B2B-markedsplads
Omtale og anbefalinger
Sidst opdateret: 30. september 2022

Bogholder

Bestil tilbud på en bogholder

Noget af det vigtigste for en virksomhed er en god bogholder, som kan holde styr på alle ting som skal bogføres. Hvis man som virksomhed ikke har et godt bogholderi, vil man ofte opleve, at man ikke har styr på papirer, bilag, løn, moms m.m.

Hvis du søger en god og billig bogholder, kan du udfylde kontaktformularen i højre side og vi matcher dig derefter med op til fire bogholdere. Bogholderne vil derefter sende dig et uforpligtende tilbud på bogføring og du kan dermed sammenligne priser, referencer og erfaring. Du sparer dermed tid og penge på din næste bogholder og vores service er 100% gratis og uforpligtende.

Hvad koster det at have en bogholder?

Mange forveksler en bogholder med en revisor og tror derfor, at det er dyrt at have en bogholder. Sagen er dog den, at en bogholder er væsentligt billigere end en revisor og bogholderen kan ofte spare virksomheden for meget tid og penge.

En bogholder behøver derfor ikke at være dyr, hvis man sammenligner med den tid som virksomheden selv bruger på de arbejdsopgaver, som bogholderen kunne varetage. Det kan derfor spare virksomheden både tid og penge, hvis den har en god bogholder, som kan varetage posteringer, moms, løn osv. Årsagen til dette er, at bogholderen laver revisors forarbejde og du sparer derfor penge i forbindelse med revisor.

Den reelle pris på en bogholder er svær at fastsætte, da prisen i høj grad afhænger af de enkelte arbejdsopgaver og bogholderens erfaring samt speciale. Men typisk er en bogholder markant billigere end en revisor.

Typiske arbejdsopgaver for en bogholder

Forskellen på en bogholder og en revisor er, at bogholderen ikke tager sig af regnskab og skatteberegning. En bogholders primære opgaver er dermed bogføring i form af bilag, hvilket typisk sker i et regnskabsprogram, moms, løn, saldobalance m.m.

Bogholderens arbejdsopgaver er dem som revisoren tager udgangspunkt i når der skal laves regnskab og beregnes skat. Som virksomhed kan du altså spare penge på dine udgifter til revisor, hvis du har en god bogholder til at klare virksomhedens bogføring.

Herunder kan du se en liste over opgaver, som en bogholder kan hjælpe din virksomhed med:

  • Daglig bogføring (Bilag, kontoudtog og regninger)
  • Debitor (Udarbejdelse og bogføring af faktura)
  • Kreditor (Bogføring og godkendelse af faktura)
  • Moms (Opgørelse og indberetning)
  • Løn (Administration, bogføring og afstemning)
  • Andre ydelser kan forekomme

Derfor skal du anskaffe dig en bogholder

Der er mange grunde til at anskaffe sig en bogholder, men som selvstændig eller virksomhed er tid det samme som penge og her er en bogholder godt givet ud. Det arbejde som måske ville tage dig et par timer tager en god bogholder omkring 30 min. Hvis man gør din tid op i penge, kan du altså spare penge ved at have en bogholder. Herudover er du også sikret, at det arbejde som bogholderen laver er rigtigt.

Når du vælger bogholder er det vigtigt, at du sikre dig, at bogholderen er certificeret da dette er et lovkrav. Nogle beholdere har samlet sig i foreninger, hvilket er en forsikring for dig.

Hvis din virksomhed har en ekstern revisor tilknyttet kan det som tidligere beskrevet være en god ide at have en bogholder. Bogholderen laver nemlig forarbejdet for revisoren, hvilket gør, at du spare penge. Herudover kan man sige, at dit regnskab bliver gennemset to gange.

Find en bogholder i nærheden af dig

Det kan i nogle tilfælde være en god ide, at finde en bogholder i nærheden af din virksomhed, men dette er ikke en nødvendighed. Årsagen til dette er, at kommunikationen med bogholderen typisk foregår elektronisk. Det er derfor ikke nødvendigt, at mødes med virksomhedens bogholder.

Ekspertvalg kan hjælpe dig med en bogholder i stort set alle områder af landet, men typisk finder man bogholdere i følgende byer og områder:

København, Frederiksberg, Odense, Århus, Aalbog, Nordsjælland, Fyn og Jylland

Lad Ekspertvalg være din genvej til en god og billig bogholder

Hos Ekspertvalg har vi specialiseret os i formidling af kundehenvendelser, hvilket gør, at du er i sikre hænder hos os - Lad os klare det sure arbejde, så du kan spare tid og penge.

Ved at udfylde kontaktformularen her på siden, kan du helt gratis og uforpligtende modtage op til fire tilbud på en bogholder. Du kan derefter sammenligne de tilbud du får og derefter vælge den rette bogholder til dit behov og budget.

Hvis du skulle have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon eller e-mail. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Så nemt er det
1
Bestil tilbud
Udfyld formularen med dine krav og behov til produktet.
2
Match
Vi matcher din henvendelse med relevante leverandører.
3
Modtag tilbud
Du modtager op til fire tilbud, tilpasset dine krav.
Bliv samarbejdspartner

Vi prøver altid at forbinde vores kunder med de bedste leverandører i branchen. Er du en af dem?