Sammenlign priser på hjemmeside
Udfyld formularen på et minut for at starte processen
Få op til 4 tilbud her Webløsning - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut

Har I allerede en hjemmeside?

Det tager under et minut
Spar tid
Spar tid
Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører
Spar penge
Spar penge
Spar penge ved at sammenligne tilbud og vælg det bedste
Gratis og uforpligtende
Gratis og uforpligtende
Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser
Omtale og
anbefalinger
Entrepreneur
Tv2
Berlingske Business
A 100% A
Tekststørrelse
Sidst opdateret: 21 juli 2021

Invester i Umbraco, og hold udviklingen åben

Få hjælp til Umbraco hos Ekspertvalg.dk

Umbraco er et gratis, danskproduceret Open Source CMS system. Det er baseret på den seneste Microsoft-teknologi, og dermed får du både et produkt som lever op til Microsofts standarder. Du får derudover alle de fordele, som Umbraco fører med sig - herunder mulighederne for intern deling og den brugervenlige redigeringsflade.

Overvejer du at anvende Umbraco til din virksomheds hjemmeside, anbefaler vi, at du kontakter et online webbureau, som kan hjælpe dig med opsætningen. Ulempen ved en gratis, webbaseret platform er, at der oftest ikke medfølger nogen teknisk support. Ekspertvalg.dk kan i den forbindelse formidle kontakten til et webbureau, som efterfølgende kan hjælpe dig med at sætte din nye hjemmeside eller webshop op i Umbraco - og tilmed yde rådgivning. Udfyld formularen øverst, og modtag op til 4 gratis og skræddersyede tilbud på webløsninger.

Ved du allerede nu, at du ønsker en Umbraco CMS-løsning til dit website eller din webshop, så læs med her på siden, hvor vi gennemgår de vigtigste overvejelser inden du vælger Umbraco som Open Source system.

Historien bag Umbraco

Det er som sagt et Open Source CMS system, som er udviklet af danskere. De har hovedkontor i Danmark, men har ansat nogle af de dygtigste udviklere verden over. Disse arbejder dedikeret for at opdatere og videreudvikle platformen på baggrund af de ønsker, som stilles i de forskellige communities på nettet.

Det hele startede i februar 2005, da Umbraco blev lanceret på markedet i version 2.0. Siden lanceringen, er det blevet en af de mest populære CMS-systemer på Microsofts .NET-platform, hvor der allerede ses flere hundrede tusinde løsninger - heriblandt Fortune 500 websites såsom Heinz, Vouge og Peugeot. Du er derfor i gode hænder, hvis du vælger at gøre brug af systemet.

Hvad kendetegner Umbraco?

Det, som gør sig gældende, er, at langt de fleste vil kunne finde ud af at håndtere det. Det skyldes brugervenligheden. Alle, der i forvejen kender Microsoft Office, vil også finde programmet meget brugervenligt og intuitivt. Umbracos brugergrænseflade minder meget om Microsoft Word, så de fleste vil finde det nemt at arbejde med. Det betyder, at det er nemt at holde din hjemmeside opdateret. Du kan her se nogle af de fordele, som programmet har:

  • Gode designmuligheder
  • Ry for at være stabilt
  • Nemt at integrere
  • Frihed

Gode designmuligheder

De designmuligheder, der stilles til rådighed, er ligeledes gode. Der er derfor ikke begrænsninger for, hvordan din hjemmeside kan komme til at se ud. For udviklere og programmører vil det ligeledes være let at arbejde med, da der er fuld kontrol over koden, så der kan foretages lige præcis de ændringer, som ønskes. Der tilbydes endvidere forskellige starterkits og temaer, hvis du ikke har de helt store kreative evner.

Ry for at være stabilt

Det har et ry for at være meget stabilt, og derfor er du sikker på at have et system, som ikke pludseligt går ned. Det skyldes, at det er bygget på ASP.NET-platformen fra Microsoft samtidig med, at det tildeles en kraftig Microsoft server til opbevaring af data.

Nemt at integrere

Har du behov for en webløsning, der let kan integreres med andre systemer, så vil du kunne gøre dette let. Dette primært fordi systemet er opbygget på baggrund af .NET, og dermed kan du næsten udvide systemet, med lige hvad du ønsker af funktioner. Du kan f.eks. integrere en Umbraco webshop, såfrem du ønsker det. En Umbraco webshop sørger for, at du kan tilbyde produkter eller services online.

Frihed

Da der er tale om en Open Source løsning, betyder det, at du ikke er bundet af nogen leverandører, når du anvender Umbraco. Du kan derfor altid skifte leverandør, hvis det ønskes. Det er ligeledes gratis at anvende, og du skal derfor ikke betale dyre licenser for at anvende systemet.

Bestil tilbud på en hjemmeside nu!

Udfyld formularen på bare 1 minut

Hvorfor vælge Umbraco?

Programmet vælges af adskillige virksomheder verden over. Det skyldes, at systemet kan håndtere alt lige fra små kampagnesider til store mediehjemmesider. Det er altså derfor et virkelig stabilt system, som kan håndtere både store og små opgaver. Dertil er der selvfølgelig den store fordel, at det er gratis at anvende.

Det er et system, som er virkelig nemt at lære og arbejde med, hvilket gør det perfekt til webdesignere, udviklere og andre som gerne vil bygge en professionel hjemmeside. Det smarte er, at det er meget hurtigt at installere, og dermed kan du være klar på få minutter med at lave din hjemmeside.

Det har, ligesom så mange andre Open Source systemer, store communities online, som består af andre brugere og udviklere, der kan yde support til andre brugere. Disse communities støttes op af professionel support, hvis det ønskes. Derfor er du altid sikker på, at kunne få hjælp til de problemer som nu engang måtte opstå.

Umbraco kode

Umbraco webshop

Der findes forskellige muligheder, når du gerne vil installere en webshop. Du kan her kigge nærmere på uCommerce, som er en webshop udviklet af danskere. Her har du muligheden for at vælge mellem 3 forskellige pakker - en Free, Pro og Enterprise edition.

Free edition er den gratis version, som du kan starte med, hvis du gerne vil prøve programmet af. I takt med at din virksomhed vokser, kan du altid opgradere til Pro edition eller Enterprise edition, hvor du får større mulighed for at målrette dit salg. Du får ligeledes mulighed for at sælge internationalt på forskellige sprog og tilføje forskellige valutaer til webshoppen.

Overordnet set får du med uCommerce mulighed for at lave unikke og effektive webshops, som er tilpasset til dine brugeres forventninger.

Hvordan får jeg Umbraco?

Har du selv mod på at lave en Umbraco hjemmeside, så kan du let hente det på deres egen hjemmeside. Skulle du være i tvivl om, hvordan du får det korrekt installeret, er der masser af hjælp at hente i de forskellige communities. Programmet vil som udgangspunkt fungere bedst, hvis du anvender browserere såsom Internet Explorer, Firefox eller Chrome.

For at få mest ud af platformen, bør du kontakte et webbureau, der efterfølgende kan hjælpe dig med opsætningen og komme med løbende support.

Umbraco kan anvendes på mange forskellige sprog, og derfor er du sikret, at du forstår systemet.

Få tilbud hos Ekspertvalg.dk

Hvis du interesseret i at få en Umbraco hjemmeside til dig eller din virksomhed, så vil vi på Ekspertvalg.dk gerne hjælpe dig med at finde den helt rette leverandør til dig. Der findes flere leverandører på markedet, og derfor vil prisen også variere.

Alle de samarbejdspartnere vi arbejder sammen med, lever alle op til de krav, vi mener der bør være for at lave en professionel hjemmeside. Du er derfor altid sikret kvalitet. Hvis du ønsker at modtage disse tilbud, skal du blot udfylde vores kontaktformular øverst på siden. Det er helt gratis og uforpligtende for dig.

Såfremt spørgsmål haves i forbindelse med et tilbud på en Umbraco løsning, så vær velkommen til at ringe på telefon +45 3841 0300 eller send en mail til info@ekspertvalg.dk.

Bestil tilbud på en hjemmeside nu!

Udfyld formularen på bare 1 minut