Umbraco

Få en god webløsning til din virksomhed. Bestil tilbud her!

Spar tid

Udfyld kun 1 formular og modtag op til 4 tilbud fra særligt udvalgte samarbejdspartnere

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale & anbefalinger
1
2
3
Få op til 4 tilbud her Webløsning - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Har I allerede en webløsning?

Det tager under et minut!

Læs mere om Umbraco

Umbraco er et danskproduceret Open Source CMS system. Det er baseret på den seneste Microsoft teknologi, og dermed får du både et produkt som lever op til Microsofts standarder samtidig med, at du får alle de fordele som Umbraco fører med sig i og med, at det er Open Source. Få hele oversigten over de forskellige hjemmesideløsninger her.  

Historien bag Umbraco

Umbraco er som sagt et Open Source CMS system, som er udviklet af danskere. De har deres hovedkontor i Danmark, men har ansat nogle af de dygtigste udviklere verden over. Disse arbejder dedikeret for at opdatere og videreudvikle platformen på baggrund af de ønsker som stilles i de forskellige communities på nettet.  

Det hele startede i februar 2005, da Umbraco blev lanceret på markedet i version 2.0. I dag er det noget meget længere. Siden dets lancering, er det blevet en af de mest populære CMS systemer på Microsoft .NET-platform, hvor der allerede ses flere hundrede tusinde løsninger - heriblandt Fortune 500 websites såsom Heinz, Vouge og Peugeot. Du derfor i gode hænder, hvis du vælger at gøre brug af Umbraco. 

Hvad kendetegner Umbraco?

Det som gør sig gældende ved Umbraco, er at langt de fleste vil kunne finde ud af at håndtere det. Det skyldes Umbracos brugervenlighed. Alle der i forvejen kender Microsoft Office vil også finde Umbraco meget brugervenligt og intuitivt. Umbracos brugergrænseflade minder meget om Microsoft Word, så de fleste vil finde det nemt at arbejde med Umbraco. Det betyder samtidig, at det er nemt at holde sin hjemmeside opdateret. Du kan her se nogle af de fordele som Umbraco bringer med sig:

  • Gode designmuligheder
  • Ry for at være stabilt
  • Nemt at integrere med
  • Frihed

Gode designmuligheder

De designmuligheder som Umbraco stiller til rådighed, er ligeledes gode. Der er derfor ikke nogen store begrænsninger for hvordan din hjemmeside kan komme til at se ud. For udviklere og programmører vil det ligeledes være let at arbejde med da der er fuld kontrol over koden, så der kan foretages lige præcis de ændringer som ønskes. Der er derfor ikke nogle begrænsninger til dit design. Der tilbydes endvidere forskellige starterkits og temaer, hvis du ikke har de helt store kreative evner.   

Ry for at være stabilt

Umbraco har et ry for at være meget stabilt, og derfor er du sikker på at have et system som ikke pludseligt går ned. Det skyldes at det er bygget på ASP.NET-platformen fra Microsoft, samtidig med at det tildeles en kraftig Microsoft server til opbevaring af data. Dermed er Umbraco en særdeles stabil løsning.

Nemt at integrere med 

Har du behov for en webløsning der let kan integreres med andre systemer, så vil du kunne gøre dette let med Umbraco. Dette fordi Umbraco er opbygget på baggrund af .NET, og dermed kan du næsten udvide systemet med lige hvad du ønsker af funktioner. 

Frihed

Da der er tale om en Open Source løsning, så betyder det samtidigt, at du ikke er bundet af nogen leverandører når du anvender Umbraco. Du kan derfor altid skifte leverandør, hvis det ønskes. Det er ligeledes gratis at anvende, og du skal derfor ikke betale dyre licenser for at anvende systemet. 

Hvorfor vælge Umbraco?

Umbraco vælges som sagt af adskillige virksomheder verden over. Det skyldes, at systemet kan håndtere alt lige fra små kampagnesider til store mediehjemmesider. Det er altså derfor et virkelig stabilt system, som kan håndtere store og små opgaver. Dertil er der selvfølgelig den store fordel, at det er gratis at anvende. 

Det er et system som er virkelig nemt at lære og arbejde med, hvilket gør det perfekt til webdesignere, udviklere og andre som gerne vil bygge en professionel hjemmeside. Det smarte er, at det er meget hurtigt at installere, og dermed kan du være klar på få minutter med at lave din hjemmeside. 

Umbraco har, ligesom så mange andre Open Source systemer, store communities online som består af andre brugere og udviklere, der kan yde support til andre brugere. Disse communities støttes op af professionel support, hvis det ønskes. Derfor er du altid sikker på, at kunne få hjælp til de problemer som nu engang måtte opstå. 

Hvordan får du Umbraco?

Har du selv mod på, at lave en hjemmeside med Umbraco, så kan du let og enkelt hente det på deres hjemmeside. Skulle du være i tvivl om hvordan du får det korrekt installeret, så er der masser af hjælp at hente i de forskellige communities som findes til Umbraco. Umbraco vil som udgangspunkt fungere bedst, hvis du anvender browserere såsom Internet Explorer, Firefox eller Chrome. 

Umbraco kan anvendes på mange forskellige sprog, og derfor er du bedre sikret at du forstår systemet.  

Få et tilbud på en Umbraco løsning

Hvis du interesseret i at få en Umbraco til dig eller din virksomhed, så vil vi her på Ekspertvalg.dk gerne hjælpe dig med at finde den helt rette leverandør til dig. Der findes flere leverandører på markedet og derfor vil prisen også variere. Hvor det derfor bedst kan svare sig, at søge om hjælp henne, kan være svært at få et overblik over. Det vi gør, er derfor at give dig 4 forskellige tilbud som du kan sammenligne og vurdere. Du får hermed et bedre overblik, og du kan vælge om du vil tage imod et tilbud eller ej. Det er vores hjælp til, at du kan spare penge og tid i sidste ende.

Alle de samarbejdspartnere vi arbejder sammen med, lever alle op til de krav vi mener der bør være for at lave en professionel hjemmeside. Du derfor sikret kvalitet. Hvis du ønsker at modtage disse tilbud, skal du blot udfylde vores kontaktformular i højre side. Det er helt gratis og uforpligtende for dig. 

Såfremt spørgsmål haves i forbindelse med et tilbud på en Umbraco løsning, så vær velkommen til at ringe på telefon +45 3841 0300 eller send en mail til info@ekspertvalg.dk.