Sammenlign priser på kaffemaskine
Udfyld formularen på et minut for at starte processen
Få op til 4 tilbud her Kaffemaskiner - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut

Hvor mange kopper forbruger I pr. dag?

Det tager under et minut
Spar tid
Spar tid
Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører
Spar penge
Spar penge
Spar penge ved at sammenligne tilbud og vælg det bedste
Gratis og uforpligtende
Gratis og uforpligtende
Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser
Omtale og
anbefalinger
Entrepreneur
Tv2
Berlingske Business
A 100% A
Tekststørrelse
Sidst opdateret: 21 juli 2021

Leasing af kaffemaskine

Leasing af kaffemaskine til virksomhed

Arbejder du også mere effektivt med en varm kop kaffe ved din side? Så vil du helt sikkert sætte pris på, at din virksomhed har en industri kaffemaskine. Leasing af kaffemaskine er en oplagt mulighed for dig, der ikke er helt sikker på, hvad dine krav og ønsker til en kaffemaskine er.

På denne måde kan du afprøve de forskellige kaffemaskiner, inden du evt. vælger at investere i en kaffemaskine til din virksomhed. Leasing af kaffemaskine varierer en del i prisen alt efter, hvilken type kaffemaskine du ønsker. Prisen på leasing af kaffemaskine ligger ca. mellem 500-2.000 kr. pr. måned og inkluderer ofte en serviceaftale.

Til sammenligning kan en kaffemaskine til kontor hurtigt komme op og koste 40.000 kr., uden en serviceaftale. Finder du derefter ud af, at denne kaffemaskine ikke opfylder alle dine behov, skal du ud og investere i en ny. Der kan derfor være mange penge at spare ved leasing af kaffemaskine i stedet for at købe, såfremt du ikke er helt klar over dine ønsker til en kaffemaskine.

Ønsker du et tilbud på leasing af kaffemaskine? Udfyld blot kontaktformularen i toppen og modtag op til fire skræddersyede tilbud - helt gratis samt uforpligtende!

Hvad koster leasing af kaffemaskine?

Prisen på leasing af kaffemaskiner varierer meget og kan ligge i et prisspænd fra 500-2.000 kr. pr. måned. Først og fremmest varierer prisen på baggrund af funktioner og kapacitet, men leasingaftalen har også stor betydning. Det er derfor svært at fastsætte en præcis pris på kaffemaskine leasing. Du kan dog i nedenstående tabel se nogle vejledende eksempler på, hvad leasing af kaffemaskine kan koste.

Pris på leasing af kaffemaskine
Kaffemaskine Leasingpris pr. måned
Gemini CS 200 Pro 550 kr.
Thermoplan BW3 CTM 1.048 kr.
Aquila 220 1.950 kr.
Bestil leasing af kaffemaskine nu

Udfyld formularen på bare 1 minut

Som du kan se i tabellen varierer prisen alt efter, hvilken kaffemaskine der er tale om. Derfor er det en god ide, at du klarlægger virksomhedens behov.

For mange virksomheder der har gavn af en kaffemaskine, er en vandautomat ligeledes en nødvendig investering. På den måde kan virksomhedens kunder, partnere og medarbejdere nyde et køligt glas vand.

Overvejelser før valg af kaffemaskine

Før du vælger, hvorvidt leasing af kaffemaskine er en mulighed for dig, er det essentielt, at du klarlægger virksomhedens behov til en kaffemaskine. Der findes mange forskellige kaffemaskiner, som hver især dækker forskellige behov for kaffe og andre drikke. Med prisen på en kaffemaskine for øje, bør man derfor overveje, hvilke behov der er til kaffe, da omkostningerne på kaffemaskinen hurtigt kan blive høje. Du kan derfor med fordel overveje følgende to kriterier:

  • Kapacitet: Det første du bør overveje er, hvor meget kaffe der er brug for til din virksomhed. Normalt er der brug for mere end en kop kaffe pr. ansat i virksomheden. En virksomhed med bare 10 ansatte kan derfor hurtigt forbruge mere end 20 kopper kaffe om dagen.
  • Kaffevarianter: Virksomheden bør også overveje, hvilke kaffevarianter og andre drikke der er brug for. Hvis du ønsker at kunne brygge mange forskellige typer kaffe, bør du evt. vælge en kaffeautomat, der tilbyder mange kaffevarianter. Ønsker du derimod kun at have en kaffemaskine, der brygger sort kaffe, bør du købe en simpel kaffemaskine. Denne kan producere meget kaffe ad gangen, hvilket er fordel, da de fleste virksomheder har et behov for kaffe på samme tid af dagen.

Når disse to spørgsmål er besvaret, kan du gå videre i processen. Leasing af kaffemaskine er næsten det samme som leje af kaffemaskine. Der er dog to forskellige ting der afgør, hvilken type leasing der er tale om. Når man som virksomhed vælger at lease en kaffemaskine, er der derfor nogle formelle ting, der skal overvejes. Leasing kan nemlig gøres på to forskellige måder, enten ved finansiel leasing eller ved operationel leasing. Forskellen på disse to kan du læse mere om i følgende tabel.

Typer for leasing af kaffemaskine
Finansiel leasing Operationel leasing
Dette er, når en virksomhed forpligter sig til at købe kaffemaskinen, eller finder en køber til denne ved kontraktens ophør. Dette er, når en virksomhed ikke er forpligtet til at skulle købe kaffemaskine ved kontraktens ophør. Denne form for leasing kan også kaldes for en lejeaftale.
Bestil leasing af kaffemaskine nu

Udfyld formularen på bare 1 minut

Er disse spørgsmål besvaret, burde du være godt klædt på til leasing af kaffemaskine, der passer til lige netop din virksomhed.

Fordele og ulemper ved leasing af kaffemaskine

Der er mange fordele ved at leasing af kaffemaskine. I følgende afsnit kan du læse lidt om de mest essentielle fordele, som du helt sikkert vil sætte pris på.

  • Fleksibilitet: Du er ikke bundet af den samme kaffemaskine, og kan vælge en ny maskine, såfremt den pågældende ikke passer dig ved ugangen af leasingkontraktens udløb. Du kan derfor finde lige netop den kaffemaskine, der passer din virksomhed bedst.
  • Serviceaftale: Når man indgår en leasingaftale med en leverandør, følger der ofte en serviceaftale med i prisen. Dette gælder, uanset måden, hvorpå man vælger at lease kaffemaskinen. Det er dog muligt at fravælge denne, men typisk er det kun muligt ved finansiel leasing. Med en serviceaftale står leverandøren for service og vedligeholdelse af kaffemaskinen. Dette giver stor frihed til virksomheden, da denne ved, at kaffemaskinen altid vil fungere og at der altid står en tekniker klar, hvis kaffemaskinen skulle bryde sammen.
  • Økonomiske fordele: Det økonomiske aspekt af kaffemaskine leasing er også en fordel for virksomheden. En kaffemaskine er ikke altid lige billig, specielt hvis du søger at erhverve en større industri kaffemaskine, hvorfor en ny kaffemaskine kan være en omkostningstung post for virksomheden. Her er det en fordel at indgå en leasingaftale med en leverandør. Leasingaftalen spreder nemlig omkostningerne over flere måneder, hvilket gør kaffemaskinen mindre omkostningstung.

Der er, som ved alt andet, ligeså nogle ulemper ved leasing af kaffemaskine. Årsagen til dette er, at når man indgår en leasingaftale, binder man sig til aftalen. Ønsker man at ophæve aftalen før tid, medfører dette ofte, at den part der ophæver aftalen, skal betale en sum penge til den anden part. Man er derfor bundet økonomisk til en leasingaftale, hvilket kan være et problem, hvis man ønsker at komme ud af aftalen.

Ønsker du et tilbud på leasing af kaffemaskine? Udfyld blot kontaktformularen og modtag op til fire uforpligtende tilbud!

Bestil leasing af kaffemaskine nu

Udfyld formularen på bare 1 minut

Signe Kirk Andersen
Skrevet af Signe Kirk Andersen, Kommunikation, indhold og analyse

Signe er kommunikationsmedarbejder på Ekspertvalg.dk og har siden 2017 arbejdet med det indhold, du finder her på siden. Signe er både skarp til at skrive tekster om de produkter, vi kan hjælpe dig med at få tilbud på og lave projekter om iværksætteri og erhvervsliv.