Leje af kaffemaskine

Sammenlign pris og kvalitet på leje af kaffemaskine - Bestil flere tilbud her!

Spar tid

Udfyld kun 1 formular og modtag op til 4 tilbud fra særligt udvalgte samarbejdspartnere

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale & anbefalinger
1
2
3
Få op til 4 tilbud her Kaffemaskiner - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Hvor skal kaffemaskinen benyttes?

Det tager under et minut!

Info om leje af kaffemaskine

Er I trætte af jeres nuværende kaffeløsning i jeres firma, fordi det for eksempel tager lang tid at brygge nok kaffe i stempelkanden? Så kan vi her på Ekspertvalg hjælpe jer godt på vej, hvis I ønsker at udskifte den gamle kaffemaskine til fordel for leje af en ny!

Leje af kaffemaskine

Mange firmaer ønsker at leje en eller flere kaffemaskiner, ofte fordi de så slipper for selv at stå for alt det praktiske, da der ofte er inkluderet service som opfyldning og reparation i lejeaftalen. Yderligere har man som firma mulighed for at erfare hvilken løsning, der passer bedst til firmaet og dens medarbejdere, før I måske senere vælger at investere i den helt rigtige professionelle kaffemaskine.

Leje af kaffemaskine til café

Her på siden kan du finde forskellige muligheder inden for udlejning af kaffemaskiner til cafe og kaffemaskine til firma. 

70 % af danskerne drikker kaffe - og i rigelige mængder. Vi drikker morgenkaffe, formiddagskaffe, eftermiddagskaffe, aftenkaffe - og så er der alle kopperne imellem. Vi er utroligt glade for kaffe, og mange går på cafe for at drikke god kaffe. Men danskerne drømmer ikke kun om god kaffe, når vi går på cafe eller bruger kaffemaskinen hjemme i køkkenet. Derfor vil dine medarbejdere med garanti sætte pris på god kaffe på arbejdspladsen, hvis I investerer i en automat som er næsten lige så god som de kaffemaskiner cafeerne har.

Det betyder også, at mange af os danskere i løbet af en arbejdsdag mindst får drukket et par kopper kaffe - hvis ikke flere liter. Derfor er kaffemaskiner til erhverv også et udbredt marked, og det er tilmed relativt bredt marked, da der findes mange forskellige behov. 

Kaffemaskine _i _cafe

Leje af kaffemaskine til erhvervsbrug

Hvis jeres firma ønsker at leje en kaffemaskine, er der måske et par ting I kan have i tankerne. Hvor mange ansatte er I i firmaet, hvor mange kopper/liter kaffe bliver der drukket på en dag, og hvilken type kaffe foretrækker dine medarbejdere?

Hvad koster leje af en kaffemaskine?

Prisen for at leje en kaffemaskine varierer en del. Det afhænger blandt andet af, hvilken kaffemaskine I vælger at leje og dernæst hvilke ydelser I tilvælger, som for eksempel opfyldning og rengøring. Som udgangspunkt varierer prisniveauet for at leje kaffemaskine alt efter udbyder og kaffemaskines kapacitet. Så inden der skal findes det bedste kaffemaskine tilbud, er der en række overvejelser virksomheden kan gøre sig først. 

Kaffeløsning

Hvad ønsker I?

At vælge den helt rigtige kaffemaskineløsning til jeres firma, kan nogle gange være kompleks. Samtlige medarbejdere ønsker måske ikke det samme - og det kan være svært at tilfredsstille alle kaffedrikkere. Som udgangspunkt findes der to varianter af kaffemaskiner til firmaer. Der er kaffemaskiner, som kun brygger sort kaffe, og så er der kaffeautomater, som kan lave forskellige variationer af kaffe som kaffe latte, cappuccino og så videre.

Hele bønner eller formalet kaffe?

Kaffeboenne på bordDet er uden tvivl et spørgsmål om kvalitet - og pris. Der er ingen tvivl om, at de hele bønner give den bedste kop kaffe, da kaffens aroma bevares bedst i hele bønner, men hele bønner koster mere end formalet kaffe.

Overvej hvilken kaffemaskine I har brug for

Et er, hvilken slags kaffe maskinen skal kunne brygge. Noget andet er, hvilket behov I har til kaffemaskinen. Hvis maskinen for eksempel står i et tekøkken, er det måske helt okay, at det tager lidt længere tid at få brygget en kop kaffe og skummet mælken. Men hvis mange medarbejdere har brug for at få tanket op samtidig, for eksempel ved et mødelokale eller en kantine, er det en fordel, hvis maskinen er enkel og hurtig.

Skal kaffen koste penge?

Hvordan I vælger at finansiere jeres kaffemaskine, er helt op til jeres firma. Nogle steder er kaffe en personalegode, som de ansatte ikke betaler for - andre steder betaler firmaet for selve maskinen, men de ansatte skal smide et par kroner i automaten, før de kan få en kop kaffe.

Hvis I ønsker den sidste løsning, kan de fleste lejede kaffemaskiner få indsat et møntindkast, som kan indstilles til den ønskede pris.