Sammenlign priser på kaffemaskine
Udfyld formularen på et minut for at starte processen
Få op til 4 tilbud her Kaffeautomater - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut

Hvilken model ønskes?

Det tager under et minut
Spar tid
Spar tid
Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører
Spar penge
Spar penge
Spar penge ved at sammenligne tilbud og vælg det bedste
Gratis og uforpligtende
Gratis og uforpligtende
Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser
Omtale og
anbefalinger
Entrepreneur
Tv2
Berlingske Business
A 100% A
Tekststørrelse
Sidst opdateret: 21 juli 2021

Leje af kaffemaskine til virksomhed

Skal jeg leje en kaffemaskine?

Er det første, du trænger til, når du møder ind på arbejdet, en kop kaffe? Og ønsker du at kunne tilbyde dine kunder eller klienter en kop kaffe til jeres møder? Så vil du sætte pris på, at din virksomhed har lejet en kaffemaskine. En kop kaffe fungerer både som en opkvikker om morgenen samt en god pause midt på arbejdsdagen.

Prisen på en kaffemaskine kan være høj ved køb, derfor er leje af kaffemaskine en god mulighed. Ønsker din virksomhed at enten udskifte maskinen løbende eller holde udgifterne nede, er det derfor en fordelagtig løsning. Her på siden finder du en fuld guide til, hvad du skal være opmærksom på, når virksomheden vælger at leje en kaffemaskine.

Ønsker du at modtage skræddersyede tilbud, kan du udfylde formularen øverst - helt gratis og uforpligtende. Vi har mere end 5 års erfaring med kaffemaskiner til virksomheder.

Prisen på leje af kaffemaskine til virksomhed

Prisen ved leje af kaffemaskine kan variere en del, blandt andet efter længden på lejeperioden, som det kan ses i nedenstående:

Prisklasser for leje af kaffemaskine efter lejeperiode
Pris pr. mdr. ved 36 mdr. (DKK) Pris pr. mdr. ved 60 mdr. (DKK)
1.100-3.700 kr. 800-2.700 kr.

Ønsker I et bedre overblik over priser ved leje af kaffemaskine, kan I længere nede på siden se en komplet prisoversigt over leje af kaffemaskine til virksomhed.

Hvorvidt der er behov for køb eller leje af kaffemaskine, vil variere alt efter den enkelte virksomheds situation. Yderligere vil kaffemaskinens funktioner være forskellige baseret på, hvad den specifikke virksomhed har af behov og ønsker ved leje af kaffemaskine eller leje af kaffeautomat.

Mange virksomheder ønsker at leje en kaffemaskine til virksomhed, fordi de derved slipper for at stå for alt det praktiske. Dette skyldes, at der ofte er inkluderet service, såsom opfyldning og reparation, i lejeaftalen. Yderligere har I som virksomhed mulighed for at erfare, hvilken løsning der passer jer bedst, før I måske senere vælger at investere i en kaffemaskine.

For mange virksomheder er en vandautomat ligeledes en uundværlig investering. På den måde kan kunder, partnere og medarbejdere nyde et koldt glas vand.

På Ekspertvalg.dk giver vi jer alle informationer, som I har brug for inden, I beslutter jer for leje af kaffemaskine. Herefter er vores fineste arbejde at tilbyde jer den mest optimale løsning, der er skræddersyet til lige netop jeres virksomhed - til den rigtige pris.

Ønsker I at leje en kaffemaskine? Udfyld blot kontaktformularen i toppen af siden og modtag op til fire gratis og uforpligtende tilbud på leje af kaffemaskine, som er tilpasset til jeres specifikke behov og ønsker.

Hvad koster leje af kaffemaskine?

Prisen for at leje en kaffemaskine ligger i gennemsnit på omkring 1.700 kr. pr. måned. Prisen afhænger blandt andet af, hvilken kaffemaskine I vælger at leje, og dernæst hvilke ydelser I tilvælger som for eksempel opfyldning og rengøring. Som udgangspunkt varierer prisniveauet for leje af kaffemaskine alt efter udbyder og kaffemaskinens kapacitet.

Det er derfor vigtigt at gøre op med mig sig selv, hvorvidt leje af kaffemaskine kan betale sig frem for at købe en fra ny. I forlængelse af dette, bør man i virksomheden overveje sine behov og ønsker til leje af kaffemaskine.

Prisklasser for leje af kaffemaskine på type og lejeperiode
Kaffemaskine type Pris pr. mdr. i 36 måneder Pris pr. mdr. i 60 måneder
Filterkaffemaskine 1.100-1.500 kr. 800-1.100 kr.
Friskbryg kaffemaskine 1-500-1.700 kr. 1.200-1.400 kr.
Espresso kaffemaskine 2.700-3.700 kr. 2.000-2.700 kr.
Bestil tilbud nu

Udfyld formularen på bare 1 minut

Som ovenstående tabel illustrerer, varierer prisen på leje af kaffemaskine, og det derfor en god idé at undersøge markedet, og se hvilke muligheder der findes. På denne måde, får I et overblik over prisklasserne samt hvad de forskellige kaffemaskiner kan tilbyde virksomheden.

Fordele ved leje af kaffemaskine

Når der skal anskaffes en ny kaffemaskine, er det essentielt at undersøge markedet og finde ud af, hvilken kaffemaskine der er ideel for lige netop jeres virksomhed. Derudover bør I også overvejer de forskellige finansieringsmuligheder og selvsagt tage virksomhedens egen finansielle situation i betragtning. I mange tilfælde kan det derfor være mere fordelagtigt at leje frem for at købe. Der findes mange fordele ved leje af kaffemaskine i stedet for at købe denne, og herunder kan I læse om nogle af dem:

  • Først og fremmest har I stor frihed og fleksibilitet. Da leverandørerne eksempelvis vil stå for service og eventuelle reparationer af kaffemaskinen.
  • I forlængelse af ovenstående punkt, er serviceaftale ligeså noget som mange leverandører tilbyder gratis.
  • Det er muligt at skifte model og derved teste forskellige kaffemaskiner efter en endt lejeperiode. Hvis man i virksomheden ikke har klarlagt behovene, kan leje af kaffemaskine derved være den mest optimale løsning.
  • Til slut har virksomheden muligheden for en helt ny kaffemaskine uden likviditet, idet I kun skal underskrive en lejeaftale.

leje af kaffemaskine

Hvilken type af kaffemaskine er bedst for din virksomhed?

Hvilken kaffemaskine der er mest optimal for virksomheden, og om I bør leje eller købe, varierer selvsagt efter, hvilken slags virksomhed det er og den pågældende situation. Er I en nystartet virksomhed, hvor midlerne muligvis ikke rækker til det store endnu samt en manglende forståelse for jeres behov? Så er leje af kaffemaskine i høj grad værd at overveje.

På denne måde kan I teste de forskellige kaffemaskiner, og spare et stort engangsbeløb og dermed fordele omkostningerne ud på flere måneder. Er I derimod fra en større virksomhed, som er klar over dets behov og ønsker, er det muligvis mere fordelagtigt at købe en kaffemaskine.

Uanset om I vælger at købe eller leje en kaffemaskine, bør I selvsagt overveje, hvilken type kaffemaskine som passer bedst til virksomheden. Skal der afholdes store møder, hvor mange mennesker skal have kaffe på samme tid? Så er det måske en god ide at vælge en kaffemaskine, der kan brygge hurtigt og derved har en kort bryggetid.

Skal I derimod afholde små personlige møder, hvori toppen over i’et er denne udsøgte kop kaffe? Så er det muligvis mere vigtigt, at kaffemaskinen har mange smagsvarianter fremfor bryggetiden.

Er der tale om en virksomhed i restaurationsbranchen, vil I muligvis have et helt tredje behov i forhold til din kaffeløsning til café eller restaurant.

I nedenstående tabel kan I se forskellige kaffemaskinemodeller, kaffemaskinetyper, hvad kaffemaskinen kan brygge, bryggetiden for kaffe, samt hvor mange medarbejdere den er bedst egnet til.

Type og prisklasse for leje af kaffemaskine
Kaffemaskinemodel Kaffemaskinetype Smagsvarianter Bryggetid Virksomhedsstørrelse
Bonamat Mondo 2 Filterkaffemaskine Kaffe 6 min. pr. 1,8 liter 5-15 medarbejdere
Barista ONE Espresso kaffemaskine Kaffe, cappuccino, varm chokolade, wiener melange, café creme, espresso, latte macchiato, ristretto, latte, varmt vand 30 sek. pr. kop 15-40 medarbejdere
Bonamat Bolero Turbo Instant kaffemaskine Kaffe, cappuccino, varm chokolade, espresso, café creme, café choko, koffeinfri kaffe, varmt vand 11 sek. pr. kop 20-40 medarbejdere
Wittenborg FB7100 Friskbryg kaffemaskine Kaffe, cappuccino, varm chokolade, wiener melange, choco de luxe, espresso, café au lait, espressochoco, varmt vand 25 sek. pr. kop
240 sek. pr. kande
30-60 medarbejdere
Bestil tilbud nu

Udfyld formularen på bare 1 minut

5 tips til leje af kaffemaskine

At vælge den helt rigtige kaffemaskine løsning til jeres virksomhed, kan nogle gange være en kompleks opgave. Medarbejderne har måske forskellige ønsker, og det kan være svært at tilfredsstille alle. Som udgangspunkt findes der to varianter af kaffemaskiner til virksomheder. Der er kaffemaskiner som kun brygger sort kaffe, og så er der kaffeautomater som kan lave forskellige variationer af kaffe som café latte, cappuccino m.m.

I nedenstående får I 5 håndgribelige tips, der er værd at tage med i betragtning inden, I vælger at leje en kaffemaskine.

1. Lejekontrakten ved leje af kaffemaskine

Det er ikke altid en god idé at binde sig for længe af gangen, hvis kaffemaskinen ikke lever op til virksomhedens forventninger. Derfor er det først og fremmest vigtigt at have et overblik over, hvor længe I binder jer ved den pågældende lejekontrakt. Yderligere bør I overveje denne periode inden, at I skriver under på en lejekontrakt.

2. Pris og kvalitet

Det er altid en god idé at skelne mellem pris og kvalitet. Husk på, at man som regel får, hvad man betaler for. I ovenstående afsnit kan I få et bedre overblik over de forskellige prisklasser på de forskellige kaffemaskiner.

3. Vælg kun én leverandør

Der findes mange kaffemaskiner, Animo, Bravlior, Wittenborg, Necta, Thermoplan og Jura kaffemaskine, er blot et lille udsnit af dem. I bør dog sørge for kun at have en leverandør tilknyttet ved leje af kaffemaskine. På denne måde ved I altid, hvem I skal henvende dig til, hvis der opstår problemer.

Flere leverandører tilbyder også kaffemaskiner med miljø-certificeringer. Du kan læse mere om miljømærkerne her.

4. Kaffemaskinens bryggetid

Vælg den kaffemaskine, der passer bedst til virksomhedens behov. Der kan være stor forskel på, hvor hurtigt de forskellige kaffemaskiner brygger kaffen. Skal kaffemaskinen primært benyttes til store møder med mange mennesker, der alle skal have kaffe på samme tid? Så er det en god ide at anskaffe sig en kaffemaskine med en kort bryggetid. Det er derfor vigtigt at overveje, hvordan kaffemaskinen skal benyttes.

5. Kaffemaskinens smagsvarianter

Yderligere bør I overveje, hvilke behov I har i forhold til, hvad kaffemaskinen skal kunne brygge. Her bør I selvsagt vælge den kaffemaskine, der tilfredsstiller virksomhedens behov bedst muligt, når det kommer til den bedste smagsoplevelse, og ligeledes de kaffevarianter der foretrækkes.

Er du fortsat i tvivl?

Det kan være en lang proces at finde den helt rigtige kaffemaskine til leje. Der findes diverse kaffemaskiner, varierende priser og adskillige lejeaftaler - så hvilken skal man vælge? Netop til at besvare dette spørgsmål, er Ekspertvalg.dk til rådighed. Vi giver dig et overskueligt overblik over markedet, der er baseret på virksomhedens situation, behov og ønsker. I vil modtage tilbud på leje af kaffemaskine, som er skræddersyet til jer og jeres virksomhed.

Ønsker I at leje en kaffemaskine, kan I blot udfylde kontaktformularen i toppen af siden. Herefter vil I modtage op til fire skræddersyede samt uforpligtende tilbud således, at I kan finde den bedste løsning og pris til virksomheden.