Leje af kaffeautomater

Sammenlign pris og kvalitet på leje af kaffeautomat - Bestil flere tilbud her!

Spar tid

Udfyld kun 1 formular og modtag op til 4 tilbud fra særligt udvalgte samarbejdspartnere

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale & anbefalinger
1
2
3
Få op til 4 tilbud her Kaffeautomater - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Hvor skal kaffeautomaten benyttes?

Det tager under et minut!

Info om leje af kaffeautomat

Hver eneste dag drikker danskerne mange liter kaffe, både på arbejdspladsen og derhjemme, og derfor findes der i enhver virksomhed et større eller mindre behov for at kunne brygge kaffe. Det kan dog hurtigt blive for besværligt og tidskrævende for en virksomhed, at bruge kaffemaskiner eller stempelkander til at dække de ansattes kaffebehov. Derfor kan det være en god ide for virksomheder at anskaffe en kaffeautomat, som i langt højere grad end en kaffemaskine har en høj kapacitet og brygningshastighed.

Leje af kaffeautomat

Langt de fleste tænker nok på kaffeautomater som store, dyre kasser, som det kun kan betale sig at investere i for virksomheder med meget store kaffebehov, og som er sikre på at have det samme store behov i mange år. Det er dog ikke nødvendigvis nødvendigt at købe en kaffeautomat for at dække virksomhedens kaffebehov, det er nemlig muligt at leje eller lease kaffeautomater i stedet. På den måde kan virksomheder hurtigt anskaffe en kaffeautomat, uden at være bundet til kaffeautomaten over en længere periode, og uden at have brugt et stort beløb på en kaffeautomat.

Kaffeautomat

Leje af kaffeautomat som en fleksibel løsning

Det kan som sagt være en større beslutningsprocess for en virksomhed at finde ud af, om man skal købe en kaffeautomat, da det trods alt bør anses som en investering. Hvis virksomheden konstant er i udvikling og måske ikke kender de præcise vilkår flere måneder frem i tiden, kan det være en større beslutning at købe en kaffeautomat. Her er det ofte en fordel i stedet at leje en kaffeautomat. På den måde får virksomheden en fleksibel løsning hvor lejeaftalen hurtigt kan opsiges igen, og hvor man derfor ikke investerer et unødvendigt stort beløb i en kaffeautomat.

Leasing af kaffeautomater

En virksomheds helt specifikke behov for en kaffeautomat kan som sagt bevirke, at virksomheden ikke bør købe en kaffeautomat. Samtidig kan det være en bedre løsning at lease en kaffeautomat, da det på den ene side giver virksomheden en fleksibel løsning, som samtidig kan give afskrivningsmæssige fordele. Derudover får virksomheden ved kaffeautomat leasing mulighed for efter endt leasingperiode at købe kaffeautomaten til en lav pris, hvis de vælger leasing af kaffeautomat, fremfor køb med det samme. På denne måde kan en aftale om kaffeautomat leasing være den bedste løsning for en virksomhed. 

Formalet kaffe, hele bønner eller instant kaffe?

Kaffebønner

En vigtig faktor som er afgørende for hvilken type kaffeautomat man skal leje, er den type kaffe kaffeautomaten brygger på. Hvis virksomhedens kaffeautomat skal signalere kvalitet, bør man leje en kaffeautomat som bruger hele bønner, hvilket typisk vil give kaffen en bedre smag. Skal fokus i stedet ligge på en højere brygningshastighed, fx til en virksomhed med mange ansatte, kan man med fordel vælge at leje en kaffeautomat som brygger på instant kaffe.

Hvad koster leje af kaffeautomat?

Der findes et hav af modeller af kaffeautomater på markedet, med forskellige størrelser, kvalitet, leveringsmetode, brygningskapacitet og -hastighed. Derfor varierer prisen på kaffeautomat leje også en hel del. Prisen for leje af kaffeautomat afhænger samtidig af en lang række andre faktorer, fx lejens længde, hvor hurtigt aftalen kan opsiges og hvorvidt lejeaftalen inkluderer service på kaffeautomaten. Derfor varierer lejeprisen på en kaffeautomat en hel del og kan først præcist oplyses når man finder en specifik model.

Skal medarbejderne brugerbetale?

Som virksomhed bør man overveje, om kaffeautomaten skal levere kaffen gratis til virksomhedens ansatte og andre brugere, eller om brugere af kaffeautomaten skal betale for kaffen. Det er nemlig muligt at få installeret et møntindkast i langt de fleste kaffeautomatmodeller, og det kan som udgangspunkt indstilles til ethvert beløb. Møntindkastet kan dog installeres efter lejen af kaffeautomaten er påbegyndt.