Sammenlign priser på kaffeautomater
Udfyld formularen på et minut for at starte processen
Få op til 4 tilbud her
Spar tid
Spar tid

Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører

Spar penge
Spar penge

Spar penge ved at sammenligne tilbud og vælg det bedste

Gratis og uforpligtende
Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale og anbefalinger
Sidst opdateret: 21. juli 2021

Leje af kaffeautomater

Sådan kan du leje en kaffeautomat til virksomhed

Hver eneste dag drikker danskerne mange liter kaffe, både på arbejdspladsen og derhjemme, og derfor findes der i enhver virksomhed et større eller mindre behov for at kunne brygge kaffe. Det kan dog hurtigt blive for besværligt og tidskrævende for en virksomhed at bruge kaffemaskiner eller stempelkander til at dække de ansattes kaffebehov. Derfor kan det være en god ide for virksomheder at anskaffe en kaffeautomat, som i langt højere grad end en kaffemaskine har en høj kapacitet og brygningshastighed.

Tilbud på leje af kaffeautomat

Langt de fleste tænker nok på kaffeautomater som store, dyre maskiner, som det kun kan betale sig at investere i for virksomheder med meget store kaffebehov og som er sikre på at have det samme store behov i mange år.

Køb af kaffeautomat er dog ikke nødvendigvis den eneste mulighed du har for dække virksomhedens kaffebehov. En anden mulighed er at leje eller lease kaffeautomater i stedet. På den måde kan virksomheder hurtigt anskaffe en kaffeautomat uden at være bundet til kaffeautomaten over en længere periode og uden at have brugt et stort beløb på kaffeautomaten.

Du kan helt uforpligtende få op til fire tilbud på leje af kaffemaskine ved at udfylde formularen på toppen af siden. Herefter vil du blive kontaktet af vores samarbejdspartnere, som vil give dig et tilbud på leje af kaffeautomat.

Bestil tilbud på leje af kaffeautomater

Udfyld formularen på bare 1 minut

Hvad koster kaffeautomater til leje?

Der findes et hav af forskellige modeller af kaffeautomater på markedet. De har alle forskellige størrelser, kvalitet, leveringsmetode, brygningskapacitet og -hastighed. Derfor varierer pris på leje af kaffeautomater også en hel del.

Prisen for leje af kaffeautomat afhænger samtidig af en lang række andre faktorer:

  • Lejens længde
  • Hvor hurtigt aftalen kan opsiges
  • Hvorvidt lejeaftalen inkluderer service på kaffeautomaten

Derfor er der stor forskel på, hvad det koster at leje en kaffeautomat. Den specifikke pris kan først oplyses. når vores samarbejdspartnere giver dig et tilbud på leje af kaffeautomat. Hvis dit behov ikke er stort i forhold til kapacitet, kan du med fordel undersøge leje af kaffemaskiner og få en mindre kaffeløsning.

Nedenfor har vi samlet cirkapriser på de mest almindelige kaffeautomater til leje for at gøre det nemmere for dig at skabe et overblik.

Priser på kaffeautomater til leje
TypePris på leje
Espresso kaffeautomater3.000 kr.
Filterkaffeautomater700 kr. - 1.000 kr.
Instant kaffeautomater800 kr. - 1.200 kr.
Kapsel kaffeautomater800 kr. - 1.200 kr.

Priseksemplerne er vejledende

Bestil tilbud på leje af kaffeautomat

Udfyld formularen på bare 1 minut

Leje af kaffeautomat er en fleksibel løsning for dig

Der kan være forskellige gode grunde til at leje en kaffeautomat fremfor at købe en. Hvis virksomheden konstant er i udvikling, kan det være svært at kende de præcise vilkår i fremtiden.

I den situation kan det være en fordel at leje en kaffeautomat, da du dermed får en fleksibel løsning, som du kan opsige igen eller ændrer undervejs. På den måde undgår du at investere et unødvendigt beløb i en kaffeautomat som måske ikke dækker jeres behov om et år.

Det er også fordelagtigt med en fleksibel løsning, hvis du ved, at behovet for kaffeautomaten er begrænset til en bestemt tidsperiode. I denne situation kan det oftest bedst betale sig at leje en kaffeautomat, da du dermed undgår en del omkringliggende omkostninger i forbindelse med vedligehold af kaffeautomaten.

Leasing eller leje af kaffeautomat

Skal du lease eller leje din kaffeautomat? Faktisk er der slet ikke forskel på, om du leaser eller lejer en kaffeautomat. I begge tilfælde er der tale om en lejekontrakt, hvor du som kunde forpligter dig til enten at aflevere kaffeautomaten tilbage eller købe den til en på forhånd aftalt restværdi efter endt leje.

Hvis du har brug for en kaffeautomatløsning med en fleksibel finansieringsløsning kan du med fordel leje eller lease din kaffeautomat. Læs altid leje- eller leasingaftale på kaffeautomaten igennem, inden du skriver under. Undersøg om service af kaffeautomat er inkluderet i aftalen, og om den lever op til dine behov og krav.

Det der kendetegner en leasingaftale, er at virksomheden har mulighed for efter endt leasingperiode at købe kaffeautomaten til en lav pris, hvis de vælger leasing af kaffeautomat, fremfor køb med det samme. Dette sikrer dig en god og fleksibel finansieringsløsning, hvis du er interesseret i en kaffeautomat.

Hvis din virksomhed vil have gavn af en kaffeautomat, er det muligt at I også får gavn af en vandautomat. Hvad end det er til medarbejdere eller kunder, er adgang til køligt vand, en god investering for mange danske virksomheder.  

Overvej disse 6 ting, når du skal leje en kaffeautomat

Hvis du står i processen og overvejer om, du skal leje en kaffeautomat er der sikkert mange tanker som du sidder med. Vi har her samlet dig en liste over 6 fornuftige ting, du kan overveje inden du skriver under på en lejeaftale på kaffeautomat.

  1. Udlejningskontrakt - Først og fremmest skal du sikre dig, at kontrakten passer jeres situation. Hvis du ved præcis, hvilken kaffeautomat I skal have, og hvor lang tid I har brug for den, er dette nemt nok. Hvis det derimod er første gang I skal leje en kaffeautomat, kan det være en god idé at vælge en med en kort kontrakt eventuelt fra måned til måned.
  2. Pris - Det er måske ret indlysende, at du skal være opmærksom på prisen, men ikke desto mindre er det vigtigt, at du læser grundigt, hvad der er inkluderet og ikke inkluderet i prisen.
  3. Mulighed for udskiftning af kaffeautomat - Du opnår den allerbedste situation, hvis du ved, at du uden problem kan udskifte kaffeautomaten, hvis den ikke falder i jeres smag alligevel.
  4. Service og vedligehold - En stor fordel ved at leje kaffeautomat fremfor at købe en er, at der i langt de fleste tilfælde medfølger en serviceaftale. Du bør dog altid tjekke, at service og vedligeholdelse er medregnet i prisen for leje af kaffeautomat.
  5. Én leverandør - Du gør det meget nemmere for dig selv, hvis du sørger for at have samme leverandør af kaffeautomat og kaffe. Så er du aldrig i tvivl om, hvem du skal kontakte, hvis der opstår problemer eller der er noget, du ikke er tilfreds med.
  6. Udtalelser - Hvis du gerne vil være helt sikker på, at du vælger den helt rigtige kaffeautomat til leje, er det en god idé at læse andre brugeres oplevelser og erfaringer. På den måde kan du vide dig sikker på, at andre virksomheder har været tilfredse med den pågældende leverandør.

Skal du vælge formalet kaffe, hele bønner eller instant kaffe, når du lejer kaffeautomat?

En vigtig faktor som er afgørende for, hvilken type kaffeautomat du skal vælge at leje, er den type kaffe kaffeautomaten brygger på. Hvis virksomhedens kaffeautomat skal signalere kvalitet, bør du leje en kaffeautomat som bruger hele bønner. Dette vil typisk give kaffen en bedre smag. Muligvis kan CSR-perspektivet og andre kvalitetsstempler som Fairtrade også drages ind i dette valg.

Hvis du i stedet ønsker at fokusere på en hurtigere brygningshastighed, fx til en virksomhed med mange ansatte, kan du med fordel vælge at leje en kaffeautomat som brygger på instant kaffe, da dette nedsætter ventetiden på en kop kaffe.

Du er derfor nødt til at finde ud af, hvad du vil prioritere mest, når du skal leje en kaffeautomat. Når du ved, hvad der er vigtigst for dig og virksomheden, kan du nemmere tage den rigtige beslutning og vælge den kaffeautomat, der giver bedst mening for jer.

Bestil tilbud på leje af kaffeautomater

Udfyld formularen på bare 1 minut

Så nemt er det
1
Bestil tilbud
Udfyld formularen med dine krav og behov til produktet.
2
Match
Vi matcher din henvendelse med relevante leverandører.
3
Modtag tilbud
Du modtager op til fire tilbud, tilpasset dine krav.
Bliv samarbejdspartner

Vi prøver altid at forbinde vores kunder med de bedste leverandører i branchen. Er du en af dem?