Sammenlign priser på kaffeautomater
Udfyld formularen på et minut for at starte processen
Få op til 4 tilbud her Kaffeautomater - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut

Hvilken model ønskes?

Det tager under et minut
Spar tid
Spar tid
Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører
Spar penge
Spar penge
Spar penge ved at sammenligne tilbud og vælg det bedste
Gratis og uforpligtende
Gratis og uforpligtende
Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser
Omtale og
anbefalinger
Entrepreneur
Tv2
Berlingske Business
A 100% A
Tekststørrelse
Sidst opdateret: 07 juli 2021

Sådan finder du en kaffeautomat til den rette pris

Står I og skal købe ny kaffeautomat, men er i tvivl om hvilken maskine det skal være og om prisen er den rette? Så læs med her. Vi gennemgår de vigtigste ting at undersøge inden man bestiller ny kaffeautomat, så man er sikker på at finde den rigtige maskine, til den rette pris.

Er prisen altafgørende for din nye kaffeautomat?

Prisen er tit afgørende når vi skal ud og købe nye ting og en kaffeautomat er ingen undtagelse. Prisen på en kaffeautomat kan for mange være en stor post i budgettet og mange vælger derfor helt at droppe automaten for i stedet, at købe en almindelig kaffemaskine. Sådan behøver det dog ikke at være, der findes nemlig flere muligheder, når du skal finde den rette pris på din nye kaffeautomat.

Prisen for en brugt kaffeautomat

Hvis du synes prisen for en ny kaffeautomat er for høj, så kan du med fordel kigge efter en brugt maskine. En brugt kaffeautomat i ordentlig stand kan for mange være den rette løsning, i en virksomhed med et begrænset budget og uden den store interesse i kaffeautomater.

Hvorfor køber alle så ikke bare en brugt automat, tænker du nok. Det kan godt være man sparer penge ved købet af en brugt automat, men man kan nemt komme til at betale prisen i det lange løb. Vælger man at købe brugt, står man som ofte uden reklamationsret og serviceaftale, der kan gøre det til en dyr fornøjelse i længden.

Tør man tage denne risiko og går man ikke specielt meget op i kaffe på arbejdspladsen kan en brugt maskine sagtens være løsningen. Kan man nøjes med en automat der kun kan lave sort kaffe, med instant kaffe så er der mange penge at spare. En brugt maskine kan dog kræve en del arbejde, at finde frem til og er man ikke interesseret i dette arbejde, findes der selvfølgelig en løsning på dette.

Bord Med Kaffe

Ny kaffeautomat til den rette pris

Er dine medarbejdere dog mere kræsne med deres kaffe, kan en ny maskine med flere forskellige slags kaffe og hele kaffebønner være vejen frem. Sådanne maskiner koster selvfølgelig en del mere end de simple maskiner, men kvaliteten og tilfredsheden ved dine medarbejdere vil alt andet lige også være højere.

Desuden er der mange virksomheder der vælger at leje eller lease kaffemaskinen i stedet for at købe. Der kan være flere fordele i at bevare en økonomisk fleksibilitet for virksomheden, og derfor tilbyder vores samarbejdspartnere naturligvis leasing og leje.

Fordelene ved at købe en kaffeautomat fra ny er mange, da man både har reklamationsret, en serviceaftale og kan forhandle en aftale om opfyldning af maskinen hjem. At finde en ny kaffeautomat til den rette pris, kan dog være svært. Udvalget er stort og hvad er egentligt dyrt, når man skal købe en automat?

Virker alt dette uoverskueligt eller har du bare ikke tid til, at kigge hele markedet igennem efter en ny kaffeautomat til en overskuelig pris, så tag et kig på denne side og få op til 4 tilbud på en kaffeautomat. Tilbuddene er selvfølgelig gratis og helt uforpligtende.